29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

NAVALNÝ: Když Rusové necítí k protestům důvod

Věznění Navalného škodilo Putinovu režimu více, než kdyby bylo Navalnému umožněno veřejně vystupovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Zasazabanovaný 22.2.2024 14:12

EU má oveľa väčší problém. To, na čo vy poukazujete je iba jeden zo symptómov.

https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/byvaly-sef-frontexu-vypravi-jak-byl-ze-sveho-postu-vyhozen-proto-ze-chtel-strezit-hranice-pred-invazi/ - Do europarlamentu za stranu RN Marine le Penové nyní míří bývalý šéf Frontexu, který se k němu dal jen proto, že chtěl střežit evropské hranice před invazí. Jenže záhy zjistil, že úmysl EU byl v tomto směru zcela jiný, než střežení hranic.Většina Evropanů si zcela mylně myslí, že Frontex byl založen proto, aby bránil Evropu před invazí, nicméně zkušenosti bývalého šéfa hovoří o opaku. Frontex má za cíl působit jen jako další pašerácká neziskovka.A kdo se odmítá podřídit, ten je záhy vyštípán – a to nejen EU, ale také promigračními neziskovkami, které na invazi neskutečně vydělávají.

https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/kmenove-valky-v-evrope-eritrejci-radili-v-centru-nizozemskeho-haagu-videa/ -

Kmenové války v Evropě: Eritrejci řádili v centru nizozemského Haagu (videa)

https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/italie-na-palube-lodi-nemecke-neziskovky-natocil-libyjsky-paserak-video-ktere-propaguje-pohodlne-cesty-do-evropy/ -

Itálie: Na palubě lodi německé neziskovky natočil libyjský pašerák video, které propaguje pohodlné cesty do Evropy. Již dlouhodobě je známo, že zejména Německem, církví a EU dotované neziskovky aktivně spolupracují s ilegálními pašeráky na dovozu džihádistů do Evropy.

https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/invazi-znicene-portugalsko-islamizovana-britanie-a-dalsi-naloz-multikulturniho-obohaceni-nejen-evropy-videa/ -

Přináším vám další záběry z obohacovaných zemí. V Evropě je nyní velmi tíživá situace v Portugalsku, kde došlo za pouhých 10 let k obrovskému náporu muslimské invaze. ... takže můžeme názorně vidět, jak to u nás může vypadat za nějakých 10 let, pokud skutečně začneme plnit přijatý migrační pakt (což jsou jen přejmenované kvóty), který by měl začít platit koncem tohoto měsíce.

H. Lukešová 22.2.2024 14:27

Ano. Bezpečné země jako je Česká republika a Slovensko se můžou stát stejně divokými jako ty západní země jako jsou Německo, Francie, Velká Británie, které mají nakročeno k chalífátu. Já o islámské obohacování nestojím. Chci aby naše země zůstaly hezké, klidné, hodné, přátelské a bezpečné a toho nelze docílit, pokud v zemi žije početná muslimská komunita.

J. Urban 22.2.2024 17:05

až saracéni vyžerou a zničí Německo, Francii a GB, půjdou sem - pokud je sem pustíme

H. Lukešová 22.2.2024 17:34

Proto sem muslimy za žádných okolností nesmíme pustit.

K. Křivan 22.2.2024 20:08

To se může stát jen po likvidaci všech vítačů.

V. Petr 22.2.2024 21:30

R^R^R^R^

D. Laurencikova 22.2.2024 14:30

Urcite existuji, pani Lukesova. Muslim je predevsim clovek, az pak muslim. A lidi jsou vsude na svete ze stejneho testa. Tam, kde je clovek od malicka vystaveny nenavistne propagande a vymyvani mozku, tam to vetsina z nich asi nasaje jak houba, nebo aspon velka cast. Ale ne vsichni. Co me spis na techto udalostech vadi, je "tvrdost" trestu, takovych zaku a studentu: 14 dni vylouceni z vyucovani! To je vsechno?? Pak se jede dal jakoby nic? V "nejlepsim Nemecku jake jsme kdy meli" (A. Merkel), kde se pestuje "kult viny" a kde je "antifasismus" statnim programem financovanym stovkami milionu Eur rocne, je dnes mozne tleskat vete: "„Pod vládou nacistů bylo zavražděno šest milionů Židů“ bez vaznych konsekvenci? To by vas melo znepokojit, ne ti vyhrabani muslimove.

H. Lukešová 22.2.2024 14:59

No jo, jenže co chcete po levicových vládách? Po levici nelze čekat nikdy nic dobrého, jenom Zlo. Levice činy muslimů téměř netrestá. Cokoliv nalevo od středu představuje Zlo.

Věřím, že kdyby zatleskal větě "pod vládou nacistů bylo zavražděno 6 milionů Židů" bílý rodilý Němec, jistě by byl potrestán daleko více.

To máte jak s tou AfD, která je obviňována z nacismu, rasismu a antisemitismu, hajlování, snahy o vyhánění ne-Němců... Kdyby to byla doopravdy pravda, tak by AfD již byla rozpuštěna a její členové zavření v kriminále...

J. Jurax 22.2.2024 15:06

Tam, kde je clovek od malicka vystaveny nenavistne propagande a vymyvani mozku, tam to vetsina z nich asi nasaje jak houba, nebo aspon velka cast, pravíte.

Jenže Wiesbaden je v Německu. Celkem pochybuju, že by tam byli vystaveni protižidovské propagandě - leda tak doma nebo v mešitě, poněvadž jde pochopitelně o kulturně obohacující muslimy. V tom je zakopaný pes! A ty už z Německa vypráskat nelze, na to jste si jich tam už natahali moc - a wir schaffen das se nepovedlo.

No a protože některé země přijdou blbečkům z brusele ještě málo zamuslimené a kulturně neobohacené, nadělili i nám, podřízené gubernii, konečně de fakto kvóty a my se nedokážeme, potažmo nesmíme vzepřít. Protože účinně bránit hranice se nesmí a vracet invazory zpět prakticky nejde.

A ten trest, jež ony muslimské parchanty postihl, je výsměch. Tady by byl na místě výprask devítiocasou kočkou a okamžité vyhoštění s celou rodinou.

D. Laurencikova 22.2.2024 17:07

Úplně s vámi souhlasím. A samozřejmě, že tu nenávist nasaji muslimove ve vlastní rodině, komunitě a v mešitě. Tresty sliznou ti, kdo to kritizují, za to ale nemůže muslim, takové pravidla dělají NASE vlády. Volte vlastence, ne "Evropany", já to dělám také tak.

D. Laurencikova 22.2.2024 17:07

Úplně s vámi souhlasím. A samozřejmě, že tu nenávist nasaji muslimove ve vlastní rodině, komunitě a v mešitě. Tresty sliznou ti, kdo to kritizují, za to ale nemůže muslim, takové pravidla dělají NASE vlády. Volte vlastence, ne "Evropany", já to dělám také tak.

H. Lukešová 22.2.2024 17:39

Jo, jo, jistěže. Ovšem pan Křivan má o muslimech, Arabech a zejména o tzv. Palestincích stoprocentní pravdu, takže si nemyslím, že je na místě islám a muslimy jakkoliv hájit. Existuje-li skutečné Zlo, je jím islám.

D. Laurencikova 22.2.2024 18:42

Islam = muslimove? 2 miliardy lidi, mezi nimiz neni rozdilu - tak to myslite? To povazuji za zhola nemozne, pani Lukesova. ;-)

H. Lukešová 22.2.2024 18:50

Paní Laurečíková, sama víte, kolik se na světě udá teroristických útoků, které spáchají muslimové. Včera v Maaleh Adumin u Jeruzalémě tři palestinští teroristé opět vraždili, zabili 1 Izraelce, 8 zranili. Teroristy se podařilo přítomným poblíž stojícím Izraelcům zlikvidovat.

Kolik zla musí ještě muslimové spáchat, aby se nemuslimský svět probudil? Přece Vy nejste jako paní Rybnická, multikulti pro-islám korektní, tak byste to přece mohla pochopit.

D. Laurencikova 22.2.2024 20:06

Jak to myslite, pani Lukesova? Co ja nechapu? Ja prece nejsem pro islamizaci Evropy, ja se nemusim budit. Ja jsem proti otevirani vrat a dvere pro miliony muslimu, proti tomu, stavet jim vsude mesity za nase penize, nechat vyzpevovat muezziny nad strechami nasich mest, proti delani jim stale vice a vice ustupku, podrizovani se jejich pravidlum.... Ja tuto politiku nevolim, volim AfD a nechavam si za to nadavat nacku, jestli jste si vsimla. To ale neznamena, ze musim mit vsechny muslimy za teroristy a vsechny je chtit vyhnat. Ja jsem potkala v zivote par muslimu, se kterymi se da docela dobre zkamaradit. Multi-Kulti mam rada, proto jsem vzdycky tihla k velkomestu.

Pamatujete si jednu vec: "Alle Dinge sind Gift, und nichts ist ohne Gift." Allein die Dosis macht, dass ein Ding kein Gift ist". Cesky: „Všechny látky jsou jedy, není žádný, který není jedem. Správné dávkování rozlišuje jed a lék.“ (Paracelsus). Co je na tom tak nepochopitelneho?

H. Lukešová 22.2.2024 20:17

No jo no, já vím, znám Vaše postoje, vím, že nejste pro islamizaci. Já jen, že zatím znám jen ty špatné muslimy.

Jinak Vám povím, že jsem se v paní Rybnické spletla, ona také Izrael nemá moc ráda, protože je levicová, pro islám, obhajovala ty včerejši signatáře antisemitské petice, možná ji sama podepsala. Tak jsem se v ní zmýlila a jsem tak zklamaná, velmi mě to mrzí. Moc. Jsem asi mnohdy ještě naivní, snažím se vidět ve většině lidí dobro.

D. Laurencikova 22.2.2024 20:42

No vidite, ja znam i dobre muslimy a poznala jsem jich v zivote dost. I muslimove jsou kolikrat jenom "na baterky", nekteri ten islam vubec nemusi. Tak jak krestan je proste krestan, aniz praktikuje krestanskou viru.... Proste ho pokrtili, nebo se jako muslim do toho narodili a je to. Znam muslimy, kteri kaslou i na cely Ramadan a klidne si pokuruji a daji si pivecko, jak muslim alkohol nesmi... Neverte tomu, ze kazdy muslim je fanatik.

Vy se snazite na kazdem videt hlavne neco dobreho a to Vas zdobi. Ja take patrim k lidem, kteri vidi na druhych hlavne to dobre a kvuli trosce dobreho jim odpusti to spatne. Na pani Rybnicke jsem dosud nic dobreho nenasla.

H. Lukešová 22.2.2024 20:51

No jo. Její útok na Izrael mě velmi zasáhl. A to se vždy snažím být k paní Rybnické tak slušná, volím výrazy vždy velmi opatrně...Sice teroristé zabili 1200 Židů, ale zlý Izrael pozabíjel 30 tisíc Gazanů.

D. Laurencikova 22.2.2024 21:04

Ja vim, nekdy me ta vase slusnost k pani Rybnicke az rusi. Pani Rybnicka si to z meho hlediska nezaslouzi. Ja ji vidim jako naprosto nesoudnou, zlomyslnou a zvracenou. To jeste vynecham tu jeji orazenost a drzost jako ta povestna bedna kytu. Sorry.

H. Lukešová 22.2.2024 21:14

Jo, jo, když Vás obvinila, že jste byla donašečka a konfidentka StB, a že Stalin je "Váš tatíček".... Tady jde o to, že jsou lidé, kteří vždy hýkaji s davem a většinou.

Ale já nejsem jako většina lidí, jsem jiná, zkrátka svá a komu se to nelíbí, ať jde na chuj...Nikdo nebude Izrael znevažovat, vůbec nikdo.

D. Laurencikova 22.2.2024 21:33

Jeji nezralost a podlost jsem zapomněla zmínit, ano. Mně nemůže zklamat, já věřím, že je schopna všeho. Netrapte se s ní, ona Vám za to nestojí.

D. Laurencikova 22.2.2024 20:31

Vypravela jsem uz tento pribeh? Meli jsme v dome sveho casu velmi neprijemnou perskou rodinu. Byli bezohledni, kdyz slavili svuj Ramadan, tak se jich v byte 3 + 1 schazelo ca. 40, delali randal, krapali nadobim, halekali dluho do noci a pak se tak hlucne po etapach do rana courali domu, ze se nikdo v baraku nevyspal a delali i jine problemy. Na napominani a zadosti, at berou ohled, byli drzi a sprosti. "Bez do domova duchodcu, Hexe", rekl otec rodiny starsi sousedce. Nas s manzelem poslal do "penzionu pro svobodne rodice", jak byl blby... Meli 3 deti ve skolnim veku, ktere nam pak rady delaly naschvaly, jako plivnout na schranku, nacmarat neco na dvere, nebo zazvonit a utect. To posledni jednou udelali a ja jsem je pristihla. Otevru prudce dvere, jeste nez vzali roha a ptam se: "Co jste chtely, decka? Proc tu zvonite"? To musela slysel o dve patra vys jejich matka a ta bleskurychle sebehla ze schodu, dokonce bez botu, jak spechala a jak neumela nemecky tak na me stekala: "Du Hure"! A manzelovi, ktery stal za mnou: "Du Schwein"! To ji slo. Vubec ji nezajimalo, o co jde. To bylo jejimu prostrednimu diteti - synkovi jmenem Osama - trapne a hajil me: "Mamma, ta pani se prece jenom ptala, co chceme, nic nam neudelala!" rikal plactive. Co tim chci rict? Ten chlapec mel vlastni rozum, vlastni usudek a vypadal, ze se za celou situaci docela stydi. Mozna z nej vyrostlo neco solidniho. To uz jsme ale ztratili ze zretele, protoze se nam tuto familii nakonec spolecnymi silami prece jen podarilo vystehovat. Mam tomu hochovi nedat zadnou sanci, protoze je muslim?

H. Lukešová 22.2.2024 20:37

No jo. Asi je lepší, dát chlapci ještě nějakou šanci. Jenže víte, tolik muslimů jsou špatní lidé, ovšem také se může mezi nimi najít i dobrý člověk. Avšak já zatím znám jen ty zlé muslimy.

V. Petr 22.2.2024 17:25

Velmi se mýlíte. Fanatický muslim je především muslim a pak všechno ostatní! Když mu imám příkáže, spáchá jakýkoliv zločin.

D. Laurencikova 22.2.2024 18:40

Ja pisu: "Muslim je predevsim clovek, az pak muslim." Na to vy: "Velmi se mýlíte. Fanatický muslim je především muslim". Aha! Takze je kazdy muslim podle vas rovnou fanaticky muslim, ktery spacha jakykoliv zlocin? Kde to berete, takove moudrosti? Staci se napr. podivat na film: "Bez dcerky neodejdu". Kdo pomohl Betty Mahmoody dostat se s dcerkou nakonec z Iranu, z drapu fanaticke islamske rodiny? Muslimove, spravne! Byli to muslimove. Je to skutecny pribeh, zadna pohadka. Jeden z mnoha pribehu. Muslimove jsou take predevsim lide a lide jsou ruzni. Souhlasite?

V. Petr 22.2.2024 20:55

To je stejná otázka, jako může li existovat slušný nacista nebo důstojník NKVD. Každý muslim, zejména v sekulárnějších zemích, nemusí být muslimský fanatik. Dokonce může být muslim jen formálně, je li mu to dovoleno.

ALE, muslim je, podle ajatoláha Chomejního, toto

"Islám stanovuje pro všechny dospělé muže, nejsou-li neschopní nebo nezpůsobilí, povinnost připravit se na dobývání (ostatních) zemí, aby nařízení islámu byla nastolena ve všech státech světa...Ale ti, kdo studují islámskou svatou válku, chápou, proč chce islám dobýt celý svět...Ti, kteří o něm nevědí nic, předstírají, že se islám staví proti válce. Ti (kteří toto říkají) jsou hloupí. Islám říká: Zabíjejte nevěřící, tak jako by oni zabili vásǃ Znamená to, že by muslimové měli nečinně sedět do té doby, než je pohltí (nevěřící)? Islám říká: Zabíjejte je (nemuslimy), taste na ně meč a rozprašte (jejich armády). Znamená to nečinně sedět, dokud nás (nemuslimové) nepřemůžou? Islám říká: Zabíjejte ve službě Alláhovi ty, kteří by mohli chtít zabít vásǃ Znamená to, že bychom se měli vzdát (nepříteli)? Islám říká: Vše, co je zde dobré, existuje díky meči a ve stínu mečeǃ Lidi nelze přivést k poslušnosti ničim jiným než mečemǃ Meč je klíčem k Ráji, který může být otevřen jen pro Svaté bojovníkyǃ Jsou stovky dalších (koránských) žalmů a hadís (rčení Proroka), které pobízejí k válce a boji. Znamená toto všechno, že islám je náboženství, které zabraňuje lidem vést válku? Plivu na ty hloupé duše, které něco takového tvrdí"

Jinak, pokud dojde k boji v evropských městech, na kterou stranu se přidá "hodný" muslim???

D. Laurencikova 22.2.2024 21:12

Jenom malickost k tomu: Nacistou nebo dustojnikem NKVD se clovek stava, nebo stal na zaklade sveho presvedceni a osobniho prani, nebo oportunismu. Muslimem se clovek narodi, nikdo se ho nepta, jestli to chce, nebo ne. Odpadnuti od islamske viry se podle Hardleineru tresta smrti a to je trosku problem.

V. Petr 22.2.2024 21:40

No, pokud dáte muslimovi v nějakém státě možnost VOLBY, velice často zvolí islamismus. Proto je mnohdy lepší, když tam vládne sekulární diktátor.

Šíleného Comejního si Iránci zvolili sami o své vůli, protože jsou věřící muslimové!

Němci si zvolili svého času Hitlera, ale vlastně nevěděli, co je zač. Dokonce ani Goering nechtěl válku a když ji Hitler rozpoutal, vykřikoval, že se zbláznil. Pak ovšem už držel basu.

D. Laurencikova 22.2.2024 22:03

Je také dost muslimů, kteří na Západě před islámem a západní naivitou varují. Ale ti časem zmizí z obrazovky, to nechceme slyšet!

V. Němec 22.2.2024 14:38

Velká listopadová kapitalistická revoluce byla jako vždy podle našich zvyků "malá česká." Přece někdo nechce tvrdit, že když už byla celá Evropa přeonačená (jo, Rumunsko ještě chvíli počkalo na čistku v Securitates), nebýt dizidoušů, vše by zůstalo při starém. Nezůstalo, komunisti by v rámci vlastní metamorfózy na kapitalisty revoluci sami provedli. Koneckonců to tak stejně bylo.

Díky za Listopad, ale prosím, nezveličovat.