10.6.2024 | Svátek má Gita


Diskuse k článku

NAVALNÝ: Když Rusové necítí k protestům důvod

Věznění Navalného škodilo Putinovu režimu více, než kdyby bylo Navalnému umožněno veřejně vystupovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Laurencikova 22.2.2024 14:49

Komunisticky rezim de facto hospodarsky zkrachoval, tak komunisti predali zezlo, to je vsechno. Po chvili nejistoty si jako kapitalisti mohli daleko vic nacpat kapsy, nez kdykoliv pred tim a rozlezt se do vsech "demokratickych" stran. Prakticky nejde a nikdy neslo ani tak o "komunisty", jako o hochstaplery.

P. Diviš 22.2.2024 14:36

Pokud kdy v tom našem kulturně historickém prostoru byl.

IMHO mentálně nikdy, na návštěvě, když sloužil KGB v DDR.

V. Petr 22.2.2024 14:48

Tou zemí, kde Vás mohou zavřít a zabít (pro pomazání kliky mešity vepřovým sádlem) myslíte GB?

R. Meišner 22.2.2024 10:31

ale no tak, přátelé--už za pár dní si na Navalného vzpomene málokdo, pokud vůbec někdo. --takže je naprosto zbytečné se kvůli němu hádat, co říkáte....8-o

O. Kaucký 22.2.2024 13:42

Asi tak.

J. Kostelanský 22.2.2024 10:00

V "baště demokracii" v USA by člověk typu Navaľného rovněž již dlouhá léta seděl v base.

Navaľnyj za peníze spolupracoval ze západními, zejména americkými tajnými službami a netajil se tím, že chce zvrhnout současný politický systém v Rusku. Rusové ho (mimo jiné) natočili, jak jedná s jedním agentem a říká, že za 20 milionů dolarů by to uměl udělat.

Kolik let by asi dostal někdo, kdo by to samé dělal v USA finančně podporován tajnými službami Ruska nebo Číny? Stačí si vzpomenout, jaké zděšení vyvolalo v USA jen vymyšlené obvinění, že Trump ve své předvolební kampani před 8 lety spolupracoval s Rusy.

D. Laurencikova 22.2.2024 10:19

R^R^ Toto vymyslene obvineni udajne poslala do obehu porazena Hilary Clinton, az se vzpamatovala z soku.

A. Renjascu 22.2.2024 11:30

Ne údajně, ale najala k tomu britského exagenta Christophera Steela. FBI to věděla od počátku a přesto čekala téměř čtyři roky než zveřejnila, že jde o pomluvu a podvod demokratické strany

D. Laurencikova 22.2.2024 12:08

R^R^R^

D. Laurencikova 22.2.2024 12:15

Podvod a pomluva, to jim jde nejlip. To jsme meli moznost pozorovat v roce 2022 a mame moznost pozorovat do dnes. Kde byl vlastne Putin, kdyz Donald Trump v roce 2022 "prohral" volby proti Bidenovi, ktery ani nedelal zadnou volebni kampan, protoze byl celou dobu zalezeny ve sklepe pred coronou, zatimto Trump sklizel vsude kam prisel bourlive ovace, jak priznala dokonce i nemecka, protitrumpovska media? Jak to, ze mu Putin nepomohl vyhrat volby i podruhe?? Zvlastni vec...

S. Ševeček 22.2.2024 13:18

Mi6.

P. Diviš 22.2.2024 14:38

Zas ty ruské pohádky a propagandy ....

J. Šebek 22.2.2024 9:16

Ano, Rusko je jiné a pan Křeček je moudrý muž.

K. Zelený 22.2.2024 9:15

To je ale srágora! Vražedný režim ohrožující i naší zemi a tím i Křečka zabije chlapa jen proto, že s ním nesouhlasí a dědek vypotí sedm odstavců blivajzu snažícího se z justiční vraždy udělat plochou historku okresního formátu a z oběti tuctového Rusa, obojí nestojící za pozornost, které se tomu podle křečků dostává neprávem. A bacha si máme dát hlavně na to, aby se v budoucnu neubližovalo křečkům v Evropě. Prej právník! Ani neumí správně napsat cui bono!

D. Laurencikova 22.2.2024 9:21

A co rikate na vrazdu Gonzalo Liry, americkeho blogare a novinare v ukrajinskem vezeni, kam se dostal proto, ze kritizoval politiku Spojenych statu a Ukrajiny?

K. Zelený 22.2.2024 9:28

Nic, na nastavování zrcadel jste tu vy a další zdejší proruská svoloč.

D. Laurencikova 22.2.2024 9:35

Vy sam jste svoloc! Polozila jsem vam jednoduchou otazku, vy na ni odpovidate zpusobem svoloce - vyhybanim a urazkou.

K. Zelený 22.2.2024 9:52

Na otázku co říkám na Gonzala jsem odpověděl, že nic, eslistesi šimla. Zbytek je vaše charakteristika pomocí výstižného zvukomalebného slova ruského původu + popis vaší činnosti zde.

D. Laurencikova 22.2.2024 9:59

Svoloc z vas dela vase nesnasenlivost k nazoru jinych, ty pytle urazek, ktere na ne sypete a neschopnost vecne diskuze. Jak to, ze na otazku Gonzala nerikate nic "eslisemsi šimla? Pro vas jsou dobre a spatne politicke vrazdy, prijde jenom na to, kdo se jich doupousti? Jak rozeznate kdo je ten dobry a kdo je spatny, abyste to nej mohl busit, kdyz oba delaji totez?

K. Zelený 22.2.2024 10:14

Ciwe to jsem si zřejmě dovolil příliš, neříci nic na nějakého vašeho Fučíka, kterého jste u příležitosti nastavování zrcadla justiční a politické vraždě Navalného vytáhla. A co má bejt jako? Chcete na mě uplatnit nějaký verbální waterboarding abych se vyžvejk? Ale jo, jen si zablbněte!

Jo mmch, staré, původem antické úsloví, praví: Duo cum faciunt idem, saepe non est idem.

D. Laurencikova 22.2.2024 10:31

Ciwe to jste si nedovolil prilis, jenom jste nechal trochu nahlednout do vaseho charakteru: Kdo kritizuje Ukrajinu a USA, je jenom "nejaky Fucik", a kdyz ho zabiji, skoda reci o nem a kdo spachal tu "justicni a politickou" vrazdu na Navalnem a jestli vubec, to se zatim nevi. Jen pro zajimavost, mezi podezrelymi jsou i britske tajne sluzby, se kterymi Navalny udajne spolupracoval. Ale vy uz mate vzorne, politicky korektne hotovy rozsudek. To stare anticke uslovi odhaluje pokrytectvi prave takovych lidi jako jste vy.

K. Zelený 22.2.2024 10:41

Hele a není to málo, údajná Laurenčíková? Kde jsou tajné služby vrahů z volstrýtu a kde vrazi banderovští? No tak přitlačte, vy na to máte, vy to dáte!

D. Laurencikova 22.2.2024 10:56

No, to se jeste uvidi, co vsechno jeste prijde. Ja na rozdil od vas nevyslovuji zadne rozsudky, dokud nevim, co se vlastne stalo. Dokud neznam fakta a nazory z vice stran. Ne jen z te jedne, politicky korektni a jedine "spravne". To vy urcite nedate, udajny Zeleny, vime?

L. Svoboda 22.2.2024 15:07

Dnes ráno jsem četl na Novinky.cz článek s názvem: "Spolupředseda německé krajně pravicové AfD odsoudil "divadlo" kolem smrti Navalného. V tomto případě s názory Tino Chrupally souhlasím. Jen nechápu jak je možné, že souhlasím s názory člena krajně pravicové strany, a nesouhlasím s názory evropských demokratů. Nedělám si legraci. Zajímal by mě váš názor, paní Laurenčíková, protože vím, že o straně AfD máte hodně znalostí.

D. Laurencikova 22.2.2024 15:23

AfD je stejna strana jako napr. rakouska FPÖ. Jeji sef, Herbert Kickl, rika: "Nejsme zadna extremisticka strana, mame jenom extremne casto pravdu". Neco podobneho jsem slysela ostatne rict i Marine Le Pen. Je to i muj nazor na AfD, ktere fandim od okamziku jejiho vzniku, vlastne jeste pred nim. AfD je strana zdraveho rozumu, bojujici o n o r m a l i t u, coz dnes predstavuje obrovskou zatizitelnost. Tino Chrupalla je bezuhonny, slusny clovek. Mistr malirsky, zpolitizovany bezalternativni zhoubnou politikou Angely Merkelove a zadny pravicovy extremista, jak ho nazyvaji samozvani "demokrate", kteri zadni demokrate nejsou. Souhlasite s nim, protoze mate zdravy rozum, pane Svobodo, je to velice jednoduche.

L. Svoboda 22.2.2024 15:52

Děkuji. Nedávno jsem viděl a slyšel vystoupení jednoho člena AfD v Bundestagu a byl jsem překvapen, že všechno co říkal bylo v souladu i s mými názory. Zcela určitě však vím, že nejsem krajní pravičák. Dnes jsem také na Seznamu četl o náboru Ukrajinců do armády a byla tam ukázka poutačů, které měly na Ukrajince zapůsobit. Jeden z nich měl nápis Україна понад усе, česky Ukrajina nade vše

D. Laurencikova 22.2.2024 16:13

Vystoupeni clenu AfD jsou ty nejrozumejsi vubec. To je zdravy rozum pur! Poslouchejte je casteji a uvidte, ze mam pravdu. Nic krajne pravicoveho na nich neni, ledaze by dnes zdravy rozum platil za "krajne pravicovy", jak tomu vlastne skutecne je. Extremisti jsou ve skutecnosti ti samozvani "demokrati", kteri Nemecko navezli na zed.

"Ukrajina nade vse", tak je tomu prave i v Nemecku. Vse pro Ukrajinu, jakoby to ani nebyli nemecti politici. Take jsem dnes poslouchala debatu v Bundestagu. Oni snad skutecne chteji do valky s Ruskem! Kdo mluvil rozumne byli zase jenom politici AfD a nekteri z nove strany Bündnis Sahra Wagenknecht.

Ja kdyz si predstavim, ze nekdo v Nemecku beha s ceduli "Deutschland über alles" - ne to je zhola nemozne. Toho by okamzite zatkli. "Deutschland verrecke" (Nemecko zdechni) - s tim se naopak da udelat kariera.;-)

L. Svoboda 22.2.2024 18:52

Bohužel německy neumím, znám jen základy gramatiky a pár německých výrazů. Umím dobře rusky a ten projev v Bundestagu jsem slyšel v ruských zprávách.

D. Laurencikova 22.2.2024 19:53

To je skoda. Ale mozna jich tam takovych uslysite vic. AfD v Bundestagu to je hlas rozumu. Nekdy je zabavne pozorovat, jak AfD-ler navrhne neco naprosto smysluplneho a rozumneho a jak to vsichni ostatni rozhorcene a mravukarne spatra odmitnou. Nainterpretuji si do toho aspon nejaky zly umysl, kdyz uz nic jineho nejde, ve smyslu: "O, vsak vy to tak nemyslite, jak to rikate, vy chcete ve skutecnosti neco uuuplne jineho" a navrh se zamitne! Po nejake karencni dobe s navrhem prijde clen nektere ze stran Narodni fronty, a navrh se prijme. Deti ve skolce by nestacily koukat.

D. Laurencikova 22.2.2024 11:07

Vy jste opravdu tak hloupy, ze verite na ostre ohranicene Dobro a Zlo, pricemz to Dobro si propachtovali v USA, kde se beranek pase vedle lva, totez na svate Ukrajine a Zlo je vylucnou zalezitosti "ruSSaku"..., nebo jenom citite potrebu lumika, stat na te "spravne" strane?