Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

NAVALNÝ: Když Rusové necítí k protestům důvod

Věznění Navalného škodilo Putinovu režimu více, než kdyby bylo Navalnému umožněno veřejně vystupovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

hele Křečku, proč si nevystoupil u ÚS, když se projednávaly ty důchody, to má být tvoje parketa a ne vměšování se do záležitostí cizího státu

0 0
možnosti
OS

Skvělá mediální propaganda dokáže z lotra a gaunera stvořit vzor ctností a naopak. Takový je svět, kde jedinou mocí je moc peněz bez ohledu na nějaká lidská práva a podobné nesmysly.

0 0
možnosti
MK

Jenomže právo může zaručit/uhájit jedině moc a jak to udělat, aby se nezkorumpovala?

0 0
možnosti
JF

Putin se proletěl bombardérem Tu-160M schopným nést jaderné zbraně

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-putin-bombarder-tu-160m-jaderne-zbrane.A240222_145657_zahranicni_jhr

Aviator President Vladimir Putin pilots Russia's bird migration

https://www.youtube.com/watch?v=rqKR1JOQvMo

Proč by protestovali, když naopak mají důvod k hrdosti na supermana - kdo jiný dovede, pilotujíc motorové rogalo, létat s jeřáby, a pilotovat, jak naznačují jeho ruce držení beranů, strategické Tůčko? ;-)R^

0 0
možnosti
MK

Teď už jen zbývá, aby se proletěl raketou schopnou nést jaderné zbraně. Třeba tak, jako ten cowboy v Doktoru Divnoláskovi.

0 0
možnosti
JF

Navalného pohřbíme tajně, nebo se s jeho tělem něco stane, vyhrožují úřady jeho matce ... Matka ruského opozičního politika Alexeje Navalného uvedla, že jí konečně ukázali synovo tělo. Úřady ale podle ní chtějí, aby ho pochovala tajně, bez obřadu, a vyhrožovaly jí, že pokud nebude souhlasit, může se s Navalného tělem něco přihodit. Vyšetřovatel jí řekl, že čas není na její straně a tělo podléhá rozkladu, dodala Ljudmila Navalná.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/valka-na-ukrajine-online-prenos/r~6d650518c01411eeae1fac1f6b220ee8/

To u nás dobře známe z doby, kdy komouši potají v noci zlikvidovali Palachův hrob na Olšanech a jeho pozůstatky zlikvidovali! A likvidace květin na památku Navalného odpovídá témuž jednání StB za Palacha. Komouš jako bolševik, vsjo rovno!

Tragický příběh Jana Palacha, který se upálil před 51 lety, neskončil jeho smrtí. Zásadní události se odehrávaly i v jeho druhém, posmrtném životě. A nebyl to svět mimo, byl naopak velmi reálný, drsný a bezohledný. Především k Palachově rodině, ale i studentovým ostatkům, které byly potajmu vykopány a zpopelněny. Zlikvidován byl také Palachův hrob. Režim se bál i mrtvého Jana Palacha. ... Jenomže lidé chodili k Palachovu hrobu dál, přestože tam držela hlídky Veřejná bezpečnost, která návštěvníky dokonce zadržovala a někteří z nich se pak ocitli před soudem. Pohřební služba byla navíc úkolována, aby z Palachova hrobu odstraňovala vše, co k němu lidé nosili.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/pribeh-palachova-hrobu-vypovida-o-stupnujici-se-komunisticke/r~d130d69834a511ea9b40ac1f6b220ee8/

0 0
možnosti
JF

Kam se na Putina hrabou sovětští vůdci. V represích překonal skoro všechny ... Podle autorů studie „Vladimir Putin dávno překonal téměř všechny sovětské generální tajemníky, s výjimkou jednoho – Josifa Stalina“.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-kam-se-na-putina-hrabou-sovetsti-vudci-v-represich-prekonal-skoro-vsechny-246409

Poučení z toho pro Vožďa Vrahoviče Pútina? Dohnat a předehnat! ;-)R^

0 0
možnosti
VP

V78a37ň88u45r69a 39P18e16t98r

22. 2. 2024 20:36

Pane Bože, to je kravina. Jeden politický vězeň zemřel v lágru dokonce i za Gorbačova.

0 0
možnosti

Dobrý článek, takový neIdeologický. Proto vyvolal v Ideolozích z Ačka silné emoce. Navalný holt zbytečně, kvůli 5ti minutám slávy, přecenil své síly a nakonec i zemřel. Jestli mu k tomu nějaký hloupý fanatik pomohl, nevíme. Ale Putin ho rozhodně Nezabil, ani to nenařídil Je to dobrý diplomat...

0 0
možnosti
PV

Navalny. Agent CIA. Za 20 mega USD slíbil odstranit Putina.Nevíme, zda prašule dostal,zda je použil.

Po tom co fingoval otravu a "léčil se" v Německu, dostal úkol dokončit svoji misi, byť věděl, že bude v rusku zatčen.

Úkol nesplnil, tož posloužil alespoň jako mrtvý. Mediálně pokryl úprk ukronácků z Avdiievky.

Nechápu, proš se tomuto tématu pn Křeček věnoval...

0 0
možnosti
PS

Ano. Nevíme. Jediné co víme je, že Vychodilovi jebe.

0 0
možnosti

J93a72n 66Č22e61r51n68ý

22. 2. 2024 19:05

Měl údajně přepychové věznění a pobyt ve vězení ho měl možná chránit před popravou ze strany Západu (hlavně Ukrajiny a Británie ). Neuhlídali.

Připomenu i zastřelení Němcova na dohled z Kremlu, jak v hloupém béčkovém americkém filmu. Britové " natočili " film o plynovém útoku Rusů na syrské děti atd. Pseudootrava Skripala pri které účelově autoři zavraždili dva bezdomovce. A největší zločin rozvědek sestřelení letadla MH-17.

0 0
možnosti
PS

A nejhorší jsou trpaslíci. Ty potvory vám vlezou všude.

0 0
možnosti
PS

Autor, který tímto způsobem srovnává poměry v Maďarsku s těmi v Rusácku, musí být extra mimoň.

0 0
možnosti
JU

J89a64n 90U45r64b81a60n

22. 2. 2024 17:00

Njn. Autor putinovské ruSSácko dosud nepochopil. Tak jako většina lidí na Západě.

0 0
možnosti

Kdo pochopit chtěl, pochopil, kdo ne, šlape vodu a bublá...;-D

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz