17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

MIGRACE: O nenápadném pohybu

Národní centrála proti organizovanému zločinu upozorňuje na nekontrolovatelný vstup lidí praktikujících islám do Česka a označuje jej za nebezpečí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Netzer 8.12.2018 10:30

NETYKAT, HOVADO.

J. Jurax 8.12.2018 14:01

Ano.

Doporučíte mu tedy svého?

J. Jurax 8.12.2018 14:06

Ehm ... fanatik bez boha z principu nemůže být fanatikem náboženským.

A ještě - výrok "Skutečně věřící v Boha ať už jde o Křesťany, Židi, Budhisty a možná i některé Muslimy nikdy problémem nebyli" prozrazuje až ohromující neznalost historie.

S. Netzer 8.12.2018 8:28

Poděláváte se strachem

z hrstky majitelů kebabáren a lázeňských hostů, ale že máte v čele státu vlastizrádce vám nevadí?

K. Janyška 8.12.2018 8:49

Re: Poděláváte se strachem

Nemachrujte, nevzdělaný odrodilče. I když se Zemanem máte pravdu... Dzp.

O. Uživatel 8.12.2018 8:49

Uživatel požádal o vymazání
Z. Lapil 8.12.2018 8:51

Re: Poděláváte se strachem

Nikolivěk. Konstatuje, že tu jsou.

Chcete-li diskutovat o vlastizrádném prezidentovi, čiňte tak, prosím, pod článkem o vlastizrádném prezidentovi.

S. Sedlák 8.12.2018 8:58

Re: Poděláváte se strachem

Třeba vadí.

Nevidím moc rozdílu ve zpochybňování rusko-čínského nebo islámského nebezpečí. Je otázkou názoru, které z těch nebezpečí je horší. Zda je to ztráta svobody až na úroveň otroctví nebo fyzické existence.

Skutečností je, že umělá dělící rovina je zneužívána oběma tábory ke vzájemnému zpochybňování míry ohrožení. Přičemž se jedná v obou případech o historickou zkušenost, jen různě starou.

V. Církva 8.12.2018 9:18

Re: Poděláváte se strachem

Ale vůbec se nepoděláváme strachem. Strach je pro zbabělce. Ládujeme náboje proti neomarxistům tučně placeným v neziskovkách. Už brzy Vás lháře a nefachčenka odstřihneme od našich daní a z veřejného prostoru se pak odstraníte sami vlastní pitomostí. Tuto zemi zničit nenecháme. Vás materialistů máme plné zuby. Po té co jste rozvrátili východní Evropu ekonomicky, ale hlavně duchovně za komunistů, se chcete rozšířit na Západě. Na východ jsme Vás vykopli a ze Západu se tiše vracíte. Ale Boží mlýny melou pomalu ale přesně.

Islám nepatří do Evropy a vy marxisti nepatříte do civilizace vůbec. Jestli si někdo chce budovat marxistickou totalitu v USA či Francii, ať si to dělá stejně jednou prohrajete, jen to bude krvavější. K nám ale satanismus nepatří.

Lži, že u nás žádní Muslimové nejsou, Vám už přestávají věřit i slepí tak ještě tvrdíte, že se bojíme Muslimů. Nebojíme, marxisty nakopeme do zadnic a zbytek se vyřeší sám. Afričané a Arabové vykopali před lety Evropany. My naopak bez Marxistů slušně, citlivě a důsledně povracíme ty nepřizpůsobivé od nás. Ti co se přizpůsobili a patří sem jsou pro naši zemi přínosem, ti nikomu nevadí, natož aby se jich bál.

S. Netzer 8.12.2018 9:23

Re: Poděláváte se strachem

Hlavně že vám nevadí ten "bývalý" marxista na Hradě, paranoiku.

O. Uživatel 8.12.2018 9:31

Uživatel požádal o vymazání
J. Sedlář 8.12.2018 10:05

Re: Poděláváte se strachem

A soudružka Adolfína Merkel vám nevadí ?

J. Jurax 8.12.2018 14:17

"Vás materialistů máme plné zuby."

Vida, netušil jsem, že jsa materialista nevěřící ve virtuální konstrukty lidských myslí zvané bohy jsem až takový padouch ...

Ono, víte, když je jakákoliv náboženská víra béře moc vážně, nekompromisně a fanaticky, je z toho obvykle průser. Jakákoliv, nejen moslemínská, i křesťanská, jakkoliv aktuálně je průser skrze tu moslemínskou.

P. Grigar 8.12.2018 18:03

Re:

.. pane Juraxi, s tím materialismem na tom oba nebudeme až tak kriticky. Dodržujeme či se snažíme dodržovat Desatero, jehož zásady jsou součástí našeho kulturního světa, navíc vtělené do právního systému, tudíž jsem "materialisté vlažní ve víře". Řekl bych, že p.Církva spíše žehrá na ortodoxní materialisty, kteří se snaží své postoje aplikovat v té nejméně tolerantní variantě.. až do těch hrdel a statků. Každá víra/ideologie hnaná ad absurdum je ke škodě všech.

J. Jurax 8.12.2018 19:17

Ehm - ono desatero až na první tři příkazy je souborem pravidel, jež dodržuje každá funkční společnost, aby zůstala funkční. Neodvisle na bozích, jimž se případně klaní.

A co je to ortodoxní materialista celkem nechápu. Mohu být vlažným materialistou? A to o nejméně tolerantní variantě taky ...

B. Volarik 8.12.2018 21:44

Re: Desatero...

ono desatero až na první tři příkazy je souborem pravidel, jež dodržuje každá funkční společnost, aby zůstala funkční.

Islám Deset přikázání nezná. V Koránu jsou jakási přikázání zmíněna ale jenom jako celek, nejsou vyjmenována.Takže muslimové Deset přikázání nejen nedodržují ale ani neneznají.

J. Jurax 9.12.2018 16:55

Ty příkazy nemusí být formulovány v posvátném seznamu, aby byly dodržovány.

Soudíte, že v nekřesťanských zemích nectí rodiče či nemají zapovězeno krást, případně cizoložit?

P. Grigar 9.12.2018 11:44

Re:

.. existují společnosti, které dokážou bez vnitřních konfliktů fungovat i na jiných základech, než je našich obvyklých 7 přikázání. Problém nastává v okamžiku, kdy dojde ke kontaktu s jinými skupinami s odlišnými pravidly. Například Sentinelci..

Ortodoxním materialistou se stanete v okamžiku, kdy svůj názor budete považovat za jediný správný a možný postoj, ale stále ještě dokážete o věci diskutovat. Nepřipustíte-li k věci diskusi a předem odrazujete každého, kdo by se o něco takového chtěl pokusit, jste netolerantním materialistou.

J. Jurax 9.12.2018 19:16

Jistě naleznete malé, v džunglích isolované primitivní společnosti, které třeba nectí to nesesmilníš v našem smyslu; nicméně to jsou nepodstatné výjimky. A i ti nejspíš ctí rodiče, ctí nezabiješ aspoň v rámci svého společenství a odsuzují krádež. Řekl bych, že to platí i o Sentinelcích, o nichž jinak vím akorát, že důsledně brání své hranice před vetřelci.

A s druhým odstavcem mohu jen souhlasit; ostatně platí obecně pro vyznavače čehokoliv. Pokud tedy ten jediný správný postoj není potvrzen vědeckým důkazem; uznejte, že nazvat ortodoxním, natož netolerantním toho, kdo vyznává učení o dutosvětosti nebo popírá účelnost krevní transfúze by nebylo moc přesné a každopádně nejvýstižné.

T. Hraj 8.12.2018 10:58

Re: Poděláváte se strachem

Nevím, jestli myslíte presidenta nebo premiéra, ale ani jeden z nich nevpustil do země nepřátele a ještě k tomu masově. To se bohužel nedá říci o německé kancléřce. Když už jsme u těch vlastizrad.

J. Fridrich 8.12.2018 6:59

Souhlas, výborný popis " nenápadného " osídlování naší země

Souhlas, výborný popis " nenápadného " osídlování naší země lidmi z jiného civilizačního okruhu a to jsou lidé k nám Evropanům a naší západní křest'anské civilizaci NEPŘÁTELŠTÍ. V malých počtech se to výrazně neprojevuje, ale naši potomci budou mít PROBLÉM..

B. Volarik 8.12.2018 21:37

Re: Souhlas, výborný popis " nenápadného " osídlování naší země

Jeden „klient“ platil mezi 2000-8000 eur za cestu.

U vousu Prorokova, kde berou ty peníze?To jsou ti chudáci, prchající před bídou?

Otaázka:Od čeho utíkáš?Odpověď:Od Islámu a bídy.

Co nám přinášíš?

Islám a bídu...