17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 14.1.2006 20:52

Re: Padni, komu padni

A co vám, komunistům a socialistům brání je pozavírat dnes? :-D
jeff 14.1.2006 14:57

Re: Re: Zlodějizace

Takže, jste u moci 8 let. Co vaše "schopné vlády sebevrahů, odborníků ...za tu dobu udělaly pro to aby byla napravena zřejmá neschopnost policie, zastupitelství a soudů, viníci byli potrestání, škody nahrazeny. Jednoduše vůbec nic. Pouze plané kecy, podobného obsahu jakým i vy oblažujete psa. 
janoryna 14.1.2006 13:47

Re: Zlodějizace

ale na rozdíl od tebe se dokáže podepsat celým jménem.
Tomáš Kubín 14.1.2006 8:19

A další blb ...

Vízek nikdy nezklame. I jemu mohu vzkázat jenom jedno: Vízku, vy jste směšný a tupý hlupák.
Vendy 14.1.2006 6:48

Jen tak dál soudruzi

Paroubek,Jandák,Rath, Kraus, Sýkora,Zeman . Jednání těchto lidí mě přesvědčuje, že není ani možné volit tak blbou stranu jak je ČSSD. Těmto lidem je třeba poděkovat., že dělají   reklamu této straně. Protože normální člověk ( myslím si , že v této zemi je normálních lidí více než těch blbců) nemůže volit.  
Ladislav N. 14.1.2006 4:53

Vízkovi a všem jako on jde jenom o prachy z našich daní. Nic snazšího :))

Poslanec chce odchodné 20 milionů
 
 
Co si zaslouží politik, který končí ve Sněmovně a odchází "do civilu"? Podle poslance ČSSD Antonína Sýkory by měl takový člověk dostat odchodné 20 milionů korun.  Sám přitom využívá už nyní všechny poslanecké výhody.
 
Na zasedání Sněmovny létá z Ostravy každý měsíc letadlem - zdarma. K tomu inkasuje náhrady za dopravu (32 tisíc korun). Zaměstnal svého syna jako asistenta a platí mu 25 tisíc. A kolik by mělo stát rozloučení se Sněmovnou? 20 milionů.
 
Dvaašedesátiletý poslanec Antonín Sýkora tvrdí, že jeho požadavek je opodstatněný.  
Poslanci totiž podle něj schvalují zákony, díky nimž země hospodářsky roste.
  "Zasloužili se o výhody v sociální oblasti, průmyslu, investiční oblasti a tak dále," vysvětluje důvody, proč by měli zákonodárci dostat při ukončení mandátu milionový zlatý padák.   Poslanci a senátoři přitom mají na odchodné nárok již nyní. To může dosáhnout výše až pěti měsíčních platů. ...   No nejsou ti komunisti z ČSSD geniální?  O takovém komunizmu, jak mají dnes z daní občanů, se jim za komunistické totality ani nesnilo!
Drbohlaf 14.1.2006 4:19

Kampak chce ten komunistickej pacholek Vizek zase kandidovat?

Mozna mysli, ze by to mohl vzit na liberecku po te dalsi komunisticke svini Krausovi? Povesit se mel ten dobytek vsechen.
František Vízek 14.1.2006 13:17

Re: Kampak chce ten komunistickej pacholek Vizek zase kandidovat?

Být demokratem není vůbec snadné. Pro někoho být i slušným nemožné...
Tom 14.1.2006 20:05

Re: Re: Kampak chce ten komunistickej pacholek Vizek zase kandidovat?

Tak v tomhle s Vámi souhlasit musím.
jezevec 15.1.2006 22:21

Re: Re: Kampak chce ten komunistickej pacholek Vizek zase kandidovat?

vízku být bývalým komunistou vylučuje ze slušné společnosti
janoryna 14.1.2006 13:48

Re: Kampak chce ten komunistickej pacholek Vizek zase kandidovat?

ale na rozdíl od tebe se dokáže podepsat celým jménem.
pavel 99 14.1.2006 1:30

Pane Vízku - Vaše slova jsou vskutku výstižná

"...Stále však nechápu,..." a měl by následovat předlouhý seznam. A mohu Vám sdělit - my už to z Vašich předchozích článků opravdu víme. A dále: "...Analytik Kohout nám čtenářům pravidelně a sugestivně vysvětluje, že vina vlády na všem negativním sahá až k nebesům, zatímco její zásluhy na čemkoli pozitivním oscilují kolem nuly..." - nevím sice, co pan Kohout sděluje právě Vám, ale ostatním čtenářům celkem přesně JMENUJE, které oblasti vláda ovlivňuje velmi málo a které naopak velmi podstatně. (A není jeho vinou, že ty podstatné negativně.) Slova "...všem..." a "...čemkoli..." se v jeho článcích pro ostatní čtenáře jaksi nevyskytují. (Nevím jak v textech pro Vás.)
Ladislav N. 14.1.2006 1:20

Idiotské pindy ekonomicky negramotného komunisty Vízka

Ani bych nemusel číst jeho další blábol na Psu, úplně mi stačí skutečnost, že si, sám ekonomický negramota, Vízek bere do huby analytika PPF Pavla Kohouta... To už není zlý sen! To je realita dnešní ČSSD! Vzhůru do jeskyní a doby kamenné! Vízku, a vy běžte "tesat do kamene". Do makroekonomie raději prsty nestrkejte, hlupáku!
Jan 14.1.2006 0:29

Zajímavé analýzy zajímavého analytika, od kterého se ovšem nikdy nic důležitého nedozvíme... Viz: CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ

Zajímavé analýzy zajímavého analytika, od kterého se ovšem nikdy nic důležitého nedozvíme... Viz: CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ:
Bubik 14.1.2006 0:19

Vízku, víte já mám děti, které ten bilionový dluh převážně nasekaný

za posledních 8 let budou muset zaplatit. Takže mi způsob vlády vaší partaje docela dost vadí.
K ostatnímu se těžko vyjadřovat, jsou to jen nebetyčné pindy.....
František Vízek 14.1.2006 13:33

Re: Vízku, víte já mám děti, které ten bilionový dluh převážně nasekaný

I já, pane Bubíku, mám děti a dokonce už i třináct vnoučat.
Jsem proto rád, že se včas a to už za  Miloše Zemana odkryly všechny dluhy schované za Klausových vlád do České konsolidační agentury, České inkasní a České finanční (aby bylo vytvořeno zdání vyrovnaných rozpočtů) a začaly se postupně splácet. Jenom oddlužení bank dělá podle analytiků přes půl bilionu korun... Vadí-li Vám, že se tyto věci napravují už teď (kdy má Česko druhé nejmenší zadlužení v Evropě v poměru k HDP), potom by se problém musel odložit do příštích 20 - 30 let a to by vskutku odnesla generace nevinných...
Proto je dobré, že se krok za krokem snižuje schodek státního rozpočtu ( pod 3% HDP jsme se dostali dokonce nečekaně brzo) a také je dobré, že veřejný dluh máme skoro třikrát nižší než povolují evropská kritéria (ta jdou do 60 % HDP).
Ladislav 14.1.2006 14:00

Vízku, přestaňte žvanit blbosti, co vám partaj dala napsané v brožurce!

Nebudu to tady kopírovat pořád dokola jako vy, zbytek jsem napsal vpředu...
Novák 14.1.2006 15:58

Klausovy vlády svůj dluh skrývaly v Konsolidační agentuře

to je naprostá pravda, první, kdo tento dluh zahrnul do státního rozpočtu byl až Zeman, v té dobvě ale bylo už v Konsolidační agentuře doslova  "utopeno" více než 500 miliard, takže nejméně za polovinu dnešního vnitřního státního dluhu vděčíme skutečně vládě Václava Klause a předchozím. (už vidím, jak se zase slétne modré ptactvo a bude tvrdit, že to není pravda)
Ladislav N. 15.1.2006 7:31

DLUHY SOCIALISTICKÉ VLÁDY PRUDCE ROSTOU - viz vládní statistika (MFČR) a grafy:

K nahlédnutí zde:
http://www2004.mfcr.cz/static/MakroPre/CZ/GT08.htm (viz dole na stránce) resp. tento graf:
 
A teď nám může "matematik  Vízek  s doktorátem z matematiky na Univerzitě Karlově" ukázat, ve kterých letech má křivka vývoje zadlužení státu KLESAJÍCÍ  charakter a jak "hluboko  pod 30% HDP" se celková častka státního dluhu nachází...
huhu 14.1.2006 0:05

blábol jak z RP

Vízek snivě blábolí....
praded 14.1.2006 19:30

Re: blábol jak z RP

...ale ma na to doktorat  -problem je ze v cizine -myslim tim te vyspelejsi ,kterou jen dohanime a kopirujeme -se tyto tituly nasich skol neberou -proto -kdyz nekdo zacne ukazovat ony tituly -pripomina mi to doby,kdy nejvetsi blbove si nasazovali pasky pomocniku ...vzpominate ?? ti taky byli napomocni ke vsemu...