23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 20.3.2008 12:08

Re: Marie Benešová dělá špatné jméno celé justici

A já jenom toto: Kdyby tak jenom ona !!! ;-(

IS 20.3.2008 11:45

Žalobníčkové to nedomysleli.

Při procesu budou muset být odtajněny veškeré spisy o Čunkovi a Vesecká chtě nechtě bude muset zbavit podřízené mlčenlivosti, jinak řízení bude zmatečné a nepřímo potvrdí názor Benešové.  

:-) 20.3.2008 12:31

Re: Žalobníčkové to nedomysleli.

jestli vás zajímá Čunkův spis, stačí najet na stránky Státního zastupitelství Brno, a v aktualitách najít tiskovou zprávu ke kauze Čunek. A máte to zadarmo!  Četl jste? ;-) 

IS 20.3.2008 17:42

Re: Re: Žalobníčkové to nedomysleli.

Tak proč Šchwarzenberk žádá po Čunkovi nějaké vysvětlení ? 

vojcek 20.3.2008 23:48

Re: Re: Re: Žalobníčkové to nedomysleli.

ten po něm žádá zveřejnění svého účetnictví, ne?

IS 20.3.2008 11:32

pučista Urban neprošel

V opbdobí TV krize, kdy skupina pučistů včetně J.Urbana se senátory obsadila TV, Urban se nechal slyšet, že " Vražda na tyranovi není zločin". Koho chtěl Urban vraždit není známo, zdá se že to byl výplod  duševně narušeného člověka s vražednými sklony.   Převrat se nezdařil, ale Urban od té doby má nahnáno a snaží se zavděčit ODS, jak jen může v roli novinářského  hnojometu .

Malý Aston 20.3.2008 11:48

Re: pučista Urban neprošel

Tak to mu ale křivdíte.On patří jako Pehehehe do klubu k Veškrnovi,tudíž zásadní odpor proti pravici. Když šlo o získání jejich vlivu v televizi neváhal vzít spacák a spát ve studiu.Když si komouši a socani odhlasovali,že u nás nikdy žádná totalita nebyla tak se ani neozval.To víte naši milí disidenti ,již je nikdo nehýčká jako jejich milovaná StB.:-D

libero 20.3.2008 11:53

Re: Re: pučista Urban neprošel

IS také nejde o Urbana, ale o ODS.

jirka.s. 20.3.2008 12:01

Re: Re: pučista Urban neprošel

Vážený Astone! Představte si, že pod tím článkem je podepsán František Vopička! Měl byste pak snad k němu nějaké připomínky? Ono si také stačí přečíst i jenom "příspěvky" podobných kreatur jako je ivana sergejevna a budete také v obraze! ;-)

Frank 20.3.2008 11:13

Jak dlouho ještě bude stačit napsat, že autor je bývalý disident a to stačí jako morální kredit?

Paní Benešovou neznám a o soudcích si nedělám velké iluze. Vždy se ale mám na pozoru, když někdo stále někomu připomíná, že je bývalý disident. Nejen, že osobně nemám o disidentech valného mínění, ale obecně mám odpor ke všemu, co je jaksi stále vnucuje včetně reklam. Jan Ruml svého času v TV barvitě popisoval, jak se s ostatními disidenty poflakovali po putykách a chlastali. Netvrdím, že Jan Urban dělal totéž. Tvrdím však, že když kdokoliv potřebuje pořád něco zdůrazňovat, tak něco nehraje. Jenom hlupáček si myslí, že kauza Čunek nebyla smetena se stolu politickými tlaky. Jak to, že Urban se nepozastavuje na skutečností, že dva státní zástupci se stejnými podklady rozhodnou zcela opačně? Jak je to možné? Je jeden z nich hlupák nebo grázl? Proč nebyli Obst a Šošovička potrestáni, když vyšetřování vedli špatně? Je mi úplně jedno, jestli se na tomto bordelu v justici podílela i Benešová. Podstatné je to, že tento bordel přetrvává. Je mi taky jedno, jestli na toto poukazuje Benešová. Pro mně je podstatné, jestli je to pravda. Urban se zařadil mezi politiky, kteří neposlouchají co se říká, ale kdo to říká. Fakt by mně zajímalo, čemu tento člověk učí svoje žáky.

IS 20.3.2008 11:33

Re: Urban není politik, je to prodejný novinář.

libero 20.3.2008 11:54

Re: Re: Urban není politik, je to prodejný novinář.

Podle čeho soudíte že prodejný, podle sebe?

Já ho mám spíš za neprodejného fanatika.

ja 20.3.2008 13:06

Drobná detailní otázka

Pomozte mi prosím, ale kde je napsáno, jak rozhodl (nebo mínil rozhodnout) Obst? Připomeňte mi to prosím, ale uvítal bych přímo jeho vyjádření, ne nějakou novinářskou dedukci.

Jura Jurax 20.3.2008 14:19

Re: Jak dlouho ještě bude stačit napsat, že autor je bývalý disident a to stačí jako morální kredit?

Jak to, že Urban se nepozastavuje na skutečností, že dva státní zástupci se stejnými podklady rozhodnou zcela opačně? Jak je to možné? Je jeden z nich hlupák nebo grázl? Proč nebyli Obst a Šošovička potrestáni, když vyšetřování vedli špatně?

Probůh, co je tady k pozastavování? Nikdo tu není hlupák ani grázl, státní ouředníci jsou od toho, aby sloužili občanům. Jednou platil ten občan, podruhé platil onen, no a výsledky jsou holt podle zaplacené objednávky! Trh bez příkras a zákazník náš pán! Spravedlnost není zadarmo a za peníze taky ne ... tedy za malé peníze ... (Y)

nezaujatý 20.3.2008 14:42

Re: Re: Jak dlouho ještě bude stačit napsat, že autor je bývalý disident a to stačí jako morální kredit?

Tvůrci dějin z Žáčkova pamětního ústavu mohou zneužívat své monopolní, konjukturální postavení.

Byli a jsme členský stát OSN.

Dnešní plivání na prácí a život před rokem 1989 rozděluje společnost obdobně jeko zavrženíhodné chování v padesátých letech. 

PS  v roce 1960 byla propuštěna (a částečně rehabilitována) drtivá většina politických vězňů)

libero 20.3.2008 16:29

Re: Re: Re: Jak dlouho ještě bude stačit napsat, že autor je bývalý disident a to stačí jako morální kredit?

Hergot, vy z nich máte nějaký strach.

V šedesátých pár vězňů pustlili, nerehabilitovali, a tím má být smazáno to svinstvo předtím i potom?

Totalita zde byla do konce roku 1989. Někteří seděli ještě během plyšáku, bolševíku jeden!

pamětník 21.3.2008 8:05

Re: Re: Re: Re: Jak dlouho ještě bude stačit napsat, že autor je bývalý disident a to stačí jako morální kredit?

V roce 1960 se nám vrátili dva příbuzní, nebyli v oblasti jediní ( brzy získali práci v továrně).

Vývoj nezastavíte - každý chvilku tahá pilku.  Totalita v České republice - dokončené byty.

V roce 1975 bylo v ČR dokončeno 97 000 bytů, v roce 2003 bylo dokončeno 27 000 bytů..

PS  o počtu, důvodech propuštěných politických vězňů v roce 1960 se můžete informovat

Kolombo 20.3.2008 17:05

Re: Jak dlouho ještě bude stačit napsat, že autor je bývalý disident a to stačí jako morální kredit?

vy se, Franku, nepochybně taky divíte , jestli soud druhé instance / sedí tam soudcové, odborníci zákonů znalí / rozhodne jinak než první, nejvyšší soud může rozhodnout ještě jinak a vrátit zpět. Celé kolečko může zvrátit ještě soud ústavní, jako nedávno v případě člověka co druhdy strčil do estébáka. Neměli by všichni ti ctihodní pánové a dámy skončit v base? Jak je možné, že rozhodují jinak podle stejných zákonů a na základě stejných faktů? Že by úplatky? Nebo spíš to, že právo není matematika?

gerontusinza 20.3.2008 11:05

Pane Urbane...

Je "    ....autorkou a konstruktérkou systému, který dnes tak vehementně kritizuje. " nebo jsou jedinci, kteří nejsou tací tak jako v jiných oborech či tak ňák......

pane !!! Tito soudci jsou jmenováni doživotně a  ovlivňují život občanů i země nebývalou měrou a nemají nárok na selhání, rozumíte....? Nejsou voleni.... Proto je každé selhání jejich okamžitě zaznamenat zveřejnit a tvrdě posoudit a rozsoudit.....   tj přestupek morální , který likviduje soudcovskou (nikoli soudcovu) důstojnost ať si trestají páni soudci mezi sebou a nečekají že budu se na takové jedince i na takový soudní systém dívat jako na tele a jen kroutit hklavou.... každý takový blahoskloný pohled  se strany soudů je vlastní urážka soudu kter tento aparát zbavuje jakékoli i lisdské úcty...... Pak pokuta za urážku tohoto soudcovského stavu i jednotlivých soudců je jen další urážkou do vlastní tváře těchto soudců a nemají právo nás soudit.......

gerontusinza 20.3.2008 11:06

To jsem ale ukecaný....Re: Pane Urbane...

Můžou nás jenom vydírat tak jako ten idiot soudce umístil dítě do ústavu protože nemá rádo "rodiče" který rozporoval otcovství, pak když proti DNA bebylo obrany, začal ztrpčovat dítěti život a pan "soudce " mu v tom pomáhal.....:-/8-o Nebo "soudce" co si vymyslí "rozsudek" a jednání a jiní soudci mu sníží plat....fuj Již ti jiní "soudci" by měli být okamžitě pokutováni pro urážku soudu a soudního systému..... To nejsou ctihodní pbčané ale sprostá sebranka vymezující si ke své nadřazenosti  ještě další prebendy....... Soudce nemá právo na omyl a pokud se ho dopustí má mu jít o talár a jen polehčující okolnosti zvláštního významu (zveřejněné) mu mohou ten talár (podmíněně) zachovat..... Je to jasné každému soudci v tomto státě....? Nebo pořád se máte za ctihodné občany...? Pokud budou mezi vámi tací a vy se jich nedovedete zbavit, je nutno se zbavit vás jako systému a ten systém změnit tak, abyste se báli veřejnosti aspoň tak, jako zákonnedodržující občan policie......Jinak co vážený občan tak ozbrojený občan...jiná možnost nebude..... sakra, to máme tu mafii střílet....?8-o

jirka.s. 20.3.2008 11:20

Re: " Soudce nemá právo na omyl...."

Hezké, gerontosaure! Tož jak to, že nejsi ausgerechnet soudcem právě ty? A vlastně bys měl být v této zemi soudcem jediným, protože jediným neomylným jsi tady zcela zřetelně pouze a jenom ty!

Jinak co vážený občan tak ozbrojený občan...jiná možnost nebude.....

Mimochodem, cože to ty vlastně máš proti bratrům Mašínům?

IS 20.3.2008 11:40

Re: Re: Soudruhu jirko, při lhaní soudců mohli být Mašínové agenty StB. Kdo ví?

jirka.s. 20.3.2008 11:53

Re: Re: Re: Soudruhu jirko, při lhaní soudců mohli být Mašínové agenty StB. Kdo ví?

Soudružko ivano sergejevno! Ty už jsi se zřejmě definitivně zbláznila !!! V případě, že by  o Mašínech lhala například soudružka soudkyně Horváthová (Pavel Wonka), tak nějaká diskuze o vyznamenání bratří Mašínů by vůbec nevznikla a automaticky by ho dostali !

A jinak! Kteráže  z vás soudružek domovnic má dneska právě službu u počítače? Mimochodem, pokud se budeš chtít, soudružko, dále účastnit zdejší diskuze, bylo by docela vhodné, kdyby  ses naučila používat i jiná oslovení než je "soudruhu"! Myslím to s tebou upřímně, ne každý toto oslovení zkousne vcelku klidně! Mohlo by se ti při setkání s některou prudší povahou stát, že by ti delší dobu mohlo působit potíže vyslovení "pane", natož mnohem složitějšího a delšího "soudruhu"! ;-D

gerontusinza 20.3.2008 11:55

Hloupoučký starče......Re: Re: " Soudce nemá právo na omyl...."

na medajli netrvám.....;-D spíš by mě od takového trouby urazila....;-D;-D

hulwat 20.3.2008 13:42

Re: Hloupoučký starče......Re: Re: " Soudce nemá právo na omyl...."

Od Chocholouška bys ji určitě vzal. A jak by ti slušela. Na 1.máje bys ji ukazoval krígskamarádům z partaje a možná i Grebeníček by tě pochválil.

libero 20.3.2008 11:55

Re: Re: " Soudce nemá právo na omyl...."

R^jenže on to nepochopíR^

jirka.s. 20.3.2008 12:07

Re: Re: Re: " Soudce nemá právo na omyl...."

Však já jsem v to taky ani nikdy nedoufal! Doufám jenom v to, že mu způsobím zvýšení TK 200/100 a že ho už konečně pak klepne pepka, nejlépe až dostane účet při propouštění z nemocnice! ;-D;-D;-D

gerontusinza 20.3.2008 13:10

Je to slabota vy truhlíku, já jsem zocelen daleko většími blbci než jste sám.....Re: Re: Re: Re: " Soudce nemá právo na omyl...."

;-D jenže vy jste se taky vydařil..... Nesporně...;-D Milouš Jakešůc se proti vám jeví jako genius....  ale toho i zvolili, kdežto vás nepustili k lizu celých 40 let a tak jste zanevřel....;-) No a co, nelze se tomu divit asi byli kolem vás chytřejší.......;-D Ať žije Topoláneka a nikdy jinak....;-D;-D;-D

jirka.s. 20.3.2008 16:52

Re: Je to slabota vy truhlíku, já jsem zocelen daleko většími blbci než jste sám.....Re: Re: Re: Re: " Soudce nemá právo na omyl...."

Hm!!! Už ani ta moč, viď, gerontosaure? ;-(

jirka.s. 20.3.2008 16:51

Re: Re: Re: " Soudce nemá právo na omyl...."

Vidíte to, libero? Povedlo se !!!;-D;-D;-D