24.5.2024 | Svátek má Jana


Diskuse k článku

HROZBA: Kdy začne hořet Praha?

Na slavnou větu Adolfa Hitlera, který se dožadoval od velení německých okupantů ve Francii potvrzení, že už hoří Paříž, tak dneska lze říci, že hoří. Ovšem nepodpalují ji vojáci Wehrmachtu a SS, ale francouzská převážně muslimská mládež.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Heidlerová 8.7.2023 9:42

Jsem rozladěná, píše-li pan Vlk své úvahy a věštby, seskládané z událostí svého dlouhého věku. Podporuje tím rozezlené občany, kteří si nevidí ani na kousek nosu. Jsem přibližně stejně stará, jako pan Vlk, ale kdybych byla na jeho místě, potlačila bych touhu psát všem o všem. Dávno jsem ho přestala číst.;-DRv

Z. Linda 7.7.2023 22:07

Bude hořet dobře díky zapáleným obhájcům banderovců a zahřátým bukvicím.

V. Kučer 7.7.2023 21:43

Ten policajt si to asi říká v kriminálu také.

J. Prečuch 7.7.2023 18:40

On ten Algerofranciuz chtěl jenom ujet. Možná by bylo lepší střílet do pneu.

J. Prečuch 7.7.2023 18:40

On ten Algerofranciuz chtěl jenom ujet. Možná by bylo lepší střílet do pneu.

M. Pivoda 7.7.2023 17:30

Pro "Vlčáka" se otevřelo Overtonovo okno.

P. Kubáč 7.7.2023 16:50

tentokrát pan Vlk uhodil hřebíček na hlavičku.

Kromě jim předestírané možnosti jsou ještě dvě další - méně pravděpodobné

1. EU se rozpadne a s tím i "vymoženosti", které fungují jen za krásného počasí jako je Schengenský prostor.

2. U NÁS se dostane k moci vláda, která bude hájit NAŠE zájmy ( tuto variantu považuji za Sci-fi a zmiňuju jen pro úplnost)

P. Černý 7.7.2023 12:33

Právě že díky Rakušanovi žádné peníze na imigranty nedostaneme. Ani o ně nepožádal.

P. Černý 7.7.2023 12:31

Opět skvělý text, pane Vlku. Děkuji vám za něj.

Jen poznámka k vašemu předpokladu, že se Ukrajinci přizpůsobí.

Jistě. Ale taky to může být i tak, že si (někteří) Ukrajinci přizpůsobí nás. Je dokonce možné to s velkou mírou pravděpodobnosti očekávat. Zvlášť, když nám vládne parta, která své lhaní, zrady a podkopávání zájmů a samostatnosti České republiky povýšila na svou hlavní ideologii, program i rutinní agendu.

Jen nevím, jak se teď budou nazývat ty ruskojazyčné mafie, které u nás řádily v 90. letech. Když už bude jasné, že pocházejí převážně Ukrajiny.

V rámci toho Ukrajinci mohou u nás a v EU, abych se vrátil k tématu, dokonce ovládnout i byznys s ilegálními imigranty a obchod s lidmi.

Ale třeba se pletu.

J. Pokoutný 7.7.2023 9:16

A kde měli muslimské kolonie Rakušané, kteří si také užívají? Osviťte mne.

J. Pokoutný 7.7.2023 9:13

Asi jako katedrála Notre Dame, že?

P. Weisskopf 7.7.2023 8:11

Nezpochybnuji vaši invektivu jen odpovídá tomu co jsem napsal a Vašemu naplnění bruselskou pomazánkou.

P. Weisskopf 7.7.2023 8:11

Nezpochybnuji vaši invektivu jen odpovídá tomu co jsem napsal a Vašemu naplnění bruselskou pomazánkou.

V. Církva 6.7.2023 20:56

Tak historické zkušenosti ukazují, jednak, že apeassement k šíleným vůdcům a militaristům nefunguje.

Ale hlavně to, že se z těch co ustupovali, stávali dál zrádci, udavači, kteří způsobili smrt vlastních občanů (třeba ve Francii). Po válce se pak hrozně divili, když je za to věšeli.

Jinak termín Chcimír dnes většinou vyjadřuje to co byli tehdejší zastánci apeassementu. Buď nerealistického naivu, co si myslí, že masového vraha lze uchlácholit, nebo přímo vlastizrádce který obdivuje diktátory a cizí nepřátelksou militantní velmoc.

Chciválek pak znamená opozice těchto, takže lidi svobodomyslné, nebo vlastence, realisty a jen zřídka skutečně válečné štváče nebo lidi co neví, že není dobré si zahrávat.

O. Zuckerová 6.7.2023 20:41

Zlo nepotřebuje žádné zdůvodnění ani motiv. Koná ho ten, kdo z toho má satanskou radost z destrukce.

V. Církva 6.7.2023 20:35

Tak v každém případě to má EU "skvěle" vymyšlené. Normálně by člověk řekl. Teď máme Ukrajince, tak alespoň díky Rakušanovi dostanem peníze a muslimy si nechají Italové, a dohodu můžem kdykoliv vypovědět.

Jenže dřív by ČR takovou dohodu v případě nevýhodnosti vypověděla. Teď by to znamenalo vypovědět Lisabonskou Dohodu. A to znamená vystoupit z EU. To je ekonomicky celkem složité.

V. Chrastina 6.7.2023 17:19

Ano s pořádným vykřičníkem, pane Křivane!!

J. Jurax 6.7.2023 14:55

Ale kuš - A vy jste tu OPAKOVANĚ ukázal, že to neumíte a nemáte nejmenší tušení, JAK to KONKRÉTNĚ udělat, pravíte.

Asi si mne s někým pletete.

Mmch na podobnou Vaši repliku, adresovanou ale panu Princovi, jsem reagoval takto: Ví to skoro každý. Ale nesmí se to realizovat, bylo by to nehumánní a hrubě by to omezilo nejen lidská práva připrchlíků, ale i příjmy pašeráckých gangů a na ně napojených neziskovek.

J. Jurax 6.7.2023 14:41

Inu, doma mám starobních důchodců dva kusy - sebe a svou paní; invalidní babička našich dětí, o niž jsme se nějaká léta starali, už bohužel zemřela.

Co tam máte dál, dobrý muži?

A ještě - "Ale spíš si myslím, že vy budete jeden z těch důchodců či spíše nezaměstnaných, které ze svého platím já, protože oni nikdy makat nebudou a celý zbytek svého živoat budou trávit skuhráním a hledáním viníka za JEJICH pos**nej život", pravíte z výšin své hlouposti.

Nuže, doporučuji Vám důrazně, abyste raději nemyslel. A pokud se toho přece jen někdy pošetile dopustíte, pak své myšlénky držte v tajnosti; rozhodně je nezveřejňujte. Velmi by to prospělo Vaší imidži, resp. image. Stručně a pro Vás jistě srozumitelněji - nebudete za vola.

Mimochodem z Vaší reakce lze důvodně soudit, že početnou imigrantskou rodinu, nejlépe muslimského ritu doma fakt nemáte a živobytí jí neplatíte, a že samotnou myšlénku, že byste tak měl činit, považujete za drzou a urážlivou, ač je plně v duchu Vašeho sáhodlouhého elaborátu.

V. Kučer 6.7.2023 14:03

Migrace z Ruska se nemusíte obávat, na jednu ženu tam připadá asi 1,7 dětí což je stejně jako u nás. Někteří Rusové se mnou sdílí pracoviště, žijí zde od malička, odkud jsou na čele napsáno nemají a kdyby mi to neřekli nepoznal bych to.

J. Jurax 6.7.2023 14:00

Ví to skoro každý. Ale nesmí se to realizovat, bylo by to nehumánní a hrubě by to omezilo nejen lidská práva připrchlíků, ale i příjmy pašeráckých gangů a na ně napojených neziskovek.

P. Brich 6.7.2023 13:57

Sekanina patří do think tanku zdejších chciválků;-)

J. Jurax 6.7.2023 13:55

No, kilometr ostnatého drátu stojí cca 7 až 8 tisíc. Na kolik měsíčně přijdou socdávky, ubytování a lékařská péče a v neposlední řadě taky hlídání pro jednoho nezaměstnatelného připrchlíka z kulturně nekompatibilních oblastí a ještě muslima?

V. Kučer 6.7.2023 13:43

Maximálně podřežou nějakého Roma.

J. Jurax 6.7.2023 13:41

Zajímavá myšlenka, arciť pitomá.

Nicméně jak patrno jsou mezi námi i tací soudruzi, co ji vysloví či napíšou a myslí to vážně.

V. Kučer 6.7.2023 13:37

Alžířani vystěhovali z Alžírska všechny Francouze a vystěhují i z Francie.

J. Jurax 6.7.2023 13:35

Odkud se co béře ... nuže, odkud myslíte se béře genderovská rozmařilost, hrozba zeleného fanatismu, hrozba neomarxismu a totalitního dirigismu?

A máte-li opravdu za to, že ten, kdo si klade tuto otázku, činí něco pro Ruskou federaci, velice velmi hluboce se mýlíte.

A že válka na Ukrajině nemá původ v zájmu Ukrajiny o vstup do NATO, ale do EU je zajímavá myšlenka. Že by Putinovi vadila Ukrajina v EU až tak, že spustil specvojop?

V. Kučer 6.7.2023 13:33

Ten policajt tak postupovat nemusel, selhali mu nervy. Asi znal heslo amerických policajtů, lépe když tě 12 soudí než když tě 6 nese.

A. Sekanina 6.7.2023 12:23

Jsou mezi námi i tací soudruzi, vesměs podporovatelé pirátského Ruska, kteří by tu Prahu v plamenech viděli rádi.

D. Ondrejkovič 6.7.2023 12:18

Tak některým migrantům z jihu, kteří nám sem přišli vnucovat své náboženství (dle některých pramenů prý na základě "zvacího dopisu"), jsme dokonce vyhlásili státní svátek - konkrétně včera - 5. července.