16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Diskuse k článku

HROZBA: Kdy začne hořet Praha?

Na slavnou větu Adolfa Hitlera, který se dožadoval od velení německých okupantů ve Francii potvrzení, že už hoří Paříž, tak dneska lze říci, že hoří. Ovšem nepodpalují ji vojáci Wehrmachtu a SS, ale francouzská převážně muslimská mládež.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Koutecký 5.7.2023 2:11

No, zatím to vypadá tak, že u nás hořet nebude, protože migrantům z Afriky, či muslimům z východu se u nás vůbec, ale vůbec nelíbí. Prakticky všichni, kteří k nám omylem zabloudili nebo jsme si je dokonce přivezli, vesměs poměrně rychle pokračovali v cestě na Západ. Takže asi i ty k nám relokované by bylo obtížné u nás udržet. Jen doufám, že EK nebude požadovat, abychom zaplatili těch 20 tis. euro i za každého migranta, který od nás uteče.

J. Brunner 5.7.2023 2:01

R^

J. Kovaříček 5.7.2023 2:01

Pane Vlku, řešení je snadné. Kupte si Korán a učte se ho nazpaměť, bude se to brzy hodit.

B. Liborek 5.7.2023 1:58

Pane Vlku, víte, co je největší gól? Naši generaci-já 55 + to vadí ale naše děti jsou v klidu. Tak snad jim ten klid vydrží. To jim přeji...;-D

B. Liborek 5.7.2023 1:56

R^

V. Kolman 5.7.2023 1:25

Možná obojí;-(;-(;-(

M. Grundmann 5.7.2023 0:55

Autor má ve své analýze pravdu. Nicméně je zde prvek, o kterém nepíše. Násilníci ve Francii rabují, protože je jejich násilné chování aktivně živeno a podporováno francouzskými elitami. Francouzská policie by rabování zastavila velmi rychle, kdyby jí to vláda dovolila. Ale vláda policii systematicky zakazuje, aby proti tomuto druhu výtržníků zasáhla. Vláda naopak nařizuje policii, aby zasahovala tvrdě proti všem občanům, kteří se chtějí před násilníky sami bránit.

Ve Francii vládne povinná ideologie, že je každý člověk od přírody přátelský a dobrý. A pokud se kdokoliv chová násilně, může za to společnost, která mu ubližuje. Oficiálně jsou všichni tito násilníci a zloději oběťmi francouzského státu, protože jinak by nikoho nenapadali, ani by nerabovali.

Francouzská společnost zastává mnoho dalších nesmyslných názorů. Podle francouzských elit jsou všichni lidé úplně stejní, mají po narození stejné schopnosti a talent a v životě uspějí pouze na základě výchovy a vnějších okolností. Pokud se někomu ve škole nedaří, mohou za to špatní rodiče a zase francouzská společnost, která nedala této rodině příležitost k lepšímu životu.

Ve Francii vnikla sbírka ve prospěch stíhaného policisty a na tuto sbírku dali běžní Francouzi přes 36 000 000 KČ během několika dní, než přijímání dalších peněz bylo zastaveno. Většinová Francie stojí na straně policisty a je proti vládě a rabujícím násilníkům. Elity si však vytvořily takovou politickou situaci, že není prakticky možné vládu vyměnit a změnit politiku prostřednictvím voleb. Hlavním nebezpečím je vzpoura obyčejných Francouzů, kteří svrhnou současné elity a vládu.

Kdybych něco podobného napsal ve Francii, hrozily by mi sankce ze strany francouzských úřadů. A levice by mě nazvala fašistou. A lidem zastávající podobné názory se říká fašosféra.

J. Pšenička 5.7.2023 0:25

Francii čeká v lepším případě občanská válka, v horším případě chalifát.