17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

HOMOSEXUÁLNÍ MANŽELSTVÍ: Dopis 66 firem premiéru Fialovi

Jako zaměstnavatelé, kteří souhrnně zaměstnávají desetitisíce lidí v České republice, podporujeme a vítáme jejich rozmanitost. Sdílíme přání leseb, gayů, bi a trans lidí (LGBT lidí) žít a pracovat v České republice bez diskriminace a předsudků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Zeman 9.9.2023 22:05

Dalo se čekat, že woke šílenství se nazastaví za hranicemi, ale přeleze i k nám. Najednou se vzbudili a zjišťují, že těch pár procent populace, která nemají pořádek mezi hlavou a rozkrokem, je strašlivě důležitých. Bez nich se svět přestane točit. Většinová populace se jim musí klanět. Kdo se nepokloní dostatečně hluboko, má problém. Obávám se, že ekonomiku nespasí, když svazek kohokoli s kýmkoli (případně čímkoli) budou nazývat manželstvím. Pokud je někdo chytrý a pracovitý, bude stejný i v jakkoli jinak nazvaném svazku. Uřvaná menšina z menšiny, která se vyžívá v pochodech s péry vetknutými v holém pozadí, dělá celé menšině medvědí službu. Splněný požadavek je obratem nahrazen dalším. Tak dlouho bude většinu prudit, až se jednoho dne většina začne bránit.

V. Cícha 9.9.2023 7:39

Není náhodouten článek jenom taškařice?

T. Šmilauer 9.9.2023 0:17

Pane premiére, žádám Vás, abyste svým vlivem podpořil zákon k zvýšení porodnosti manželských homosexuálních párů, nedostatek pracovní síly brání dalšímu rozvoji našeho hospodářství. :-)

L. David 8.9.2023 23:34

Jak vidno, hlupáctví nezná hranice!!!!

M. Baloun 8.9.2023 22:38

Vítejte zpět milí pragováci🤮

J. Bárta 8.9.2023 22:08

Petici za odvolání vlády podepsalo mnohem více lidí, tak uvidíme co se povede.

P. Diviš 8.9.2023 22:38

Nic, protože, co potom? Hrůzu ANO + SPD?

P. Brecík 8.9.2023 21:28

Radši jsem to nečetl. TO je dtto jako dopis 101 Pragováků Brežněvovi. Tihle imbecilové fakt chtějí, aby si jejich děti dávali na klín úchylní Drag Queen a podobní ?;-( Kdyby do školky k mým vnoučatům přišli takoví, vzal bych minimálně bejzbolovou pálku.

D. Plesník 8.9.2023 19:15

Každý řeší menšiny a na majoritní skupinu se jaksi pozapomíná.. a ne jen zaměstnavateli... ;-O

M. Kocián 8.9.2023 15:17

Moc tomu nerozumím. Co má většina povolání společného se sexualitou zaměstnání? Já měl vždycky pocit, že sex patří do kolonky mimopracovní aktivity. A pokud ztráty vznikají v byrokratické oblasti, pak jsou to vlastně příjmy státu. A jestli jde skutečně o odbourávání byrokracie, neušetřilo by se víc, kdyby se začalo u většiny, takže většího objemu úspor?

J. Jurax 8.9.2023 14:52

Podle https://www.vodafone.cz/nejen-pro-media/tiskove-zpravy/firmy-v-cele-s-vodafonem-vyzvaly-premiera-fialu-k-/ s k výzvě připojili: Accenture, ACP Traductera, ADP, Allen & Overy, Amazon, Arin Services, Asahi Europe & International, Bird & Bird, Byznys pro společnost, Centrum nové naděje, Citibank Europe plc, Česká podnikatelská pojišťovna, Clearstream Services, Clifford Chance, Coca-Cola ČR, s.r.o., COM.SE Consulting, ČSOB, Danone, Deloitte, DEK, Deutsche Börse, Economia, Emblem Hotel, Emplifi, GEP, Hays, Hilton Hotel, HP Inc, IBM, IKEA, Johnson & Johnson, Influenceri.cz, John Reed, Komerční Banka, Kontent.ai, Liftago, Loreal, Mastercard, Mews, Microsoft, Mondelez, Moneta Money Bank, Monsterlab, MSD, Never Enough, Nielsen IQ, NN, Novartis Česká republika, Plzeňský prazdroj, Primeros, Productboard, Pure Storage, Publicis group, Rambula.cz, Randstad, RWS, SEMwell, SAP, SentinelOne, Staropramen, ŠKODA AUTO, TOPTRANS EU, T-Mobile Czech Republic, Vodafone Czech Republic, WPP, Život 90.

Povšimněte si, že jde buď o firmy s centrálami na LGBTQ+ zblblém tzv. Západě nebo podivné neziskovky či firmičky celkem obskurní.

Třeba firma Rambula s.r.o., jež kšeftuje s ojetými kočárky renomovaných značek - Bugaboo, Stokke a Maclaren. Mezi LGBTQ menšinou jich moc neudá, ale třeba ji vedou woke magoři nebo se bojí, že jí vyschne zdroj ojetin z tzv. Západu, když nebude veřejně deklarovat ten správný názor.

J. Uzel 8.9.2023 17:28

R^R^R^

U. Uziv 8.9.2023 18:01

A kde je Pražská teplárenská ??

P. Brecík 8.9.2023 21:31

Už i ten "Západ" se probouzí. Když Budweiser dal úchyla = exota do reklamy, veřejnost to přestala kupovat. Stačilo by, kdyby přes média např. z ČSOB odešlo 2000 klintů. Obrátili by rychle, jako se to už stalo.

J. Jurax 8.9.2023 14:24

... stojí nerovnoprávné postavení LGBT lidí českou ekonomiku ročně až 37,6 miliardy korun.

To bych opravdu rád věděl, jak k tomu hauznumeru došli. Přijde mi to jako účelová lež vygenerovaná na objednávku.

Ledaže by na tolik přišlo Prague pride a LGBTQ+ aktivisté přisátí na státní cecek ...

J. Novák 8.9.2023 14:05

Jako občan této země trvám na dodržování Ústavy, která říká, že zdrojem veškeré naší státní moci lid této země. Z toho vyplývá, že i politici se musí řídit vůlí lidu, jinak jednají proti znění Ústavy. Nevšiml jsem si, že by Ústava říkala něco o cizácích a mezinárodních korporátech.

P. Vychodil 8.9.2023 13:39

Jaký je rozdíl v mém pracovním výkonu, pokud šukám ženskou či chlapáka ?

Musím snad ve firmě hlásit, s kým šukám, bydlím, chlastám ? Kolik mám dětí ? Levobočků ? A jsem za to nějakým způsobem diskriminován ?

Zajímal by mne ten seznam údajných 66 firem, které jsou přesvědčeny, že manželství pro všechny vyřeší jejich ekonomický růst.

No, manželství pro všechny znamená i mnohoženství, mnohomužství...doufám že progresivisti v této oblasti nebudou najednou prudérní...

nebo jeden chlap a 2+ ženské, či jedna ženská a x chlapů nejsou v dnešní době in ?

J. Jurax 8.9.2023 14:55

Když šukáte cokoliv jiného než ženský, stoji to ČR podle renomované výzkumné organizace Open For Business (mezi jejíž členy patří například Accenture, Deloitte, Deutsche Bank, EY, McKinsey & Company, PwC) ročně až 37,6 miliardy korun.

P. Brich 8.9.2023 13:02

„Podle analýzy renomované výzkumné organizace Open For Business (mezi jejíž členy patří například Accenture, Deloitte, Deutsche Bank, EY, McKinsey & Company, PwC) stojí nerovnoprávné postavení LGBT lidí českou ekonomiku ročně až 37,6 miliardy korun.“

Tolik stojí Prague Pride Parade a podobné švancparády?

"Jako zaměstnavatelé přistupujeme ke všem zaměstnancům a zaměstnankyním stejně. Chceme, aby naši zaměstnanci byli na pracovišti sami sebou a mohli se plně soustředit na výkon své práce. To platí pro všechny bez rozdílu a bez ohledu na pohlaví jejich partnera či partnerky. Dvoukolejnost právní úpravy (manželství versus registrované partnerství, rodiče zákonem uznaní versus rodiče zákonem neuznaní) nám ale způsobuje zbytečné výdaje ve formě dvojí administrativy a vyrovnávání nerovnosti způsobené zákonem.“

Jaká dvojí administrativa? Personální oddělení má povinnost vést administrativu, jestli je někdo normální, anebo buzik/lesba? Kromě nějakých profesí, kde by mohlo vzniknout nebezpečí plynoucí ze sexuální orientace. Co to je, "rodiče zákonem neuznaní"? Buď jsou to rodiče nebo příbuzní rodičů, anebo pěstouni/opatrovníci.

Mzdovému oddělení je to šuma fuk. Nebo pobírají příplatky na to, že jsou jiné než normální sexuální orientace?!!;-O

P. Vychodil 8.9.2023 12:36

může někdo potvrdit, odzrojovat, tento dopis ? Není to fejk ?

J. Karza 8.9.2023 12:52

Jak chcete odzdrojovat dopis? Informují o tom média, včetně ČTK.

J. Karza 8.9.2023 12:04

Začíná koordinovaný útok zahraničního i domácího kapitálu na slabý stát a slaboučkou vládu. Toto je jeho součástí.

P. Brich 8.9.2023 13:03

!!R^;-O

V. Temlík 8.9.2023 11:23

Líbí se mi, jak si protiřečí, milí podnikatelé... Nemají prý nárok na volné dny, takže tedy místo toho pracují a přitom stát přichází o peníze ?!? Asi tedy nepodávají správný pracovní výkon....;-D

J. Novák 8.9.2023 14:07

Nikdo jim nebrání, aby jim ty volné dny dali oni.

J. Hajský 8.9.2023 11:15

Obraťte 66 vzrůru nohama a bude to připomínat dopis 99 Pragováků ;-D

J. Jurax 8.9.2023 14:25

Výstižné.

Nebo přidejte ještě jednu šestku a získáte znamení Satana ... :-)

L. Velisek 8.9.2023 21:31

Přesně tohle mě při čtení napadlo.;-D;-D;-D

P. Vychodil 8.9.2023 10:59

Duda v r 2020 prohlásil, že LGBT+ je ideologie horší než komunismus.

No nic, jdu si vyhledat ten report a přežvýkám jej pro zájemce zde.

J. Barcal 8.9.2023 12:33

Já si pamatuji, když asi v roce 2005 jejich tehdejší předseda Hromada při diskusi o registrovaném partnerství na plnou hubu tvrdil, že jim jde výhradně jen o ně, a nějaké manželství, neřku-li adopce dětí, to vůbec nepřichází v úvahu. Už tehdy mne napadlo, že používají salámovou metodu. No a vida, už je to tady. Jako Jezinky, jen 2 prstíčky strčíme ....