5.6.2024 | Svátek má Dobroslav


Diskuse k článku

HAMÁS: To zabíjejí i naše děti

Už jenom jak slyším anebo čtu, že šlo o mladé Izraelce, zvedá se mi žaludek a čuchám starý ukryty antisemitismus, přetřeny jen tak zlehka tzv. politickou korektností. Vždycky přemýšlím, jestli jsou autoři takoví idioti, že si myslí, že ve státě Izrael žijí jenom Židé.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Krešňák 12.10.2023 6:57

Souhlasím a podepisuji pane Vlk. Je třeba se bránit všemi prostředky (jen doufám, že to zase nenecháme jen na Izraeli jak nám to jasně naznačil Lipavský a EU)

J. Hruška 12.10.2023 8:53

Krešňáku, Lipavský doletěl vládním aeroplánem s podporou Izraeli (jako první z Evropy a zatím poslední) a přivezl domů potřebné. A nelži Krešňáku, je to hnus.

M. Koutný 12.10.2023 9:24

Soudruh Lipavský si jen nahonil triko, že byl první na cílové pásce, a ihned se zase vrátil ke svému neskrývanému antisemitismu.

V. Kuhaj 12.10.2023 14:52

Zcela souhlasím!

P. Weisskopf 12.10.2023 9:45

Hruško kecáte hlouposti.Ten pirátský bakalář byl na návštěvě Ománu.Když to začalo tak se měl vracet a vyložit naši velvyslankyni co byla s ním.Při té příležotosti chtěl udělat gesto a odvézt turisty.Taky jednal s ministrem zahraničí co vlastně už nebyl ministr protože se ustavovala vláda národní jednoty.Ti lidé co vzal zpět to byla skupina co se momentálně nacházela na letišti a hledala komerční let domů.Takže z nouze ctnost a potřebné přivezou až speciály co vláda nyní vypravuje.

K. Vengi 12.10.2023 1:55

Musulmani, Evropa má historickou zkušenost, a nebýt rozhodnosti evropských vojevůdců, kteří se parforsně vypořádali s týpky Sulejmana Nádherného a Kary Mustafy, pak by dnes ta "krasavice" Jourová oxydovala kdesi v serailu jakéhosi ajatolláha zakuklená v čádoru. Saracény nutno hubit zavčasu, neb jinak oni vyhubí nás. V Germánii je zapovězn "vreckový nožík" delší než 6 Inch. To Frontex nemá prachy na zakoupení třeba přehršel takových Oerlikonů typu "Pom-Pom" na likvidaci bukanýrů typu sufražetky Raketové? Pár mořských vlků typu Priena, Kretschmera a Schepkeho a s heslem "versenken und vergesen". A brzy by byl problém ve středomoří vyřešen. Rád se nechám poučit, zejména za dnešní situace ...

M. Grundmann 12.10.2023 0:52

Útok na izraelskou diskotéku není vůbec překvapivý. Hlavním jablkem sváru mezi muslimy a evropany je emancipace mladých žen. Dnešní muslimové jsou jenom další v řadě bojovníků, kteří bojovali proti středověkým čarodějnicím, Marii Antoinettě, žižkovské fifleně nebo berušce ve Ferdovi Mravenci ( podle dizertační práce na filozofické fakultě Univerzity Karlovy zobrazil autor Ferdy Mravence berušku sexisticky jako fintící se nezodpovědnou bytost ).

Krutost vůči těmto mladým ženám je tedy naprosto přirozená, je to samotné jádro současného civilizačního konfliktu a bez ní by boj islámských mladých mužů ztratil smysl.

Nesouhlasím však s názorem autora, že by v Evropě muslimy neměl kdo živit po vyhlazení místních mužů. Muslimští muži by rychle nahradili původní evropské muže a za pár desetiletí by vše fungovalo jako dřív.

R. Langer 12.10.2023 5:38

Potom je třeba jediné. Změnit názor muslimáků na emancipaci. :-P

M. Grundmann 12.10.2023 9:07

Přesně o to se pokoušel íránský šáh, a proto byl také svržen. Pokoušeli se o to nejprve Rusové a poté Američané po desítky let v Afghánistánu. Ve Francii ze stejných důvodů probíhá vleklá občanská válka. Vypadá to, že si muslimové svůj patriarchát rozvracet nenechají a že jsou připraveni o něj bojovat až do poslední kapky krve.

Opravdu je pro nás tak důležité, aby muslimští muži skončili podobně jako západní muži ? ;-D

K. Tomek 12.10.2023 11:52

Pro nás by mělo být důležité aby evropské ženy (třeba i moje dcery) neskončily jako muslimské ženy, tedy jen dělohy pro plození.

A myslíte že ideál pro muže by mělo být 5x denně modlení, a zabíjení nevěřících?

M. Grundmann 12.10.2023 11:57

Protože se evropským ženám podařilo své muže vykastrovat, skončí jako dělohy pro plození mužů muslimských. Jinak to ani skončit nemůže.

Vykastrovaní a ponížení evropští muži pro emancipované feministky umírat nebudou. Nemají za co bojovat. A možná s trochou škodolibosti přenechají své feministky muslimům.

P. Hák 12.10.2023 20:29

Když jsem něco podbného napsal jedné feministce, dostal jsem odpověď "no a co, hlavně že to odnesete vy!"

To už není ani vyčůranost. To je nenávist, touha někoho poškodit za každou cenu.

M. Grundmann 12.10.2023 23:57

Ženy nemají rády slabé muže. Když feministky dosáhnou úplného vítězství, budou z toho velice nespokojené a budou hledat muslimské muže, kteří před nimi nekapitulovali.

Proto ta nenávist. Západní muži špatně pochopili, co vlastně feministky chtějí. Raději afghánskou rákosku než nadvládu nad bábovkami. ;-D

P. Hák 13.10.2023 22:10

Souhlasím.

V. Kučer 12.10.2023 13:04

IQ muslimů je o téměř 20 stupňů menší než u Evropanů a pokud nás muslimové vyhladí bude to v Evropě vypadat jak v pásmu Gazy s tím rozdílem že nebudou od nikoho dostávat humanitární pomoc.

M. Grundmann 12.10.2023 15:02

Nebude, jejich IQ stoupne, pokud jim přestaneme konkurovat.

V. Kučer 12.10.2023 17:32

IQ je vrozené a pokud si mladí muslimové budou brát za manželky chytřejší evropské ženy budou zpacifikováni. Další alternativa je že Evropani přijmou islám, potom bude s původními muslimy amen protože naši potomci ztratí zábrany.