11.6.2024 | Svátek má Bruno


Diskuse k článku

HAMÁS: To zabíjejí i naše děti

Už jenom jak slyším anebo čtu, že šlo o mladé Izraelce, zvedá se mi žaludek a čuchám starý ukryty antisemitismus, přetřeny jen tak zlehka tzv. politickou korektností. Vždycky přemýšlím, jestli jsou autoři takoví idioti, že si myslí, že ve státě Izrael žijí jenom Židé.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Kuča 12.10.2023 20:38

To, že jsou palestinci jen politický konstrukt bez identity by až tak nevadilo. Ale pokud je jejich společnou ideou náboženská nenávist, tak ať se potom nediví, že se na ně uplatňuje zásada na hrubý pytel hrubá záplata. Jo, mnohdy je to lidsky nedůstojné a stresující. Ale co jiného se dá, čistě prakticky vzato, dělat? Kdyby je bylo kam 'odsunout', tak bych byl pro všemi deseti. Ale jinde se jich buďto bojí a nebo je vnímají jako užitečný prostředek k nasazování psí hlavy izraelcům, i když zrovna tato mentalita je udržuje v jejich existenční mizerii. Pokud určitý postoj zastává naprostá většina populace, tak prostě potom už princip kolektivní zodpovědnosti aplikovat musíte.

V. Kučer 12.10.2023 20:22

Kosovo uznal tehdejší ministr zahraničí a také ho to stálo prezidentský post. Slováci ho neuznali.

J. Farda 12.10.2023 22:15

S Vámi je řeč jako rozprávka! Egypt jednal chtěl ,a dohodl se. Ti islamističtí hamásozasrani jednat nechtějí, ale to skučící lidskoprávníci vidět nechtějí, a poráde vidí jen na jedno židožroutské oko. S Vámi diskusi končím, marnost nad marnost. A na Vašeho vraha ukrajinských dětí Pútina serrrem!Rv

J. Lukavsky 13.10.2023 7:51

"Právě Putin bude paradoxně prosazovat právo národů na sebeurčení včetně práva Palestinců na samostatný stát." tedy pravda mimo Ukrajinu, která jak známo byla samostatným státem jen když spolu s Ruskem zakládala OSN, teď už se to nehodí.... tak není. J.L. end

K. Tomek 12.10.2023 11:59

Pro pana Grundmana:

"M. Grundmann 12.10.2023 9:07

Přesně o to se pokoušel íránský šáh, a proto byl také svržen. Pokoušeli se o to nejprve Rusové a poté Američané po desítky let v Afghánistánu. Ve Francii ze stejných důvodů probíhá vleklá občanská válka. Vypadá to, že si muslimové svůj patriarchát rozvracet nenechají a že jsou připraveni o něj bojovat až do poslední kapky krve." - konec citátu.

Opravdu je pro nás tak důležité, aby muslimští muži skončili podobně jako západní muži ? ;-D"

Myslím že je důležité aby evropské ženy, třeba mé dcery, neskončily podobně jako muslimské ženy, jako zahalené dělohy pro plození.

A muslimští mužové - pro mě není ideál 5x denně modlení a zabíjení nevěřících.

P. Černý 12.10.2023 11:24

Elon Musí prý řekl, že Evropa směřuje k občanské válce. A pak se opravil. Válka to prý asi nebude, válka předpokládá nějaké obránce.

Naší politici žijí stále v jakémsi růžovém oparu pocitu bezpečnosti. Neberou na vědomí, že ohniska ozbrojeného násilí plná zabijáků jsou stále blíže a blíže

K čemu nám budou za deset let F-35, které budou v případě krize stejně odveleny jinam, když jsme ještě ani nezačali uvažovat o možnostech obrany našeho území proti takovým útokům, k jakým došlo v Izraeli?

Ale nezapomínejme, že extremismus, ať už nacistický nebo dzihadisticko-islamisticky se tak rozvinul, protože ho někdo soustavně financuje a podporuje. Verbuje vyzbrojuje a cvičí fanatické bojovníky.

Terorismus je komodita a islamisticti žoldáci se objevují všude, kde se něco děje: Srbsko, Irák, Sýrie, Kazachstán, Náhorní Karabach, Ukrajina ...

Židé se s muslimy a s islamistickými teroristy dohodnout dokážou, když chtějí. Pokud je mezi islámem a židovstvím tak nesmiřitelný rozpor, jak je možné, že Izrael napadal Íránce v Sýrii v době, kdy tam bojovali s Islámským statem? Když se vědělo, co je IS zač a co provádí? Jak je možné, že Izrael i IS obchodoval? Jak je možné, že Izrael podporoval Ázerbájdžán a Turecko proti Arménií a při vyhánění Arménů z Náhorního Karabachu. Opět s účastí dzihadistu z IS a podobných organizací? A jak je, po vší té spolupráci, možné, že se údajně bojovníci IS zapojili do toho přepadu v řadách Hamásu a nejspíš právě oni měli na svědomí nejhorši 'zvěrstva?

Souhlasím. Zabíjejí naše děti. Je jedno, jestli jsou židovské nebo křesťanské, ateistické či islámské. Ale mějme na paměti, že pokud si necháme zatemnit rozum strachem a nenávistí, jsme na cestě k tomu, abychom definitivně prohráli.

I tohle prý řekl Elon Musk: Buďte silnější než vaši nepřátelé. Nebo aspoň tak silní, aby vás nenapadli. A pak jim odpusťte.

P. Černý 12.10.2023 11:29

Oprava: Musk

K. Křivan 12.10.2023 12:09

Odpouštím jen mrtvým nepřátelům. Potom co jejich zdechliny sežrala prasátka.

B. Jedlička 12.10.2023 10:34

Pane Vlku, výborně a pravdivě napsáno. Co ale máme dělat? Němci, Francouzi a další idioti sem ty muslimy budou tahat i nadále. Nevím si rady.

P. Vychodil 12.10.2023 10:30

starý Vlku, synku, v tomto článku jsi odvedl skutečně mizerný výkon. Zabalils spletitý a letitý problém "Israel- Palestina-Gaza-Hamas" a k tomu můžeme přidat ještě okolí, do propagandistického obalu s nálepkou "Vidíte ? to jsou barbarští muslimové !"

stydím se za tebe...

J. Hajský 12.10.2023 10:35

Já Vám, pane Vlku, naopak za tento článek děkuji. Pravdě je potřeba se podívat do očí.

P. Vychodil 12.10.2023 10:56

znáš tu písničku Pravda a Lež ?

R. Langer 12.10.2023 12:20

Známe. A? :-P

P. Brich 12.10.2023 11:14

Předveďte lepší výkon, Vychodile!!

R. Langer 12.10.2023 12:20

Tak jací jsou ti muslimové? Napiš to, a pak se styď za sebe. :-P

A. Nový 12.10.2023 14:43

Vychodil je taková reinkarnace bolševického blba Biľaka. Takže od něj nic rozumného nečekejte.

J. Jurax 12.10.2023 21:31

Jenže oni to jsou barbarští muslimové. Alláh akbar!

L. Zídek 12.10.2023 10:22

Proč hlavní media neukážou fotky těch muslimských masakrů ? Jsou tak jejich spouviníky !

V. Kučer 12.10.2023 9:51

Agneska Holland by měla natočit další film.

J. Ráž 12.10.2023 10:16

Byl by to film o chudácích Palestincích, kteří chtějí žít lépe, musejí se probíjet za svým snem i násilím a Izraelští vojáci jim v tom brání. . Jak to natočila o chudácích muslimských migrantech, kteří se chtěli probít na hranicích s Polskem za lepším životem a Polská armáda jim v tom bránila

J. Kostelanský 12.10.2023 9:27

O míře zvěrstev se moc z našich novin nedovíte. Budu citovat titulky z anglického překladu projevu izraelského premiéra Benjamina Netanjahua (pod citátem je link na ten projev):

"Viděli jsme svázané děti střelené do hlavy, lidi upálené zaživa, znásilněné a zmasakrované mladé děvčata, vojáky s uřezanými hlavami. Na jednom místě shromáždili spolu lidi, pak přinesli pneumatiky a benzin a upálili je zaživa."

https://youtu.be/Y1aXvLhEId4?t=122

Můj názor je dlouhodobě stejný: islám je náboženství Satana, Zla nebo Slupky všeho zla (jak to bylo pojmenováno v jednom dílu Star Treku). Muslimové neznají něco jako svědomí, jen poslušnost Aláhu. Jakékoli osobní odpovědnosti se zbavují tím, že během zločinů, které páchají, křičí "Alláhu Akbar" - Bůh je veliký. V Koránu se totiž praví, že "COKOLI" děláte ve jménu Aláha, tak to neděláte vy, ale samotný Aláh, který vede vaše ruce.

Netanjahu prohlásil, že KAŽDÝ člen Hamásu je mrtvý. A že Izrael bude vést totální válku na všech frontech.

Vůbec by mně nepřekvapilo, kdyby Amíci palestinské civily "dočasně" vystěhovali do Egypta a Izrael by pak pásmo Gazy zcela srovnal ze zemí i s Hamásem. V Izraeli by pak měli po problému.

L. Zídek 12.10.2023 10:19

Amíci muslimy stěhovat nebudou, anžto mají průjem z vlastních muslimů , které si tam navozili a namnožili .

J. Hajský 12.10.2023 10:45

Jak to, že u nás není dosud islam zákázán s poukazem, co se jeho jménem STÁLE děje? Někdo by mohl namítnout, proč jsme nezakázali KSČM. Ale kolik lidí vraždí člrnové KSČM DNES, a kolik lidé vraždí islamisté DNES? Prč by měli mít věřící nějakého náboženství víc práv než členové nějaké politické strany?

P. Vychodil 12.10.2023 11:01

i ty Brute ?

ses nechal ovlivnit krátkozrakostí...

toto není náboženská válka !

Doteď jsem tě vnímal jako člověka chápajícího komplexnost světa...

sorry, i ty zřejmě máš, jako asi každý, svoje limity...

J. Hajský 12.10.2023 11:35

Jestliže to není náboženská válka, tak proč se útočící teroristé zašziťují Allahem a volají při svých zločinech Allah akbar?

C. Berka 12.10.2023 13:00

protože se muslimové zabíjejí i vzájemně. I v tom Afghanistanu.

P. Brich 12.10.2023 13:23

Islám je nenávistná a vražedná ideologie maskující se jako náboženství!!;-€

R. Langer 12.10.2023 12:22

A co to teda je? vysvětli nám to teda! 8-o

P. Vychodil 12.10.2023 16:55

synku, že zrovna tobě mám něco vysvětlovat ?

Vem si historii státu Israel, Palestina, posledních tak 75 let, tedy od jeho vzniku.

Útlak Palestiny ze strany Israele, vznik Gazy,,,doufám, chápeš, to není téma na krátký příspěvek na NP.

Poslechni si některé komentátory, specificky pak doporučuji ty izraelské, jak hovoří o největším izraelském vězení (Gaza), brutálnostem tam páchaných...

pokládám tě za člověka, který se nenechá zblbnout propagandou...

opakuji, jsem naprosto proti radikálnímu islámu, neztotožňuji, či nezjednodušuji však situaci Israel-Plestina-Hamas-Gaza na náboženský fanatizmus.

V. Církva 12.10.2023 8:57

Jo je to tak. Jen nesouhlasím s první částí článku. Nepíše se zemřelo 200 mladých Židů. Izraelec nebo Izraelita je občan Izraele, podle mne třeba křesťan Arab.

Celkem by se blbě orintovalo, tak zemřeli tam Američané, Palestinci a Evropané, to jsou ti teroristi, nebo už vojáci USA? Pak není jasné jestli zemřeli útočnici nebo ne. Naopak v Gaze je jasné že umírají Palestinci, jestli má někdo z nich předka Zelenou Němku co se vyspala s Palestincem, pak ji ubil a odvez děti do Gazy by jen komplikovalo zprávy.

Jinak jasně, migranty nebrat, ty co je chtějí, vykopat z politiky, případně zavřít.