3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vlasta 232 12.1.2008 9:29

Re: Re: ODPOVĚĎ - vaší otázkou: "...jaké máte právo upírat druhému jeho právo na souboj v těchto prezidentských volbách???"

VY JSTE OPRAVDU MAGOR- NAPIŠTE- MOU JEDINOU VĚTU- KTEROU JSEM VYJÁDŘILA CO VY NYNÍ TVRDÍTE-

ph7 12.1.2008 9:39

Re: Re: Re: ODPOVĚĎ - vaší otázkou: "...jaké máte právo upírat druhému jeho právo na souboj v těchto prezidentských volbách???"

Zde rozčilovat se je zbytečné, ten člověk nechápe o co jde =  paradox pravicový kandidát tlačený levicí.

dr Turnovský 12.1.2008 9:41

Re: Re: Re: Re: ODPOVĚĎ - vaší otázkou: "...jaké máte právo upírat druhému jeho právo na souboj v těchto prezidentských volbách???"

podle toho, co o Švejnarovi vím, tak k pravicovosti má opravdu hodně daleko. Tedy k té, co je mu podsouvána.

jensina 12.1.2008 11:28

Re: Re: ODPOVĚĎ - vaší otázkou: "...jaké máte právo upírat druhému jeho právo na souboj v těchto prezidentských volbách???"

Proč bychom měli mít prezidenta, který je zavázan přísahou jiné zemi,,,,???????

dr Turnovský 12.1.2008 9:44

Re: ODPOVĚD

Není důležité co jste napsal (a) a jaké jsou vaše pohnutky. Stačí napsat, že Klaus je o fous, pro Vás,  lepší kandidát a že splňuje více Vaše představy o prezidentovi a je vymalováno. Už jste revanšista a přisluhovač a to v nejlepším, taky se může stát, že budete nácek, nebo modrý komunista, popřípadě sáčkohlava......o tom to celé je. :-)

martin TT 12.1.2008 8:55

Ladislave N.

bývaly doby, kdy se pod tímto nickem hlásil člověk, který měl rozsáhlý archiv odkazů. Kdeže ty loňské sněhy jsou?  

Ladislav N. 12.1.2008 9:02

Re: martin TT

Na to, abych poznal, že Blaha blábolí, žádných odkazů netřeba. A tobě už jsem jeden odkaz dal níže - přečti si rozhovor se Švejnarem v páteční příloze Lidových novin. Ono je někdy lepší vědět, než si domýšlet a plácat nesmysly... ;-)

Ladislav N. 12.1.2008 9:23

Re: Re: martin TT

A tady je přímý odkaz na text rozhovoru se Švejnarem.... (Lidové noviny);-P

PROKOP BUBEN 12.1.2008 9:55

Re: Re: Re: martin TT

Výpovědˇ profesora Švejnara je na naše ZVYKLOSTI - přímá a lidská......Zajímavý je také pohled na výsledky ankety, kde jmenovaný nad Klausem jasně vede.....

Ladislav N. 12.1.2008 10:01

Re: pohled na výsledky ankety...

Takové ankety nemají žádnou vypovídací hodnotu.

PROKOP BUBEN 12.1.2008 10:27

Re: Re: pohled na výsledky ankety...

To asi netušíte, co by s takovými výsledky udělala Klausostrana a klausofilové.....

Ludvík Cancalík 12.1.2008 8:51

Pro rudooranžovozelené

v nouzi Franta dobrý:-D, nejsou - li schopni ve vlastních řadách najít vhodnou osobnost na úřad prezidenta. Jasně to ukazuje na "úroveň" členstva těchto stran.(Y)

vlasta 232 12.1.2008 8:39

Nemám nic proti panu Švejnarovi

ale příspěvek značky Ladislav- mne vyprovokoval - jestli pan Ladislav dovolí k soukromému názoru!  Proč vážený píšete o nějaké Klasovo ""MOBILIZACI""- to nechápu- jaké máte právo upírat druhému jeho právo na souboj v těchto prezidentských volbách???  A víte co je na tomto kandidátu z USA -nejzajímavější????? Kdyby  měl Paroubek jistotu v kandidátu jiném- o Švejnara by ani nezakopl!!  Jak se dá věřit, že muže Paroubkovi vyhovovat pravicový liberálni ekonom z USA- VELIKÝ SMÍCH!!  Jak se dá věřit Bursíkovi, že mu muže vyhovovat Švejnar se svým názorem, že jaderná energetika je pro nás nutná!!!  Jak muže Paroubkovi vyhovovat ŠVEJNARUV  názor- že je potřeba zavest školné na vys. školy- a jeho souhlas s radarovou stanicí u nás???????????????????? Oběma pánum- tento člověk- kterého si mimochodem  vážím slouží pouze jako loutka k vyšachování Klause!!! A to je jediné co mne na panu Švejnarovi mrzí- že ač si je toho dobře vědom- zvítězilo jeho ego! Přeci jenom jako ekononom- sice na dobré urovni nebude v dějinách zapsán- jako prezident -ANO-

Ladislav N. 12.1.2008 8:45

Re: Nemám nic proti panu Švejnarovi

Pro vás je Klaus nějaká "věčná hodnota", k níž se chodíte každý den modlit? Máte doma pověšenu jeho zarámovanou fotografii? ;-)

ph7 12.1.2008 9:03

Re: Re: Nemám nic proti panu Švejnarovi

Je zde spousta lidí, kteří Klause neprožívají, ale pokud použijí vlastní mozek  , potom musí dojít ke stejným faktům. Vlasta 232 to napsala dobřeJe směšné, že ČSSD i Zelení tlačí kandidáta, který má opačné názory, než jejich volební program. To je podstata celé věci, ne jestli se Švejnar vzdá nebo nebo nevzdá amerického občanství... ale to, že je tady jenom nástrojem hrátek partajních sekretariátů.

...( ke Klausovi se denně nemodlím, je mi lhostejný.)

Ladislav N. 12.1.2008 9:16

Re: Re: Re: Nemám nic proti panu Švejnarovi

Jak se má vhodný kandidát prosadit, aby vůbec mělo smysl kandovat a vytvořit tak blahodárnou politickou konkurenci "líným kaprům", když ODS, pro niž by byl Švejnar nepochybně velmi kvalitním kandidátem, má "svého Klause" a na Švejnara spustila neuvěřitelně odpornou kampaň na jeho diskreditaci?

NevericiTomas 12.1.2008 10:21

Re: Re: Re: Re: Nemám nic proti panu Švejnarovi

Sorry Ladislave ale mas zachvat nebo co??? Ano, ODS ma sveho kandidata (to ti snad vadi) a snazi se ho prosadit. To je normalni, Svejnar at se prosadi sam. Jestli vidis nejakou "kamapan na diskredistaci" v novinach tak zajdi k psychiatrovi, neb trpis stihomamem. Svejnar ma v novinach neutralni nebo priznive reakce. Vzhledem k tomu jak a za koho kandiduje by ho mohli pekne vykoupat.

Ladislav N. :-))) 12.1.2008 12:14

Re: Re: Re: Re: Re: Nemám nic proti panu Švejnarovi

Když to tvrdíte tady na NP a právě pod Blahovým textem (podívejte se zpětně, co tady už Klausovci nasázeli za posledních 14 dní), tak máte určitě pravdu... ;-P

dragon 12.1.2008 8:50

Re: Nemám nic proti panu Švejnarovi

přesně, úkolem Š. není být zvolen, ale kalit vodu ...

Ladislav N. 12.1.2008 8:58

Re: Re: Nemám nic proti panu Švejnarovi

Všechny strany konkurující ODS "kalí vodu" ... jistě je to hlavním cílem jejich existence. A vůbec, měli bychom se vrátit k modelu jediné strany a jediného kandidáta, každá konkurence přece "kalí vodu" a zbytečně vnáší mezi občany nejistotu z budoucnosti... ;-)

kopec 12.1.2008 11:22

Re: Nemám nic proti panu Švejnarovi

Vlasto , prectete si vyhrady antisvejnaru nahore. Ti vycitaji, ze Svejnar nema na nic urcity nazor a rika jen to co chteji strany slyset. Vy tady naopak prinasite doklady konkretnich nazoru, ktere jsou dokonce v rozporu z nazory stran, ktere ho kandiduji.Tak  jaka je vlastne pravda?Jinak, radeji bych mel prezidenta, ktery ma na konkretni problemy jina reseni, nez politicke strany, nez takoveho,ktery peje unisono se statostranou.

dragon 12.1.2008 8:30

amerického občanství

by se měl vzdát předtím, než vůbec bude kandidovat. aajinak je velmi nedůvěryhoný i když pomineme ty kecy vedoucí odnikud nika. Trapná figura.

Ladislav N. / LN 12.1.2008 7:55

Ježíšmarjá, oni toho brněnského zastupitele ODS Blahu zase vypustili na NP! Jako by těch hloupých žvástů proti Švejnarovi nebylo dost...

To je vážně další Klausova "Mobilisace!" ;-D

Všichni ODS-mani jednotně za Klause, levá vpřed!!;-)

martin TT 12.1.2008 8:34

Re: Ježíšmarjá, oni toho brněnského zastupitele ODS Blahu zase vypustili na NP! Jako by těch hloupých žvástů proti Švejnarovi nebylo dost...

Laďo, napiš něco, taky budeš vypuštěn!

MaB 12.1.2008 7:52

Minulost kandidátů

Proč plivete jen na švejnara, na internetu je Klauzova přihláška do KSČ, nevypadá jeko podvrh, mě spíše zajímají zahraničněpolitické a ekonomické  a další názory obou kandidátů, to byste měli řešit, a ne tenhle folklór.

martin TT 12.1.2008 8:34

Re: Minulost kandidátů

nevypadá jako podvrh? S čím srovnáváte?

jirka.s. 12.1.2008 11:23

Re: Minulost kandidátů

http://www.ovz.cz/download/klaus_ksc.jpg

Můžeš mi, ty přiblblíku, říci, kdy že to byl Klaus zaměstnancem ČEDOKU? Nahradit svou fotku Klausovou už dnes dokáže žák páté obecné!

jirka s.irka 12.1.2008 12:44

Re: Re: Minulost kandidátů

V tom Čedoku to byl jeho otec,když už dávám nějaké odkazy,tak se na ně alespoň podívám!

S/kepticus M/aximus 12.1.2008 7:45

Nesnaží se autor čtenářům namluvit, že zná politika, který drží slovo? :-)))

;-D

dr Turnovský 12.1.2008 7:40

No jo Vítku,

problém je ten, že Švýnarovio obdivotaelů se to nedotkne, netrkne je to.Jsou totiž nemlich stejní. Žádná konsistentnost v názorech, žádná "jedna cesta" samé rozcestí a pragmatismus. Myslím, že ten příklad se slibem je naprosto zásadní.