28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mejla 22.12.2009 5:57

Spratek Mach zase lže - nikdy se neživil vlastní prací a živit se nebude, jen se ověšuje absurdními tituly z pochybných škol

a dere se k moci stejně jako Grossa či Langer a jim podobní. Mach si není schopen uvědomit, že při globální výrobě a obchodu se nelze bez standartů jako ISO či norem na potraviny obejít, protože jinak by kupující ani prodávající nevěděli, zda oba myslí totéž, případně by si museli normy vytvořit pro každý obchod. Mach, stejně jako jeho guru profesor Klaun, nás žene zpět někam do 19. století.

Cobák 22.12.2009 5:56

To je teprve začátek.

Až se rudá banda ujme moci, to teprv budeme čučet!

... 22.12.2009 5:49

Re: Gourmand nebo gourmet Mach?

Jestli se civilizovanost země měří podle počtu zbytečných státních regulací, pak bych radši žil v necivilizované zemi, kde mi nikdo nebude říkat, co mám dělat a co si můžu nebo nemůžu koupit.

... 22.12.2009 5:46

Re: Aha.

Viděl jste někdy nějaké veřejné záchodky zadarmo? Já ano a vypadalo to tam jak v brazilském slumu. Jak je to zadarmo a nehlídané, někdo to zničí.

J. Bakulová 22.12.2009 5:10

nějak nechápu smysl toho všeho

jasně že by ve školní jídelně mělo být pravidlem ovoce k obědu. Ale podívejte, letos nejspíš nechali popadat a vyhnít jablka u nás v sadech , protože se urodila moc velká a nejsou podle fortšriftu EU, tak o čem tu vedem řeč ?

97 22.12.2009 4:21

co treba zrici se svoji STATNI trafiky, p. Machu?

p. Mach strasi socialismem a sam vyuziva jeho pozustatku v podobe trafik "pro kamarady". Ta jeho se jmenuje "dozorci rada plne statni firmy MERO" (mezinarodni ropovody).

Jabka by detem nedopral, ale sam si plat za nic, za trafiku, ze statniho bere, pokrytec. Je mi lito vsech, kteri mu naleteli a mysli to se Svobodnymi vazne.

V. Hoffman 22.12.2009 3:54

Aha.

Takze "co je zdarma, toho si lidé neváží". Pokial  by sme to prijali ako absolutny argument /a nic nenaznacuje, ze by mal platit len obmedzene/, tak obcania nevaziaci si nicoho, co maju zadarmo /citaj nezaplatia to adresne vlastnymi peniazmi/ uvedene hodnoty, vratane muzei, skol, verejnych zachodkov , tramvajovych kolaji a Karlstejnu so Svatovitskou katedralou radostne znicia. Preco nie, ked si to z dovodu bezplatnosdti nevazia?

Bezte uz s tymi neoliberalnymi kecmi do brusele;-€

Puk 22.12.2009 3:08

Zase někdo chodil bez čepice

a namrzl mu mozek.:-D

aliB 22.12.2009 1:55

Re: Gourmand nebo gourmet Mach?

prectete si vysledky kontrol COI- az tak nemozne to neni .preze vsechny normy... apropos normy- Cesko zadne vlastni nema? A kdyz ma- ty nevadi?

aliB 22.12.2009 1:51

Re: Gourmand nebo gourmet Mach?

jak to bylo u vas?

aliB 22.12.2009 1:49

Re: Gourmand nebo gourmet Mach?

Pochybuju, ze jste dama, ta by se takhle neprojevovala. Pan Mach zminuje to, o cem jsem psal. Normy a zakony EU jsou to, diky cemu se CR stala zemi, castecne civilizovanou. <to, v cem to vazne, jsou cesti politici- a za ty si mohou Cesi sami. Zakony a normy let 90. ceske vyroby ukazaly jasne, ceho je schopna zlocinecka banda, rekrutujici se z komunistu, jejich prisluhovacu a novych zlatokopu. Ze je dnes CR v rukou podnikatelu, jejichz pimprlata vydime ve snemovne je jasne varovani. Vsechny normy a zakony EU prijalo Cesko v pristupove smlouve, podepsane Vaclavem Klausem- prectete si zadost o prijeti do EU, podepsanou take jim, kde prijima za CR vse a souhlasi i s budoucim vyvojem s cilem vetsi integrace-a nasledovne aktivne, bez rozdilu stranicke prislusnosti. Dnes rikat ze to "oni" v Bruseli je alibismus. Jestli se vam to nelibi, ok, ale to je demokracie- mate mozna zasadni problem s demokracii. Ty tisice stran, jak pisete- na vsech je i cesky podpis. Komous svym myslenim jste spise vy- what an idiot? blit? primitivita vase tomu nasvedcuje.

Frank 22.12.2009 1:36

Re: Gourmand nebo gourmet Mach?

Vy jste se volem narodil nebo jste se jím stal tak nějak postupně?

jenicek 22.12.2009 1:08

Re: Gourmand nebo gourmet Mach?

Jasně, nebýt moudrých EUúředníků tak v supermarketech budeme mít samé "poskozene, plesnive, anomalme tvarovane, jedovate, povrchove upravovane a male banany". Ještě, že to zakázali! Bych si je určitě kupoval...

Anežka 22.12.2009 1:07

Re: Gourmand nebo gourmet Mach?

To, co tady melete, jsou úplné nesmysly. Narozdíl od pana Macha jste byl zřejmě líný (tak jako všichni komouši a paroubkovci) si dané normy přečíst... Však jsou jich tisíce...a Vy jste tady schopen blít, že ty tisíce stran jsou o tom, že banaány nesmí být plesnivé:-D What an idiot:-D

aliB 22.12.2009 1:00

Gourmand nebo gourmet Mach?

Prvni zasluzny cin pana Macha- odkaz na bananove normy. Tam si muze kazdy precist, o co opravdu jde. Tedy o ochranu spotrebitele. Jde o to, ze banany jsou rozdelaeny do jakkostnich trid a podle kvality, velikosti a poskozeni musi byt oznaceny. Nejde tedy o to, ze banan musi mit takovy radius, takovou delku, jinak konci v kyblu. 

Pan Werich upozornoval kdysi na rozdil vyznamu mezi slovy gourmet a gourmand- to prvni je po nasem fajnsmekr, to druhe pazravec. 

Na jedne strane poskozene, plesnive, anomalme tvarovane, jedovate, povrchove upravovane a male banany nebo jablka a na druhe strane...normalni..Nejen u voleb, ale i v obchode je to celkem snadne rozhodovani.. v zelenine u prazdne, plesnive bedny tretijakkostnich bananu je pripichnuty listek : FuckEU- Mach was here!