30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P 16.2.2008 13:40

Ano, Paroubek má pravdu

myslím zcela bez výsměchu. Myslím to, když kritizoval komunisty, že při volbě prezidenta podělali co mohli. Když se trochu zamyslíme nad minulostí, byla ODA bez Kalvody tako tělo bez hlavy. A špatně skončila. Podobně to bylo v ČSSD po Zemanovi, strana šla ke dnu. Až pan Paroubek ji získal trochu místa na výsluní moci. Že jeho způsoby jsou značně nevybíravé, to můžeme pozorovat při každém jeho vystoupení. Ale co se týče technologie získání moci, má pan Paroubek pravdu. No díky hlouposti komunistů máme Klause a komunisti se sami odsoudili do pokračující politické izolace. Tento výsledek nás může jen těšit.

hulwat 16.2.2008 14:09

Re: Ano, Paroubek má pravdu

Pán je blb a neumí kupecké počty, jinak by takovou kravinu nemohl napsat.

emersonskej 16.2.2008 14:48

Re: Ano, Paroubek má pravdu

Pokud vím, tak Švejnarovi ani hlasy všech komunistů ke zvolení nestačily a tudíž Paroubkovo blábolení na toto téma moc nechápu. Naopak bych řekl, že svým diktátorským přístupem, kdy Komunistům přez média víceméně nařizoval volit Švejnara sám zbabral co mohl. Nejspíš se ukazuje, že jejo diktátorské metody začínají uvnitř ČSSD i přez halasně vytrubovanou jednotu narážet na čím dál větší odpor. (Ikdyž si nedělám iluze, že by oni mediálně známí přeběhlíci byli čímkoli víc, než uplacenými, či vydíranými loutkami) 

Ken 16.2.2008 15:34

Re: Ano, Paroubek má pravdu

Komunisté jsou suverenní stranou a asi už nechtějí být ve vleku pana Paroubka. Rádi by se ukázali na výsluní  a budou chtít odsunout ČSSD. Je to jejich legitimní právo a tak to chtěli zužitkovat. Bohužel pan Paroubek na to nebyl připraven a tak se mu to zdá jako podraz. Myslím, že pokud bude chtít s KSČM spolupracovat, pak za ústupky bude muset platit. Pan Paroubek si po volbách Z KSČM udělal jen volitele pro své záměry a to se mu tentokrát nevyplatilo. Je jen s podivem, že na to ještě nepřišel.

Dále pak to, že za své neúspěchy viní všechny ostatní jen ne sebe, je typicky český jev to - oni ne my. Je to stejné ve sportu v politice a dokonce se s tím setkáte i na pracovišti.

Hezký den.

P 17.2.2008 18:57

Re: Re: Ano, Paroubek má pravdu

Nesouhlasím s vámi. Politika je umění možného. Komunisté požadovali cenu, kterou nebyl nikdo ochoten platit. To měli vědět. Pokud to věděli a udělali to co udělali, jsou hlupáci. Cílem v politice je získat moc, aby ti co ji mají, mohli ovlivňovat dění ve společnosti. Každá politická strana musí značně slevit z toho co chce, aby dosáhla aspoň část svého programu. Když se podíváte na vládní koalici, je to program, který je kompromisem. Nejsem fanda komunistů, spíš naopak, vidím to jako jejich neobratnost. Možná jsou z minulosti zvyklí diktovat, ale ta doba minula.

Koloděj 16.2.2008 16:42

Re: Ano, Paroubek má pravdu

KSČM to je šumafuk, kdo je na hradě.  Jeden je pro ně za 20 a druhý za 25 bez 5. ANI JEDEN NEBYL JEJICH KANDIDÁT. Nikdo se KSČM nedomlouval na kandidátovi. Paroubková NE MOC z MOCI, kdy se chová jako absolutní veličina, kterou musí poslouchat nejen jeho ovčinec, ale i druhé strany, ta už začíná být sebezničující  nejen pro jeho stranu. Jak si to vůbec představoval, že komunisté budou hopsat jak on bude pískat!!? Musel dostat ťafku na vyučenou. Vždyď komunisté moc dobře ví s kým mají tu čest, ONI se ovládat nenechají!! Švejnar na hradě, by byla posila Paroubka a to KSČM v tuto chvíli nepotřebuje. Pro ně se nic nemění, jsou trpěliví, dále se budou v klidu připravovat  až přijde jejich čas.

Starý J. 16.2.2008 17:11

Re: Re: Ano, Paroubek má pravdu

Máte naprostou pravdu. Bohužel! Komunisté jsou daleko chytřejší, než Jyrka I.Veliký NAFURT. Je to hrozné, že čas komunistů přijde, ale když přijde Paroubkův, bude to to samé.

Ani se nedivím komunistům, že už mají plné zuby Paroubkova vůdcovství, Proubkova přisvojování si jejich strany, Paroubkova přesvědčení, že když hvízdne, budou skákat podle něj. Jeho ani nevaroval ostrý Filipův dopis, kterým mu to dal najevo, když Paroubek ráčil komunisty upozornit, že nebudouli volit Švejnara, badou za jeho zvolení odpovědni.

Ano Proubek koučuje, přiděluje role a za průšvih nakonec udělá vždy někoho odpovědným. Tuto jeho podivnou hru mu už asi nikdo z palice nevytříská. Prokaučoval již úplně všechno. A že nakonec v příštích volbách konečně vyhraje, Jistě, vyhraje proto, že někdo musí za něj už ty naprosto nepopulární metody udělat. Není možné dělat bezbolestné reformy, šetřit bez toho, že by se to občaů dotklo. To, že občany přesvědčuje, že on by to dělal tak,že naopak všihni ještě dostanou přidáno, je od něj neuvěřitelný podraz, právě na ty občany. Paroubek možná vyhraje, ale prohrajeme pak všichni.

Podivný to člověk, co v duelu nikdy neprohrál, aniž by jednou zvítězil!

Starý J. 16.2.2008 17:16

Re: Re: Re: Ano, Paroubek má pravdu

.OPRAVA!..nepopulární reformy udělat...

ata 16.2.2008 13:17

sem mu to psal

Yo, přesnýR^

JM 16.2.2008 13:03

Z POLOVINY, JAK KLAUS VYHRÁL PREZIDENTSKOU VOLBU

Z POLOVINY,  JAK KLAUS VYHRÁL PREZIDENTSKOU VOLBU, by slušnej člověk měl vostudu na celej život!

historik 16.2.2008 14:10

Re: Z POLOVINY, JAK KLAUS VYHRÁL PREZIDENTSKOU VOLBU

No, ono je to těžké. Když Klaus vyhrál v tajných volbách, bylo mu vyčítáno, že vyhrál za podpory komunistů.  Když teď yvhrál ve volbách veřejných, prokazatelně bez komunistické podpory, zase mu to vyčítáte. Nevím, možná by bylo bylo dobré, kdyby vyhrál za podpory Paroubka, Ratha a dalších čestných, posílajících výhružné dopisy volitelům, kteří Klause volili.

Sýček 16.2.2008 17:37

Jo to máte pravdu,

co však řísi o Havlovi,ktarý nechal zavřít Sládka, aby byl zvolen. Řekl bych popření sebe sama.

takl 16.2.2008 22:16

Re: Z POLOVINY, JAK KLAUS VYHRÁL PREZIDENTSKOU VOLBU

Ten ma hrosi kuzi.;-€

dodo 16.2.2008 12:47

Ne asi, ale určitě má pravdu

Pane Haas, vy jste opravdu studnice moudrosti. Co mi nejvíc vadí, že ódésáci nepřiznají a zapírají všechno, co kdy řekli, oni nic dokazovat nemusí, ale druhý ano (viz Topol). Kde jste vůbec přišel k tomu korytu u VK?Přečetla jsem si se zájmem článek z r.96 o p.V.K. Plně to odpovídá jeho vystupování, aroganci, všeznalství, neomylnosti, a tak by se dalo pokračovat. A jinak členové ODS nemuseli podepsat,že  budou volit VK? A co schůzka VK se Surňákem? O tom mlčíte? A můžete vyšetřovat jak chcete, schůzka Šloufa aWeigla se týkaly volby. To nám nikdo nevyvrátí.

Pete Brich 16.2.2008 14:41

Weigla poslal za Šloufem Klaus, aby prosadil veřejnou volbu a dokázal, že komunisty ke zvolení opravdu, ale opravdu nepotřebuje.

PB

Sýček 16.2.2008 17:33

Re: Weigla poslal za Šloufem Klaus, aby prosadil veřejnou volbu a dokázal, že komunisty ke zvolení opravdu, ale opravdu nepotřebuje.

R^;-P;-D

Vont 16.2.2008 20:58

Re: Ne asi, ale určitě má pravdu

Buďte v klidu, tenhle strejda z hradu je schopný napsat všechno možné, jen ne objektivní hodnocení. Jen mu stačí připomenout, že volby vyhráli s odkoupením 2 zrádců programu (myslím, ale, že Těplík byl dražší) a teď  to museli udělat zase. Jenže pro nás to bylo dražší, náhrady církvím za majetek, s kterým mám dojem se již Masaryk vypořádal. No a příští volby už budeme muset ohlídat, abychom nedopadli jak s komunistama. Jsou schopní zmanipulovat vše.

Václav 16.2.2008 12:35

Svatá pravda

Svatá pravda, ODS prohrávat neumí, za to pan předseda Paroubek ano. Na co sáhl to prosr.....takže má bohaté zkušenosti.

vojín 16.2.2008 21:19

Re: Svatá pravda

Všechno zase neprohrál. Při privatizaci Unipetrolu měl s Grosem hubu od ucha k uchu.:-P;-D;-D

takl 16.2.2008 22:24

Re: Svatá pravda

Vaclave na takoveho hulvata Topolanka,Langra,Tlusteho,Necase by bylo potreba tecet Paroubku.A ne takove slusne Spidli!!!!!!

kylchap 16.2.2008 12:17

Autore,

už máte připravený článek ja Hulvátostrana vítězí na podzim v krajských volbách?

tom1978 16.2.2008 12:12

Jen abyste to nezakřikl

ČSSD trvalo 8 let vlády, než lidi nas*ala natolik, že vyhrála pravice a to pořád jen velmi těsně. ODS totéž zvládla za necelé dva roky. Topolánek má prostě jen štěstí, že se doposud vezl na vítězné vlně, na které ale nemá ani tu nejmenší zásluhu, ale na tu samou může zanedlouho naskočit Paroubek (a taky na ní nebude mít ani sebemenší zásluhu). Uvidíte na podzim.

trojan 16.2.2008 14:25

Re: Jen abyste to nezakřikl

Ano velmi správně vítěztví ods  v předešlém čase jsou připisována Topolánkovi ale tento člověk na nich žádnou zásluhu nemá,jde pouze o náhodu.Je možno očekávat ,že všechny další volby ods pravděpodobně prohraje.Topolánek je zelený mozek a vrcholný bulík a proto mu není pomoci a ani ods.

irenak 16.2.2008 15:00

Re: Re: Jen abyste to nezakřikl

Podle této logiky je jasné, že Topolánkova vítězství jsou vlastně vítězstvími ČSSD a Paroubka - říká se tomu vlastní gól.

Malý Aston 16.2.2008 11:49

Ještě před prohrou se hladá kdo za to může!

Paroubek je nemocný muž ale z ČSSD to ještě nikdo nepoznal.Ještě dříve než je jasné zda vyhrál nebo prohrál již připouští že prohral a dopředu hledá toho kdo za to může.Prostě věčný hledač porážky.Nic nepomáhá. Každého poslance,každého senátora hlídá někdo od Kočky a pořád mu utíkají.Již i hlasuje sám za všechny aby se nějaký popleta nepopletl a zase to nepomáhá.Taková osoba nemá v politice co dělat,to je případ pro Chocholouška.:-D

huhu 16.2.2008 12:01

Re: Ještě před prohrou se hladá kdo za to může!

Jyrka je vždy vítěz všech průzkumů ! :-D

Fišta 16.2.2008 12:03

Re: Re: Ještě před prohrou se hladá kdo za to může!

Všech, které si objedná.. ;-D

richard 16.2.2008 12:51

Re: Re: Ještě před prohrou se hladá kdo za to může!

Nejenom, navíc má krásné tělo dvacetiletého hocha a uhlazené vystupování a jednání vrchního podpingla z páté cenové.

vlasta 16.2.2008 13:13

Re: Re: Re: Jiří Paroubek použil slovo "jinocha".

Jirka 16.2.2008 11:30

Je fakt, že ODS už dlouho neprohrála,

dalším faktem je ale to, že poslední Topolánkovi politické výhry počínaj volbami 2006, byly vždy provázeny nějakým faulem, podrazem, skrytou korupcí. To tady před tím ve vší úctě nikdy v takové míře nebylo, lidi to vidí a cítí. Je to něco podobného jako korupce ve fotbale, všichni o ni víme už od žáčků, ale postupně si na ni všichni zvykli až na pár světlých vyjímek. To samé se teď odehrává v politice, samozřejmě to nikdy nikdo nikomu nedokáže, onen nešťastný senátor, kterému nabízeli 2 mega za hlas pro Klause je rozhodně důvěryhodný muž, ale bez přímých důkazů je vedle. Dlouhodobě se takovýto přístup k politice ODS šeredně vymstí.