26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 16.2.2008 10:13

Re: čtenář pochybných zdrojů IP: 78.102.40.xxx

Paroubek někdy mluvil pravdu? 8-o

trojan 16.2.2008 14:32

Re: pané Haasi

vk není prezidentem celého národa ale pouze prezidentem 141 volitelů a to je velký rozdíl a takto je to třeba chápat.

Koloděj 16.2.2008 18:04

Re: Re: pané Haasi

Trojane, v demokracii to tak je! To jenom za komunistů měly volby výsledek 100 nebo 99.999% ano. Ale byla jedna obec taková, a komise tak usilovná, většinou tam byly souuč, že byla účast a volba na 105%

lajsna 16.2.2008 9:40

nehádejte se tu

Nejsmutnější je , že Paroubkovi nešlo o Švejnara . Byl pro něj stejně nepřijatelný jako Klaus . Ale mu prospěl k tomu aby zasel do lidí další nenávist a špínu .

Kelner 16.2.2008 9:40

Škoda

Měl jsem chuť si trochu podiskutovat, ale zatím jsou zde pouze výplody levicových a pravicových skalních příznivců, kteří nejsou schopni něco říct a pouze omílají to, co pravil jejich vůdce.

Ladislav N. 16.2.2008 9:54

Re: Škoda

A o čem jste tedy chtěl diskutovat? ;-P

Budíš 16.2.2008 9:23

ODS nic nevyčítejte.

ODS vyhrálo a vyhrává lepší.To platí ve sportu, v politice,  ve všem.ODS NEDĚLALO ŽÁDNÉ LEVÁRNY, CHOVALI SE SLUŠNĚ A NA VÝSLEDKU PRACOVALI BEZ PODRAZŮ. Neprohrál ani Švejnar, ten obstál a o žádnou hvězdičku nepřišel.Když jeden vyhraje, druhý je poražený. Kdo to tedy je ? Nominovat kandidáta, neprojednat a nezajistit si hlasy je neschopnost a hloupost.Paroubek jednozačně zklamal a ve své krátkozrakosti a ješitnosti si to nepřizná ,není toho schopen. Jistě , že může také poděkovat Haškovi a Filipoovi. Základní org. by měli žádat o okamžitý odchod tří pánů z funkcí a politického života. Špatně hráli , pracovali  A DĚLALI OSTUDU STÁTU. TAK MUSÍ ODEJÍT. Vy když budete odvádět špatnou, placenou práci, budete vyhození okamžitě.Vymlouvejte se pane Paroubku jak chcete, maskujte chybu házením špíny na ODS jak chcete, ale děláte to směšně a marně. Odejděte.Strana ODS zvítězila protože byla lepší.To není z mé strany pol. demagogie, ale jasná skutečnost, zřejmá už před týdnem.Vymlouvat se na přeběhlíky je také ubohé. Proč asi přeběhli ? Asi je ve Vaši straně něco nezdravého a někdo to špatné klima tam dělá a nevidí .ODS gratuluji.

jura-p 16.2.2008 11:36

Re: ODS nic nevyčítejte.

To je fakt, toho Filipa by měli z vedení ČSSD odvolat taky. Budiši,  Budiši.

Budíš 16.2.2008 18:44

Re: Re: ODS nic nevyčítejte.

Netvrdím,že je Filip člen socanů.

mirek 16.2.2008 11:54

Re: ODS nic nevyčítejte.

No je zajímavé,že ve všech stranách se najdou lidé s jinýmy názory,ale v ODS ne a když by byly tak se je nikdo neodváží veřejně projevit,asi ví co by ho čekalo.Takže je to u nich asi jak za vládnutí jedné te neomylné strany co již tady byla a stím bych se moc nechlubil.

Pišta 16.2.2008 8:53

Drtivé vítězství

 ODS, která jde od vítězství k vítězství, byla v opozici celých dlouhých osm let. Patrně dobrovolně. Její poslední drtivé volební vítězství bylo velice přesvědčivé. Nebýt dvou konstruktivních přeběhlíků, nevládla by patrně dodnes. Pokud jde o vítězství V.Klause , na nějaký triumf to také nevypadá, 13 hloupých lidovců, kteří patrně uvěřili slibům o církevních restitucích rozhodlo.Pana Kalouska mezi ně nepočítám, ten uměl vždy dobře odhadnou a počítat co mu co vynese.  Uvěřit slibům strany , která byla vždy proti všem restitucím a  jejíž předseda považuje církve za odnož spolku chovatelů nutrií. , chce pořádnou dávku naivity nebo spíš hlouposti. Svůj slib určitě , ale docela určitě, dodrží dalíkovsky, to jest : "Budeme s nima jako jednat a pak je nakopnem do zadele". Asi jako mouřenína Kubiceho. Pan Kalousek lidovecké voliče jistě uklidníl tvrzením , že za všechno může Halik. Zloděj křičí chyťte zloděje. Věřím, že lidovečtí voliči budou mít dobrou paměť.

DS 16.2.2008 9:11

Re: Drtivé vítězství

Kolik hlupáků a najivků naletělo na medialní masáž o novém stylu Švejnara o tom se raději nemluví.Tento synáček komunistického estébáka se klidně spojil s partou KSČSSD ,přistoupil na všechny komunistické podmínky a jen díky tomu,že se přece jen Bursík zalekl dojít tak daleko při nejistém výsledku ,klidně by se nechal zvolit kompletní komunistickou verbeží v čele s Grebeníčkem a bachřem,který za komunistů týral politické vězně.To by byla ta nová vize? Co by tomu říkali lidé,kterým komunisté ničili 40let životy,ukradli všechen majetek,zavírali do kriminálu za jiný názor a ničili lidskou důstojnost?

Lagron 16.2.2008 9:17

Re: Re: Drtivé vítězství

Máte stoprocentní pravdu! Ale levičák toto nikdy nepochopí! :-(

Ladislav N. 16.2.2008 9:57

Re: Re: Re: Drtivé vítězství

Jste magoři, opakující dokola svou mantru o Švejnarovi. O "synáčkovi z bolševické rodiny" Klausovi raději pomlčíte.... Rv(Y)

Pišta 16.2.2008 9:25

Re: Re: Drtivé vítězství

Bachař Vondruška, který jak správně tvrdíte , týral politické vězně, ovšem volil Klause. Proč asi? A Grebeníček se tlemil v Lánech při minule volbě. Asi tam vniknul tajně, jinak si to neumím vysvětlit. Jenom mi není jasné, proč si s ním Klaus připíjel.

čtenář 16.2.2008 8:53

Paroubek dopadl

jako všichni sociální demokrati, kteří se kdy spoléhali na spolupráci s komunisty. Ta zvláštní nepoučitenost tzv. demokratické levice je zarážející. Představuji si, že takto nějak musela vypadat atmosféra kolem r. 1948. Strany a straničky se navzájem zuřivě potíraly, intelektuálové důležitě probírali své levicové vize a bolševici se smáli za bukem a hrát si na demokracii je ani nenapadlo. Jedinej rozdíl je, že na rozdíl od Beneše by jim to Klaus dnes nepodepsal.

rabulistik 16.2.2008 9:16

Re: Paroubek dopadl - žalobníček užalovaný

Ve svém parlamentním projevu při druhé volbě prezidenta žaloval Jiří Paroubek na kandidátku Janu Bobošíkovou, že nadává komunistům do bolševiků. Bolševizace KSČ zahájená Gottwaldovými karlínskými hochy na sklonku dvacátých let minulého století patří k nejslavnějším obdobím této strany. Produkty bolševizace jsou bolševici. Bolševizace je proces trvalý. Tomu soudruh Gottwald rozuměl velmi dobře. Bez přijetí principu bolševizace nelze dosáhnout konečného cíle bolševiků - komunistické totality. Proč by označení "bolševik" mělo být pejorativní? Pouze odlišuje správné soudruhy od všelijakých šmejdů, kterých se musí strana zbavit. Zřekla se snad KSČM svého Klémy? Odmítla snad bolševizaci jako jeden ze základních principů výstavby strany? Pokud ano, nějak mi to uniklo. A co přítel Paroubek? Co si asi myslí o praktikách v ČSSD, dominujících od jeho nástupu do vedení v roce 2005? To asi bude nepřetržitá demokratizace vnitřního života oranžových. O tom nás občas přesvědčuje. Třeba zamýšlenou volbou předsedy členskou základnou. Bolševizační tendence v ČSSD jsou přitom samozřejmě nekonečně silnější než v jiných stranách, včetně KSČM. Aspoň z vonku to tak vyzerá.

Koloděj 16.2.2008 18:17

Re: Re:Uhlavní přítelParoubek

Jeho hoši, Rath, Zaorálek, Sobotka, neštěstí pro ČSSD, není koho volit!! COSA NOSTRA!

Baubo 16.2.2008 8:39

Politika

je profese. A volba prezidenta ukázala, kdo je v ní zdatnější.  Antiklausovci měli 5 let na přípravu svržení Klause z hradu. Zpackali to stejně jako před  5 lety s jejich zradou Zemana, Sokolem atd. Kdo umí umí, kdo neumí čumí. Klausovi stačilo 140 hlasů a Snítilého ani nepotřeboval.

Němek 16.2.2008 8:27

A co dál?

 Kdo kolik hlasů v příštích volbách dostane, není vůbec důležité. Kdyby totiž mohly volby něco změnit, dávno by je zakázali. 

Už nestačí, že jsou souboje mezi ODS a ČSSD, v posledních týdnech narůstá počet rytířských klání i uvnitř jednotlivých stran. Vše je dobré, jen když občan nevidí to podstatné.

Politických her výrazně přibývá.. Zvláště ta tragikomická fraška zvaná volba prezidenta. Na tu byla většina lidí upoutána, a tak si pořádně nevšimla té hrozivé 7% inflace, která šacuje naše peněženky. 

V. Klaus zvítězil (dosti ubohé vítězství pro ODS). Díky Vám Jane Švejnare, že jste rýpnul do toho zapařeného čecháčkovství. Téměř 20 let je V. Klaus ve vrcholné politice. A má být ještě 5 let. Kdo jiný v postkomunistických zemích tak dlouho setrvává ve funkcích a při tom tak znehodnocuje  obraz své země ve světě. To už z něho bude Husák na druhou. Znamená to také, že nekultivovanost české politické scény se moc nezmění. Trn, který jsme si vytáhli v roce 1989 z paty, se nám zabodl hluboko do hýždí. Paradoxně na to v nejbližší době nejvíc doplatí ODS.  Díky Vám pane Švejnare, že jste nám malinko nastavil zrcadlo.

Mirek_K 16.2.2008 8:30

Re: A co dál?

...a sakra,...nastavit zrcadlo,to už jsem někde někdy slyšel.  Jste trouba .. ;-D Sorry,..ale jinak nemůžu.

Saul 16.2.2008 10:14

Re: A co dál?

Nerad někoho rážím, ale tentokrát mi to nedá: Němek je blbek!

AndyO 16.2.2008 7:52

tedy pane Haasi, jste poradce prezidenta

očekávala bych trochu slušnosti a nekopání do mrtvol. Pak se divíme, proč je mezi politiky tak strašná nenávist- živit ji "rádcové, moji rádcové" snad nemusí, oni si hoši vystačí sami.

Tento škodolibý článeček jste si měl odpustit, vaše funkce ( ještě ji máte? Kdybych byla prezident já, tak po tomto vašem psaní už byste jím nebyl) má určitou vážnost, rolničky jí nesluší.

Rpuť 16.2.2008 9:14

Re: tedy pane Haasi, jste poradce prezidenta

Kdyby se mrtvolka spokojila s tím, že to projela, nekopala kolem sebe jak chcípající kobyla, neurážela všechny a chovala se slušně, tak by nikoho ani nenapadlo si z ní dělat šprťouchlata.

Zkuste si přečíst třeba rozhovor v lidovkách.

AndyO 16.2.2008 16:26

Re: Re: tedy pane Haasi, jste poradce prezidenta

ano, ten jsem četla. Ovšem Paroubek je jen osoba nepříliš významná, poradce prezidenta je persona ctihodná- měla by být.

Koloděj 16.2.2008 18:22

Re: úhlavní přítel

Andy, Sláva vítězům, čest poražený. Poražený Paroubek si čest nezaslouží, neb plive oranžové slinty do všech světových stran.

Jan 16.2.2008 7:47

Vyhrává korupce

ODS sice vyhrává, ale ranami pod pás. Naposledy to byl Snítilý. Uvědomme si, kolik musel dostat, když oželel celý finanční přínos z poslaneckého mandátu za příští a možná i další volební období. Na ušlechtilé úmysly dnes věří jen blbci. Takže můj odhad je 4 M. Za ODS stojí velmi bohatí lidé, pro některé jsou to drobné. Pro autora článku je to ovšem nepodstatné. Adjektivum "neúplatný" bude známo brzy jen z naučných slovníků...

AndyO 16.2.2008 7:54

Re: Vyhrává korupce

bezpochyby vám ty vaše "odhady" Cepl ml. posvětí, ale přesto jste jen udrbaný pitomec.

Lagron 16.2.2008 9:24

Re: Vyhrává korupce

Honza je Honza, málo platné. Není divu, že toto jméno je často používáno jako pejorativum:-D

NP 16.2.2008 7:45

Psáno před špunty nebo po nich.

Něco takového bych očekával až pod čarou. Pane Haas, z toho, že ten odpad skončil u p. Topolánka nemá asi radost ani váš pán. Vláda opírající se o konvertity doprovázené  ozbrojeným doprovodem není asi moc perspektivní řešení. Tuto zem to dopředu moc neposune. Až vám ty bubliny vyšumí z hlavy přijdete na to sám.