26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kamil 15.6.2006 19:03

Re: Ukázalo se být pravdivým, že levicovost a hloupost korelují.-pane sašo-co vás opravnˇuje urážet lidi pro odlišný názor-to je projev hodný fašisty-kdo není jako já toho zlikvidujeme--raději se zamyslete nad vaším IQ--dle vašeho vyjádření-měl pepek

Loki_F 15.6.2006 18:55

Re: Ladislav N: To se Vám opravdu povedlo!

Vzhledem k tomu, že tot Vaše ocenění článku bylo na konci stránky, říkal jsem si při klepnutí a načítání další stránky, kolik "Honzů" se na tuto Vaši vějičku nachytá...

A hle. Jak říká klasik: "Ještě hloupější než jsme čekali..!" };D

kamil 15.6.2006 18:52

pane deriane-kam na ty moudra codíte-když lidé volili modrou-tak proč se ještě staráte o oranžové-co na nich záleží-asi každý žijeme v jené zemi-vaěe moudra mají jednu vekikou chybu -atˇse vám to líbí nebo ne s oranžovou se musí počítat-a to nemůžete

Ladislav N. 15.6.2006 16:33

Re: To ale není přece urážka...

Záleží na tom, v jaké "cenové skupině". V té Paroubkově možná ne.

Mard 15.6.2006 16:26

Re: Ale, ale Dariane,

Vážený pane Šejna, dovoluji si namítnout, že je rozdíl, když někdo někoho slovně napadne (a to zejména na sjezdu strany) a tím když někdo jako jeden z hlavních motivů své kampaně zvolí boj s tezemi (mnohdy zcela vymyšlenými) protistrany. Odmítám přijmout názor že je správné rozvášnit voliče k nenávisti k protistraně a po volbách si s touto protistranou padnout kolem krku. Kdyby se do mé firmy hlásil nějaký kandidát, který by neprezentoval svůj program, svou vizi, ale jen by kritizoval ostatní kandidáty, tak bych ho vyrazil. Co se týče Vámi uváděných příkladu (200 km/h, puchejř, atd.) tak to pokládám za lapsus jejich autorů. Pro vysvětlenou, nepokládám kampaň ODS Mínus za sposťárnu, ale za krok vedoucí ke zcela zbytečným vášním (osobně jsem přesvědčen že právě negativita kampaně zavinila prohru ČSSD).

Malý Aston 15.6.2006 16:19

Re: Do velké míry s Vámi souhlasím.

Kurňa,potichu. Já na to spoléhám. KSČM má zájem o likvidaci ČSSD,to je jasné ale těžko se rozhodují zda to udělají nyní nebo až později. Jejich idea je stát se jedinou levicovou stranou , Standu ještě podrželi,Paroubka zneužili při schválení jejich zákonů ale nepředpokládám,že se nechají vláčet jak stádo tupců bez vlastního názoru.Pokud nyní potopí Paroubka,tak se z toho ČSSD již nikdy nevyhrabe. Bez Zemana a bez peněz půjdou pod kytičky.

Saša 15.6.2006 16:07

Do velké míry s Vámi souhlasím.

Kdybych mohl radit Topolánkovi, Kalouskovi a Bursíkovi (což nemohu a díky tomu mohu být nad věcí), a kdyby snad oni na mé rady i dali (což nedají a díky tomu mohu i přehánět), tak bych jim doporučil, aby nabídli předsednictví všech sněmovních výborů vyjma výboru organisačního komunistům na oplátku za neúčast ve sněmovně při hlasování o důvěře vládě. Naopak pro ČSSD bych nenechal ani jednu jedinou funkci. Dokonce bych do žádného výboru nepustil žádného socdemáka.

Balů 15.6.2006 15:58

Re: Koně mají ale nemají soudnost a chytrost ani těch koňů!

Znovu Vás musím napomenout. KSČM není demokratická strana, ale strana momentálně využívající demokratické prostředí.

Saša 15.6.2006 15:50

Ukázalo se být pravdivým, že levicovost a hloupost korelují.

Polovina lidí má IQ ve výši 100 a méně bodů.

Téměř polovina voličů volila marxistické strany.

Netvrdím, že jsou tyto množiny totožné, nicméně jejich průnik se od jejich sjednocení odlišuje pouze minimálně a bagatelně o pár zmatených levicových intelektálů na jedné straně a pár holohlavých primitivů jen z hlouposti se považujících za pravičáky na straně druhé.

Marxismus a rozum se vylučují, jejich konjunkce je kontradikcí. Američtí volební poradci ČSSD to vědí a proto zaměřili kampaň právě na ty hlupáky a díky tomu je dnes ve sněmovně polovina poslanců za levicovou tupost.

asd 15.6.2006 15:36

Re: Re: Vtipné a trefné.

Ach jo...

asd 15.6.2006 15:35

Re: Re: Tome,

To ale není přece urážka...

Malý Aston 15.6.2006 15:30

Koně mají ale nemají soudnost a chytrost ani těch koňů!

Já pořád nerozumím počítání. ODS vyhrála a má 81 poslanců a ČSSD prohrála a má 76 poslanců. Ty menší strany mají ostatní poslance a mohou se svobodně rozhodnout  s kým chtějí udělat koalici. Takže každá strana má své voliče a proč tak volili nám může být jedno,protože je to jejich rozhodnutí. KDU a Zelení se pokusí vytvořit koalici s ODS a když se to nepodaří,tak může být koalice ČSSD+KDU+Zelení + KSČM a je to vyřešené. Voliči KSČM nejsou ani méněcení ani hloupí a také se musí rozhodnout. A občané tuto stranu volili,je to strana demokratická a při dnešním volebním patu je to strana rozhodující. Filip se jen usmívá blažeností.Tady je jen jeden problém,že nikdo kromě ČSSD otevřeně nechce tuto stranu legálně vtáhnout do politiky. Ale oni tady jsou a dle výsledků,které utrpěla ČSSD ještě dlouho budou. A já osobně preferuji raději KSČM než ČSSD. Komunisté jasně říkají co chtějí a je možné s nimi vésti diskuzi,což se sociální demokracií nejde,protože odešel Zeman a zůstali tam jen šibalové,řízeni diktátorem.Nemají ani ideu ani schopnosti.A proč nám vadí KSČM,která je levicová a proč nám nevadí ČSSD která je krajně levicová,což prokazuje svou touhou po moci,válcováním všeho proti všem jen aby zůstali u moci a mohli prosazovat jen to svoje bez ohledu na jiné.Nové znárodnění průmyslu nehrozí,Okresní výbory,které vše řídily má každá velká strana o co jde?Jde o to,že jsme před 17 lety mohli s laskavým dovolením Sovětského svazu změnit  společnost.Ti kteří vládli,se nám znovu vracejí,ti kteří ji měnili jsou nazýváni zloději a ti co nikdy nepracovali znovu nepracují a ti kteří chtějí pracovat,tak jim to zakazujeme vyběrem daní. Takže máme možnost,ty co nemají již své koně odstavit a přepřáhnout nové,protože kůň který je odpočatý rychleji táhne káru a my všichni můžeme rychleji dostihnout ty co nikdy takové koně jak my ve vládě od konce války neměli.

Mirek Šejna 15.6.2006 15:19

Ale, ale Dariane,

nějak si nevzpomínám, že byste tady kritizoval politickou kampaň ODS v dobách "nulové tolerance". To Vám tenkrát nevadilo, když na kongresu ODS označili Špidlu za autisku a Tlustý mu říkal Vladimír Iljič Špidla? To vám nevadilo, když Langer nazval českou policii Grosstapem? To vám nevadilo, když Macek už od loňska nazývá českého premiéra "odporným puchejřem"? A bilboardy s nápisem "Pozor, zde jezdí premiér rychlostí 200 km" byly kříšťálově korektní, že?Tohle ale asi nevedlo k polarizaci obyvatel, že? Tohle totiž patří k politické kultuře ODS, která je na urovni, viďte? Zatímco "ODS minus" byla sprosťárna, že jo?

franta 15.6.2006 15:00

No copak o to,

že "pod vládou ČSSD čím více pracuješ,tím ti více seberou na daních". Že to platí u nás není se co divit, ale představte si že ten socialismus už zasáhl i USA. Tam to platí taky. 

Mirek Šejna 15.6.2006 14:51

ladislave N.

Franta je stoupencem těch, o kterých se to říká. Vy jste stoupencem těch, kteří se tak chovají.

franta 15.6.2006 14:50

To víte, milý Ladislave

jsem jen nevzdělaný levicový blbeček a tak pomaleji chápu. Zato hodně pamatuju. A vím že první co komunisti v NF po válce udělali, bylo že z nejrůznějších důvodů zakázali většinu politických stran a ty zbylé nakonec ovládli. Zatím jsem si nevšiml, že by Paroubek chtěl nějakou pol. stranu zakazovat, zato od vás se to různými návrhy na zákaz toho a onoho (ten obrat se mi líbí, ten jsem převzal od pana prezidenta) jen hemží. A jak se v tom má pak levicový nedovzdělanec vyznat, když prosté srovnání dává zcela opačné výsledky, že ?

Mirek Šejna 15.6.2006 14:48

Franto,

uf, to se mi ulevilo. Tedy vlastně se neulevilo mě, ale Kalouskovi a nezvedači telefonů Bursíkovi. Nakonec Bursík řekl, že nebude zvedat telefony socanům. O telefonech od komunistů nemluvil.

venca 15.6.2006 14:47

pane Ladislave,

tak jestli tohle tridni bezmyslenkove slohove cviceni je pro Vas velmi dobry clanek, tak za Vas pise prispevky nekdo jiny.

Mirek Šejna 15.6.2006 14:45

Ladislave,

právě jsem si přečetl Váše tvrzení, že se živím na úkor státního rozpočtu. Takže Vás opravím: už od roku 1992 pracuji v soukromé sféře jako manažer. Majitelem byl vždy zahraniční soukromý subjekt. Ani jedna z těchto tří soukromých firem nebyla nijak dotovaná státním rozpočtem. Takže si vemte kádrové materiály, které si vedete na místní účastníky diskuze, a opravdte složku, kterou vedete na mě.

franta 15.6.2006 14:42

Opět chyba, pane Šejno

Podle modré ideologie sice platí pravidlo, že bývalý komunista je stejný nesmysl jako kulatý čtvereček, ale jako každé pravidlo má i toto výjimky. Pokud bývalý komunista zmodrá, není už více komunistou, ale pravičákem, takže Zelení i pan Kalousek mohou zůstat v klidu.

jozka 15.6.2006 14:39

Re: Jozko,

2) kdyz ale prejde k ODS, tak uz bude ODSak, a ne komunista. V ODS jsou preci i byvaly komuniste...

Mirek Šejna 15.6.2006 14:31

Milý vrstevníku Deriane,

V tom případě asi nebudete volit ODS ani v příštích volbách. Vsadím se s Vámi, že nějaká forma Opoziční smlouvy mezi socany a modráky se do konce července podepíše.

Ladislav N. 15.6.2006 14:16

Re: Milý Ladislave

Vy jste stoupencem komunistické části, že to nepoznáte? ;-)

Mirek Šejna 15.6.2006 14:10

Jozko,

1) ústavní soud to nikdy neudělá. Zákon je totiž platný už více jak 5 let a volilo se podle něho i ve volbách 2002. To by se pak musely přepočítat i minulé mandáty.

2) jen ať někdo s komunistů přejde k ODS. V té chvíli nastane odchod Zelených z koalice, protože před volbami řekli, že odmítají být ve vládě, která bude podporována komunisty.

franta 15.6.2006 13:53

Milý Ladislave

Parlament je rozdělen na dvě poloviny - komunistickou a nekomunistickou. Otázkou je, která polovina je ta skutečně nekomunistická, ta která to říká nebo ta která se podle toho chová? 

VL 15.6.2006 13:49

Re: Re: Tome,

A co veřejné křivé obvinění Gandaloviče ze zpronevěry, urychleně publikované Právem a Novinkami? Nepomohlo to trochu k tomu, že v Ústeckém kraji zvítězila ČSSD?

Marcel Derian 15.6.2006 13:19

Re: PO POVRCHU A HLOUPĚ

Vážený pane, děkuji Vám za Váš názor. Polepším se, napíšu raději článek o sociálně pojaté ekonomice, doufám že mi ho NeviditelnýPes uveřejní a jsem dopředu zvědav na Váš názor. Co se týše pohledu na státotvornost ČSSD, tak si s Vámi dovoluji nesouhlasit. Pojetí volební kampaně ČSSD s heslem "ODS mínus" vedlo k mohutné polarizaci obyvatel, k zesílení sociálních rozporů ve společnosti a pravděpodobně povede k mnohem většímu antagonismu opačně politicky orientovaných voličů. Nepokládám takový přístup za správný. Článkem jsem chtěl odlehčit téma povolebního vývoje, ale očekával jsem že bude více kritických příspěvků na přílišnou barevnost.

jozka 15.6.2006 13:14

Libili by se mi 2 moznosti

1) ustavni soud prehodnoti princip hlasovani a razem tu bude pravicova vetsina

2) Nekdo z komunistu "Prozre"  a  prejde k ODS.

V obou dvou pripadech by Socani ,ze svymi podpisy , cumeli jako "Tele na nova vrata.."

Marcel Derian 15.6.2006 13:09

Re: Derian nejspíš bude ještě mladý

Vážený pane Šejno, potěšilo mne že mě považujete za mladého komsomolce. Teda ten "komsomolec" ani tak moc ne jako spíš ten "mladý". Ve skutečnosti jsem již za totality chodil na demonstrace jako učitel spolu se svými studenty z vyšoké školy. Však mne také zachránili z rukou horlivého policajta na Staromáku, za což jím dodatečně děkuji. Vzpomínám na opoziční smlouvu. Ano. To byl ten důvod proč jsem pak několik následujících voleb nevolil ODS. Nemám rád politiky co příliš rychle mění názor.

Mirek Šejna 15.6.2006 12:59

Ladislave,

Omlouvám se za nepochopení psaného textu.