7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek Šejna 15.6.2006 12:58

Milý dvd,

já používám termín, který zavedli modráci v době, kdy byli v koalici s KDU-ČSL. Bylo to v době, kdy černoprdelníkům vedeným "hadem na tři" nemohli modráci přijít na jméno. Netušil jsem že já coby socan, když použiji termín vynalezený ODS, jsem neslušný.

A když jsme u té slušnosti, kdo z modrých diskutérů používá korektní výrazy. I když ono jde asi o to, co je z Vašeho pohledu korektní, že? Třeba "prase bradavičnaté", "odporný puchejř" (vynalezl jistý snob jménem Macek), Grosstapo (vynález z dílny ODS), koloťuk, Vlamimír Iljič autista Špidla, KSČSSD atd... jsou vlastně korektní výrazy, že?

Ladislav N. 15.6.2006 12:53

Re: Ladislave

Ano. stačí se podívat na vaši reakci k mému vzkazu autorovi vpředu... ;-DR^ Vy intelektuálem rozhodně ;-O nejste... Že vám to umožňuje dobře žít ze státního rozpočtu, je "kouzlo socialismu"...

Mirek Šejna 15.6.2006 12:42

Sašo,

a kdopak organizoval výběrové řízení na mýtné. Nebyl to náhodou bratr Šimonovský? Máte pravdu KDU se nezměnila. Nejdříve kvalitní padáky bratra Kaloska a teď výběrové řízení na mýtné.

Ladislav N. 15.6.2006 12:40

Re: Cenzor Ladislav

Vy budete nejspíš ten "rudý idiot", který neumí chápat smysl psaného textu. ;-D Tedy ještě jednou pro pana Šejnu:

Mé předchozí sdělení se týká výhradně vyjadřování k mému vzkazu autorovi. Což jednoznačně a bez jakékoli možnosti záměny z textu vyplývá.

K článku se vyjadřujte dle vlastní libosti či blbosti...

Mirek Šejna 15.6.2006 12:39

Ladislave,

Socani prohráli s ODS. To je pravda. Ale oni si modráci i socani uvědomují, že se musí domluvit hlavně oni mezi sebou. Černoprdelníci a melouni jsou teď v parlamentu jen jako jakési křoví. Vyznamnost jim dává jen současná povolební taktika ODS a socanů. Ve chvíli, kdy si Topol s Parubem plácnou, se Vaše teorie o komunistech a nekomunistech v parlamentu sesype.

Mirek Šejna 15.6.2006 12:31

Ladislave

Ono to platí samozřejmě i opačně: "lepší býti pravicovým intelektuálem, než levicovým idiotem". Problém je, že většina idiotů nesnáší intelektuály. No a na intelektuály jsou zde alergičtí hlavně pravičáci. Čím to asi bude,  Ladislave?

dvd 15.6.2006 12:24

Poslyšte

jak oslovení P"černoprdelník"souzní s vaším přesvědčení o slušně diskutujících sociálních demokratech?

Mirek Šejna 15.6.2006 12:22

Cenzor Ladislav

sděluje, že rudí diskutéři by se neměli k článku vyjadřovat. Zatím o to jen žádá. Za čas to nejspíš nařídí.

dvd 15.6.2006 12:22

Jenomže levicový elektorát

je - statisticky vzato - méně vzdělaný. Co s tím?

Ladislav N. 15.6.2006 12:14

Re: Rudá garda z ČSSD...

...má potíže pochopit, že ČSSD PROHRÁLA volební souboj s ODS. Parlament je rozdělen na dvě poloviny - komunistickou a nekomunistickou. Otázkou je, do jaké míry lze zástupce obou polovin přimět ke "společnému" postupu a společným cílům. Podle mě takových společných programových bodů mnoho není (snad kromě snahy obsadit vysoce placená koryta). Otázkou je, čemu dají politici přednost. Příští volby totiž budou nejpozději za 4 roky... ;-P

Ladislav N. 15.6.2006 12:08

Velmi dobrý článek, není co dodat. Situace skutečně taková je.

Toto je vzkaz autorovi článku ;-)R^, prosím rudé diskutéry, aby se k němu nevyjadřovali. ;-P

Ladislav N. / ... Hrad :-D 15.6.2006 12:03

Re: Tome,

Paroubek: "HROZÍ MODRÁ DIKTATURA" a spousta dalších lží masově šířených ve volebních tiskovinách ČSSD. Mám je na hromádce před sebou. Vy jste je nečetl? ;-)

Ladislav N. 15.6.2006 12:01

Re: Mirek Šejna

Jenom aby vás nakonec nepovažovali za levicového idiota... ;-D

bob 15.6.2006 11:58

Re: Re: PO POVRCHU A HLOUPĚ

Souhlas !!! R^R^R^

Saša 15.6.2006 11:44

Topolánek i Bursík si mohou být jisti,

že KDU-ČSL ani nadále nebude krýt zlodějny členů koaličních partnerů. Že ČSSD cítí hořkost z toho, že KDU-ČSL se nezměnila a Grossovi jeho majetkové tanečky nespokla, to není náš problém.

Saša 15.6.2006 11:40

ČSSD a KSČM uzavřely nějakou koaliční smlouvu?

Nebo uzavřely nějakou smlouvu o společném oposičním postupu?

Zatím jsme o žádné takové dohodě neslyšeli. Jestli existuje, proč ji Filip s Paroubkem tají? Pokud ale neexistuje, neexistuje ani žádných rudooranžových 100 hlasů.

Saša 15.6.2006 11:37

Zásadní rozdíl je v tom,

že tyto tři strany o dohodě jednají a pracují dnes na formulacích pro její písemné zpracování.R^

Paroubek s Filipem také pilují slova v nějaké smlouvě? 8-o

Malý Aston 15.6.2006 11:07

Re: Derian nejspíš bude ještě mladý

Tak jsem se náhodou podíval,co se tady tvoří a mám dojem,že se národ zbláznil.Přežil jsem padesátá léta,Novotného,Dubčeka,Husáka,Jakeše i Havla.Doufal jsem ,že jsme vždy patřili do Evropy ale již si tím tak jist nejsem. Pan Špidla,kriminálník Gross a jeho strýc Vik,Paroubek,to nejsou ani vždělanci ani ekonomové jako byl Zeman. Jistě přežiji i Filipa s Paroubkem. Nakonec je to jedno. Jen jsme zbytečně 17 let  doufali,že ten systém který každého trestal  za jeho schopnosti se zase vrátí.Dnes pod vládou ČSSD čím více pracuješ,tím ti více seberou na daních.Čím méně pracuješ tím ti stát dá větší podporu. To je cesta přímo do komunismu.

Mirek Šejna 15.6.2006 11:02

Mamute,

ale oni ti druzí špatní nejsou. Mě se ti druzí (tj.modří, černí a zelení) zdají být celkem normální. To jen modří komsomolci považují ty své modré idoly za bohy a jejich pomocníky za hrdiny. Zato politické odpůrce modrých považují modří komsomolci za odpad společnosti, hnůj, socky, nemakačenky atd... A nebyli to stoupenci socanů, kteří jako první nadávali na černoprdelníky, tehdy ještě vedené hadem na tři Luxem. A o Zelených coby melounech také nezačali mluvit socani, ale voliči oddaní pravicovému vidění světa.

A Mamute, co myslíte tím socanským neobhajitelným? Popište nám to tady, prosím.

pozorovatel 15.6.2006 10:54

Mamute,

zeptejte se pana presidenta, kolik je 76+24? Zeptá se Vás nejdřív, o jakých 76+24 se jedná, a teprve potom Vám řekne výsledek. Máte pravdu, že tento prezidentský pohled je zajímavý z hlediska třídního boje, a je jak opsaný z učebníce marx-leninismu. 

Mamut 15.6.2006 10:03

Re: PO POVRCHU A HLOUPĚ

Jen mě překvapuje u příspěvků pánů Šedivcu a podobných, že ti kteří jsou přesvědčením na levo, jsou normální a soudní lidé, kdežto pravicově zaměření jsou vždycky smečka obdivovatelů, amorální fanklub a vůbec ta slabodušší část národa;-D

Mamut 15.6.2006 9:55

Re: Sašenko,

Bože, bože, to je ale odhodlanost a pevnost v kramflekách, jaké to je obhajovat socanské neobhajitelné a pořád vymýšlet důvody, proč jsou ti druzí špatní?

Mamut 15.6.2006 9:51

Re: Ale no tak, vy slaboduší levicoví intelektuálové

No toto je velmi zajímavý pohled ze strany třídního boje, jak opsané z učebnice MarxLeninismu8-o

Mirek Šejna 15.6.2006 9:48

Tome,

citujte nám tady jednu jedinou urážku, kterou řekl politik ČSSD vůči ODS či Lidovcům.

Xenie Turjanská 15.6.2006 9:44

Re: Re: Vtipné a trefné.

Bureši Ty kluku k pomilování - nejsem hulvátka, jen vyjadřuji svůj postoj k bolševizaci ČSSD. Čekám, kdy na Vltavě začnete spolu s KSČM stavět novou AURORU a ládovast k výstřelu. Díky bohu, že vám střelný prach již zvlhnul. Dolů z koně - jak kdysi velel Váš "UPŘͨMNÝ".

tom 15.6.2006 9:41

Re: PO POVRCHU A HLOUPĚ

Nevážený pane,

kampaň CSSD byla naprosto sprostá bez programu a založená pouze na urážkách druhých stran.To zcela videntně svědčilo o prázdnotě jejích autorů.Osobně jsem si nevšiml ,že by zástupci ostatních stran vulgárně napadali CSSD.

Statotvorné chování jak o něm píšete se u této strany omezilo na krádeže a podvody a to nejlépe se státním majetkem.

S takovou státovorností běžete do ...............

P.S.od státu očekávám ,že vytvoří mantinely a mě jako občana nechá na pokoji což je v naprosto příkrém rozporu s tím čeho jsme byli v minulém období svědky.

Xenie Turjanská 15.6.2006 9:32

Re: Re: Re: Státotvorně v duchu ČSSKSČ.

a volí ČSSD - ti blábolilové - rádoby intelektuálové - levicoví - co ví všechno nejlépe a mudrují a mudrují. Copak Ty víš o Xenii Turjanské ? Šedivec i Korán patří do jedné propagandistické úderky ČSSKSČ.

Mirek Šejna 15.6.2006 9:23

Franto,

ještě jste zapomněl na novou, tzv.modrou matematiku. Ta říká, že 100 zleva se jeví býti méně, než 100 ze zeleno-prava. Ta samá modrá matematika tvrdí, že 81+13+6 > 100, zatímco 76+24<100. Až se na vysokých školách začně studovat  modrá matematika, budou tyto rovnice považovány za axiomy. Rozdíl mezi matematikou a modrou matematikou je asi takový, jako rozdíl mezi ekonomií a politickou ekonomií.

Mirek Šejna 15.6.2006 9:13

Sašenko,

Modro-zeleno-černá Národní fronta s 50% hlasů ještě komičtější jednotnou politickou silou. To se nám snaží vsugerovat jen Topolánek a řiťolezecké duo Kalousek-Bursík. Nejspíš to je také jen Topolánkistické zbožné přání, že?

franta 15.6.2006 9:07

Ale no tak, vy slaboduší levicoví intelektuálové

vždyť už ty modré ptáky nechte na pokoji. Oni jen kopou kolem sebe a sprostě nadávají protože jim celkem nic jiného nezbývá. Pan prezident sice dělá nadstranicky co může a konzistentně od Topolánka nepožaduje podpisy 101 poslanců jako neblahé paměti od Grosse (to asi podle hesla všem stejně), ale stačit to asi nebude. A tak ODS kličkuje jak zajíc na honě. Kritizuje Paroubka za "zdravotnictví zadarmo" a pěje ódy na Topolánka, který těsně před volbami otočil a řekl, že "zdravotnictví zůstane bezplatné". Nadává Paroubkovi za to, že si dovolil varovat před únorem 48 a velebí nejmoudřejšího prezidenta Klause za to, že varoval před únorem 48. No a pak se v tom vyznejte. Jsem zvědav, kdy ódéesáci konečně pochopí, že jejich největším handicapem u myslících lidí, že jejich TŘÍDNÍ POHLED téměř na všechno. Odkud to asi okoukali ?