7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek Šejna 15.6.2006 9:06

Sašo,

je vidět, že Vy coby oddaný volič černoprdelníků umíte pěkně kalouskovsky vysvětlit cokoli. Nejméně důvěryhodným subjektem na politické scéně byli jsou a budou Lidovci, milý bratře Sašo. Ne nadarmo si modří hoší začali vyprávět vtípek o "hadu na tři". Dnes je to už sice "had na osm", ale modráci si jistě s Vašim bratrem Kalouskem užijí. Možná Bursík by ho mohl překonat. A jestli Topolánek není úplně blbej, pak radši bude koalovat s "pedofilním" Paroubkem, než s bratrem Kalouskem , "majitelm bytu po zavražděném".

Saša 15.6.2006 8:54

RUDOORANŽOVÍ?

Existenci rudooranžových se všem snaží vsugerovat jen Paroubek a jeho suita. Nevšiml jsem si, že by se komunisté prohlašovali býti rudooranžovými. ŽÁDNÁ POLITICKÁ SÍLA S 50 % HLASŮ VEDENÁ PAROUBKEM NEEXISTUJE! To je jen takové paroubkistické zbožné přání a klamavý manévr před jeho spolustraníky.

Saša 15.6.2006 8:47

Proč bylo to období stabilní?

Protože ODS držela své slovo a vůdce sociálních tehdy ještě demokratů nedělal velké kulišárny, jen využil celou dobu své vlády k přípravě koalice s lidovci a unionisty. Noví socanští vůdcové se však celé čtyři roky, které jim Zeman dal, snažili využít ke ztrátě důvěryhodnosti.

Současný stav?: Socdemákům nemůže věřit nikdo, ani ti komunisti. Je to nejméně důvěryhodný subjekt politické scény.

hasil 15.6.2006 8:36

autorovi

 Ten článek musel ty slaboduché levicové "intelektuály" dobře trefit. Takže je moc dobrý.  Gratuluji.

VV

dvd 15.6.2006 8:35

Zatímco ta

oranžová s rudou je docela pohledná kombinace, není-liž pravda?

Mirek Šejna 15.6.2006 8:26

Derian nejspíš bude ještě mladý

A jako mladý tržně-modrý komsomolec asi začal vnímat politiku až v roce 2002. Pokud by totiž byl schopen vnímat politiku již dřívě, věděl by, že už v roce 1998 jsme tu měli na dobu 4 let "hnědou" koalici, které se říkalo Opoziční smlouva. A jistě by věděl, že to bylo politicky nejstabilnější období od roku 1992. Modrý komsomolec Derian by nám taky měl sdělit, jak si novou vládu představuje. Z "hnědé koalice se mu zvědá žaludek, ale nejspíš tajně doufá, že pravozelenou koalici budou ti odporní a zrádní socani tolerovat. Takže oranžovou státotvornost formou modro-oranžové koalice považuje za hnus, ale oranžová státotvornost formou tiché tolerance pravozelené koalice mu připadá skvěla. Klasický příklad modrého pohledu na svět. A taky by si měl tržní komsomolec Derian vzít pastelky a smíchat dohromady modrou, černou a zelenou. Výsledek by byl ještě méně vábný, než smíchání oranžové a modré.

KROKODÝL 15.6.2006 8:24

RUDOORANŽOVÍ

VELMI PĚKNÉ A PŘESNÉ.

Mirek Šejna 15.6.2006 8:12

Pozorovatel

Lepší je býti levicovým intelektuálem než pravicovým idiotem.

Bureš 15.6.2006 8:00

Re: Vtipné a trefné.

Xééénie, Xéénie!! Šedivec to napsal fajn a ty seš jeden nebo jedna z obvyklejch hulvátů napravo.

Korán 15.6.2006 7:54

Re: Re: Státotvorně v duchu ČSSKSČ.

Šedivec má pravdu a ty toho o politice víš jen tolik, co vědět chceš, tedy nevíš nic. Takových blábolilů tady jsou tisíce.

honzak 15.6.2006 7:49

Re: PO POVRCHU A HLOUPĚ

pán je levicový intelektuál, neníliž pravda:?

honzak 15.6.2006 7:47

Re: Re: Vtipné a trefné.

přesný citát zní "nechci slevu zadarmo". Vedoucím výletu byl doktor Zelí.

MLOK1 15.6.2006 7:36

Re: Vtipné a trefné.

Paroubek se "zdravotnictvím zadarmo" není původní. Tato myšlénka tu už kdysi v poněkud jiné formě byla: "Udělejte mi slevu - nechci to zadarmo!" Tuším, že to bylo v jedné ze skvělých Grossmanových povídek o výletu do zoologické zahrady. Škoda, že už není mezi námi. Byla s ním větší sranda než s Paroubkem:-).

VH 15.6.2006 7:23

Oranžoví

jsou v současné podobě u nás jako oni známí poturčenci, kteří , jak známo, jsou horší Turka. Ani by mě nepřekvapilo, kdyby modročernozelená koalice prošla díky tiché podpoře komunistů....

Xenie Terjanská 15.6.2006 7:12

Re: Státotvorně v duchu ČSSKSČ.

Šedivec, maj pravdu, ČSSD se v posledním období pod vedením Paroubka skutečně chovala "státotvorně", ale v duchu komunistické ideologie s bolševickými praktikami. Takovou "státotvornost" nechť si strčí ČSSD za klobouk.

Xenie Terjanská 15.6.2006 7:08

Vtipné a trefné.

Pane Daniel, vtipné a trefné - díky. Šedivec je Socan a vůl k tumu, ale to je pro takové prskaly příznačné - chybí ještě  "modrá totalita a další blufy" z dílny Paroubkových boys.

Jan ŠEDIVEC 15.6.2006 6:33

PO POVRCHU A HLOUPĚ

Marcel Derian je jeden z oněch "komentátorů všeho a rychle", jejichž duchovní úroveň je téměř tragická, ale má základní zručnost v patlání všelikého podle potřeb ODS a jejího fanklubu. Jeho narychlo spíchnutý text s nulovou faktickou hodnotou o "míchání barev" a "vzpomínání" na to či ono proto vybudí obligátní potlesk napravo, zatímco soudný čtenář se tomuhle dalšímu lejnu vyhne. Činím tak rovněž, jen letmo připomínám, že by si pan Derian měl uvědomit dvojí: (1) V předvolební kampani nakydala amorální ODS na svého politického rivala tolik fekálií, že nynější podávání Topolánkovy špinavé ruky  lidsky právem rozladěnému Paroubkovi ad hoc sestavení vlády je v podstatě nepřístojné a farizejské. (2) P/an Denian samozřejmě plácá  (plácá ve všem), když tvrdí, že ČSSD se "najednou" chová státotvorně. ČSSD se státotvorně chovala vždycky, ale s ohledem na svůj volební resp. vládní program, který je odlišný od programu ODS, musí hledat takové spojence, kteří úsilí ČSSD podpoří. Pan Demian není schopen složitější úvahy na toto téma, a tak nám předvádí stupidní slohové cvičení o míchání barev (vychází mu "ohavně " hnědá", v čemž s ním lze souhlasit, ale účelově zapomíná, co mu vyleze po smíchání zelené a modré - o Kalouskově barvě mnoho známo není). Udělal by ovšem lépe, kdyby se více - když už se vidí se šarží politického glosátora či komentátora - věnoval studiu politického markentingu, ekonomie apod. a hlavně více zvažoval obsah toho, co českému internetovému národu s šálivou, ale slaboduchou nonšalancí předhazuje.