9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

GLOSA: Kauza Jiří Čunek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VLADIMÍR 8.8.2007 8:02

Re: Re: Re: Začíná mi být z tohoto státu na zvracení

Mladým se nedivím slušnost se vytratila, politici čím dál víc tolerují korupci všeho druhu sprostotou konče, Havlova slušnost je v nenávratnu. Já být mladší tak nečekám až budu mít peníze a jsem dávno fuč.

Sumo 8.8.2007 7:57

Zjevný korupčník

Když si seš tak jistý Čunkovou vinou, běž se svými důkazy na Policii ČR. Jinak je to jen tvoje víra a zlá vůle. Neznám pro tuhle zemi blbější a nenávistnější pořekadlo než není šprochu........... Tohle rozhodně nejvíc ublížilo a dalo moc ničit životy mnoha závistivým hlupákům.

Právní stát stojí mimo jiné i na tom, že lid respektuje soudní výroky a nebere moc do svých rukou, jak to chceš ty a jak se to děje na třeba na Kubě, rozhodně ale ne ve Švýcarsku.

Mě to celé přišlo jako politický atentát, přiblblá kauza založená na výpovědi jedné nevěrohodné ublížené hysterky - bývalé sekretářky a hromadě řevu jednoho Paroubka a jím ovládaných médií, na soudní proces málo. Spíš mě zajímá, na zakládě čeho policie tak dlouho buzerovala Čunka, když to málo co má, měla už před půl rokem. Mě to zavání politickou objednávkou. A to je ten pravý průšvih v celé kauze.

Pozorovatel 8.8.2007 7:09

Re: Re: Začíná mi být z tohoto státu na zvracení

Co bych hledal na Kubě, té se začíná milovými kroky  právěpřibližovat naše republika. Rád by\ch se přesunul do země s demokratickými tradicemi a pevnými zákony, kde nejde manipulovat se soudy a vyšetřováním. Pokud se ti to líbí, pak doporučuji pravidelné koupele a studené střiky, prý to někdy pomůže i v zdánlivě nevyléčitelných případech.......

ucitelas 8.8.2007 7:00

Re: Začíná mi být z tohoto státu na zvracení

totéž se mi stává když čtu "mladého" pozorovatele.Ba hůře je mi na blití.Styď se sám za sebe.Kuba volá ,ostrov svobody a spravedlnosti .Jen upaluj.

Pozorovatel 8.8.2007 6:44

Začíná mi být z tohoto státu na zvracení

Když vidím smějícího se Čunka, zjevného korupčníka okresního formátu a ty kejkle, které se kolem něj dějí, stydím se za tuhle zemi. Moje tolerance je u konce a nejraději bych se někam odstěhoval, ale není kam.  Snad Švýcarsko by se hodilo,  ale na to jsem si na rozdíl od Čunka dost  " nenaspořil"..

Mistr Jan Hus 8.8.2007 6:41

Paní Vesecká porušila zákon o státním zastupitelství, když neoprávněně odebrala případ !

Tím pádem se dopustila pravděpodobně tr. činu zneužívání pravomoci veřejného činitele. A proč, neboť Čunek již měl být obžaován. A tak to udělali tímto způsobem.  Není ta demokracie trošku prohnilá? ;-D

Halama 8.8.2007 6:37

Re: Re: JIRKA HROŠÍ KŮŽE

Argumentík by nebyl ??? Nebo zase jenom plácání o Paroubkovi ??Argument na příspěvek na který reaguješ . máš ??

Pišta 8.8.2007 5:42

Re: asi mi něco uniklo...

To byli ti co tvrdili, že byli s Čunkem na konferenci v době, kdy měl dostat ten úplatek. Jenže zapoměli, že konference byla nátačena na video a tak se přišlo na to ,že tam nebyl nejen Čunek , ale ani oni sami.

drbání 8.8.2007 3:31

Re: JIRKA HROŠÍ KŮŽE

"kdo čekal jiný závěr po přeložení do Jihlavy je snílek" ? a proc by proboha mel jiny zaver byt? Uz v dobe prelozeni preci bylo jasne, ze doslo k procesnim chybam; jedine co nechapu je, proc nezrusili kauzu hned tehdy, protoze o tech procesnich chybach preci uz tehdy mluvili.

Upozornuji zvlaste na reakce socanu, ze kterych je nejlepe videt, jak politicka cela kauza ve skutecnosti byla. Jsem cinnosti Paroubkovy komunisticke strany od voleb velmi rozcarovan - misto aby se soustredili na praci ve prospech naroda, jedine co delaji jsou sabotaze jakekoli cinnosti vlady.

drbání 8.8.2007 3:24

Re: www.ruzovypanter.cz ???

asi jsi nebyl napjen na internet  ;-D  stranky funguji, cela adresa je http://www.ruzovypanter.cz/main.php

drbání 8.8.2007 3:22

asi mi něco uniklo...

"...svědci, kteří křivě svědčili v jeho prospěch"???

Petr Kolář 8.8.2007 2:59

Re: Re: jak to doopravdy bylo vi jen cunek a urbanova

:-)R^

Petr 8.8.2007 2:57

www.ruzovypanter.cz ???

Tyto stránky se mi nezobrazily ;-(

kacir 8.8.2007 1:53

JIRKA HROŠÍ KŮŽE

nejvíc jsem se chlemtal, když paní choť pravila, že doma žádné úspory neměli......poté co zjistila, že Jirka uložil 497.000 do banky (předtím vybral podnikatel 499.000 , rozdíl 2.000 Jirka asi cáloval oběd) , tak si vzpomněla, že se jednalo o rodinné úspory ;-(;-D

dobré bylo i extempore s diářem, Jirka se smál a tvrdil, že daný den nebyl ve Vsetině, ale jinde (snad ve Zlíně ), ovšem vyšlo najevo, že pryč byl jen max. dvě hodiny

kdo čekal jiný závěr po přeložení do Jihlavy je snílek

Mell 8.8.2007 1:37

Re: jak to doopravdy bylo vi jen cunek a urbanova

Pokud vím, tak tady za posledních 100 let byli u nás okupanty jen náckové a sověti. Amici nás od obou pomohli osvobodit. Pokud ses to učil jinak a stále tomu věříš, tak doporučuji vystěhování na Kubu.

Mell 8.8.2007 1:33

Re: už jsem se lekl, že o Čunkovi tu nebude ani slovo

A Stachanov na jeho místě.:-D

vojin Kotas 8.8.2007 1:18

je zde proboha nekdo, kdo si mysli, ze ceska policie je neuplatna, buhehe?

Ministr vnitra Ivan Langer prý chystá působivou mediální kampaň, která má z policie vyrobit schopný, úspěšný a neúplatný tým spravedlivých profesionálů. JE ZDE PROBOHA NEKDO, KDO SI MYSLI, ZE CESKA POLICIE JE NEUPLATNA, BUHEHE????(Y)

šakal 8.8.2007 1:00

...Vyčůrat - a spát!...

...A ruce na peřinu, vejžmolo!  ;-P ;-D

šakal 8.8.2007 0:58

...Co ti smazali,...

...čuramedáne? ;-P ;-D

lucina 8.8.2007 0:22

nevím, co je lepší

V našem právním suterénu není jasné, kdo je smutným hrdinou této tragikomedie. Asi právo a spravedlnost. Pokud je možné obvinit falešně místopředsedu vlády a v tomto psím trusu třičtvrtě roku přešlapovat, jakou má naději méně významný obviněný? Pokud by to bylo tak, jak tvrdí Paroubek, jakou naději má náš stát?

kluk modrooky 8.8.2007 0:21

jak to doopravdy bylo vi jen cunek a urbanova

Proto se tim nezabyvam. Vymenila by ale vesecka kazdeho jineho statniho zastupce, s kterym nebudete spokojen? Az na par vyvolenych z vlady, ktera ji muze odvolat z funkce, se na vas vykasle. A toto bude prave na cele te kauze v pristich volbach velmi kontraproduktivni a obrati se to proti ODS i cernop*delnikum. Obdobne i jejich vlezdopr* americkym okupant*m

kluk modrooky 8.8.2007 0:20

napis neco proti cunkovi a smazou ti to

fakt konec demokracie

Stachanov 8.8.2007 0:11

už jsem se lekl, že o Čunkovi tu nebude ani slovo

no je to trapas, pánové, trapas. Při vší (ne)úctě k důvěryhodnosti Urbanové a celého obvinění, Čunek už měl být opravdu z vlády venku.