26.5.2024 | Svátek má Filip


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bolševikobijec 29.1.2010 11:08

Paroubek s Dimunem

vymysleli jak zadarmo se zviditelnit a vyšlo to. Nic víc nic méně. Takové kecy, že je to sprosté od novinářů je směšné, když si je tam sami  pozvali. Prostě pokud nebude nabob minimálně jednou týdně zadarmo v novinách se svou fenou tak je zle.

V. Poláček 28.1.2010 23:11

Socanská předvolební agitace a propagace

Jedná se o vlastně o provokaci, na kterou si Paroubkovic elita pozvala bulvární novináře, s vědomím, že ty botičky od kmotřičky budou popisovat a tím vyvolají emoce a své opět zviditelňování. Záměr vyšel, není složitý, novínáři se chtějí živit i senzacemi, seriozní články nikdo z hlupců nečte. Reakce na botičky za 2500 Kč což je velmi lakomý dárek od řecké herečky, pokud to je pravda, zabrala a opět zdarma se tomu lotrovi povedla předvolební kampaň, při které si léčí svoje komplexy méněcennosti a narcismus.

H. Míčková 28.1.2010 23:35

Re: Socanská předvolební agitace a propagace

Paroubková  je cynická máma,chce malou dát do pytle..)) (novinky cz

Jura Jurax 28.1.2010 23:04

No jo,

jak pravil jyrka: nechci se chlubit, pánové, ale kdo z vás to má ...

pteryx 28.1.2010 22:34

tenhle článek je sprosťárna těžkého kalibru,

srovnávat Paroubka s Hitlerem nebo se Stalinem (jakkoli ho nemusím). Dokonce je sprosťárna srovnávat s Hitlerem nebo se Stalinem i toho Marxe (sice to příliš dobrý člověk asi nebyl, ale taky nebyl žádný masový vrah). Ale naco argumenty, na co logika. Vždyť stačí ukázat prstem, vždyť stačí támhle a tuhle dát toho člověka do nějakého šuplíku.

Možná že je sprosťárna těžkého kalibru celý ten báječný "Neviditelný Pes". Proč by měli bohatí přispívat na ty chudáky, z kterých zbohatli, žejo? A servilních borců, kteří lížou ruce, z nichž by mohlo občas něco ukápnout se vždycky najde dost. Tak s pánembohem, milí spoludiskutující, s pánem bohem Vážený pane Neffe a ostatní autoři. Nebudu čekat na 15. února, ani ze mne neuděláte kejvala, kterej to podepsal.

ADIEU

H. Míčková 28.1.2010 23:33

Re: tenhle článek je sprosťárna těžkého kalibru,

Paroubek je ještě něco horšího než Hittler nebo Stalin ,je to satan,sestřelil vládu v době kdy jsme předsedali radě EU a poškodil  Český národ,je to zmetek a Rath je diktátor  a doktor Smrt

bolševikobijec 29.1.2010 10:57

Re: tenhle článek je sprosťárna těžkého kalibru,

Sbohem , agente. Moc nám tvoje tlachy nebudou chybět.

H. Míčková 29.1.2010 13:36

Re: tenhle článek je sprosťárna těžkého kalibru,

jsem zaregistrovaná máš smůlu:-)))

ver 28.1.2010 21:43

Petra proletářka

se o nás , potřebné postará

Karel. 28.1.2010 19:51

Pravicova media.

To co nam předvaději pravicova media je již na hranici debility. Jsem na rozpacich jestli v tomto statě je vubec nějaka pravice. Tato glosa je tak slaboducha tak jako většina diskutujicich, a to jsme si mysleli že jsme kulturni narod.

sam 28.1.2010 21:06

Re: Pravicova media.

Boze muj, co je na te glose tak spatneho? Paroubek se chova jak nabob, tak mu to davaji sezrat. Jinak neexistence pravice v tomto state je dana nizkym vyskytem zodpovednych jedincu ochotnych podnikat, pracovat, prosazovat se a nepozadovat levicovy zakonik prace, trinacty duchod, pastelkovne atp. Chapat, ze zamestnavatel rozhoduje o tom, kdo bude pro nej pracovat a za kolik a ze zamestnanec na druhe strane muze kdykoli odejit ze zamestnani. Chapat ze co se prerozdeli, to se neefektivne rozpusti a krome toho cast odebere zbytecne urednictvo poverene prave tim prerozdelovanim.

Skutecna solidarita je nevynucena. Atd.

Tohle az v CR bude zastavat alespon 20 procent lidi, tak budeme za vodou.

SW 28.1.2010 23:35

Re: Pravicova media.

 jde o pokračování politiky ve stylu "já jsem nepřišel jako někdo od táboráku"

Věra 29.1.2010 0:00

Re: Pravicova media.

Šaty, boty - to všechno něco stojí! Pánové, kdo z vás to má?

(:-D)

bolševikobijec 29.1.2010 10:59

Re: Pravicova media.

Pravice byla zadupaná do země po roce 1948 a i veškerá slušnost .

těchňik 28.1.2010 19:09

útok na peněženky

A co Donem Paroubkem & sockompaneros připravované útoky na cizí peněženky - ty nejsou nevybíravé?

Jiřina 28.1.2010 18:41

Příslib voličům

Šéf ČSSD chtěl tímto svým voličům sdělit, že když ho zvolí, zaručí všem voličům stejnou životní úroveň, jakou se prezentuje on sám....Botičky od Diora budou běžnou obuví všech soc. dem. dětiček, doutníky kuřivem všech soc. dem. tatínků, honosné svatby dostupné ve Varech pro všechny, kteří budou chtít vyměnit  "okoukanou starou " za novou.....no, a co, normálka, ne? Z čeho se to bude financovat ? Po volbách uvidíte.......

Luboš 28.1.2010 16:46

Je mi Petry líto,

už se přišlo na to, že si ji Jirka kvůli sexymozku nevzal, protože jinak by ji napadlo, že pokud na křest pozve media, nemůže dítěti obout boty, které do světa křičí: "já na to mám...!" P.S. jen aby to nebyl zbytečný humbuk Řecko je plné padělků a koupit kabelku, pásek, brýle jakékoliv značky za pár Euro tam není problém-moje kalhoty drží opasek Hugo Boss za 6 E

ps 28.1.2010 17:34

Re: Je mi Petry líto,

že by falešný a prázdný paroubek? Zkusili jste mu někdo zaklepat na kapotu?

... 28.1.2010 17:36

Re: Je mi Petry líto,

pokud rozumíte psanému textu, tak jste se mohl dočíst, že to oblečení bylo dárek od kamarádky..

lary 28.1.2010 18:00

Re: Je mi Petry líto,

Tady rozumí psanému textu téměř každý, ale nic to nemění na věci, že tato pinglovsko-kolotočářská familie pořádá křtiny stejně jako svojí svatbu v procovském stylu. Větší paráda byl jen Kočkův pohřeb.

jelínková 30.1.2010 20:43

Re: Je mi Petry líto,

Mně ne,další procovská akce  a volební propagace.

aliB 28.1.2010 21:56

Re: Je mi Petry líto,

ta kamaradka je z Recka- kuku

Dana 28.1.2010 16:10

Abych pravdu řekla, případ křtu malé Paroubkové

mě nechával naprosto v  klidu a docela jsem se bavila akcemi a reakcemi.  Až do chvíle, kdy jsem si na blogu Paní Petry přečetla: Margaritku budu oblékat do pytle od brambor, na nožičky jí dám laptě

nebo omotám starý kapesník. Ať dcera našeho předního socialisty trpí,"  Takže podle paní Petry  každé dítě, které nemá přepychové značkové oblečky a botičky trpí! Nějak si ta paní neuvědomila, že takové oblečení nemá sto procent dětí voličů jejího muže, voličů, kteří svými hlasy jejího muže vynesli na pozici, která mu zaručuje jistou prestiž a finanční přínos. A nejen jemu, ale i jeho rodině, takže i jí a malé dcerce. Svým hloupým výrokem ta paní urazila a ponížila všechny  rodiny, kde na značkové oblečky pro děti nemají.

A už se těším, jak si počtu zas nějaké její povídání o sociální spravedlnosti, ke které její manžel chce zemi dovést.

... 28.1.2010 17:32

Re: Abych pravdu řekla, případ křtu malé Paroubkové

předpokládám, že patříte k těm sto procentům, když o tom tak zasvěceně píšete..

Jitka 28.1.2010 21:00

Re: Abych pravdu řekla, případ křtu malé Paroubkové

Ano, také si myslím, že paní Petra je někde mimo.Plno řečí o sociálním cítění a v reálu snobáči jako zvon.A to její uplatňování v mediích je už trapné,měla by se zklidnit v ústraní,žít jako normální matka-žena a ne se cpát  do první linie. Je trapná až je z toho člověku zle.To jsou ty jejich kecy o vodě a vínu.

Eva D. 28.1.2010 15:45

Díky!

Krátké, vtipné a výstižné.

Ona taky spousta z nás nezávidí, ale kritizuje totéž, co Vy. Štvát proti bohatým, stavět na závisti, "bojovat za potřebné" a pak se předvádět jak car a carevna? To nejde nevidět!

Jirka 28.1.2010 15:44

Ještě detail

Soudruh Paroubek si vlastní prací na botičky Dior nevydělal ani korunu - krmíme ho totiž z našich daní! Na jeho arogantní žblebt "Kdo z vás to má?" mělo následovat snížení prebend na 50% průměrného platu - aby si soudruh užit to "sociálno"!

gerontusinza 28.1.2010 15:09

Inu Hrdličko taky se dovedu vcítit.....

vy toho Paroubka nemáte rád co? to nic to nemusíte, za to bás nikdo nebude činit odpovědným..... ovšem za tento váš blábol, to ano a hodně...... vždyť ten chudák Pablbek vedle vás vypadá jako genius....... pište dál, dobře se to čte a pokud tohle fandí Topolánkovi nebo někomu jinému, tak rychle pryč od takové partaje....

huhu 28.1.2010 16:13

Re: Inu Hrdličko taky se dovedu vcítit.....

no vy máte zjevně stále v hlavě ten třídní boj...tohle je ale konkrétně o tom jak "vůdce lidu" myslí a žije.  Ale to ty, kdo čekají na drobty z vůdcova lupu, vlastně ani nazajímá...

T. Kohout 28.1.2010 13:54

VUML?

Ten příspěvek není špatný. Ale jen bych se zeptal: kolik jste toho z Marxe a těch ostatních pánů přečetl, že se do nich tak "kvalifikověna" obouváte? Na to nemusíte chodit do VUMLu, abyste si něco přečetl. Právě naopak: přečtu si něco proto, že to chci poznat, a to by mi právě ten VUML neumožnil. Ten by mi to právě znemožnil, něco poznat. Na VUMLu toho Marxe moc nepoznáte. Já vím, ono je to snadný, psát o VUMLu. Taková šarže.