17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
joe 28.1.2010 9:22

Re: závist

No samozřejmě, že se více učil. Už za minulého režimu dlouhodobě investoval, t.j. do vzdělání a nyní sklízí, co zasel. Blb, který se nenaučil ani pravopis holt hájí "Jirkovi voliče", proto mu i vadí "margaretčini boti".    

Jirka 28.1.2010 6:28

Hm

Vždyť už jednou se holedbal že on na to má. Spíš je třeba se zamyslet zda zobrazení těch botiček s nápisem DIOR nebylo porušení nějakých předpisů o reklamě. Třeba ty botičky pro jmenovce byly zadarmo právě pro to aby byly vidět. Jen nechápu jak může zarytý komunista jít do kostela. Z toho by se měli poučit rozumní občané a nevolit lež a pokrytectví. Ale třeba se mu hlasy věřících budou hodit, aby se dostal k moci a pak je zase pozavírá jak už to jednou bylo.

Zdenek 28.1.2010 5:54

Minipovídka

Běhá mezi stánky, oči sledují značky Adidas, Puma, Nike a další. Stále nenalézá to pravé. Konečně ! Dior ! Pani Paroubková radostně odchází z tržiště.

Kolemjdoucí (J.Š.) 28.1.2010 11:09

Re: Minipovídka

Paní Paroubková nikde nic nekupovala, byl to prý dar od její řecké přítelkyně. Myslím, že tentokrát ztropili novináři zbytečný humbuk. Stěží si může někdo dovolit darovat k narození miminka manželce expremiéra nějaký laciný čínský aušus, stejně tak jako si stěží mohla paní Petra dovolit ten dárek zapřít a miminku ho ke křtu kvůli zlomyslným novinářům neobout. .

David 28.1.2010 4:26

Já se teda nedivím

Vzhledem k tomu, že Paroubkovi programově spolupracují s bulvárem  (je to logické, přece jenom ho čte spousta socdem voličů), tak na křtinách paparazziové byli. Kdyby Paroubek chtěl, aby měl křest bez nich, nemám pochyb, že by si to dokázal zařídit. Celé to haló je vlastně kolem toho, že přes "exkluzivní" smlouvu s bulvárem od něj dostal Paroubek vcelku elegantně přes hubu a klesají mu preferenční body. Mě osobně to těší - třeba kvůli botkám za 1500 nakonec nebudu muset před Paroubkem a spol emigrovat do Irska...

Bianca 28.1.2010 0:44

Hmmm,

nevim jak komu, ale mne jsou boticky, kabatky, salky, kocarky, rukavicky.... slecny Paroubkove, stejne tak,  jako maleho   Topolanka ci ratolesti Bursikove a dalsich zcela, ale zcela ukradene....

lubošek 28.1.2010 0:59

Re: Hmmm,

Jestli Vám to je ukradené,tak by jste to měla jít hlásit.Žijeme totiž v právním státě.%)

Bianca 28.1.2010 1:37

Re: Hmmm,

Klid, Lubosku, to se jen tak rika. To nic, takovych rceni uslysis casem mnohem vic, mnoha z nich nejspise (ci snad?) zacnes pouzivat take a nebudes prilis resit jejich fakticky obsah. A az   budes treba posilat nekoho do pr..., Tvuj maly syn se te zepta do ktere a jak se tam ten dotycny vejde. 

kocour 28.1.2010 3:21

Re: Hmmm,

"Žijeme totiž v právním státě..."

ale lubosku, gdo te uci kecat takovy pytomosti ?

strejda 28.1.2010 1:02

Re: Hmmm,

Ono je to ukradené asi všem lidem. Jen novináři ze všecho dělají senzaci a útočí na emoce. Koho nenávidí na tom nenechají chlup čistý. Chleba nemají zadarmo a tak pějí pánovu píseň.

Fafa 28.1.2010 4:30

Re: Hmmm,

A kdo tedy je podle Vas panem ceskych novinaru?

mm 28.1.2010 6:59

Re: Hmmm,

osobně je mně líto malé Margaritky, že má za rodiče dva sobecké a vypočítavé blbce. Ona si je nevybrala, kdežto oni si ji pořídili jako předvolební atrakci. kdyby nebyli bezcitní magoři, chovali by se decentně a ochraňovali ještě nenarozené dítě. Ti dva blbouni udělali jen co byl jejich záměr, využít dítě ve volební kampani. Jenomže Magaritka si dala na čas, a do termínu voleb se nenarodila.. Oni se cítí dotčeni? Proč? Vždyť to jsou jeho způsoby, kterými se presentuje. Začíná sklízet co zasel. Naši předkové byli moudří, zanechali ním odkaz: Kdo seje vítr, sklízí bouři.

čtenářka 28.1.2010 7:17

Re: Hmmm,

Musím nesouhlasit. Jsem přesvědčená, že kdyby se volby konaly, tak jak bylo dohodnuto, někdy v půlce října, dítě by se narodilo těsně před nimi. Císařský řez nepotřebuje čekat na porodní bolesti. A(to už je pouhá spekulace, ale určitě ne moc daleko od pravdy) to malé nedonošenče, umístěné v inkubátoru by jistě přineslo nějaké to procentíčko navíc.

Vodička-sapér 28.1.2010 8:01

Re: Hmmm,

Milostivá čtenářko, nejsem žádným fanouškem  Paroubkových , ale dovoluji si Vám říci,  "ženám"  kterým voní z úst (čiší  z nich jak z vinopalny),tak jako Vám,  se já vyhýbám jak čert kříži.A opravdu by mně zajímalo, který druh krásné literatury, četba čeho,  z Vás vytvořilo takovouto, "šlechtičnu ducha."

#13 28.1.2010 7:04

Re: Hmmm,

Mně je to taky ukradené, ale mám škodolibou radost z toho, jak Paroubek káže vodu a pije víno. ˇprotože je oba Paroubkovi jsou kardinální blbci bez taktu a smyslu pro míru vkusu, tak se toho chytl bulvár a předvedl jejich buranství v přímém přenosu. Margaritky je mně líto, narodila se špatným rodičům.

Nemo 28.1.2010 0:23

Pane autore, musíte jít mnohem dále do historie

"Jinými slovy – kdo říká, že bohatý je třeba pořádně vosolit, aby se chudý nemuseli moc starat?

Bohužel nemám VUML, už jsem to nestihl, ale mám pocit, že pra-autorem těchto závistných postojů byl už Marxovic Karlík. Přes Vlaďku Uljanova, Jozífka Džugašviliho, Gottwaldovic Klému a další tyto skvělé, bohužel dosud nesmrtelné myšlénky..."

Pane autore, nepotřebujete VUML, abyste zjistil pra-autory těchto myšlenek:

"Běda vám bohatým, nebo vy již máte potěšení své... Běda vám, kteříž jste nasyceni, nebo lačněti budete... Běda vám, kteříž se nyní smějete...Snáze vejde velbloud uchem jehly než bohatý do království nebeského...Boháč je buď nepoctivec, nebo nepoctivcův dědic...Přebytky boháčů jsou na úkor nezbytných potřeb chudých. Ti, kdo mají přebytečné věci, mají statky, které patří druhým...Když dáváme nezbytné věci nuzným, neudělujeme jim naše statky; my jim vracíme jejich vlastní; plníme spíš závazek spravedlnosti nežli milosrdenství."

strejda 28.1.2010 0:30

Re: Pane autore, musíte jít mnohem dále do historie

Není od vás ani trochu hezké takové věci připomínat. Dnes se nosí něco jiného. Chudoba je daná jen leností a ničemností. Kdo chce, může mít miliony. Je to tak lehké. Jen chtít.

aliB 28.1.2010 0:41

Re: Pane autore, musíte jít mnohem dále do historie

ano- a nejvic to dnes propaguji ti, kteri sami byli, nebo byli u komunistu- ti si pripravili to nejlepsi zazemi pro dnesni nadutost. Idealni profil- 50- 60 let, deti z domu, absolutni nas..stvanost na dane jakehokoliv druhu.

strejda 28.1.2010 0:58

Re: Pane autore, musíte jít mnohem dále do historie

Já bych ty všechny ty typy strčil do jednoho pytle. Moc těžko se to přebírá. Ideologie v tom nehrála a nehraje velkou roli. Ti lidé by se uchytili u koryta za každého režimu. a kdákali by oficielní pravdy.

lubošek 28.1.2010 1:03

Re: Pane autore, musíte jít mnohem dále do historie

Přesně tak,prospěchářům,řiťolezům a podvodníkům přeje každý režim.

aliB 28.1.2010 1:37

Re: Pane autore, musíte jít mnohem dále do historie

tak jsem to myslel ;

jonatan 28.1.2010 7:38

Re: Pane autore, musíte jít mnohem dále do historie

miliony ne, ale slušně žít ano. A pokud chcete tvrdit něco jiného, jste komouš nebo socialista.

Hadí oči - bez registrace 28.1.2010 0:32

Re: Pane autore, musíte jít mnohem dále do historie

Čtete podivné knihy. Nebo je čtete na dnešní dobu vzhůru nohama.   :-)

aliB 28.1.2010 0:43

Re: Pane autore, musíte jít mnohem dále do historie

ani tehdejsim bohatym se to nelibilo- ti dnesni se pilne modli- aby se uz nevracel ;)

Fafa 28.1.2010 4:29

Re: Pane autore, musíte jít mnohem dále do historie

Ale samozrejme. Pokud nam vlada bude hrozit trestem na onom svete a na TOMHLE svete nas necha na pokoji, tak se jiste snadno dohodneme.

Vasekpasek 28.1.2010 0:23

...

Jsou to útoky hnusné a nevybíravé. Samozřejmě, ten, kdo je používá, má oproti těm slušným velikou komparativní výhodu, ale přesto jsem dodnes přesvědčen, že slušný člověk se takto chovat nemá, snad i za cenu prohraných voleb. Slušnost se musí vyplatit!

B 28.1.2010 7:07

Re: ...

Jistě, ale proč buranovi nenastavit zrcaldlo? Paroube i s jeho Petrou se zlobí na zrcadlo, ale křivou hubu mají oni. V tom je ten vtip.Novináři poukázali jen na jejich pokrytectví

MR 28.1.2010 0:19

Pregnentne vyjedreno!

Presne tak jak papalasky veprik pojal svoji predvolebni retoriku-tedy hnusnou zavist a zast vuci schopnym a bohatym (prestoze si nemyslim ze 100%  schopnych a bohatych nabylo svych majetku poctive-viz tzv.JUDr.Gross),tymz jazykem se nyni snazi trapne branit informacim bulvarnich medii.Kdo kaze vodu,nemuze pit vino-doufam ze si toho 30-Kc volici vsimnou...

Jirka 28.1.2010 0:45

Re: Pregnentne vyjedreno!

Bohužel,nevšimnou.

důchodce 30 28.1.2010 1:05

Re: Pregnentne vyjedreno!

Jste hodně vedle, když Jiřímu Paroubkovi podsouváte zášť a závist vůči bohatým. Naopak, byl by rád, kdyby jich tu bylo co nejvíc a byli co nejbohatší.

Jinak pan autor by měl přijít raději s nějakým "fungl novým" nápadem či tématem a nepřežvykovat nepříliš duchaplně to, co si přečetl v novinách.