30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Zima 30.8.2008 8:49

No právě,

obsazeno bylo ale Československo, a Profesorovou povinností bylo postarat se o důstojnou vzpomínku a nepřenechat organisaci šaškárny u Musea diletantům.

kapradina 30.8.2008 9:09

Re: No právě,

Oni to vubec nechapou.

Niky 30.8.2008 10:30

Re: Re: Profesore, tentokrát děkuji za upřímnost, ale

V Alhbachu.

Jakub S. 30.8.2008 11:00

Re: Re: Re: Profesore, tentokrát děkuji za upřímnost, ale

V Ahlbachu. A plácneme si.

Niky 30.8.2008 12:25

Re: Re: Re: Re: Profesore, tentokrát děkuji za upřímnost, ale

Tak jo.

H.K. 30.8.2008 8:57

Re: Profesore, tentokrát děkuji za upřímnost, ale

BTW: Byl 21. Srpen, okupace čas, kdes byl Václave?

Kde jste byl v 21. spna 1968 Vy pane M. Zima IP: 80.140.249. ? Co jste dělal Vy pane do srpnu 1968?

jirka.s. 30.8.2008 9:44

Re: Re: Profesore, tentokrát děkuji za upřímnost, ale

Kde byl kchaltna 21. srpna 1968 ? Právě proch/cával bavlněné plenky z národního podniku Pleas!;-D;-);-D

Brácha 30.8.2008 8:03

Nechápu příspěvky,

které odsuzují prezidenta Klause. Moc toho neřekl, ale má "čich" a téměř vždy pravdu. Nazdar.

Niky 30.8.2008 10:28

Re: Nechápu příspěvky,

Jsou dvě možnosti,jsou blbý,nebo nemají rádi svou vlast,jistě tu nenávist mají dobře zaplacenu.Vivat Klaus.R^>-

Lea 30.8.2008 8:00

pane presiidente

o své pravdě vy nepochybujete nikdy. Odvoláváním se na většinový názor občanů není z vaší strany nic jiného,než holý populismus. Zrovna tak vaše perla z jiného projevu,kdy jste se vyjádřil,že naši státnost pošlapal expanzivní komunismus,nikoli ruský národ. Jak se vám podařilo odpersonilizovat celé jedno období.

H.K. 30.8.2008 9:00

Re: pane presiidente

...naši státnost pošlapal expanzivní komunismus,nikoli ruský národ....  To byli ruští ruští "mužici" nebo komunisti, kteří vyváželi svoji ideologii?

Lea 30.8.2008 9:35

Re: Re: pane presiidente

Já se zeptám jinak. Co takovej příklad z ekonomie? Máme jedno s.r.o. počínající si jako gauner, zanechající milionové dluhy spolu s věřiteli,kteří  zplakali nad výdělkem. Není nic snažšího,než tohle s.r.o. nechat zaniknout s tím,že chyba nebyla v lidech,ale ve špatném podnikatelském záměru. Tohle samé dělá president a zajisté by vás dokázal přesvědčit, že záměr je záměr a není důvodu slovíčkařit. Kdyby se našel nějaký neodbyta a troufl by si upozornit na to,že existují přece jen lidé,kteří ten záměr uváděli do praxe,pan president opáčí,že kluk jeden střapatá neznalá motá hrušky s jablkama. Otázka přece zní,co položilo s.r.o.? A to přece byl špatný podnikatelský záměr!

H.K. 30.8.2008 13:22

Re: Re: Re: pane presiidente

...naši státnost pošlapal expanzivní komunismus,nikoli ruský národ....  To byli ruští ruští "mužici" nebo komunisti, kteří vyváželi svoji ideologii? Na tuto "perlu"  jste neodpověděla.

Není nic snažšího,než tohle s.r.o. nechat zaniknout ...   Souhlasím, ale dluhy může dělat pokud s.r.o. někdo půjčuje tzn. buď dává na dluh jiný podnik nebo půjčuje banka. To je věc banky nebo podniků, které dávají na dluh.

jen lidé,kteří ten záměr uváděli do praxe,..  Pkud je to privátní podnik je to dodavatelsko odběratelských vztahů.

BERAN 30.8.2008 7:32

...jsem přesvědčen, že podobný názor zastává většina občanů České republiky..

Není podstané, zda je to od autora nebetyčná drzost, nebo naprostá odtrženost od reality.

To, že myšlenky evropského sjednocení naprosto diletanskou PR politikou marketngově důsledně diskredituje především sám "Brusel", je zcela evidentní. Když to ale říká pan profesor nahlas, neznamená to, že má pravdu i ve všem ostaním, co z  jeho úst vychází.

H.K. 30.8.2008 9:03

Re: ...jsem přesvědčen, že podobný názor zastává většina občanů České republiky..

....profesor nahlas, neznamená to, že má pravdu i ve všem ostaním, co z  jeho úst vychází.

Na pravdu máte patent Vy. To by si měl Klaustunel uvědimit, nebo bude moc zle.

BERAN 30.8.2008 9:58

Patent na pravdu

Asi žijete ve středověku. Tam to bylo hezky rozděleno, co si má kdo myslet.

Já jsem jen citlivý na to, když se někdo drze ohání mým názorem, který vůbec nezná. S jakýmkoli tunelem to nemá nic společného.

Maaartin 31.8.2008 1:11

Slova navic

Spatne! Nemelo to spis byt

To, že myšlenky evropského sjednocení naprosto diletanskou politikou důsledně diskredituje především sám "Brusel", je zcela evidentní.

Asi melo. Stacilo vynechat dve slova a muzu jen plne souhlasit. A to se mi princialne myslenka sjednoceni zamlova. Ovsem pod taktovkou Brusele se muzem dostat jen do pekny Brusele.

ginANDtonix 30.8.2008 7:07

Jak ven?

Prezident ma pravdu rika-li:

1. Gruzie udelala chybu (pominu-li neverohodnou hypotezu, ze Tshinkvali rozstrilela Ruska a ne Gruzinska armada, kterou bylo mozno slyset pouze od senatora Setiny). 2. Zapad ma temer nulovou sanci na to, aby se situaci v Gruzii pohnul. Pokud zapad nechce otevreny konflikt, muze jenom z uctive vzdalenosti povykovat vice, nebo mene nahlas. Mene nahlas by asi bylo lepsi, protoze by to znamenalo, ze jsou nastalou situaci schopni spravne vyhodnotit.

Prezident ale nerika, ze:

Rusko je nebezpecne a Cesko, EU a USA se musi pripravit na konflikt mentalnim navratem do dob studene valky. Rusko ma stale stejnou armadu se stejnymi generaly jako pred 20-ti lety. Ma stejnou tajnou sluzbu. Spleta stejne intriky. Ma stejne volice vychovane Sovetskou propagandou. Na druhou stranu je stale podstatne ekonomicky slabsi nez v dobach studene valky. Je dost mozne, ze Gruzinsky konflikt je jenom Medvedevovo uvedeni na scenu, ktere ma za ucel vyhrat srdce rskych volicu (jako Putinovi poslouzila Cecna). Toto zatim neni jasne a je treba brat Rusko jako hrozbu a pripravit se na pripadnou konfrontaci...

V tom, co prezident říká, 31.8.2008 17:44

Re: Jak ven?

tedy pravdu má.

V tom, co neříká, lže?

moebius 30.8.2008 6:44

nevěřím Klausovi ani slovo

zachvátila mě krajní nedůvěra k prezidentovi naší republiky, protože se chová jako exponent cizí mocnosti, která zde měla sféru mocenského vlivu a tu chce silou, ropným vydíráním či jaderným zastrašováním obnovit. Je mi krajně podezřelé, že tohle prezident nevidí a nevnímá.

Z dlouhodobých postojů pana Klause je známo, jak velmi mu chutná moc a jak ho těší být na vrcholu mocenské pyramidy. Ovšem s vertikálami moci se to má tak, že jedna požírá druhu a ta Putinova si brousí zuby na tu Klausovu.

Mohlo by mi to být jedno, kdyby Klaus nebyl mým prezidentem, ale pokud teď Putin sežere Klause, sežere i mě. A to se mi krajně nelíbí. Nelíbí se mi, že Klaus rozhoduje o mém osudu. Nevěřím mu. Nevěřím, že by mě a mou svobodu neprodal za svůj osobní prospěch, když už teď se tetelí blahem z každého korumpujícího dárečku, který mu pošlou z Kremlu (medaile, vydání knížky)

H.K. 30.8.2008 9:26

Re: nevěřím Klausovi ani slovo

Nelíbí se mi, že Klaus rozhoduje o mém osudu.

 Lituji Vá, že nemáte prezidenta. Máte, ale možnost přestěhovat se bez problémů tam, kde je prezident podle Vašeho gusta. To jsme do roku 1989 neměli.

Josef 30.8.2008 19:07

Re: nevěřím Klausovi ani slovo

R^ Však ono na toho dědka  a na ty jeho příznivce jednou dojde, o tom jsem pevně přesvědčen. Vše musí uzrát a ukázat se v plné nahotě a vlasně se již dávno těm vnímavějším ukazuje.

promirul 30.8.2008 5:39

pan Štětka

Spíš bych Štětku použil na vybílení,než jako komentátora,či politologa.U něj jde hlavně o to se přidat k Antiklausovcům a pořádně zaštěkat.

Frank 30.8.2008 7:52

Re: pan Štětka

Vy máte něco proti štětkám?

jirka.s. 30.8.2008 10:03

Re: Re: pan Štětka

Nejspíše má! A představ si, že by ještě mohl i chtít, abys z té své "živnosti", franku, nakonec ještě platil i daně!!! ;-D

Daneš 30.8.2008 5:00

Kaus má pravdu a vysokou úroven jednání ! Některé kritické reakce k němu jsou přímo vzornou ukázkou nevzdělanosti nebo propagandistického zhloupnutí . Goebls by ze z našich protiruských proagandistů radoval !

Vašek 30.8.2008 10:08

Re: Kaus má pravdu a vysokou úroven jednání ! Některé kritické reakce k němu jsou přímo vzornou ukázkou nevzdělanosti nebo propagandistického zhloupnutí . Goebls by ze z našich protiruských proagandistů radoval !

Ještě bych dodal: co se týká pana Štětky - nomen - omen.

JH 30.8.2008 12:15

Především by se

Goebbels radoval z metod Ing. Klause

Jarda 30.8.2008 4:45

Pane prezidente

Jste presvedcen, ze Vas nazor sdili prevazne vetsina obyvatel CR. Zrejme jste necetl anketu v lidovkach "Ma pan prezident pravdu?" Vysledek 2 ku 1 ve Vas neprospech.

promirul 30.8.2008 5:46

Re: Pane prezidente

MIlý pane JARDO,odvoláváte se na anketu v LN a je to velice směšné,protože každá anketa dopadne ve prospěch toho,kdo ji zadal a jak pokládá otázky. LN nejsou noviny,kterým může kdokoli bezmezně věřit.třeba i vy.