30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 31.8.2008 18:18

Re: Osobní útoky - jak ubohé !

Nikoliv, francku! Naše demokracie už dávno není v plenkách. To jenom ty se už musíš minimálně třikrát denně přebalovat! ;-D

Pavpek 30.8.2008 15:31

Chtěl bych upozornit,

že já nejsem v té většině, která má stejné názory jako V.Klaus a vůbec si myslím, že to není většina, která tento názor bere za svůj.

Názor p. prezidenta je odporný a přesně odpovídá jeho jinému názoru, kterým zlikvidoval pana dr. Langera.

Proč se neodvolal k Ustavnímu soudu ??? jak řekl.

Bojí se snad, že by prohrál, jak ve všech ostatních soudních případech ?

Už aby skončilo jeho 5 klet, kdokoliv bude lepší, než on.

Kamjdu 30.8.2008 15:25

Klaus o sobě vypovídá o hodně více než si myslí. To jeho vytáčení je marné.

Ze správ dle mého výběru a také psychotronickým testem mi vychází, že gruzínský prezident chybu neudělal. Byl to stav, který z hlediska pořádku a fungování země, byl naprosto nesnesitelný a přitom stále uspokojivě neřešený. Bylo potřeba udělat již něco, aby se věci více projevily a ukázaly kam směřují, nebo prostě nějak zoufale zasáhnout.  Země nechce podléhat morálně retardovanému Rusku a chtěla by se připojit k civilizovanějším společenstvím. Rovněž mi vychází, že gruzínský vojenský zásah byl v daném případě přiměřený a že Rusko drze lže. Stydím se za našeho prezidenta, protože měl velký výběr informací, ale přiklonil se k těm lživým. Ale spíše nejde o nějaké jen přiklonění se, ale o vypočítavý záměr. U mě to není morální člověk.

Pobavený 30.8.2008 16:16

Re: Klaus o sobě vypovídá o hodně více než si myslí. To jeho vytáčení je marné.

Běžte, dívejte se na cestu ať nezakopnete a pokud možno nekecejte nesmysly! Kamsijdoucí psychotroniku.

billis 30.8.2008 17:49

Re: Re: Klaus o sobě vypovídá o hodně více než si myslí. To jeho vytáčení je marné.

Zato vy jste uz evidentne zakopl. A ze jste zrovna (ausgereknecht) musel pri padu vlitnout Klaunovi do Zadele...:-D

Pobavený 30.8.2008 19:50

Re: Re: Re: Klaus o sobě vypovídá o hodně více než si myslí. To jeho vytáčení je marné.

To ausgereknet je cizinecky? V jaké řeči? Asi indoevropský dialekt hotentota.

Niky 30.8.2008 15:21

Der Spiegel uveřejnil na svých webových stránkách zprávu OBSE,

která je ke Gruzii značně kritická:Gruzie dlouho připravovala noční útok na J.Osetii.Gruzinská armáda prováděla v J.Osetii etnické čistky,zločiny proti lidskosti,útok Gruzínské armády začal mnohem dříve,než Rusové obsadily tunel Roki atd.Tuto zprávu má k dispozici Německá vláda A.Merkelové.

Lájoš B. 31.8.2008 15:00

Re: Der Spiegel uveřejnil na svých webových stránkách zprávu OBSE,

OBSE tvrzení Špíglu popřela. 

Kamjdu 30.8.2008 15:13

Je toho hodně co neřekl a měl říci a tké hodně co neměl říci a řekl.

Je to sebestředný, falešně sebevědomý, amorální, lživý, pokrytecký dědek. Nyní se všelijak úhořovitě z těch svých trapností vytáčí. Slušný občan se musí stydět za takovouto reprezentaci státu. A bude ještě hůř. Nutno ovšem přiznat, že pro omezené lidi umí vytvářet zdání výjimečnosti a vyvolenosti. Pro mnohé je tak příkladem, aby také tak činili. Jaké to máme vyhlídky je snadné si domyslet. Máme mezi sebou hodně idiotů a i těch akademických. Nejvíc se jich kumuluje tam kde je moc. Psychotronicky mi vychází, že nyní po zkušenostech by jej v případě přímé volby volilo jen cca 20 % občanů. Ve sněmovnách máme cca 50 až 60 % darebáků a nyní by byl prezident volen těmito institucemi  při tajných volbách cca již jen ze 40 %. Myslím, že to je dobrý důvod pro to konečně udělat revoluci. Nebo to bude muset hnít dál a hlouběji?

PetrN 30.8.2008 20:03

Re: Je toho hodně co neřekl a měl říci a tké hodně co neměl říci a řekl.

Ať jdeš, Kamjdeš, tak tam běž a už se nevracej...:-P

Eva D. 31.8.2008 17:57

Re: Re: Je toho hodně co neřekl a měl říci a tké hodně co neměl říci a řekl.

R^R^R^

rbej 30.8.2008 21:37

Re: Je toho hodně co neřekl a měl říci a tké hodně co neměl říci a řekl.

Já p. Klause tedy moc nemusím, ale když se ve Vašem komentří zmiňujete "psychotronicky" o idiotech - možná by to chtělo pohled do zrcadla.

Karel K 30.8.2008 15:06

V Rusku dnes zakázali protestní demonstrace,

ruští generálové mají už zase hlavní slovo, ale Klaus bude dál senilně blábolit svoje virtuální představy o "dobrých Rusech".  No prosím,   já jsem byl v srpnu 1968 v ulicích, zatímco on někde hrál tenis, ale snad alespoň viděl fotky?   I ten ruský voják, který se tehdy zastřelil, protože se už na to nemohl dívat, měl větší úctu k našim padlým než Klaus.

Kamjdu 30.8.2008 15:15

Re: V Rusku dnes zakázali protestní demonstrace,

R^

miroslavb 30.8.2008 14:17

nevim, kdo je pan "stetka"

jmenuje-li ale takto nas nynejsi pan president pana STETINA (stetinu), tak se neodvolatelne zarazuje do rad jeste neskolacku, pripadne zacku prvni tridy pomocne skoly. toto je doklad absolutni demence v podobe infantilniho projevu. bohuzel nas nynejsi pan president nezustal u teto demence, on se jeste vyjadruje k politicke situaci. odvazuji se stupidniho tvrzeni, ze on je stetka nasi politicke sceny. bohuzel. a ja zurim: koho to mame za presidenta? predstavitele  ceske republiky jsou potom vojak svejk a president klaus, jehoz jmeno mohou mali blbeckove zkomolit na "klaun". to je mi dosti odporne, tom je mi famozne, tedy fatalne (fatalne) desne, nesnesitelne. zacinam se potit (potit), nebot to psychicky nemohu zvladnout.

Eva D. 31.8.2008 17:56

Re: nevim, kdo je pan "stetka"

Miroslave, pan Štětka, novinář, existuje. Stejně jako novinář Pšenička a novinář Ovečka....

 Radši si zkuste vygooglovat pár informací, takhle se ztrapňujete a potit se můžete kvůli tomu.

jirka.s. 31.8.2008 18:16

Re: "nebot to psychicky nemohu zvladnout."

Klídek, to se v prvním roce hospitalizace v Bohnicích pacientům stává často! ;-D

vladimír ondys 30.8.2008 13:35

Slova jsou jen slova

Fakt je, že jsme na huntě s volným trhem v socialistickým státě (ve své podstatě i po dvaceti letech od pádu komunistického impéria) a s byrokratickou EU v zádech. Drtivá většina lidí je pod šíleným tlakem, nikdo nechce převzít odpovědnost za zfušovanou možnost a vyvodit z ní patřičné závěry pro odchod. Současná situace na politických i správních postech mi připomíná staré kůly v plotě.Rv

Ludva 30.8.2008 13:16

Pan prezident má pravdu

Zaútočit na miniaturní provincii v den zahájení olympiády, to je opravdu vrchol. Je to tady samý demokrat, tak proč nepožadovat plebiscit, kam Jižní Osetie a Abcházie chtějí ? Údajně ten plebiscit byl slíben, ovšem Gruzíe ho (jak jinak) odmítla. Pan prezident se nepostavil na žádnou stranu, vnesl jen více objektivity.

Výr 30.8.2008 20:34

Re: Pan prezident má pravdu

Pan prezident nejen, že má pravdu, ale vidí poněkud dál. Dobré vztahy s Ruskem a zeměmi EU jsou pro nás klíčové. Nemusíme však nikomu podlézat, jak to bohužel dělá naše vláda. Pozorovatelé OBSE zjevně popsali situaci pravdivě.

Aby USA a země EU nevěděli co Saakasvili chystá je spíše iluzorní. Vždyť mají družice, své instruktory. Bombardovat kaťušemi spící město Chinvali byl zločin. Saakasvili by si měl dát k večeři kravatu se zeleninou a neplést se do politiky. Místo, aby našel mírové řešení, ještě věci zostřuje pomocí víz a přerušením diplomatických styků. Dokud si tato země nedokáže mírovými prostředky udělat pořádek, pak do NATO nepatří.

Kačka 30.8.2008 22:38

Re: Re: Pan prezident má pravdu

R^

Lájoš B. 31.8.2008 15:01

Re: Re: Pan prezident má pravdu

OBSE tvrzení Špíglu popřela.  Ve svých vývodech se opíráte o lži. Omluva by Vám slušela.

Monte Christo 30.8.2008 13:10

Je velmi tezke byt prezidentem CR

Vetsina cechu je studovanych a dela si svuj obrazek podle toho jak se sami cesi chovaji vudci cechum...Politika na vysoke urovni je velmi tezka a velmi malo cechu si dokaze predstavit co prace Prezidenta CR vlastne obnasi...V prvni rade je to zodpovednost za narod...Jsou to neustale kompromisi,ktere je treba udelat a ukazani narodu tu pravou cestu k jeho blahobytu a demokracii...A nikdy prezident nevyhovi vsem ve svem rozhodovani ovsem jeho snahou je vyhovet alespon vetsine...Je treba si uvedomit jakou nese prezident CR zodpovednost na svych bedrech a pak posuzovat jeho jednani...

Monte Christo Washington DC Illegality Ma zeme Me srdce

Klička. 30.8.2008 13:26

Re: Je velmi tezke byt prezidentem CR

Mám za to, že de facto nenese odpovědnost žádnou. A to už od dob Edvarda Beneše vč. Všichni prezidenti od r.1945 vyjma Václava Havla se dopustili vlastizrady a souzeni nikdy nebyli.

Máňa z Dejvíc 30.8.2008 13:37

Re: Re: Je velmi tezke byt prezidentem CR

Havel, že nezradil? Mám dodnes jeho nahrávky z Letné co sliboval tam zblblým a zfetovaným pražákům, a i jeho první prezidentskou přísahu, osvěž si pamět autore Kličko, nebo snad píšeš za peníze od Dalíka?

Klička. 30.8.2008 14:28

Re: Re: Re: Je velmi tezke byt prezidentem CR

Píšu zde pouze to, co vím. Beneš podepsal Mnichovskou dohodu a Hácha v tom pokračoval. Gottwald předložil Československou svobodu na podnose Rusům a Zápotocký a Novotný v tom pokračovali. Svoboda spolupodepsal Moskevské protokoly. Husák v tom pokračoval.Klaus spolu s Mečiarem rozbili Československo. V tom všem spatřuji vlastizradu. Havel, pokud je mi známo, žádný stát nerozbil, ani jej nezaprodal cizí mocnosti tím, že by podepsal v tom smyslu jakýkoliv dokument. Pouze pro vysvětlení, jak jsem to myslel.

Kamjdu 30.8.2008 14:40

Re: Re: Re: Re: Je velmi tezke byt prezidentem CR

R^

Pobavený 30.8.2008 17:15

Re: Re: Re: Re: Je velmi tezke byt prezidentem CR

Mnichovskou dohodu upekli s Hitlerem naši "demokratičtí" spojenci a prez. Beneš by sní nehnul, v případě odporu by pomáhali Hitlerovi držet nás pod vodou, výsledky dalších služebníků byly dány rozdělením světa mezi vítězné mocnosti, my jsme žel sloužili východu, zatím co jiní poklonkovali na opačnou stranu, ve sféře vlivu SSSR jsme byli i v hanebném roce 1968, který se nyní vzpomíná jako národní katastrofa, ale pokud si neuvědomíme, že tato katastrofa začala už třicet let před rokem 68, tak je to špatné letos uplyne semdesát let od Mnichova, jsem zvědav, jak na toto datum budou vzpomínat naši novináři a vůbec tisk, televize a rozhlas, jak se bude vzpomínat na oběti  fašismu  (tím nechci  zlehčovat  památku  obětí  socialismu) uvedu jenom čtyři jména Lidice, Ležáky,  Ploštinu, Javoříčko. Pokud se týká služebnosti našich prezidentů i to v podstatě vyplývá ze zahraničních událostí v té které době a bylo by asi bludem se domnívat, že naše země je schopna dělat samostatnou politiku, bez ohledu na světovou politickou situaci.  K prez. Havlovi  bych měl poznámku že svou pasivitou přispěl k rozdělení  ČSR a konečně před rozdělením  zbaběle(?) odstoupil z funkce. pokud se týká nynějšího pana prezidenta, tak se domnívám, že jako každý občan našeho demokratického státu má právo se vyjadřovat ke všem otázkám na který může mít i jiný názor než vláda případně i a bylo by špatné, kdyby se toto právo upíralo prvnímu nebo poslednímu občanovi této země. Pokud se týká Gruzie, domnívám se, že se dopustila chyby (byť byla i provokována) a zaútočila první. V civilizovaném světě se považuje za útočníka ten, kdo dá první ránu a nikoliv ten, co na něho vyplazuje jazyk, byť tato prvokace může být považována za polehčující okolnost.

Klička. 30.8.2008 19:05

Re: Re: Re: Re: Re: Je velmi tezke byt prezidentem CR

To snad nemyslíte vážně. Chcete snad tvrdit, že Gruzie zaútočila na Rusko jako první? Nenechte se vysmát. To si netroufá tvrdit ani Rusko samotné. Něco jiného je, že zaútočila na separatisty na svém vlastním území, tak, jak by to asi udělal každý. Představte si pouze, že by Valaši vyhlásili samostatnost a prováděli diverzní akce proti České republice. Jakpak by se asi zachoval náš pan prezident? Ale vlastně by možná, tak jako už jednou s panem Mečiarem, rozbil Českou republiku a dohodl se s Valachy na dvou státech. Již to jednou udělal, nikdo mu to neodpáře a myslím si, že by to udělal zase.

Pobavený 30.8.2008 20:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je velmi tezke byt prezidentem CR

Trochu vedle, gruzínci zaútočili i na mezinárodní jednotky složené z rusů, které na tom území byli oficiálně.  Pokud se týká toho přirovnání, tak to kulhá, Valaši v Kosovu, eh pardon, albánci v Kosovu. Srbové zaútočili na separatisty a byli bombardováni, dokonce za použití munice s ochuzeným uranem, anebo snad separatisty v tomto případě byli srbové? Také možnost.