30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrH 31.8.2008 10:05

Re: JAK VIDNO

Svět to bere či nebere na vědomí, stejně jako to, co Klaus řekl. Děsíte se jen vy sám.;-P

PROKOP BUBEN 31.8.2008 10:19

Re: Re: JAK VIDNO

Svět - myšleno ironicky, ten se může podivovat, nebo chechtat, děs může opravdu  padnout jen na některé, kteří jej dříve vzývali a dopomáhali k temné kariéře.....Osobně jsem byl zděšen již po první volbě a vlastně už po té co ohlupoval spolu s Mackem občany v našem okresním městě, počátkem devadesátých let......Nyní jsem zděšen, že se mé obavy a předpoklady, téměř beze zbytku naplnily.....

PetrH 31.8.2008 10:24

Re: Re: Re: JAK VIDNO

Já to beru, byl jste zděšen už v prosinci 1989. Musíte mít od té doby hrozný život.

PROKOP BUBEN 31.8.2008 10:32

Re: Re: Re: Re: JAK VIDNO

V listopadu jsem po prve v životě propadl živelné euforii....Když bolševici asi po týdnu nejistoty začali slavit a hrnout se do OF, euforie mě začala prudce opouštět.....

VLADIMÍR 31.8.2008 10:56

Re: Re: Re: Re: JAK VIDNO

Asi nevíte, jak je na vás smutný pohled, když je někoho úděl být v područí druhého a nemít svůj svobodný a hrdý názor napříč pol. spektrem, ve vašem případě, narcise VK.  PS. samozřejmě to popřete.                                          

PetrH 31.8.2008 15:50

Re: Re: Re: Re: Re: JAK VIDNO

Nepopřu. Četl jsem váš příspěvek třikrát a pořád mu nerozumím. A teď jsem se pokusil znova. Vypadá to jako mantra.:-/

Soňa 31.8.2008 8:43

Pane prezidente, máte pravdu!

Sdílím váš názor na konflikt a tvrdím, že je správný. Stůjte si za ním, navzdory všem těm americkým pochlebovačům.

VLADIMÍR 31.8.2008 8:48

Re: Pane prezidente, máte pravdu!

Soňo, stoupně te si před zrcadlo a dejte si otázku, nejsu já nějaká krá..?

Stanislav 31.8.2008 11:02

Re: Pane prezidente, máte pravdu!

Myslím, že není správný a dokonce se zdá, že Klaus už v názorech trochu brzdí. Což nemění nic na tom, že Štětkův článek je vtipný a také nesprávný ... ;-)

Malý Aston 31.8.2008 8:41

Každý má svou pravdu podle toho,za koho kope!

Pokud udělají politikové v USA nějakou hovadinu,nadávám na američany a nejsem komunista.Pokud udělají v Rusku nějakou hovadinu nadávám na rusáky a přitom také nejsem proamerický fanatik.Co tak se podívat na konání velmocí normálníma očima,normálního občana který na základě svých zkušeností hodnotí jejich počínání a říká si pročpak to ti imperialisté západní a imperialisté východní dělají.Byl jsem zásadně proti humanitárnímu bombardování Srbska a podpoře bojůvek žoldáků v Kosovu a vyhlášení samostatnosti Kosova je jedna z hovadin Evropské Unie,která tam na věčné časy bude cpat prachy,neboť kosovští albánci dělat nebudou a až se zase přemnoží půjdou dále.Nejsem příznivec ani fanoušek komoušů ani socanů ale ti to tvrdí také.Útok gruzínců na spící městečko byl potvrzený všemi a tedy o něm nepochybuji.Rusové tam vtrhli,rozehnali Šaškavolovu armádu a vrátili se do hranic,určených OSN. Proč bych měl jednou jásat nad bojůvkami albánských teroristů a podruhé nejásat nad bojůvkami osetinských a abcházkých bojovníků?Zásadně nesouhlasím s jakýmkoliv humanitárním bombardování a nesouhlasím s vyhlašováním nezávislosti států kdejakou bandou ať je podporována američany nebo rusáky.Nemůžeme být jednou pro a podruhé proti jen z důvodů že fandíme tomu nebo onomu,nejde o fotbal ale o řešení mezinárodní situace.A pan prezident má pravdu,nemusíme být vlezdozadnice ani tomu ani onomu a máme se chovat jako svobodní občané a svobodný národ mající svůj názor který může být i odlišný od těch kteří zajišťují naši bezpečnost a to je NATO a zejména USA::-D

Esmerald 31.8.2008 9:08

Re: Každý má svou pravdu podle toho,za koho kope!

"..a vrátili se do hranic,určených OSN" ? Ne, to nemyslíte vážně a ani k smíchu to není, takže o humor nejde. Ruské tanky jsou dodnes, proti úmluvě, zakopány u přístavu Poti na gruzínském území a hodlají tam zůstat tak "dočasně" jako byli u nás, tak "dočasně" jak to jen "na věčné časy" půjde. Přečtěte si, prosím můj názor na stejou věc v příspěvku o chloupek výše, nemá smysl se opakovat. 

Lájoš B. 31.8.2008 8:03

Rudé právo hadr.

To zaštiťovámí se "většinou občanů", to se na mě nezlobte, ale podobnost s hesly Rudého práva o jednotě strany a lidu je opravdu, ale opravdu do očí bijící.

Malý Aston 31.8.2008 8:44

Re: Rudé právo hadr.

Rudá barva je barva komoušů.Vy jako komouš máte tleskat a ne nadávat.:-D

Lájoš B. 31.8.2008 11:49

Re: Re: Rudé právo hadr.

Já a komouš ? Tak to je dobrý ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Lájoš B. 31.8.2008 7:57

Klaus už zcela veřejně kalkuluje s podporou komunistů.

Mezi představiteli parlamentních stran se začíná cítit jako pověstný "kůl v plotě" a tak se zaštiťuje "tajnou většinou". Co jiného znamená poznámka o nadpoloviční podpoře poslanců ? Proruský postoj má zajištěný od komunistů a ČSSD a ve "skutečně tajném hlasování" by asi dostal i pár hlasů od rebelantů z vlastní strany a nadpoloviční podpora by byla na světě.

Asi tedy začne chodit do poslanecké sněmovny, poslední pozvání na vládu už jen odbyl vzkazem, že tam nemá co pohledávat.

Před časem Klasovi hrozil Paroubek zaražením zahraničních cest, kde svými vejšplechty jde proti vládě ČR. To, že zatím podobnou ťafku nedostal i od Topolánka bude už jen z pouhé lidské ohleduplnosti ke staršímu pánovi.

VLADIMÍR 31.8.2008 8:39

Re: Klaus už zcela veřejně kalkuluje s podporou komunistů.

Nic nového pod sluncem, veřejně známo jest, že s touto podporou již činil v minulosti.

pavel Pekárek 31.8.2008 7:26

Někdy přemýšlím

o tom, proč nás panbůh potrestal Klausem.Dá se říct, že v podstatě s ním nesouhlasím ve všem.

A je dobře, že Topolánek drží figuru a neohýbá se před ním.

V zásadě se dá říct, že se těším na konec vlády tohoto arogantního a sebestředného staříka.

Možná, že by dobrým prezidentem byl předseda Senátu Přemysl Sobotka.

To je inteligentní člověk a myslím, že bny nikdy neřekl, že vina je na Gruzii.

Jerry 31.8.2008 5:23

Štětka ...

... záchodová.

VLADIMÍR 31.8.2008 8:41

Re: Štětka ...

Co se vám zlomila ?

ali 31.8.2008 2:23

Presidente

Povazujete zabrani naseho (?) pohranici Hitlerem za pravoplatne, kdyz na tomto uzemi zila vetsina nemecky mluvicich a k nemecke narodnosti se hlasicich lidi? Kdyz ano, proc a kdyz ne, proc?

Standa 31.8.2008 7:04

Re: Presidente

To je úplně mimo mísu a nemá to s r.1938 nic společného u nás. Saakašvili má společnou taktiku s Hitlerem a s chutí vražit nevinné. Lidský názor prezidenta Klause ční vysoko nad ostatními, kteří žijí ve lži a obhajují vraždění dětí svými nelidskými názory!

Esmerald 31.8.2008 8:50

Re: Re: Presidente

Má to s r. 38 mnoho společného. Jednalo se stejně o ucelené ohraničené země, ( ČSR či Gruzie ) v kterých vzniklo výbušné ohnisko. Lze polemizovat s tím, zda to výbušné obyvatelstvo samo o sobě přičlenění k Rusku chtělo ( pak  měli Osetinci projevit své touhy při krájerní CCCP ) a nebo bylo ohnisko ( tak jako u nás v r. 38 ) dodatečně vytvářeno podvratnou činností ( jako udělování pasů přes hranice své země a p. ). Proto snad měli Gruzínci jistá práva zakročit a třeba ty "podjebovače" raději odsunout tak jako Němce od nás a nemuselo docházet k násilím o kterých "se mluví". Ovšemže pak přijdou další "podjebovači" jako u nás Mandler nebo Doležal a budou dalšího půl století ječet o jiných zvěrstvech . Ale na druhou stranu, Saakašvili sám je jen odchovanec ruského buranství, nepoznal nic jiného než násilí, útlak a potupu v necivilizované společnosti, tak ani neumí jinak. V tom je oproti nám trochu rozdíl.   

Havelka 30.8.2008 23:28

ad stanovisko pana prezidenta

Nechápu  proč můj názor neotisknete,nebo promptně vymažujete.Proto opakuji.

Považuji stanovisko pana preidenta k situaci v Gruzii jako objektivní,rozvážný a pro naši republiku prospěšný.Naproti tomu stanoviska pánů Topolánka,Vondry a Švarcenberka jsou neobjektivním podbízivým poklonkováním.

ost 31.8.2008 3:47

Re: ad stanovisko pana prezidenta

treba maji obavu ze Vas v Bohnicich postradaji?

Havelka 30.8.2008 23:28

ad stanovisko pana prezidenta

Nechápu  proč můj názor neotisknete,nebo promptně vymažujete.Proto opakuji.

Považuji stanovisko pana preidenta k situaci v Gruzii jako objektivní,rozvážný a pro naši republiku prospěšný.Naproti tomu stanoviska pánů Topolánka,Vondry a Švarcenberka jsou neobjektivním podbízivým poklonkováním.

AndyO 31.8.2008 0:49

Re: ad stanovisko pana prezidenta

ale pane Hafelko, to bude mít pan Krauz radost.

VLADIMÍR 31.8.2008 8:35

Re: ad stanovisko pana prezidenta

Dobře víte, že vám článek tohoto názoru nikdo nevymaže, spíše naopak, takže kalíte vodu, zdejší dopisovatelé nejsou zase, takoví pitomci, aby vám na to skočili.

havelka 30.8.2008 23:13

ad stanovisko pana prezidenta

Považuji stanoviska pana prezidenta k dění v Gruzii jako objektivní,rozvážná a pro naši republiku prospěšná.Stanoviska pánů Topolánků,Vondrů a Švarcenberků jako konjunkturálně podbízívá.

J.G. Pašek 30.8.2008 23:12

Nebylo by lepší, kdyby Klaus si přestal kecat ty jeho rozumy? . .

Držel jazyk za zubama . . . . potom žádný "novinář" nemůže interpretovat po svém co napovídal a Klaus nemusí pokaždé vysvětlovat jak to myslel a co chtěl a nechtěl povídat a vyprávět . . .

mueller 30.8.2008 23:06

No, a EU je tam uz taky:

Francouzský diplomat: EU nepřijme sankce proti RuskuUnie nebude prosazovat na blížícím se summitu opatření v souvislosti s rusko-gruzínským konfliktem.