3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hanka 2.1.2010 19:04

Re: Falešný a prázdný je přece Talman.

K tomuto svému příspěvku jsem chtěla připojit - smějícího se šmajlika- a bylo  to zablokováno! 

Hanka 2.1.2010 19:02

Re: Falešný a prázdný je přece Talman.

Užasný příspěvek-  prázdného a falešného Kota

Kot 2.1.2010 18:46

Falešný a prázdný je přece Talman.

Budař 2.1.2010 18:42

Poblouznění

S názory autora jsem po většinou souhlasil. V tomto článku mi připadal že je nějaký poblouzněný. Jeho názorem, že Klaus podrazil Topolánkovi nohy, jsem rozčarován a změnilo to můj náhled na p. Štěpánka. Dotvrdil to také ze zaměněním obrázků, britské premiérky s matkou V.K. Nevím o tom pane Štěpánku, že by V.K. vyhodil ze strany zelených ty dvě nanynky Zubovovou a Jakoubkovou a tím rozbil koalici a dva hlasy byly pryč. A co další poslanci kteří hlasovali proti vyslovení důvěry ? Myslíte že je zmanipuloval V. Klaus ? To jste nenormální. To že Topolánek sehnal hlasy ke zvolení V. Klause prezidentem, je sice hezké, na druhou stranu zase Topolánek udělal kariéru ve straně, kterou založil V.K. Znám dost poměry v ODS, proto mohu říci, kdyby Topolánek nepodpořil při volbě V. Klause,  tak v příštích volbách by nepřekročila hranici 5 %, potřebnou ke vstupu do sněmovny. Pamatujte, že převážná většina voličů, volila ODS, zejména proto, že byl v čele, nebo i později měl ještě stále vliv V. Klaus, ne prázdný Topolánek. Ten sice prvé volby vyhrál, protože ODS  tady byla jediná pravicová strana, ale nyní po jeho různých exibičních vystoupeních si podepsal ortel.

Martin 2.1.2010 18:27

Re: No, toto?

Je to Thatcherová, hlupáčku! http://stejskal.bigbloger.lidovky.cz/clanok_disk.asp?cl=117265

Martin Vlk 2.1.2010 18:11

Re: nekolik mych prispevku

Bacha, nějak blbnou smajlíky. Když jsem dal smajlík, vzkaz se neuložil. 4x vyzkoušeno, pak jsem se na ně vy...

magi 2.1.2010 18:10

Re: Omyl pana Štěpánka

už jsem ti jednou říkal,že po volbě presidenta s.rotný prohlásil : to co v politice umím,to mne naučil V.Klaus. To řekl v přímým přenosu. Měl říci : kdyby byla volba tajná,tak se profesor nestal presidentem. Nic takovýho jsem neslyšel. Naopak byl velice dojatej a dneska mele takový hovadiny,že nebejt jeho,tak Klaus není president!

mt 2.1.2010 18:08

Re: Klaus má pravdu

Souhlas!

Hlavně ta hloupost , podle mne byl pod velkým vlivem Bursíka , který je mimořádně chytrý a prohnaný politik. Myslím si , že ho Topolánek obdivoval , radil se s ním , to bylo vidět i na různých tiskovkách . Často se spolu domlouvali po dotazu novinářů ,  bez Bursíka by snad ani neodpověděl ! 

hanka 2.1.2010 17:58

Re: nekolik mych prispevku

Mám stejný zážitek- ale absolutně stejný! Napsala jsem  jen slušný dotaz, zda příslušného diskutujícího někdo nutil poslouchat proje pana prezidenta- to bylo vše- nepustili to ! A muj dotaz na inserovanou adresu se vrátil  jako nedoručitelný!

onetearofbluedeer 2.1.2010 17:54

nekolik mych prispevku

mi dneskia nebylo povoleno, s duvodem, ze jsou politicky, reklamne ci rasove nekorektni. Nebylo tam ale nic vice nez nazvy soucasnych ceskych politickych stran a smajlici. Tak jsem si chtel stezovat na redakci, na mailove adrese, ktera je v hlavicce oznameni o nekorektnosti meho prispevku uvedena. Mailova adresa ale neexistuje a dotaz se vratil zpatky jako nedorucitelny. PES JE SRANDISTA

Savi 2.1.2010 17:44

přísně tak

palec nahoru (ikonka je zřejmě zakázaná)

ladislav 2.1.2010 17:39

Re: Klaus má pravdu

Nesmysl, vládu sestavoval Topolánek a ne voliči a vytáhnout  zelené teroristy z kanálu až do vlády byl nejhorší zločin na této zemi od roku 89, to koneckonců už začínáme pociťovat všichni a bude mnohem hůř.Topolánek měl příkladů z okolních zemí dost,za všechny jenom Jožka Molotov Fischer ze sousedního Německa.Bohužel zvítězila touha po moci a hloupost statného Valacha

jirka.s. 2.1.2010 17:28

Re: Omyl pana Štěpánka

Hezké, ivane sergejeviči, tak říkáš pruský a anglický pohled na jazyk! A co takhle ten ruský pohled? Tam budeš asi v kramflecích ještě pevnější, ne? Co takové skvosty jako Kurcijaz, propagkom a jiné .... (doplň sám, jistě máš po ruce hezkou řádku příkladů).

Zahradnik 2.1.2010 16:11

Re: No, toto?

No tu fotku jsem nevidel ale verim tomu ze Stepanek ma Margaret i na zachode,tak se holt jen spletl. 

JaS 2.1.2010 15:51

Re: Omyl pana Štěpánka

Nepoužívejte těchto odporných termitů, nebo skončíte katastrálním fiakrem!

JaS 2.1.2010 15:47

Problém smajlíků

Když si smajlíka uložím, tak zabere místo za 179 písmen. Je možné, že smajlíky vyhodilil kvůli tomu, že zabírají moc místa. Je to grafická ptákovina a zabírá místo pro rozumný (cha cha) text.

pepašachista 2.1.2010 15:44

Re: Omyl pana Štěpánka

Už jsem si to přebal, jste lhář a blafoun!

pepašachista 2.1.2010 15:39

Re: Klaus se zachoval jako chirurg

To je ta bolševická propaganda! Gottwald, učedník Stalina nebyl vrah? A co Urválek?  A různí bachaři, udavači, kteří VRAŽDILI myšlení!!! Naučte se číst : USA nechtěli postavit v ČR RAKETOVOVOU ZÁKLADNU, ele PROTIRAKETOVOU ZÁKLADNU. To je rozdíl.který jste nepochopil. Putin v minulých dnech - v období míru a klidu - vyhlásil, že nařídí vývoj nových ÚTOČNÝCH raket.  Proti komu??? Vždyt´to byli právě bolševici, kteří okupovali naši republiku a dovolili rozmístění raket s jadernými hlavicemi na našem území. A v řadách KSČM jich najdu přehršli! A než začnete mluvit o Afganistánu a třeba o Íránu, Íráku, Jemenu a dalších, prostudujte si korán. Tam najdete pravdu o rčení, že každý muslim není terorista, ale všichni teroristé jsou muslimové.Nejvyšší poslání, které bude odměněno nekonečným rájem, je ničit bezvěrce /nemuslimy/. Tak praví súra a Alláh. A jen tak na okraj: Likvidace "dvojčat" v NY byl akt, podle vás, žoldnéřů z USA nebo fanatiků z Afganistánu atd??? 

Martin Vlk 2.1.2010 15:33

Re: Klaus se zachoval jako chirurg

Vy jste prostě fakt Ivan.

Bohužel, takoví jako vy patří někam na Kubu nebo spíše do Severní Koreje, diaskutovat s vámi je ztráta času.

dhimmi 2.1.2010 15:31

Re: "Falesny a prazdny" Obama

Možná,že by Hussein mohl v něčem poučit i od našeho milého Bachora.

dhimmi 2.1.2010 15:29

Re: Klaus má pravdu

A to si jako myslíte, že by tu menšinovou vládu Bachor, Zubovová  a jejich parta tolerovali?

onetearofbluedeer 2.1.2010 15:27

Re: Mlčeti zlato.

chtel jsem napsat jednim slovem, ze se klanim Vasemu strohemu vyjadreni. Bohuzel si pocitac usmyslel, ze chci delat reklamu jistemu tydeniku (Resp..t) a nedovolil mi to zverejnit Doufam ze tento muj prispevek je uz moralne, rasove a politicky nenapadnutelny

Jirka13 2.1.2010 15:15

No, toto?

"Václav Klaus je člověk, se kterým jsem spojil téměř dvacet let svého – politického – života." (Šmajlík nelze!) Ta fotka, vy ořechu, je maminka!

Martin Vlk 2.1.2010 15:15

Re: "Falesny a prazdny" Obama

Chraň nás pámbu před prázdnými žvanily jako Obama. Můžete mi sdělit co tak převratného zatím dokázal? Kromě takové spousty slibů, že by se od něj mohl učit i náš Bachor?

O definitivním stažení z Iráku se přestává mluvit, v Afganistánu se navyšuje počet vojáků, Ahmadineřád mu v podstatě plivnul do ksichtu, Puttinovi kompletně vyklidil pole aniž by za to čehokoliv dosáhl, z Kodaně utekl (kvůli počasí cha, cha) a doma chrlí nekryté peníze jako šílenec. Zapomněl jsem na něco?

Pamětník 2 2.1.2010 15:13

Re: Topolánek je hrobařem ODS!

Pane Marate,když nežijete a nechcete žít v České republice,proč se neustále vyjadřujete k věcem,   které se Vás už řadu let netýkají?Nebo snad v zemi,kde žijete je všechno jak má být?

pepašachista 2.1.2010 15:13

Re: "Falesny a prazdny" Obama

Proboha, proč se nepřihlásíte???

pepašachista 2.1.2010 15:12

Re: Klaus má pravdu

Azavede louče a petrolejky - to bude super vláda!

Martin 2.1.2010 15:12

Re: Omyl pana Štěpánka

Kdo používá přechodníky, aby vypadal chytře, ale přitom je neumí, je trouba.

JaS 2.1.2010 15:05

Re: Klaus má pravdu

Topolánek z Bursíka určitě neměl radost. Nic jiného mu ale nezbývalo, akorát se snažit uhrát aspoň něco. V takové situaci by toho jiný víc taky neuhrál. Za to, že Topolánek se musel vyrovnávat s Bursíkem a s pánbíčkáři, nemůže Topolánek, ale voliči.