4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JaS 2.1.2010 15:01

Re: chytrý Topolánek

To je pravda a byl to dobrý nápad. Jenže Klaus si představoval, že v ODS bude fakticky vládnout dál. Nedokázal překousnout, že by měl být prezidentováním odstrčen na vedlejší kolej. Proto se snaží ODS rozložit a proto taky pomáhal Paroubkovi zbourat Topolánkovu vládu. Tím ukázal, čím je.

Ivan 2.1.2010 14:57

Re: Klaus se zachoval jako chirurg

O zločinných vrazích v KSČM žvaní jen propagandisté a nějak si ani neuvědomují, že už se jim veřejnost směje. Kde nic není, tam ani čert vraha nenajde.

 Vrazi jsou teď jinde. Např. čeští žoldnéři vraždící afghánské partyzány bojující za osvobození své země od okupantů z USA a NATO., To jsou skuteční vrazi.  Vlastizrádci jsou pak ti, co chtějí pozvat na české území žoldnéře z USA a dovolit jim postavit v Čechách radarovou základnu USA. Ty taky v řadách KSČM nenajdete.

Kdy už se konečně probudíte z modrého poblouznění?

Ivan 2.1.2010 14:51

Re: Klaus má pravdu

Každá vláda, která odblokuje jadernou energetiku, bude lepší než Topolánkova. I kdyby neudělala už nic jiného.

Ivan 2.1.2010 14:50

Re: Omyl pana Štěpánka

Jsou v zásadě dva pohledy na jazykovědu.  Jeden pohled tvrdí, že jazykovědec je někdo, kdo určuje, jak se má správně jazyk používat a sděluje tedy, jaké gramatické tvary jsou tzv. správně. Druhý pohled tvrdí, že jazykovědec je člověk, který sleduje, jak lidé jazyk používají a toto používání jazyka popisuje a objasňuje. Nedělá si žádné ambice určovat co je v jazyce správná gramatika a co špatná gramatika. Ten prvý postup bych nazval "pruským pohledem na jazyk" a ten druhý postup "anglickým pohledem na jazyk".  Neodvažuji se tvrdit, který je správnější, i když jako přírodovědec, matematik a fyzik, bych preferoval formálně dobře definovaný a strukturovaný jazyk s přesně určenými významy slov i slovních spojení a pevně definovanou gramatikou (tedy jazyk matematiky). Většina lidí by ale určitě byla proti.

ladislav 2.1.2010 14:42

Re: Klaus má pravdu

A to je jako argument ? Mně by nevadila menšinová vláda ODS,nebo ODS s lidovci, ale nemůžu souhlasit s vládou zelených pomatenců a to byly tři roky,které fakticky kočírovaly biomasa, zubajda, bláznivá jakubková a zmíněný šéf tohoto harému bursík.

dhimmi 2.1.2010 14:37

Re: "Falesny a prazdny" Obama

Ten slavný Hussein Chamberlain Obama je ještě horší než  Roko,protože bachráč z RaJe škodí "jen" v ČR.

martiXXX 2.1.2010 14:32

chytrý Topolánek

Topolánek udělal velmi chytrou věc..prosadil Klause jako prezidenta.....jinak by v čele ODS nyl nyní Klaus......udělali z něj spíše ceremoniální figurku

a. 2.1.2010 14:31

Re: Mlčeti zlato.

Dobry den, vtipne,elagantni a suse anglicke. G.B.Show se asi pousmal. Se zajmem si prectu reakce. Srdecne Vas pozdravuji a.

a. 2.1.2010 14:20

Novorocni projev...

...pana V.K.,t,c.presidenta,je takove :"Patlama,patlama,patlama...."(viz.Pekaruv cisar),pronesene v zari reflekoru,pred TV kamerami a mikrofony. Inu, co lze ocekavat od

 toho pana! Jenom opet potvrzeni latinskeho:"SERMO DATUR CUNCTIS,ANIMI SAPIENTIA PAUCIS." (preklad-Kazdemu je dana rec,jen nekterym dusevni moudrost)

lubošek 2.1.2010 14:19

Mlčeti zlato.

Myslím,že toho neřekl málo ,měl toho neříci mnohem více,pokud možno vše.

Lucy 2.1.2010 14:12

"Falesny a prazdny" Obama

Myslim, ze Cesko by potrebovalo politiky, kteri by se aspon trochu , co se tyce urovne, dali srovnat s Obamou nebo Angelou Merkel.

Myslim, ze autor clanku je nesmirne omezeny a arogantni.

dhimmi 2.1.2010 14:09

Re: Klaus má pravdu

Falmer a Roko už to ekonomiku jistě odblokují.Jen jsem zvědav co řekne "ochránkyně přírody" Zubovová na to,až její kumpáni z KSČSSD odblokují i doly v Trojanovicích.

Starý Sudeťák 2.1.2010 14:02

Re: Omyl pana Štěpánka

Velice rád čtu příspěvky čtenářů a podivuji se znalosti, lépe řečeno neznalosti české gramatiky. Vážený pane, správný tvar přechodníku přítomného mužského rodu slovesa cítiti je cítě. Jinak buďte zdráv Vy i Váš prezident.

ladislav 2.1.2010 13:51

Klaus má pravdu

když kritizuje Topolánka,jen to neřekl naplno.Takže pro méně chápavé - Topolánek způsobil, že této zemi tři roky vládl vlastizrádce a pomatenec Bursík.Výsledek ? Zablokovaná jaderná energetika, zablokovaná výstavba dopravní infrastruktury, ekonomická zvěrstva typu biopaliva, vetrníky a slunečné elektrárny, zpřísnění ekologických zákonů,už tak přísnějších než je standart EU.V součtu ekonomický úpadek,který jen zrychlil krizi a vyhnal desetitisíce lidí na pracák a ČR do třetí ligy východoevropských zemí.Tak za tohle je třeba kritizovat Topola-že se nechal tři roky držet od Bursíka za koule.

. 2.1.2010 13:42

Re: Omyl pana Štěpánka

Konkrétními fakty nemohu posloužit, protože žádný politik není tak blbý, aby svůj neseriozní čin napsal na papír a ještě se pod to podepsal. V takový důkaz snad ani nedoufáte.  Informace pochází přímo z ODS, kde už údajně Topolánek kope kolem sebe a likviduje oponenty, cítíce, že ztrácí půdu pod nohami.  Vzhledem k tomu, že Topolánek se oponentům mstí, je mi líto, ani ono jméno zdroje Vám nesdělím.  Máte právo na to mi věřit, nebo nevěřit. Já jen zveřejňuji to, co si lidé u kávy mezi sebou sdělí a nemají důvod si vzájemně nevěřit.  To je vše, co mohu k tomu dodat. Přeberte si to sám.

fimfarum 2.1.2010 13:40

Re: Omyl pana Štěpánka

Prezident Vás všechny převýšuje nejméně o tři hlavy. Vybudoval Vám stranu, Vy jste ji zbořili. Všechny Vaše neúspěchy na hlavu Klause. Z ODS jste udělali odeesku a Topolovou stranu, ta nemá nic společného se stranou, kterou voliči s takovou trpělivosti volili, s naději, že se vzpamatuájete. Pravicovým voličům jste ukradli stranu, ruce pryč od Klause, občané ví kdo je. Štěpánkovou labutí píseň nemusím, Topolova strana ante fine.. 

pepašachista 2.1.2010 13:39

Re: Klaus se zachoval jako chirurg

Váš příspěvek má chybu. V posledním slově jste  místo správného BLAF, napsal blog. Příště věnujte větší pozornost ´tomu, co píšete.

pepašachista 2.1.2010 13:34

Re: Tož tedy podle toho, co kdo dělá....

Stále mě napadá stejná myšlenka - proč házet perly sviním? Regan byl a bude ve vzpomínkách ZÁSADOVÝM politikem, který neuhnu. Hlavně díky jemu se zhroutil komunismus v Evropě!

MK 2.1.2010 13:29

Re: Klaus se zachoval jako chirurg

Zdarvím Vás pane Streite a přeji Vám do nového roku pevné zdraví, spokojenost a  hodně úspěchů.  Jako obvykle s Vámi souhlasím a těším se  na Váš příští blog.  S úctou MK

pepašachista 2.1.2010 13:27

Re: Klaus se zachoval jako chirurg

Jak ovážné, odříznout ODS, nebo dokonce zaříznout? To znamená "popravit" 3O % /!!!/ voličů této strany? A zločince, vrahy a vladtizrádce z komunistické strany postavit znovu na vrchol politiky na věčné časy? Kdy se konečně probudíte? 

jirka.s. 2.1.2010 13:27

Re: Nejpříšernější postava české politiky.

Rád vypomohu, jiříku!

http://blog.idnes.cz/blog/2418/24048/Paroubek.JPG 

Jenda 2.1.2010 13:26

tak on sam nebo jemu blizke osoby nebo kdo tedy?

Martin Vlk 2.1.2010 13:22

Re: Omyl pana Štěpánka

Závidím vám vaši jistotu, jak byli všichni předem domluveni. To máte odkud? Topolánek je váš strejda nebo jak to tak přesně víte?

A mimochodem, i pokud by byl M.T. anděl se svatozáří a bělostnými křídly a kdyby ještě k tomu denně snesl zlaté vejce, i tak by to všechno bylo málo.

Protože třicetikačky tohle nezajímá. Tam nepotřebujete morálku a charakter, stačí vám hloupé, průhledné lži, ale musí jich být hodně. Přihoďte k tomu ještě pár slibů (13 důchod) a s touhle masou tupounů klidně prosadíte i povinné holení hlav. 

Bohužel skvadra Paroubek - Ráth - Tvrdík přesně odpovídá složení voličstva v této zemi. Tedy bývalý papaláš - kariérista bez náznaku charakteru - neschopný podržtaška. Bohužel.

pepašachista 2.1.2010 13:13

Re: Omyl pana Štěpánka

Jen tak na okraj: kde , kdy a od koho jste zjistil, že Topolánek a jeho spřízněnci byli domluveni nedat Klausovi svůj hlas. Prosím konkretní fakta!

. 2.1.2010 13:02

Omyl pana Štěpánka

Milý pane Štěpánku, velmi se mýlíte. Onen jeho nástupce mu na hrad pomohl zcela nedobrovolně a situací donucen, protože se prosadila volba veřejná. Pokud by se volilo tajně, Topolánek a pár jeho spřízněnců bylli domluveni nedat Klausovi svůj hlas. To za prvé. A za druhé,  kdyby byl MT slušný člověk s morálně čistým štítem, nepokřiveným charakterem, pevných zásad a moudrý politik, tak by nebylo svržení vlády.  Pád vlády padá na hlavu dvou ambiciozních , bezskrupulozních a nečestných Moravanů : Topolánka a Paroubka.  Kdyby jich nebylo,  vítězilo by racio.

Marat 2.1.2010 12:55

Re: Topolánek je hrobařem ODS!

To se Topolánek dral do té Strakovy Akademie, nebo jej sestavením vlády hnedle dvakráte za sebou pověřil Klaus? Proč tedy Klaus nepověřil sestavením vlády třebas vaš idol Paroubka? Mohl pověřit i jiného. Proč tedy pověřoval Topolánka?. Žijete v ČR a toto nevíte? Vy nenávidíte Topolánka a hledáte na něm ničemnosti mikroskopem. Zdůrazňují, že mě na Topolánkovi vůbec nezáleží. Nežijí a nechci žít v ČR, ani jinde v Europě. Když vás  Paroubek  se svou partají a komunisty dovede do otroctví, tak to mě také jedno. Co kdby ste Jiří prozradil, jak měl tedy Paroubek sestavit vládu bez přeběhlíku? Necpal se nahodou do ty Strakovy Akedemie právě Paroubek a nezuřil, že ty volby nevyhrál a že se moc na to vládnutí těšil?

jarda 2.1.2010 12:54

Re: Topolánek je hrobařem ODS!

nevěř tomu , že je možné se tak znemožnit, že tě baretky nebudou volit. Jen jim musíš stále sypat do huby. Kdyby to bylo možné, tak by (nejen) po sociáonlí demokracii neštěkl ani pes.

Han 2.1.2010 12:52

Re: Vážená redakce,

Nejste sám, neměl jste tam smajlíka?

Jiří 2.1.2010 12:32

Topolánek je hrobařem ODS!

Veškerá vina padá na jeho hlavu! Kdyby se po pochybném volebním "vítěztvím" nedral do Strakovy akademie ale zdvořile přidržel dveře Paroubkovi,mohli jsme dnes být ušetřeni všech debilit z dílny ČSSD a KSČM.Ta vláda by se i s Paroubkem,Škromachem,Rathem ,lidovci i zelenými  znemožnila tak,že by je příště nevolili ani ty socky kterým naslibovali pečený holuby přímo do huby! Paroubek by možná založil novou ČSSD na Marsu a občané Česka se mohli věnovat činnostem ve SVŮJ prospěch.

JaS 2.1.2010 12:30

Re: Vážená redakce,

Je to známka určité nervozity - něco se děje. Půjde asi o prachy.