3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PETR 2.1.2010 9:21

A co vyjádření pana Schwarzenberga ?

Vyšlo pár hodin po Klausově projevu a je výborné. Jinak - souhlasím s panem Štěpánkem.  A ještě  bych chtěl připomenout slova  pana Topolánka z interwiev v Profitu: " V situaci, kdy vláda pracovala v Evropské unii dobře, kdy lidé byli hrdí na Českou republiku, kdy jsme řešili naprosto nebývalé problémy, jsem věděl, že je otázka týdnů, kdy přijde tento útok. Protože kdyby  nás nechali dodělat předsednictví, tak bychom byli k neporažení."  ( 2.11.2009)  Plně s ním souhlasím. Vláda musela padnout, aby mohl Klaus a Paroubek kalit vodu. Kdyby nepadla, měli bychom dluh o desítky miliard menší.

JardaB 2.1.2010 9:11

Stále

slyším.Klaus pomohl k odchohu Topolánkovy vlády.Ale,pokud by tato vláda stála za něco,tak by se mohl by se Klaus stavět třeba na hlavu a s vládou by to ani nehnulo.Jenomže,byla dobrá?

Oponent 2.1.2010 8:59

Jaká škoda .....

.... se stala s pádem vlády? Žádná! Když padne špatná, nefunkční, asociální a korupční vláda - nic špatného se neděje. .... Jen Petr Štěpánek musí ještě nějaký čas počkat, než senstane poslancem za ODS!

picc 2.1.2010 7:18

Re: Klaus získal už jako dítě typickou pražskou mentalitu

Křivák  Klaus. Fuj !!!

Jackie 2.1.2010 7:16

Re: Tajtrlíku Štěpánku Mlčte...

RSDr. Janeček se ozval

picc 2.1.2010 7:15

Re: Klaus a loajalita

Klaus je zbabělec a křivák. Ostatně jako každý "správný" Čech.

Mgr. Milda 2.1.2010 7:05

Klaus získal už jako dítě typickou pražskou mentalitu

jako lokaj hrbí hřbet a prosí o presidentský úřad, jednou v úřadě, kope své lokaje do zadku. Takhle to bývalo už za Rakouska Uherska, nedivme se proto. V současnosti to hraje na obě strany- jak na ODS, tak na Paroubka, vždyť v podstatě jde o stranu jedinou, která se jenom z pragmatických důvodů dělí na levici a pravici, neboť tak to vyžaduje demokracie. Pokud se V. Klausovi podaří dát dohromady velkou koalici, oposmlouvu nebo Národní frontu, má vystaráno. Podívejte se v televizi na t.zv. wrestling, perou se tam v ringu dva hrozně nebezpečně a rozzuřeně vyhlížející  muži, dávají si však velmi dobře pozor, aby to nebolelo, vše je předem nacvičeno a domluveno. Po zápase odcházejí z ringu náhle nejlepší přátelé. Takhle mi připadá i česká politika.

Dr Janeček Fr. 2.1.2010 7:05

Tajtrlíku Štěpánku Mlčte...

neztrapňujte se prosím vás,přece dobře víte,že vaše tlachání nikoho nezajímá.Mlčte,mlčte,mlčte,tajtrlíku.......................................................

Pinkas 2.1.2010 6:33

Re: Já a Klaus.

Jo, pravda vždy byla solí v očích levičáků!

Pinkas 2.1.2010 6:32

1000%

souhlasu s posledním odstavcem!

J. Bakulová 2.1.2010 6:13

Re: Klaus a loajalita

ano, to bylo opravdu horší, než Sarajevo, protože to mělo mezinárodní dosah. Na Klause mě to mrzí teda moc, i kdyby to zlehčoval jak chtěl, je to nesolidní, podrazácké a měli by si to uvědomit všichni, i když nejsou Topolánkovi příznivci. Udělal to vládě Topolánka, podruhé to může udělat i vládě jiné.

M.S. 2.1.2010 4:54

Re: . . . první vyslovení nedůvěry vládě od roku 1918 . . .

Jedinou chybou bylo, že se to nestalo dávno před tím.

Brabec 2.1.2010 3:01

Re: . . . první vyslovení nedůvěry vládě od roku 1918 . . .

Ta vláda nevládla. Resp. vládli Zelení a Kalousek. Vůbec, ale opravdu vůbec té vlády není škoda. A hlavně : porazila se sama, Zelení se rozpadli a v ODS už taky měli svého předsedy dost a mají nadále.

97 2.1.2010 2:31

Re: Já a Klaus.

kdepak, naopak ted pujde az do Snemovny, dostal se na prakticky jiste misto... uz se nemuze dockat, akorat mu to ten straslive zly p. Paroubek protah az do jara, to je jiste nefer, to mu nezapomene...

vlasta 2.1.2010 2:00

Já a Klaus.

Koho, pane Štěpánku, myslíte, že zajímáte? Mimochodem, nebylo by už načase dělat něco užitečnějšího?

ascari 2.1.2010 1:45

Klaus a loajalita

Loajalitu výdy Klaus vyzdvihoval.Jako příklad bezpáteřnosti uváděl(celkem oprávněně)sarajevský atentát.Jak by asi nazval člověka,který využije pomoci a podpory jiného politika ke svému zvolení(a že ta podpora nebyla Špidlovsky formální),aby ho poté,až má funkci v kapse pěkně zkoupal a to za podpory dalšího politika,který rzanzně proti jeho zvolení vystupoval?

šašek 2.1.2010 0:49

Re: . . . první vyslovení nedůvěry vládě od roku 1918 . . .

No právě. Možná. že by nás stejně poškodilo, kdyby vládě nebyla nedůvěra vyslovena. To by potom na nás  koukali, co to máme za premiéra, který si neumí dát pozor. Ale kdyby, chyby, vyzkoušet to už nemůžeme.

komenský 2.1.2010 0:43

...

v naprosté většině věcí se štěpánkem nesouhlasím, ale dnes má pravdu.

Chosé 2.1.2010 0:28

Dvacet let politikem

Že jsem nezaznamenal, že byste byl Štěpánku dvacet let politikem, spíše jste cizopasníkem přisátým na těle téhle republiky, jenže ... většina "politiků" je na tom vlastně stejně jako vy. Zkuste se živit chvíli sám, odvádět daně a pak nám o tom napište. A že jste klon Klause, o tom nás nemusíte přesvědčovat.

Hadí oči 2.1.2010 0:25

. . . první vyslovení nedůvěry vládě od roku 1918 . . .

A ještě prý:  "A že to Českou republiku velmi poškodilo, navenek i dovnitř."

Kolikátou vládu dejme tomu za posledních dvacet let má Itálie? Patnáctou, třicátou??

A vůbec to nevadí. K jejímu zatím poslednímu a současně i několikáterému předsedovi klidně jezdí na sexypárty politici z rozvojových zemí.