27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
drak 27.1.2007 22:29

Re: Re: Ano, idiotů bylo vždycky trochu moc ...

Spíš ten váš, bohužel.

drak 27.1.2007 22:32

Re: S Klausem jedině souhlasím.

Obsahově se s tím dá souhlasit, jen ta forma by mohla být méně prostořeká, většinou se tím nedosáhne ničeho dobrého a zbytečně dáváte prostistraně do ruky argument, že jste hulvát.

Jiří K. 28.1.2007 10:17

Re: Re: S Klausem souhlasím... draku, draku

Právě ten obsah je ještě mnohem idiotštější než použitá forma.

Vždyť je tomu přesně naopak. Právě zkušenosti z těch dvou válek vedly mimo jiné k instituci, která zavedla pravidla hry pro spolupráci na mírových základech a která mimo jiné přispěla dnes k již více než šedesátiletému období bezprecedentní stability a prosperity. Myslíte, že se ještě někdy budou řešit spory mezi Němci  a Francouzi způsobem jako na Sommě, u Verdunu nebo u Dunkerque? Mocnosti, které po celá staletí řešily svoje konflikty na bitevních polích (a zpravidla do toho zatahovaly nemalou část zbytku kontinentu) dnes již celá desetiletí řeší třecí plochy u jednacích stolů. Namísto toho, aby se maršálové v skrytém prostředí generálních štábů věnovali plánování bleskových úderů, tak dnes vámi nenávidění eurobyrokrati a eurokomisaři veřejně vyjednávají o společných pravidlech směrnicích. Co je lepší?

Ty ubohé a eurokraty zdevastované evropské státy dnes již vlastně ani nedisponují dostatečnými vojenskými kapacitami, aby si to mezi sebou navzájem mohli vyřídit pěkně postaru, tak jako v první polovině minulého století a celá staletí nazpět. Jak otřesné, katastrofální, nedemokratické. Byly připraveni o svobodu budovat si své tankové divize a svobodně plánovat jejich co nejsmysluplnější využití.

A jako by jim to nestačilo, teď ještě zákeřně nasazují tento chomout podvedeným a pomýleným východoevropanům, zejména nám ubohým Čechům, kteří jsme se přece vždy sami uměli o sebe nejlépe postarat, jak lze dovodit z naší historie v posledních cca 600 letech.

Tomu se musíme rázně postavit. Opravdu jenom idiot nemůže nevidět tu zrůdnost. Vždyť my sami přece nejlépe víme jak na to, máme zde skvělé a všeho znalé politiky a dokonce i celou jednu stranu, která vždy ví lépe než celý zbytek Zeměkoule co a jak se má správně řešit. O prozíravosti a kreativnosti jejich svobodných kroků se po světě vyprávějí celé legendy, opravují se učebnice a obohacují se odborné slovníky o nové české výrazy.

Alfons 27.1.2007 3:35

Au, au,

nešahejte nám na zoubky. Vždyť by z nás mohly být nuly. Nám nahoře se tady dobře žije. Neberte nám naše pergameny a privilegia. Ohrožujete naši právní kontinuitu z bývalého režimu. Tedy přesněji řečeno jen to co se nám hodí.

saša 27.1.2007 2:39

ten Klaus je v NP

pečený vařený - toje podivné, že tak moc , tak často -KDO ho pořád do NP zařazuje? Co je za tím? Láska ke Klausovi, kterého kus od hranic nikdo nezná, který - na rozdíl od Schwarzenberga, je za hranicemi neznámým politikem - znají ho leda novináři. A potom Putin.

Melein 27.1.2007 3:28

Re: ten Klaus je v NP

A vy:-D

jirka.s. 27.1.2007 8:17

Re: ten Klaus je v NP

Stýská se ti po Vízkovi, Jičínském či Jelínkovi?

Melein 27.1.2007 2:25

EU!

Zatím my stále více a více připomíná RVHP (krom plánování), ale i toho plánování se časem můžeme dočkat. O tom, že jsme plnoprávnými členy EU si zatím můžeme nechat jenom zdát (třeba Schengenský prostor např. a jeho omezení kvůli SW - větší hloupost než jsme čekali). V Evropě vždy rozhodovaly mocnosti a my jsme, bohužel, jen takovým tím apendixem (pro tu velkou Evropu) a tudíž nechápu to EUhujerovství někteých občanů, zřejmě tak zpitomělých panem (dnes poslancem v EU) Špidlou, kteří stále věří, že EU je pro nás nanejvýš spasitelná a ve jménu toho se vzdají i své suverenity! V EU by si hlavně měli udělat pořádek ve svých kancelářích a vykopat zbytečné lidi, pak bych jim i věřila. Ale nemíním podporovat své státní úředníky a ještě nějaké pitomce v Bruselu! To by si paní Merkelová měla hlavně uvědomit, že přemíra byrokracie v Bruselu je tou hlavní brzdou té slavné EU stavy.

Kasandra 27.1.2007 5:20

Re: EU!

Základní fakt - Špidla není poslancem v EÚ.Když už plácáte,tak aspoň nelžete...;-(

josef 27.1.2007 7:31

Re: Re: EU!

tím hůř, že není volený, ale dosazený eurohujerkomisař

sláva 28.1.2007 0:37

Re: EU!

Kolik úředníků by mělo být v Bruselu, aby jich nebylo přemíra? Kolik v české vládnoucí struktuře?

No výborně, pane autore: jsme takovým tím apendixem, vždyť to píšu na jiných místech, takže ty velké mocnosti si s námi jako se "slepým střevem" Evropy lehce poradí. Jsme evropský prd a buďme rádi, že nás, křupany, vezmou do velké společnosti. (A to jsem velkej vlastenec, byste se divil. Ale umím posoudit, kde je naše místo a jaký reálný vliv. )

marek 27.1.2007 2:05

to by

byla komická představa, ten evropskej ministr zahraničí :). Když se ani jednotlivé státy samy uvnitř nedohodnou na jednotné zahraniční politice, jak by se teprve dohodla evropa. Ať jdou eurofederalisti do háje.

Lavicka 27.1.2007 1:46

Ten Klaus je ale kus vola.

Kdyz pominu vsechny jeho tupy blaboly, tak bych mu rad sdelil, ze US je Federace 50 statu, neco co chce byt Evropa. Holt cesky prezident.;-D;-D;-D

Derik 27.1.2007 6:14

Re: Ten Klaus je ale kus vola.

USA funguji jako jednotny stat: jedna mena, jeden uredni jazyk, jedna zahranicni politka, ekonomicka homogenita, atd. K tomu ma EU dnes daleko. Klaus jen rika ze umele urychlovani integracniho procesu uredniky neni spravne a zadelava to na budouci problemy.  Nech se definuje spolecne minimum a mozna se k tomu postupnym vyvojem dospeje.

Jinak velmi kriticky nazor na EU ma napr.i nemecky ex-prezident.

sláva 28.1.2007 0:44

Re: Re: Ten Klaus je ale kus vola.

Tohle číst je fakt zábava, jen abych nepřišel o rozum. Pane, společné minimum tu už ta EU a její předchůdkyně má několik let, to je ta kupa nepřehledných smluv, kterou má ústava sjednotit a zpřehlednit.    "... možná se k tomu postupným vývojem dospěje", praví Derik. TO určitě, když to budou Češi blokovat, tak to jistě urychlí, patrně podle zákona dialektického rozporu....

Prý: "postupným vývojem"... asi to zraje samo jak okurky. Pane, za vším je trpělivá práce. Jak myslíte, že to Merkelovou baví to vtloukat do tupých hlav?

To se nedá číst. Jak říkám, český palice vhodný tak k vaření piva.

NobodyWasHere 28.1.2007 14:24

Re: Re: Re: Ten Klaus je ale kus vola.

nepřehledná ústavní smlouva má něco zpřehlednit ? Zkuste si tu legraci přečíst a pak se vyjadřujte. :-D

Pete 27.1.2007 8:36

Re: Ten Klaus je ale kus vola.

Je to možný,že takový kretén jako Lavička umí pustit počítač?

ICO 27.1.2007 9:19

Re: Ten Klaus je ale kus vola.

Urážíte pane Lavičko to Vám jde, ale za takých 10 let si to tady snad budeme opakovat zase až budou USA bojovat v občanské válce mezi anglický a španělský mluvící občany USA

Jana 27.1.2007 13:05

Re: Ten Klaus je ale kus vola.

Jestli je někdo kus vola, tak to jste vy!! Hlupák a lempl jako vy nesahá panu presidentovi ani po podrážky jeho bot. Melete pod každým článkem to samé. Co máte za mindrák.

JH 27.1.2007 0:37

Zvolte ing. Klause

pezidentem EU a uvidíte jak v rámci konzistence jeho názorů budou odpovědi přesně opačné :-)

saša 27.1.2007 2:41

Re: Zvolte ing. Klause

výborně! Svatá pravda!

sláva 28.1.2007 0:47

Re: Re: Zvolte ing. Klause

R^R^!

Melein 27.1.2007 3:27

Pánové,

můžete si strčit celé slavné EU do zadele. Já ho k životu nepotřebuji a ani nepotřebuji jeho pitomé vyhlášky hraničící se zdravým rozumem! Ostatně děda říkal, že se nemám bavit s volem, když budu mít malý bič:-D

Kasandra 27.1.2007 5:23

Re: Pánové,

Jednu vyhlášku,která hraničí s Vaším zdravým rozumem ......prosím ..:-/

pepe 27.1.2007 8:26

Re: Re: Pánové,

My cukrovarnická velmoc,budeme dovažet cukr!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasandra 27.1.2007 5:21

Re: Zvolte ing. Klause

R^R^R^R^R^:-D:-D:-DR^R^R^R^

Jiří K. 27.1.2007 10:45

Re: Smutná pravda.

Bohužel.

krtek 27.1.2007 11:52

Re: Zvolte ing. Klause

Máte pravděpodobně pravdu jak by to dopadlo, ale stejně, proč přát těm ostatním taky to nejhorší, co by je mohlo potkat. Bude problém se V.K. zbavit doma, hlupácí ho totiž stále mají za nejdůvěryhodnějšího politika této země. Nečiňme proto jiným to, co nechceme, aby oni činili nám.

Jiří K. 27.1.2007 13:05

Re: Re: Zvolte ing. Klause

Co dodat Krtku? R^;-);-D