27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T 28.1.2007 18:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, kLausův postoj je

To ne, tam to zmrsili lidi a ekonomove stejneho kalibru, jako "Profesor";-);-);-).

historik 28.1.2007 21:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, kLausův postoj je

Tak všude to mršili  "profesoři". A kde jste byli vy chytří?

jirka.s. 27.1.2007 17:41

Re: pro zmršeného Zimu

Proč by se Klaus unavoval se zabývat nějakou ekonomikou, když to za něj zařídíš ty z nějakého toho německého klecového lůžka. Předpokládám, že v Německu určitě unijní předpisy sice platí, ale jak znám Němce,  nějakou tu výjimku si  v Bruselu zařídili, protože velice správně předpokládali, že se u nich sem tak budou vyskytovat podobná nebezpečná individua jako jsi ty.

František I. 27.1.2007 11:14

Re: BYLO BY ZÁHODNO

Všichni jmenovaní, krom paní Bobošíkové, se mi jeví jako velmi vhodní zástupci naší republiky. Jestli si několik zastydlých sockomoušků myslí opak, potom tu naštěstí máme svobodné volby. Pokud v nich neuspěli, a oni naštěstí neuspěli, tak se mohou snad pouze kopat do riťi anebo zvracet na psíku. Tak už to bohudík v demokracii chodí. Pokud by sockomouši ovládli svými vejšplechty veřejné mínění a zvítězili, byl bych to já, kdo by se užíral vzteky, popřípadě emigroval. Totéž ovšem mohou udělat i oni. Kuba, Venezuela, Severní Korea či některé africké či asijské socialistické státy jsou jim jistě k dispozici a na jejich názory se těší. Jinak také zaplať pán Bůh za Klause. Doufám, že se tato paskvilní vláda dohodne alespoň na předčasné volbě.

Petr Brodský 27.1.2007 14:21

Re: Re: BYLO BY ZÁHODNO

Jásáte nad výsledky voleb a zároveň vládu, která z nich vzešla, pokládáte za paskvilní. nemáte v tom stejný guláš, jako v těch představách o smuslu evropské integrace?

Petr Brodský 27.1.2007 14:25

Re: Re: Re: BYLO BY ZÁHODNO

Mimochodem, když obndivujete klause, co se vám nelíbí na paní bobošíkové, Ta má stejné názory na EU jako on. A navíc mi připadá sexuálně daleko přitažlivější.

jirka.s. 27.1.2007 17:43

Re: Re: Re: Re: BYLO BY ZÁHODNO

To jsi tedy pěkný úchyl! Té bych se nedotknul ani dvoumetrovým klackem!

drak 27.1.2007 21:56

Re: BYLO BY ZÁHODNO

Nepopírám, že byrokracii tu máme. Nicméně zkuste si něco, jakoukoliv drobnost, vyřídit například v takovém Rakousku a začne se vám okamžitě po zlatých českých byrokratech okamžitě stýskat. A co takhle třeba v Rusku? Zkrátka buďte rád, že jste kde jste. Co se výše uvedených týče, tak ne, že by mne nedokázali některými svými výroky či skutky rozčílit či popudit ale kam se všichni dohromady hrabou třeba na pana Paroubka, zkrátka mi nevadí, ve srovnání s ním jsou všichni úžasní.....

Marie 27.1.2007 9:47

EVROPA BEZ VÁLEK

Evropská unie je pro mě zárukou míru, byť to zní pro mnohé naivně. Pakliže hlava státu toto blokuje, pak se nemůže ohánět NÁRODNÍMI ZÁJMY, vlastními zájmy, to  prosím ano. No, musíme to všechno přečkat, snad naše diplomacie bude uvažovat v širších souvislostech.

jasan 27.1.2007 10:17

Re: EVROPA BEZ VÁLEK

EU je zatim jen zarukou nebetycneho bezpecnostniho pruse.u.

Staci se jen podivat na placeni palestynskych terorristu a co hur - Dansko a karikatury....

Alfons 27.1.2007 10:23

Re: EVROPA BEZ VÁLEK

Když bude EU popereme se v Evropě o něco později. Ale o zabránění konfliktu v Evropě se především jedná. To si mnozí zdejší mudrcové neuvědomují. A mír je DRAHÝ. O tom není pochyb.

Pete Brich 27.1.2007 13:06

Re: Re: EVROPA BEZ VÁLEK

To je fakt. Když se prát, tak podle Euroústavy!!;-D;-D;-D;-D;-D

PB

Plzák 27.1.2007 10:43

Re: EVROPA BEZ VÁLEK

Vážená, co to tu kážete? Kdo chce v Evropě válčit? Na to nepotřebujem unii. Nejste vy taková sovětská holubička míru.

Marie 27.1.2007 12:34

Re: Re: EVROPA BEZ VÁLEK

Pane Plzáku, pěkně jste mi to nandal, ale k Sovětům mám opravdu daleko. 20 roků  okupovali město, ve kterém žiji a v žádném případě jim nevěřím, o pohromách, které tu napáchali raději pomlčím, to byste musel prožít na vlastní kůži. Vzdělání, nevzdělání, dovolili mi akorát uklízet. Myslím si ale, že v bývalé Jugoslavii se válčilo zcela nedávno, je proto logické, že slovo MÍR pro mě není frází. Zdraví Marie a omlouvám se Vám

SÍLA ODSUDU 27.1.2007 12:45

Re: Re: Re: EVROPA BEZ VÁLEK

 Za co se prosím Vás hloupému Plzákovi omlouváte, Marie....

Marie 27.1.2007 13:12

Re: Re: Re: Re: EVROPA BEZ VÁLEK

...že jsem ho rozčílila

Bath 27.1.2007 15:58

Re: Re: Re: EVROPA BEZ VÁLEK

Jugoslávie by nám měla být varováním před pokusy uměle vytvářet z Evropské unie jeden stát.

r.p. 27.1.2007 14:42

Re: EVROPA BEZ VÁLEK

Sjednocení Evropy by mělo svůj význam jedině vtom případě, že by prezidentem Evropy byl jmenován pan Klaus.

Marie 27.1.2007 15:10

Re: Re: EVROPA BEZ VÁLEK

Opravdu to myslítě vážně? Přesvědčte mě prosím.......díky

Ivan Nový 27.1.2007 18:44

Marie, dnes se staví základy příští občanské války v EU.

Vy si snad necháte nakálet na hlavu z Bruselu? Od Němců a Francouzů? Proč? Protože se bojíte odporovat?

Marie 27.1.2007 19:52

Re: Marie, dnes se staví základy příští občanské války v EU.

Nebojím se odporovat, ale zdá se mi, že je to poprve v historii, kdy se Evropa domlouvá jak spolu žít a ne jak se napadat......i tak díky za názor, dobrý večer přeje Marie

sláva 28.1.2007 0:16

Re: Marie, dnes se staví základy příští občanské války v EU.

Panebože, to je slovník: nakálet... od Němců a Francouzů... pane, kde to jste? Vždyť tam máme právo veta! Takový prdeček jako ČR v Evropě pro 350 mil. obyvatel. Nekáleli na nás ti Němci, pane, od Oty I., II,. III, ... Fridricha.. Adolfa... neměli jsme s nimi náhodou tisíc let problém? Čtěte Palackýho (chtělo by se dodat v duchu diskuse: umíte-li)... A teď k nám přijede kanléřka dokonce jednat, nevolá Chvalovského do Berlína, aby to podepsal a neřve na něj (víte, o čem je řeč?)

Ale správně, pane: husiti šli proti všem, nakonec taky tak dopadli proti sjednocené Evropě a zničili nadlouho naši do té doby slušně prosperující zemi. Tak dobře: oni jsou v EU, my mimo. Jak vám chutnaj cla? Jak se vám žije o samotě vedle takovýho kolosu? NEdobře? Ještě že se můžete přimknout k tomu tam dubisku, jen aby vás nezalehlo...

Tihle antievropané, co milují české palice a jejich osvícené rozhodování. Napadlo někdy, že jsme národ silně nedospělý, který přišel o elitu šlechtu po Bílé hoře, pak ho dusili, pak dorazil v r. asi 1919 vlastní šlechtu, pak po r. 1948 vlastní buržoazii aby uvolnil prostor proletářům, jejichž zájem o civilizaci a dějiny končí u Sparty, Slávie a Staropramenu. A příspěvek Ivana NOvého je z téhož hrnce. Pa.

miroslavb 28.1.2007 12:12

Re: pane slavek: mate stoprocentne pravdu

bez eu jsme ztraceni. bez eu s nami budou sousede jednat jako s opotrebovanym hadrem. co se tyce velke britanie. nechme ji vyspat ze sna svetove rise, pockejme, az prijde. a to sesamozrejme stane!

frank 28.1.2007 14:35

Re: Re: Marie, dnes se staví základy příští občanské války v EU.

O.K. Pod vládou sjednocené Evropy by tady musel být rozhodně menší BORDEL, než jaký je teď!

drak 27.1.2007 22:24

Re: EVROPA BEZ VÁLEK

Až se Achmadín Neřád a jeho přátelé naší milé EU poptají, kolika divizemi schopnými nasazení hodlá svůj zaručený mír bránit, tak milá EU zjistí, že je bez USA naprosto v háji (což je velmi slušně řečeno). Hlava státu neblokuje nic, nežli jen další příliv nesmyslné legislativy z EU od lidí, které nikdo z nás nevolil. Chce-li mi někdo vytvářet legislativu, měl by také býti mnou volen a mě se zodpovídat. Navíc onu euroústavu zablokovali v referendu Holanďané a Francouzi, myslíte si, že poslechli hlavu našeho státu? Domnívám se, že hlava státu na rozdíl od mnoha jiných lidí používá mozek a proto jedná tak, jak jedná. Britové konec konců měli a mají vůči euroústavě rovněž silné výhrady, domníváte se, že bez důvodu? Já se domnívám, že právě to, že naše hlava státu a mnozí další lidé dokáží uvažovat v šírších souvislostech, je důvodem toho, že euroústava neprošla a dokud radikálně nezmění podobu, tak neprojde ani v nejbližší budoucnosti.

sláva 28.1.2007 0:28

Re: Re: EVROPA BEZ VÁLEK

... a už by tu EU měli taky rozpustit, jako se rozpustila Společnost národů... to pak má každý hned to hlavní slovo, a hned může dát druhýmu přes tlamu.. Áda to názorně předvedl.

Tak naši poslanci, co jste je volil, se vám zodpovídají? Nepovídejte. Nejlépe se mi teď zodpovídali za program své strany Pohanka s Melčákem.

Angličanům se nechce do EU? Jistě, je to v rozporu s tradičním velikáštvím bývalého impéria, nad nímž slunce nezapadalo, pak zapadalo, až zapadlo. Měli vždy "splendid isolation" až do doby, kdy na ně lítaly V-2. Však oni přijdou taky k rozumu. Klaus prostě chce jakýsi diskusní klub zcela nezávislých, tudíž i rozhádaných (viz tato rubrika jako příklad) států. TO už tu ovšem bylo. "Nesmyslná legislativa z EU...", no, naši poslanci  nikdy nezakážou kouření v restauracích. Až to prijde z EU, tak tam snad zajedu poděkovat, že mě ušetřili rakoviny plic, která ovšem našim samostatným poslancům nevadí (vivat Phillip Morris!)

Bože, jak já si přeju, aby mi vládli ze Štrasburku  evropské mozky a ne z Malostranskýho náměstí vesničani z Čech.

NobodyWasHere 28.1.2007 14:34

Re: EVROPA BEZ VÁLEK

no vida, a já si myslel, že těch 50 let bez "horkých" válek v evropském prostoru je důsledkem toho, že se všichni "staří členové" od r.47 do r.90 skrývali pod ochranným deštníkem NATO realizovaným především armádou USA a vzhledem k tomu, že káleli do gatí strachy z ruských tankových divizí a balistických raket neměli na vzájemné ozbrojené spory tu správnou náladu.

amiZ .M 27.1.2007 9:30

Určitě, jak říká

Profesor: Více Kožených, více Rusů, a žádnou legislativu, na co, když on ví vše nejlíp?

sKoba 27.1.2007 7:53

S Klausem jedině souhlasím.

Historická zkušenost velí dávat si bacha a hlídat si zadek. Kdo po dvou světových válkách na stejném poli předá otěže vlastního kočáru, aniž by přesně věděl KDO a KAM ho poveze, je idiot. Bohužel, idiotů bylo vždycky trochu moc ....

Jiří K. 27.1.2007 10:51

Re: Ano, idiotů bylo vždycky trochu moc ...

nepochybně, bohužel ...

Váš příspěvek je toho nejlepším dokladem.;-P