2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Diskuse k článku

EVROPA: Sedm otázek, na které Nečas dluží odpověď

Fiskální pakt má určitě své mouchy a je třeba na něm ještě pracovat. Evropa potřebuje růst, aby byla schopná pomocí cílených investic (například z dosud nevyčerpaných fondů EU) vytvářet nové pracovní příležitosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Hejna 4.2.2012 7:45

Rouček zase nepřekvapil.

Z. Rychlý 4.2.2012 7:34

Jaká byla a jaká je naše vyjednávací pozice ?

To záleží vždy na tom jak kvalitní rektální speleology navolíme do Štrasburku. I díky Vám pane Roučku je naše pozice pěkně hluboko.

Dělat, že trapné přikyvování je tvořivá spolupráce, to je chucpe. Není nutné bouchat do stolu, na to nemáme, ale lézt do ....., jen abych se zavděčit těm skutečným vládcům netřeba. Styďte se.

K. Podhajský 4.2.2012 7:21

Dalsi otazky....

Jak moc se boji p. Necas sveho velkeho zivotniho vzoru "KK" Kmotra Klause?

Jak moc "jeho" Ne je ve skutecnosti "Ne" KK, ktery nenese politickou zodpovednost, ma imunitu a z politiky statu si dela hriste pro sve vlastni soukrome intrikanske zajmy ??? A to vse za tiche podpory oblblych obcanku jeho demagogiemi, kteri v nem vidi neco co vubec neni?

J. kabát 4.2.2012 6:22

hmmmm

Bože,to je komouš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S. Sedlák 4.2.2012 4:52

Re: Panu Rouckovi dekuji za clanek navadejici k vlastizrade ...

Dovolil bych si doplnit odpovědi na otázky 3 a 4. K otázce 3 bych měl připomínku, že pomáhat mohou jen ti, kteří jsou schopni pomoc poskytovat. A těch dramaticky ubylo a i to Německo ztrácí dech  vlivem pomoci, kterou poskytuje bývalé NDR. K otázce 4. My snad máme nějaký vliv na dění v unii? Pokud projevíme jakýkoliv odlišný názor, tak nám někdo vzkazuje, že jsme promeškali chvíli mlčet nebo rovnou nás vyzve ke sklapnutí. V tom případě si soudruzi v Bruselu zcela jistě vystačí sami. Pokud je podíl na moci myšlena účast pár dobře placených šašků, ketří připomínají kývající figurky, tak to také oželím.

T. Pansky 4.2.2012 2:43

Re: Panu Rouckovi dekuji za clanek navadejici k vlastizrade ...

Priteli, nanestesti vetsina vedeni EU jsou socialiste. Nanestesti, EU neni demokraticky stavene politicke uskupeni. Protoze toto uskupeni zacina kolabovat za pochodu, socialiste tlaci na vetsi presun pravomoci do Bruselu. Je na nas, na obcanech, abychom rekli, co chceme ci nechceme. Prvnim dulezitou veci je nevolit vice socialistu do jakekoliv evropske instituce (ted se nam to vraci jako bumerang, ze jsme socialisty posilali do Bruselu, protoze jsme se jich doma chteli zbavit).

M. Prokop 4.2.2012 0:33

Re: Panu Rouckovi dekuji za clanek navadejici k vlastizrade ...

Pyskoun Rouček je socan, momentálně na EUnijním cecíku přisátý.

Toť vše.

T. Pansky 4.2.2012 0:31

Panu Rouckovi dekuji za clanek navadejici k vlastizrade ...

Rad odpovim na jim kladene otazky:

1/ Co pozitivního nám jeho NE přinese? - Ja otazku otocim a zeptam se: co pozitivniho nam prinese pane Rouckovo ANO? Nic. Pouze ztratime kontrolu nad sebe samou. Jenze o to evropskym socialistum presne jde - dalsi presun pravomoci a moci celkove od obcanu do centra. 2/ Proč se domnívá, že jsme chytřejší než ostatní srovnatelné státy EU? - Nas predseda vlady mel jediny tolik odvahy, ze rekl to, co si astatni pouze mysli a boji se to rici. Mozna to nechteji rici, protoze jim byla naslibovana tepla bruselska mista. Jenze cela tahle smlouva podleha statnim ratifikacim. Socialiste se uz ale aktivne pustili do zastrasovaci politiky. 3/ Kde bere jistotu, že nebudeme sami potřebovat pomoc? - Pokud se k vlade dostanou socialiste, zajiste budeme potrebovat pomoc, nebot vsichni socialiste rozhazuji, nebot to ukradnou soukromemu sektoru (potazmo vsem obcanum). 4/ Chceme mít vliv na dění kolem nás? - Mne je celko jedno, kolik stoji kysele okurky ve Francii nebo ponozky v Italii. Neni mi ale jedno, pokud se ma vlada chova nezodpovedne. 5/ Kam chce ODS vést náš stát? - Pomerne hloupa otazka odpovidajici mentalite autora. Stat neni treba nikam vest. je treba se chovat zodpovedne a nechat obcany hrde a svobodne zit. Vice byrokracie je toho presne opakem. 6/ Kde bere Nečas jistotu, že výhody volného obchodu nám zůstanou zachovány? - Zastrasovaci politika socialistu (takhle nejak si predstavuji nastup komunistu k moci v povalecnem Ceskoslovensku). V normalnich spolecnostech se dodrzuji smlouvy. Mozna ma pan Roucek pravdu, v socialisticke Evrope to mozna neplati. 7/ Proč ohrožuje naši vyjednávací pozici o finančním rámci EU? - I pan Roucek prece dobre vi, ze v Evrope se uz o nicem nevyjednava. Tam se rozdaji lejstra a prikaze se podepsat. Jednani pana Roucka a jeho evropskych (nami dosazenych ceskych socialistu) hranici s vlastizradou. ... top0625top@live.com