2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Diskuse k článku

EVROPA: Sedm otázek, na které Nečas dluží odpověď

Fiskální pakt má určitě své mouchy a je třeba na něm ještě pracovat. Evropa potřebuje růst, aby byla schopná pomocí cílených investic (například z dosud nevyčerpaných fondů EU) vytvářet nové pracovní příležitosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Krystlík 4.2.2012 14:22

Re: A jste Roučku docela hezký bruselský nevychovanec.

Typicky česky nacionalistické. Nemáte-li argumenty, pátráte se po občanství pisatele a bazírujete na titulech. Co Nečasovi pomůže, že je premiér a RNDr.? Zato jiná státní příslušnost pana Roučka by Vám umožnila ho prohlásit za cizáka, zrádce národa a jako takovým s ním verbálně zatočit..

M. Vondráček 4.2.2012 14:21

Re: En passant

tak běžte někam jinam, kde Vám to pustí :-) NP je projekt pana Neffa a jeho přátel a Vy mu do něj nemáte co kecat ...

Š. Hašek 4.2.2012 14:09

A jste Roučku docela hezký bruselský nevychovanec.

Ve svém karatelském příspěvku jste alespoň mohl občas přiznat premiérovi Nečasovi název jeho funkce. docela se odkopáváte. Jakou máte vůbec státní příslušnost?

Ale pro Vás bruseláky jsou premiéři zemí jen prostě "nějací Novákové".

Š. Hašek 4.2.2012 14:03

Re: Panu Rouckovi dekuji za clanek navadejici k vlastizrade ...

Panu Panskému děkuji za občanské odpovědi bruselské podržtašce Roučkovi.

Souhlas s panem Panským.

Š. Hašek 4.2.2012 13:55

Re: Opět pane Roučku plkáte o ničem!!!

Právě, že jsem ho nečetl, tak jsem velice ostražitý. A to velice.

V životě se mi to zatím velice vyplatilo. Vy jste hned "PRO" na základě "jedna paní povídala"? A na základě falšování údajů minulými signatáři tohoto paktu? Nic více. Jen říkám bacha!

Pan Rouček přinesl ale již spoustu argumentů o nečteném. A hurá podepsat!

Pan Rouček jest politolog a připadá mi, no nechci tak natvrdo, no prostě takový socialisticky naivní.

T. Krystlík 4.2.2012 13:49

Re: Černý Petr Rouček už zase žvaní nesmysly.

Tušíte Vy vůbec, jaký je rozdíl mezi národními socialisty, internacionálními socialisty a sociální demokracií?

T. Krystlík 4.2.2012 13:46

En passant

Devótnost redakce NevPsa vůči zahřívači prezidentského stolce dostoupila takového stupně, že program nepustí příspěvek se slovem k*kina.

P. Jášek 4.2.2012 13:39

Re: Černý Petr Rouček už zase žvaní nesmysly.

a proč si myslíte, že internacionální socialisté, nyní z Brusele, jsou lepší???

S. Trkola 4.2.2012 13:37

Re: Opět pane Roučku plkáte o ničem!!!

Pane Hašek, zdvořilí dotaz, Vy jste ten papír četl,že máte hotový názor . Díky za odpověď  

T. Krystlík 4.2.2012 13:37

Re: Opět pane Roučku plkáte o ničem!!!

I Vy, vážený pane Hašku, se musíte vyrovnat se skutečností, že Nečas jediný prozřel a 25 dalších premiérů nikoliv. Že by Češi byli nejchytřejší národ Evropy?

Š. Hašek 4.2.2012 13:30

Opět pane Roučku plkáte o ničem!!!

Místo, abyste přinesl konkrétní znění "paktu", tak se navážíte do premiéra suverénní země, který Vás v lecčem rozhodně převyšuje. A tak nějak je zodpovědný. Čemu/komu jste zodpovědný Vy?

Minimálně se to projevuje v obezřetnosti vůči zatím neschválenému papíru, který jste ještě ani Vy nečetl. A již máte hotový názor. A budete poučovat a kádrovat.

Před časem se takhle "diskutovalo" v pracovních kolektivech o Chartě 77 nebo o Několika větách, samozřejmě aniž by to i jen jediný zapálený funkcionář či "dělňas"četl! Smutné to bylo.

Ze všeho nejvíc mi začínáte připomínat takového toho polotroubu-funkcionáře, který jezdí mezi prostý lid vysvětlovat moudra ústředí. Tedy toho Brusele.

T. Krystlík 4.2.2012 13:28

Re: Černý Petr Rouček už zase žvaní nesmysly.

Pan Rouček je teprve druhým českým politikem, který se omluvil sudetským Němcům za vyhnání a - neodvolal. (První byl Lev Prchala.) Tím si uzavřel, pokud se nestane zázrak, návrat do české politiky, kde ve všech politických stranách převažují nacionální socialisté. V čele s Klausem.

T. Krystlík 4.2.2012 13:19

Čeští nacionální primitivové v diskusi

nepřemýšlejí a tudíž nechápou základní věc. Přidat se k fiskálnímu paktu EU znamená, že EU bude vidět do všech položek státního rozpočtu i do jejich plnění. Protože zdrojem kradení ve velkém je v ČR dnes víceméně pouze státní rozpočet, je jasné, že tzv. stranickým kmotrům pod dozorem EU vyschne přísun peněz z předražených státních zakázek. Jelikož neexistuje dosud zákon o financování politických stran, vyprázdní se partajní pokladny, do kterých kmotři lijí peníze. A to nemůže předseda strany a premiér přece připustit! Kde by pak ODS sebrala peníze na vydržování svých aparátčiků? Už je to konečně jasné?

P. Jášek 4.2.2012 13:15

Re: Černý Petr Rouček už zase žvaní nesmysly.

Aspoň se dovídáme jak fungují jejich myšlenkové pochody! Normální člověk přece Blicí Listy nečte! Takový masochista třeba já nejsem!

P. Jášek 4.2.2012 13:12

Re: Nedivte se, paní Netzer, Pes už je přece dávno sídlem českého žvástu.

Mně stačí, když ho prosadíme doma! Ono v tom Bruselistánu se stejně za chvíli bude rozhodovat podle jiných not!

Ale vážně! Jak je možné, když v Evropě je u vlády několik "pravicových" lídrů, tak v tom Bruseli si pořád vytvářejí jakousi svoji rudozelenočernou Internacionálu! A nikdo ty Žužu Manuele a Káťi Aštounovny nepošle do ...třeba penze

T. Krystlík 4.2.2012 13:06

Re: Přes všechny námitky pobouřeného nacionalistického stáda

Fajn. Pak také znáte odpověď, proč 25 premiérů, podle Vás evidentně poskoků, ač měli stejné množství informací jako Nečas, se k fiskálnímu paktu přidalo a Nečas ne.

L. David 4.2.2012 12:41

Být panem Neffem,

odkázal bych Roučka, aby si svoje bláboly zveřejňoval spíše v Britských listech.

Ale za tu srandu s pomateným Roučkem to zas někdy stojí za to.

J. Boleslav 4.2.2012 12:34

Re: Nedivte se, paní Netzer, Pes už je přece dávno sídlem českého žvástu.

Tak to máme podobný názor. Jen se obávám, že ho v spolu Bruselu těžko prosadíme.

J. Boleslav 4.2.2012 12:31

Re: Černý Petr Rouček už zase žvaní nesmysly.

Třeba má ten meidální opruz v popisu práce v Bruselu nebo v Lihovém domě. Co nechápu je, proč mu ty jeho kydy někdo pořád na NP zveřejňuje.

B. Rybák 4.2.2012 12:24

Re: Přes všechny námitky pobouřeného nacionalistického stáda

Odpovídat na hloupé, tedy od podstaty problému odvádějící otázky je ztrátou času (a špatnou vizitkou pro tazatele). Správná otázka zní: Kdo zbyde, když v EU "škrtnete" státy, které pomocí eura zvyšují svou hospodářskou moc (momentálně tedy celý sever EU, Německo a Francii), přidáte k nim státy, které byli v euro-válce ožebračeny (dluhová past) natolik, že se nemohou opovážit odporovat (jih EU), přidáte k nim balkánské členy 3. kategorie, a pak baltské státy (které, se vyhrabávají z krize způsobené především pevnou vazbou měn na euro a bláhově doufají, že "vzorné" EU-členství je uchrání před Ruskem), a k nim momentálně EU-hujery ovládané Polsko a hospodářsky vydírané o zbytky suverenity bojující Maďarsko, pak Vám zbude opravdu jen VB, ČR, a příliš malinké Slovinsko. Není to tedy otázka geniality, ale míry svobody v EU a míry odpovědnosti vůči vlastnímu národu.

P.S. Tato otázka ještě zdaleka neskončila. Uvidíme, jak národy své premiéry "pochválí" až se zjistí, co na tom úpisu, jejich premiéry podepsaném vlastně konkrétně je.

J. Kunes 4.2.2012 12:19

Re: Přes všechny námitky pobouřeného nacionalistického stáda

A proc bych si mel myslet, ze kterykoli z 25 premieru haji moje zajmy resp. zajmy statu, ve kterem ziju? Zajmy Francie nejsou nutne stejne se zajmy Ceska, casto jdou primo proti sobe.

Naopak Necas ma v popisu prace moje zajmy hajit a ja o nejakou centralni EU vladu nestojim. Necasovi drzim palce. TOP09, kterou jsem bohuzl naivne volil, me zklamala.

P. Jášek 4.2.2012 12:11

Re: Nedivte se, paní Netzer, Pes už je přece dávno sídlem českého žvástu.

Proč ne! Jenom je potřeba to sjednocení nedělat tak nějak po bolševicku přes nevolené comissaires! Prostě přirozené sjednocování dle výhodnosti pro jednotlivé státy! Bez toho, že se nějací, např. tajtrlíci z Francie, zase budou pasovat do předvoje lidstva!

M. Trhlík 4.2.2012 12:10

Re: Panu Rouckovi dekuji za clanek navadejici k vlastizrade ...

 A co už nám "vymohli"? Asi tolik co předvídavý Klaus.Nic!!!!!!

M. Trhlík 4.2.2012 12:06

Re: Panu Rouckovi dekuji za clanek navadejici k vlastizrade ...

Buďte bez obav,že nesleduji.Bohužel jejich kvákání je asi tak prospěšné,jako diskuse tady na PSU,či výroky prezidenta.Vše padá na úrodnou půdu jenom u nás a jinak naše zástupce nikdo nevnímá.Nebo snad chcete říci,že Zahradil i jiní už něco prosadili? Jak je možné,že EU ovládli socani? Po roce 1989 jsme doufali,jak  se vše obrátí a dnes si začínáme přiznávat,že jsme pořád tím černým vzadu,bez  možnosti něco ovlivnit.To nezmění ani paní Hajková,Varadinková,Kanioková,či další se svými argumenty.Kdyby Rouček nic nenapsal do dnešní diskuse,tak si ho nikdo nevšimnul.Byl tam Špidla,který se po odchodu dál věnuje politice u nás a myslíte si,že nám něco přinese?A tak  dopadnou všichni,kteří tam zastupují naši republiku.Vrátí se a doma začnou uplatňovat "bohaté zkušenosti" z EU.Nevím jestli tomu tady někdo věří,ale já určitě ne.A je mi jedno ze které strany je.

I. Klepáček 4.2.2012 11:59

Re: Přes všechny námitky pobouřeného nacionalistického stáda

Myslím, že ostatní v EU nejsou hlupáci, ale Nečas je zodpovědný naší zemi v prvé řadě. A to znamená nebýt poskok, když nemám mandát podle našich pravidel. Vy se přidáte k někomu bez dalších otázek, či připomínek, pokud to je silnější partner ?

L. David 4.2.2012 11:57

Černý Petr Rouček už zase žvaní nesmysly.

Jeho argumentace jakoby kopírovala komunisty, když nám tloukli do hlavy, jak je výhodné být součástí socialistického tábora.

B. Rybák 4.2.2012 11:36

Re: Tak se mi zda,

To je velmi těžká otázka, protože pan Rouček je tu neoblíben hlavně proto, že píše články tak "blbé", že není možné aby jim sám věřil.

P.S. Např. Tvrzení pana Roučka, že přijdeme o právo na "slušné zacházení člena EU", ačkoliv jsme plně demokratickým, své členské povinnosti v EU řádně plnícím státem, překonává všechno špatné, co jsem kdy o EU slyšel. Je to tedy tvrzení trapně hloupé, jehož jedinou "omluvou" může být to, že lepší argumenty pan Rouček nemá a jeho chlebodárci jsou na tom zřejmě velmi špatně, jestli mu za tohle vyplácí jeho "jidášský groš"

J. Boleslav 4.2.2012 11:31

Re: Nedivte se, paní Netzer, Pes už je přece dávno sídlem českého žvástu.

Nejste eurooptimistou a jste pro evropské sjednocení? To nějak nejde dohromady, můžete to objasnit?

T. Krystlík 4.2.2012 11:31

xxx

P. Eugel 4.2.2012 11:30

Re: Dalsi otazky....

Ano muzete se klidne ozvat, pomuzu. Rad Vam vysvetlim co je ubohost a hulvatsvi. Tam kde ziju se tykani a vykani vlastne nerozlisuje, ale to Vam asi nevysvetlim. Moc se mi libi kdyz jsem socany obvinovan z bolsevismu. Mozna az pochopite do jakych problemu se v Evrope ritite, tak mi date za pravdu.