1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ps 24.5.2009 19:38

Re: Kde bys vzal ty perly, magore :-D

To svině jako ty nikdy nepochopí.

Prorok 24.5.2009 19:47

Leda bys je ukrad.

Vodička-sapér 24.5.2009 13:05

Re: Kdysi se mi dostala do ruky knížka (dost útlá, ale s velkou vypovídací silou)

Na tento náš, odsouzeníhodný nešvar, přikrmovaným některým "českým" tiskem, poukazuje v sobotním Právu prof. Bělohradský, podobnými slovy ,která by patrně u  pánů Bystrova ,  Fištejna, Štětiny a j., jak je léta známe,  vyvolala ostrý nesouhlas , případně hysterický  záchvat. Pana Bystrova lze pochopit, bylo mu ubíženo, ale nenávist až za hrob, co si vlastně přeje,, rodem Rus, jak dál v Rusku, nějak jej na světě zrušit?, ať se tedy vysloví.

A. 24.5.2009 13:25

Re: Kdysi se mi dostala do ruky knížka (dost útlá, ale s velkou vypovídací silou)

Tu malost a přikrčenost nazval T.G. Masaryk mentalitou sluhů. A doufal, že pokud budou dějiny příznivě nakloněny a po dobu 40 let bude slabé Rusko i Německo, vyrostou tady dvě nové  generace sebevědomých lidí s páteří a ti slouhové vymřou. Leč.... A tak se tu i nadále vlastní selhání svádí na Rusy a současně tu polovina lidí, podle mentality sluhů, volí bolševiky a socdem.

ps 24.5.2009 13:32

Re: Kdysi se mi dostala do ruky knížka (dost útlá, ale s velkou vypovídací silou)

Jak konkrétně svádím vlastní selhání na rusy když tvrdím,  že rusko je nedemokratický stát s imperiálními ambicemi vystřiženými z 19. století?

A. 24.5.2009 13:39

Re: Kdysi se mi dostala do ruky knížka (dost útlá, ale s velkou vypovídací silou)

To vlastní selhání spatřuji v celosvětově unikátním výsledku voleb roku 1946 a snaživém celonárodním lezení do pozadí bolševikům až do roku 1968, kdy po krátkém vystřízlivění nastalo horlivé bratření s okupačními posádkami, kšeftování s benzinem, ledničkami a televizory. Velitelé lágrů v Jáchymově a jinde byli Rusové? Bachaři, kádrováci, úsekoví důvěrníci, vedoucí BSP atd také? Tomu věříte? Rusové proti importovanému bolševizmu bojovali v občanské válce. Češi si jej dobrovolně a s nadšením zvolili, věrni své mentalitě sluhů, jak ji ohodnotil již TGM.

Prorok 24.5.2009 15:58

40% Čechů volilo v roce 1946 komunisty

Takže většina volila někoho jiného. Mnoho stran se zdiskreditovalo za války a bez války by nikdy komunisté nezískali takto velkou podporu.

A 24.5.2009 22:37

Re: 40% Čechů volilo v roce 1946 komunisty

Nesnažte se falšovat historii. Těch 43.25% procent pro komunisty bylo absolutně nejvíc. Druhými byli ČSNS s 25.20%. Následovali Lidovci  s 16.27% a ČSD s 14.96%. Tzv. bílých lístků bylo vhozeno jen 0.31% Ostatně současné volební výsledky na zmoudření národa zrovna nevypadají:-P

vasekpav 24.5.2009 16:55

Re: Kdysi se mi dostala do ruky knížka (dost útlá, ale s velkou vypovídací silou)

Navíc ,Ruský imperiální tlak na bývalé socrepubliky , je kontraproduktivní !Rozbily Čečensko a na jeho troskách roste nové silně Muslimský stát, který čeká na svou příležitost !?V CHabarovsku je už většina Čínanů ,Co by dělalo rusko kdyby ,čína dala) což se může stát) SVÝM OBČANŮM V na ruské straně Čínské občanství , jako rusové Abcházům . ??!8-o

A 24.5.2009 22:58

Re: Kdysi se mi dostala do ruky knížka (dost útlá, ale s velkou vypovídací silou)

Možná Vám to uniklo, nebo čerpáte své informace jen ze zdejších agitačních kanálů. Nicméně první válku s Ruskem Čečenci vyhráli a dostalo se jim takové míry autonomie, že se velice blížila naprosté samostatnosti. Jenže, věrni národní a muslimské tradici si to vyložili jako slabost Rusů a začali vojensky napadat sousední státy. A tak je Rusové za Putina srovnali do latě s pomocí jejich vlastních kmenových vůdců. Takže nezaměňujte příčiny a následky. Muslimští fundamentalisté a teroristé fungovali v Čečensku odnepaměti. Carské Rusko je sestěhovalo z neúrodných hor do úrodné nížiny, aby se nemohli ohánět tím, že jsou k loupežnickému způsobu obživy nuceni, protože v horách nemohou nic vypěstovat. Ale i v těch nížinách se těm profesionálním lupičům moc pracovat nechtělo a tak vedle nich museli usadit kozáky, kteří se jejich loupeživým nájezdům dokázali ubránit. Dodnes, když chce čečenská holka co nejvíc urazit čečenského kluka, řekne mu:"Ty jsi takový lempl, že neumíš ukrást ani ovci." Pokud si o poměrech v Čečensku vytváříte podle propagandy Petry Procházkové, jejíž sexuální frustraci dlouhodobě léčil jeden z těch loupežníků, není divu, že se ocitáte poněkud mimo mísu.:-)

Prorok 24.5.2009 15:51

Koho zajímá názor vzteklého psa?

ps 24.5.2009 16:41

Re: nikdo se tě na nic neptal rozkroku.

Prorok 24.5.2009 16:50

Jistě, ptal jsem se já, pse.

ps 24.5.2009 17:09

TO je to poslední co mě zajímá rozkroku.

Informace 24.5.2009 13:38

Re: Kdysi se mi dostala do ruky knížka (dost útlá, ale s velkou vypovídací silou)

Nezlobte se, ale dosud mi není jasno odkud pramení to vaše nekritické obdivování putinského Ruska. Viděl jsem už spoustu rusofilů, ale vy jste nějak atypický. Rusko zřejmě moc neznáte, soudě podle toho, co tu píšete. Rusky zřejmě taky moc nemluvíte, jinak byste automaticky napsal Evgenij a ne Eugene. Ta vaše idolatrie působí dost divně. Nezlobte se, nechci vás provokovat, ale jsem od přírody zvědavý.

blabla 24.5.2009 17:21

Re: Kdysi se mi dostala do ruky knížka (dost útlá, ale s velkou vypovídací silou)

 idolatrie, podobně, jako státem vnucené

náboženství je idolatrií; bohem, který je adorován, je státní moc sama,

případně její nositelé (strana, vůdce) a její symboly. Proto musí být

státem vnucenému ateismu - stejně jako státem vnucenému náboženství ,

ať tímto náboženstvím je COKOLIV - řečeno radikální  NE

Informace 24.5.2009 22:32

Re: Kdysi se mi dostala do ruky knížka (dost útlá, ale s velkou vypovídací silou)

blabla dolly - radikál?

Jyrka Machr Kapsyčka 24.5.2009 15:02

Re: Kdysi se mi dostala do ruky knížka (dost útlá, ale s velkou vypovídací silou)

Klidně odmítej, ale čecháčkovskou zaťatost ať již vůči židovským, cikánským, německým, či ruským jinověrcům nezvykláš, protože je to v nás, jak v koze. Komunistická levice je antiněmecká a antižidovská a pravice je z logiky proti všem.    

Prorok 24.5.2009 16:04

Proč by měl někdo "čecháčkovskou zaťatost" viklat, cizinče?

Potřebujete s námi manipulovat a okrádat nás jako to dělali a dělají Židé nebo nás permanentně vysávat jako cikáni nebo nás ovládat jako Rusové nebo se nás pokusíte zotročit nebo dokonce vyhladit jako Němci?

Minutus 24.5.2009 16:11

Nejradši mám takové kecy

ve kterých si nějaký nadutec osobuje právo soudit národ a paušálně mu přisuzovat nějaké vlastnosti. Zřejmě si o sobě myslíte, že nad váš intelekt není, protože jste se toho dokázal hodně naučit zpaměti a sám sebe obdivujete, jak dobrý jste v intelektuálních kecech. No možná jsou někteří Češi malí. Budou to nejspíš ti, co vás za takové žvásty obdivují. Ale potěším vás. Nejste tu sám takový.

Pro hlupáka každý hloupý

Doly 24.5.2009 10:40

jsme si podobní

Česko imperiální ambice dříve na magistrále v Rusku,nyní v Afganistánu.Ostudný podíl na bombardování Jugoslávie.Nespravedlivé zatýkaní a procesy během války,po válce,nyní to není taky žádná sláva.Rozhodně nejsme žádni svatouškové.Pro nikoho nepředstavujeme hrozbu,protože jsme slabí-můžeme jenom podlézat a licoměrně  hecovat.Odlišnost od Ruska vidím v počtu kolaborantů a prospěchářů-v tom je naše síla-umět se přizpůsobit okolnostem a přežít.

clay 24.5.2009 10:42

Re: jsme si podobní

legie v Rusku nebyly vyjádřením imperiálních ambicí neexistujícího státu, vovce....Rv

Doly 24.5.2009 10:47

Re: jsme si podobní

Ale carský poklad češi hlídali dobře-i když nebylo česko

clay 24.5.2009 10:57

Re: jsme si podobní

asi museli, když měli ty imperiální ambice.....vovceRv

čtenář 24.5.2009 12:02

Re: jsme si podobní

Mírně transformovaný ho ukrývají dodnes. :-)

Jarda 24.5.2009 21:01

Re: jsme si podobní

Je ukryt ve fantas magoricke mysli faktu neznaleho "ctenare" Kdo ten zlaty poklad ukryva a kde? To kdyby jsi vedel tak bychom od tebe neslyseli. O tom pokladu a co obsahoval byl informativni clanek v Reflexu, co obsahoval, kolik zlatych prutu, zlatych minci, vaha jednolivych veci atd. byl o tom vykonan zapis pri predavani cs.-bolsevickou komisi. Vydani zl. pokladu a admirala Kolcaka bylo podminkou prujezdu legionarskych vlaku stojicich zapadne od Irkutska, v pripade nevydani by se museli legionari Irkutskem probojovat a na to uz nemeli ani vuli, ani silu, byl unor 1920 a chteli domu, vlasti uz vic nez rok svobodne. Bolsevici si kazdy vlak prohledli, legonari mohli nanejvys uzmout co do kapes veslo. Ctenar (ani nikdo jiny)nepodal ani nejmensi verohodny dukaz, az ho uvidim, uverim.

A 24.5.2009 23:35

Re: jsme si podobní

Nechci být puntičkář, ale na likvidaci důkazů bylo za první republiky času dost. Jen ta existence Čedoku, Legiobanky atd moc nevypovídá o tom, že by na jejich zřízení a financování stačil pouhý obsah kapes legionářů. A naprostým zázrakem je vybudování několika čtvrtí luxusních vil, důstojníky legonáři, hned po návratu Legií do ČSR. Hřebenka, Střešovice, Ořechovka, Hanspaulka atd, atd. Taky nejspíš za nějaké drobné, co zapadly za podšívku uniformy, že? V katastru nemovitostí se lze přesvědčit dodnes, komu patřily. Nebo to také není žádný důkaz a všechny ty mnohamilionové vily financovali marťani? 8-o

A. 24.5.2009 11:57

Re: jsme si podobní

Legie v Rusku byly jen vykonavateli stejného plánu do nějž patřila i intervence západních spojenců a další akce, zaměřené na rozdělení a oslabení Ruska. Archivy se postupně otvírají a tak jsou již dostupné dokumenty, které tento plán odhalují. Vykonabatelem tohoto plánu byl i TGM a do procesu bal zapojen prostřednictvím své americké manželky. Ve škole nás učili, že vojenská intervence spojenců byla určena k potlačení bolševického puče. Ukázalo se, že pravý opak je pravdou. Rusko odjakživa bylo lákavým soustem a tak si na něj dělal zálusk nejen Čingizchán, Napoleon a Hitler ale i mnoho jiných talentovaných loutkovodičů, kteří uměli válčit cizíma rukama a zisk zručně přesměrovat do vlastní kapsy. No a neinformované stádo nadšeně tleská nebo naopak píská při sledování tohoto přestavení, zvaného od nepaměti Theatrum mundi

huhu 24.5.2009 11:16

Re: jsme si podobní

pokud jde o ty legie - tak ty na magistrálu vyhnali bolševici, byla to jediná cesta pro tisíce českých zajatců domů. Občanskou válku v Rusku vedli Rusové proti bolševikům, v té době podporovaným třeba německými a maďarskými "internacionalisty". České legie v Rusku pomáhali jedné ruské straně v občanské válce, té protibolševické, Navíc bolševici uzavřeli s Němci/RU mír a legie bránily návratu německých zajatců, kteří by posílili německou armádu na západní frontě.  To bylo v zájmu vznikajícího českého státu, kde vidíte jaké imperiální ambice Čechů ?

Stejně Afganistán je obranou proti islámskému terorismu a lepší když se střílí v působišti Al-kajdy nežli když bouchají bomby v Evropě.

S tou Jugoslávií s Vámi souhlasím, bombardování Srbska a uznání Kosova je ostudou českých vlád, které to podpořili

Nemo33 24.5.2009 12:10

Re: jsme si podobní

Ostudné bombardování Jugoslavie?Když řekneš A,proč neřekneš B.Miluji bombardování Sarajeva,krásné ohýnky v těch vypálených vesnicích.Mijuji Sebrenici s jejich hromadnými hroby.Ta nádherná genocida v Čečensku.Prostě přítomnost rusa ve světě záruka míru a genocidy!8-o8-o;-D   Kolik se musí zabít civilistů abys se Doly styděl?Znáš vůbec takové slovo?;-€