27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
děteněkam 19.5.2009 10:18

Se vyčleníme!

... neschválením Lisabonské smlouvy vyčleníme z hlavního proudu evropské integrace a tím ztratíme vliv na veškeré politické dění i platná pravidla na kontinentě.

Co že to ztratíme?

No, aspoň umí písmenka.

ok 19.5.2009 10:17

zkáza pro Sudety

Největší zkázou pro Sudety byli a jsou komunisté typu Bobošíková.

Komunisté Sudety rozkradli, a co nemohli ukradnout, to zbourali za pomoci buldozerů, nebo vyhodili do povětří.

Dodnes se v Sudetech práva nedovoláte, dodnes tam totiž vládnou potomci komunistických funkcionářů.

Prorok 19.5.2009 10:21

To je sice hrozné, ale pořád lepší než kdyby v českém pohraničí vládli Germáni.

F. Čech 19.5.2009 11:01

Vezměte to hezky popořádku a nemíchejte koše s baňama

Proč mluvíte o Germánech vy bolševický magore? Germáni přece odešli ještě před nástupem komunistů k moci, díky dohodám vítězných mosností a bylo to jistě dobře - až na to, že mohli být odsunuti slušně a nemuseli být nastupující komunistickou soldateskou  totálně okradeni a příležitostně i vražděni!  A Sudety se zplundrovali a rozkradly díky vašim komunistickým "pořádkům". Kdyby tady nebyli po roce 1948 komunisté ale normální demokratický právní stát, tak by ta území kvetla tak jako na druhé straně! 

K. 19.5.2009 11:53

Re: Vezměte to hezky popořádku a nemíchejte koše s baňama

O vznik komunistického režimu v Rusku a tudíž i rozšíření komunistických "pořádků" do okolních zemí se postaralo (Vilémovo a pak i poválečné) samo Německo, které bolševickou revoluci financovalo a dlouhodobě podporovalo. O proniknutí bolševiků do střední Evropy se zasloužilo Hitlerovo Německo. Že je pravdou, že "kdyby tady nebyli po roce 1948 komunisté, ale normální demokratický právní řád, ...", to je přece jasné, jen nevím proč to říkáte. Západní mocnosti prostě vyměnily kus Evropy za pomoc ve válce v Asii. Ale řekl bych, že i bez tohoto dobrovolného ústupku by Stalin udělal maximum, aby měl po válce co nejbližší přístup k co nejdelší části německých hranic, a že by si při tom nebral servítky. Už jen z důvodu bezpečnosti.

Marat 19.5.2009 13:21

Re: Vezměte to hezky popořádku a nemíchejte koše s baňama

Vy "K", vy jste přece jen zaslepenec. To ten Vilem v Rusku bojoval v těch Ulajnovoových hordách? Tu občanskou válku nerozpoutal a i když dodal do Ruska Uljanova s jeho bandou. Bojovali tam rusové proti rusum a bojovali tam mezi bolševiky i češi. Rovněž nikdo ve volbách v r. 1946 nenutil české občany aby volili komunisty. Rovněž nikdo nemusel se hrdě hlásit k LM.  Ten socialismus a ničení země a státu se dělo českými rukami a nesvádějte to na Hitlera ani na Německo. Proniknutí bolševiku do Europy se nezasloužilo Německo. Naopak nájezd na Europu plánoval miláček osvoboditel Čech báťuška Stalin. Nebo to byl Hitler kdo plánoval a usiloval rozšířít komunismus po celém světě? Mimochodem, KSČ měla v předválečném parlamentu deseti procentní zastoupení. Tedy už tehdy to byla silná strana. A soudruh Gottwald už v r. 1929 sliboval co s ČSR provede a svůj slib splnil. Tak to oslové nesvádějte to, co jste sprasili sami  dobrovolně, horlivě a s nadšením. Ostatně, ten Vilém který poslal do Ruska darebáka Uljanova, neudělal nic jiného, jak Sověti když za války posílali do Čech své agenty.

Prorok 19.5.2009 16:03

Jak by se podle Vás dostali bolševici do ČSR bez války?

Těch 10% komunistů by to tu nevytrhlo.

Prorok 19.5.2009 12:51

Schovej si toho bolševika do své tupé lebky, nečeský pablbe

Nikdo by české Němce nevyháněl, kdyby se nesnažili vyhubit Čechy a zabrat území Koruny české. Komunisté získali moc právě díky druhé světové válce, kterou vyvolali tvoji němečtí soukmenovci, natvrdlíku. Tak si tu pořád nehoň triko a neomílej ty své nesmyslné s r a č k y.

Marat 19.5.2009 13:29

Re: Schovej si toho bolševika do své tupé lebky, nečeský pablbe

Komunisté by v ČSR získali moc i bez Německa a Hitlera. A s tím vyhubení čechu to je stejné, jako s těmi výroky které údajně pronesl kardinál Piccolomini na Kostnickém Koncilu, nebo ten obdivuhodný výrok na adresu Čech který měl pronést kancléř Bismark. Nebo i s  přeslavnými Rukopisy.

Kdyby ti nacisté chtěli vyhubit takové čechy, jakým ráčite být vy falešný Proroku, tak myslím že by to nebyl špatný nápad.

Prorok 19.5.2009 15:18

Až budu chtít slyšet názor nesoudného emigranta, tak se vám ozvu Marate.

Marat 19.5.2009 13:02

Re: To je sice hrozné, ale pořád lepší než kdyby v českém pohraničí vládli Germáni.

Jistě Proroku. Není nad to, když čecha třiská po hřbetě český dráb českého pána, nežli aby na českého blbce padl i jen stín Germána. Ten Germánuv stín čecháčkovi oblíží mnohonásobně víc, jak krvavá záda od karabáče českého drába.

Češi sami zničili tu svou zem a né jen Sudety dalko víc, jak by dokázal nájezd těch nebarbarštějších vandalu ve středověku. Tak by ste měli být ticho.

Prorok 19.5.2009 15:20

To jsou jenom vylhané účelové kecy.

Ostatně, co si děláme ve vlastní zemi, je jen naše věc.

Kolemjdoucí (J.Š.) 19.5.2009 16:32

Re: To jsou jenom vylhané účelové kecy.

Vy ještě neznáte "Marata"? S ním diskutovat je ztráta času.

Hnyk 19.5.2009 10:09

Nejlepší pojistka proti LS

Volte na podzim komunisty a pak třešničku Bobošíkovou za prezidentku. Ti vám pak ukážou "majetky".

? 19.5.2009 10:18

Re: Nejlepší pojistka proti LS

jaké majetky??;-D

zoch 19.5.2009 10:02

Bobošíková není ani politik. Bobošíková je vyžírka. A proto také udělá vše.

Přemýšlím o tom,že nechám z kazety na disc přenést tu Bobošíkovou a její tv krizi abyste si plně uvědomili,kdo je ta hvězda. Tam je to naprosto patrné. Každému bych to na jeho přání poslal zdarma.

Malý Aston 19.5.2009 9:56

Další kvočna co plánuje utratit 7 000,00 EUR

Holka se snaží, za ty prachy co ji možná čekají to dělá dobře.A nakonec má pravdu. Evropě musí velet čechůni neboť jsou geniální a je jich tolik, že si to zaslouží. Všichni jsou debilové jen my jsme prokoukli že bez EÚ se nám bude žít radostněji.;-)

yorik 19.5.2009 9:49

Slečna do toho vidí

LS směřuje k tomu, že až vy i profesor Malenovský budete pod drnem, tak bude uprostřed Evropy žít v nějakém euroregionu nárůdek" naředěný " východním partnerstvím a středomořskou unií. Kolem něj bude 100 miliónů Němců, kteří se už o správou interpretaci našeho blbého rozhodnutí postarají. Pokud podceňujete budoucnost, podívejte se do minulosti.

blaber 19.5.2009 9:49

Sbohem Sudety

Kdyby nám někdo začátkem devadesátých let řekl, jaké arbitráže tento stát prohraje a kolik to bude stát, nebudeme věřit. A nyní se nechce věřit, že se bude navracet zabavený majetek.

To víte, že bude! Vždyť(jako v arbitrážích) budou stát na jedné straně špičkoví, specialisovaní právníci, proti nim čeští úředníci, kteří za svůj plat odlsouží nad kávou svých šest hodin denně a dou. To není o korupci, zlovůli, to je o schopnostech a blbosti.   

   Takže je to jasné, jen připomínám, kolik majetku patřilo německé menšině v Praze, Brně a jiných městech ve vnitrozemí.

    Praktické poučení je jediné : máte-li nějaký nemovitý majetek o jehož historii před rokem 1945 nic nevíte, rychle si zjistěte, komu patřil a pokud máte smůlu, rychle prodejte(navrhuji nabídnout některému europoslanci - peníze mají a rizika se jistě bát nebudou).

K. 19.5.2009 9:48

A co Karel Schwarzenberg?

Ať se autorka obrátí na něj, zkušeného diplomata, a vyžádá si konkrétní odpovědi na konkrétní připomínky, které uvedla J.Bobošíková např.v rozhovoru s Lukášem Petříkem, viz:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/rozhovor-v-pripade-prijeti-lisabonu-uvazujme-o-vystoupeni-z-eu-pwy-/p_politika.asp?c=A090322_104833_p_politika_wag

 

Mejla 19.5.2009 9:46

Až socialisti začnou zase pochovat, tak se na nás celá EU vykašle, jako to dělala vždycky.

Budou mít co dělat sami se sebou. Jediný, kdo to pochopil, je Izrael a nespoléhá již na nic jiného než na sebe.

Mejla 19.5.2009 9:45

Soudružko Palatová, opravdu si myslíte, že Skopčáci bojují za zrušení Benešových dekretů proto,

aby poválečné uspořádání zůstalo beze změny ? Nikdy jste nepoznala nic jiného, než svět mlaskajících úředníků a nejste schopna si ani uvědomit, že Skopčákům jsou veškeré smlouvy pro srandu a klidně s nimi vytřou podlahu. Dělali to tak vždycky.

K. 19.5.2009 9:56

Re: Soudružko Palatová, opravdu si myslíte, že Skopčáci bojují za zrušení Benešových dekretů proto,

Nejen Skopčákům jsou podpisy pro smích. Když byla v r.1997 podepsána Česko-německá deklarace, sám Helmut Kohl hned na následující tiskové konferenci dal najevo, že svůj podpis nehodlá brát příliš vážně, když prohlásil, že "stejně je to jen deklarace, nikoliv smlouva", a "pokud jde o nároky sudetských Němců, zůstávají nedotčené".

yorik 19.5.2009 10:09

Re: Soudružko Palatová, opravdu si myslíte, že Skopčáci bojují za zrušení Benešových dekretů proto,

Žádná vláda na světě nemůže popřít individuální práva svých občanů. Může se maximálně zavázat, že je nebude vymáhat za ně.

Mejla 19.5.2009 9:43

Stačí se podívat, čím se soudružka Palatová živí.

.

Prorok 19.5.2009 9:39

Autocenzura

To je taková píp píp píp.

Begolak 19.5.2009 9:25

5. a 6. června všichni k volbám!

Volte Stranu svobodných občanů, jedinou autenticky českou stranu, hájící autenticky české zájmy,

nebo volte Libertas.cz, součást celoevropského hnutí za samostatné státy evropské,

anebo volte koalici Suverenita, zdravý rozum a manažerské schopnosti.

A Sudety nebudou evropské, ale zůstanou české!

K. 19.5.2009 10:04

Re: 5. a 6. června všichni k volbám!

To známe. Hloupí slibujou, blázni se radujou! - Neslibujte a nejdřív ukažte, co umíte. Čili, jak jsem napsal už níže: obstarejte od kompetentních činitelů EU závazné prohlášení jako záruku, že k tomu, před čím varuje J.Bobošíková a jiní, opravdu nedojde.

ok 19.5.2009 10:21

Re: 5. a 6. června všichni k volbám!

Begolaku, víte, že v Sudetech dodnes žíjí kromě Čechů také Rusíni, Slováci, Maďaři, Romové, a teď se držte - i praví Sudetští Němci (potomci antifašistů) a "poloněmci" ze smíšených rodin?

Co s tím uděláte?

amos 19.5.2009 13:10

Re: 5. a 6. června všichni k volbám!

Ale i v Praze  nebo v Brně žijí tebou uváděné národnosti a nikomu to nevadí. České v případě Sudet znamená, že  území nepatří Německu a žijí tam převážně občané ČR i když různého původu.