19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
baron de Terre-Sainte 18.7.2007 10:47

Re: Móda multikulti

Ono je to i proto, že první generace přistěhovalců prchala z bývalých kolonií před novými vládci. Většinou totiž pro kolonialisty pracovali a hrozila jim smrt. Odtud i jejich vděčnost, kterou samozřejmě již další generace nesdílejí. Faktem je, že multikulti se začalo rozmáhat jako ideologie až od sedmdesátých let jako hnutí shora. Tedy opravdu asi zaplacené arabskými penězi do rozpočtů západoevropských zemí. Možná tedy, ze Západní hospodářský zázrak je z větší části arabská záležitost  tedy jejich peněz. No aněco za něco. Oni dají peníze a Západ otevře hranice imigrantům.

EW 18.7.2007 16:13

Re: Re: Móda multikulti

Rozmahat se mozna zacalo, ale hlavnim a zakladajicim cinitelem byli jiz mnohem drive pani filosofove z frankfurtske skoly, kteri doslova nenavideli tradicni evropskou  spolecnost postavenou na narodnich statech a touzili ji rozbit, pocinaje rodinou. Jeden z jejich nasledovniku se nechal slyset, ze k promene spolecnosti je nejvhodnejsim materialem mladez, kterou rodina neovlivnuje...

A frankfurtsti myslitele veru nebyli arabskeho puvodu, ale prave naopak.

Hnyk 18.7.2007 11:07

Re: Móda multikulti

Moc se tím členstvím raději nechlubte. Jestliže nevíte, že Schengenský prostor je jen o tom, že se můžou překračovat hranice bez hraničních kontrol a nemá nic společného s právem na trvalý pobyt, tak buď  Vás z té komise vyrazili pro nedostatek inteligence, a nebo to byla jedna z těch typických českých kocourkovských institucí.Rv

A. 18.7.2007 12:18

Re: Re: Móda multikulti

Horko, co? A co tak zkusit přečíst pozorněji to, co jsem se pokoušel sdělit?

Hnyk 18.7.2007 12:45

Re: Re: Re: Móda multikulti

To co zdělujete není nic nového. Kolik Čechoslováků uteklo jen opravdu ze žadných jiných než politických důvodů? A týká se to jen jisté časti emigrantů, především těch lidí co svoji přitroublost maskují jakousi "národní hrdostí", a předposlední věta příspěvku je lež. 

A. 18.7.2007 14:10

Re: Re: Re: Re: Móda multikulti

Přiznám se, že nechápu, co vlastně hodláte sdělit. Předposlední věta příspěvku je o tom, že u nás zatím auta hromadně na ulicích nehoří. Na rozdíl od jihu Francie například.

Co tedy navrhujete?

Hnyk 18.7.2007 16:28

Re: Re: Re: Re: Re: Móda multikulti

>Jenže po vstupu do Šengenského prostoru se počet přistěhovalců velmi rychle zdesetinásobí na oněch evropských 30%

Lžete!;-€ Schengenská dohoda není právo lidí kteří nemají občanství státu EU usadit se kde chtějí. V Německu dokonce nesmí azylant opustit přidělený okrsek. A azylanti kteří mezitím už získali občanství nějakého státu EU se můžou i bez Schengenu stěhovat v EU kam chtějí.  

A v západních zemích je spusta lidí z emigrace kteří jsou spořádaní občané a ke svému původu se nijak moc nehlásí. Bordel dělá menšina přitroublých národovců a to jen v měkém státu který si to nechá líbit. 

A. 18.7.2007 21:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Móda multikulti

Samozřejmě, že Schengenská dohoda nedává automatické právo na získání občanství. Nicméně tento proces výrazně usnadní a podpoří.

Opakuji: Co tedy navrhujete?

A nerozčilujte se, nebo vás v tomhle horku pepne klepka ;-D

tich@dohoda 18.7.2007 11:15

Re: Móda multikulti

vzpominam si na jednoho Portorikanskeho soudruha v USA/uz se tam narodil/ , ten Americe a Americanum nemohl prijit na jmeno, ptal jsem se jej proc tedy neodjede na Potoriko, odpovedel, ze tam by tezko sehnal praci a kdyz, tak za daleko mene penez. Kdyz jsem mu rekl proc mu nevadi americke penize ale USA ano, zeptal se me proc nadrzuji Americanum, kdyz jsem taky cizinec. Takove mysleni v komunite Latinos v USA je naprosto bezne. Cest :-)

baron de Terre-Sainte 18.7.2007 11:28

Re: Re: Móda multikulti

Podobnou diskuzi jsem absolvoval s Alžířany ve Frankreichu. Krásný příklad univerzální a naprosto neřešitelné situace dnešního světa.

Sch.glosátor 18.7.2007 12:28

Výstižné.

R^

Jan F. 18.7.2007 10:08

Chybí vám v nzvu článku sex,

pane Petříku, to prý vždycky přitáhne další čtenáře. Jinak tam máte všechny potřebné ingredience - ohrožení, strach, lacinou kritiku a minimum informací:) Co kdybyste dal odkaz na ten zásadní materiál Evropské komise? Třeba by si ho čtenáři rádi přečetli, když vy to za ně neuděláte. A jinak všechna čest - smíchat bez ladu a skladu žadatele o azyl, pařížská předměstí, ekonomické migranty, schengen a údajnou harmonizaci(?) sociálních(??) dávek, to chce opravdu svatý zápal a nedostatek soudnosti. Každopádně pejsek s kočičkou tleskají:)))

Lukáš Petřík 18.7.2007 10:58

Re: Chybí vám v nzvu článku sex,

Ano, dobře. Příště tam zmíním nějaký ten sex. Dobrá připomínka.

Roy Boehm 18.7.2007 11:12

Re: Re: Chybí vám v nzvu článku sex,

Pane Petříku, ten sex je jen takový špílec, na ten reagovat nemusíte. Ale pokuste se, prosím, dodat ten odkaz na kritizovaný dokument EU. Komunistické praktiky, kdy strhám Chartu, aniž bych ji dal někomu přečíst, už známe. Neberu Vám Vaše svaté zanícení, ale dejte nám šanci, udělat si vlastní názor. Děkuji.

EW 18.7.2007 9:54

S uprchliky je legrace

Treba v USA si ted nastehovavaji uprchliky z Burundi, kteri zili jiz 38 let v uprchlickych taborech v Tanzanii. Socialni pracovnici charit je uci pouzivat kliku, koupelnu, nakupovat v obchode, a podobne sofistikovane ukony. Do pul roku se ceka, ze se aklimatizuji a vstoupi do pracovniho procesu jako hodnotni obcane...takze charity se jim snazi zaopatrit mista domovniku a pracovniku v pohostinstvi.

No, nekdo, kdo pred pulrokem zvladnul pouzivani kliky, bude urcite skvely domovnik. A osoba, ktera stezi zvladla nastrahy hygienickeho zarizeni se v hromadnem stravovani uplatni na vybornou :-(

Cartouche 18.7.2007 12:26

Re: S uprchliky je legrace

Je málo známo, že církevní dobrodějové jsou ty největší multi-kulti sv*ně vůbec. Do Austrálie navezli Somálce a Súdánce a teď si tam nebozí Australané lámou hlavu s explozí kriminality. (Y)

tich@dohoda 18.7.2007 9:25

myslim, drazi soudruzi :-)

ze k zastaveni invaze muslimu do EU a nejen do CR by bohate stacilo zavest system reciprocity. Tedy stejne jako Evropane musi v musimskych zemich dodrzovat jejich pravidla, dokonce i vojandy ze zakladen USA v Saudse Arabii maji prikazano "nedrazdit" oblecenim arabske soudruhy. Takze kned na letisti/hranicnim prechodu sup s burkou dolu, pene minisukni, namalovat se a "vijooo Kadle", mesity a modlitebny zase reciprocne , chteji modlitebnu v napr. 30 tisicovem meste, zjistit zda je napr v Omanu krestansky kostel ve meste podobne velikosti, pkud ne, mate smulu hosi, my tam ten kostel chceme. Myslim, ze dobry pravnik by si s tim poradil , az by se muslimsti sodruzi divili. Ve skutecnosti je cely problem kvuli "Panbickarum" , i tem krestanskym a jejich pravu svobodne vyznavat svou viru. Cert vem jejich viru, at si klidne veri, pokud jim to pomaha, ovsem panbickari soucasne chteji lidem "kafrat" do zivota i v otazkach do kterych nemaji co mluvit, viz: potraty, eutanasie,krevni transfuze, krize ve skolach, satky na hlavach divek a ve spouste dalsich otazek. Takze ono to je o muslimech to jo, ovsem krestansti soudruzi nam to nadrobili taky pekne. Jinak clanek toho Petrika je kravina , ostatne jako obvykle, co taky cekat od modreho komouse :-) Cest

baron de Terre-Sainte 18.7.2007 10:32

Re: myslim, drazi soudruzi :-)

Obávám se, že dnešní vliv křesťanů na cokoliv je velmi diskutabilní a spíše rovný nule. Hlavní vinu na tomto problému nese otevřená společnost prahnoucí po penězích za každou cenu. Viz. Válka s mloky, naprosto nadčasové dílo o tom kam vede chování kramářské společnosti.

Jura Jurax 18.7.2007 14:00

Re: Re: myslim, drazi soudruzi :-)

Ono jak kde. Třeba v Polsku blbnou pánbíčkáři radost pohledět ...

Psí vrah Čumil 18.7.2007 9:24

No, jak to tak sleduji, dnešní Pes je jedna perla za druhou...

Těžko říci, je-li lepší Petřík, Kolář nebo JAG.

AndyO 18.7.2007 9:38

Re: No, jak to tak sleduji, dnešní Pes je jedna perla za druhou...

co se vašich komentářů týče, lze jen poznamenat spolu s klasikem- jeden osel nadává druhému do ušatců.

Psí vrah Čumil 18.7.2007 9:39

Re: Re: No, jak to tak sleduji, dnešní Pes je jedna perla za druhou...

Děkuji za uznání a vytrvalý zájem. Už zase statečně pod vlastní firmou?;-D

AndyO 18.7.2007 9:40

Re: Re: Re: No, jak to tak sleduji, dnešní Pes je jedna perla za druhou...

co tím míníte, Čumile ? Nějaké další konspirační teorie ?

AndyO 18.7.2007 10:10

Re: Re: Re: No, jak to tak sleduji, dnešní Pes je jedna perla za druhou...

mimochodem, za vytrvalý zájem poděkujte sám sobě. Dlouhé sladké období, kdy jsme se ignorovali jste porušil vy svým veřejně vyhlášeným souhlasem s Jacquesovými hrubými nadávkami na mou adresu.

Psí vrah Čumil 18.7.2007 10:59

Re: Re: Re: Re: No, jak to tak sleduji, dnešní Pes je jedna perla za druhou...

AndyO, jistě pečlivě archivujete vše, co se vaší vzácné individuality týče. Takže vám nebude zatěžko najít příslušný komentář, v němž vyjadřuji SOUHLAS s Žakovou charakteristikou vaší osoby - a přitom VÝHRADY k vulgaritám, jichž k tomu použil. Významové jádro jeho výpovědi totiž postihlo vaše zdejší vystupování bezezbytku. Chápu ovšem, že vám zraněné ego zabránilo postřehnout tuhle drobnou nuanci. Ale vidím, že vám rána stále krvácí. Je to dobře čtvrt roku... Inu, zdá se, že to sedlo. Vřelé díky za potvrzení. :-)

AndyO 18.7.2007 11:25

Re: Re: Re: Re: Re: No, jak to tak sleduji, dnešní Pes je jedna perla za druhou...

Čumile, jestli stejně lžete v práci jako zde...potěškoště. Nemusím archivovat vše, co se mé vzácné individuality týče, nemám sklerozu. Významové jádro celé věci je, že jste neodolal a porušil nepsané příměří. Potvrdilo se jediné- vaše křivácká povaha, s kterou schovaný za záda silnějšího ňafete, rejete, házíte kameny. Je pravda, že z místní partičky deprivantů, co spolu mluví ( o  mně) nejse nejjhorší, tím je bezesporu sprostý podlý  lhář Faust, Mysch a Aida jsou omluveni, on ten chlast na nich zřejmě zanechal následky.  Méně odborných výrazů, milí referenti a více skromnosti vám neuškodí. Splašky z vašich hlav si vylévejte doma.

Psí vrah Čumil 18.7.2007 11:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: No, jak to tak sleduji, dnešní Pes je jedna perla za druhou...

Sklerózu, milostivá, možná nemáte, zato těžce selektivní paměť ano. No, pavlačové manýry spolu s hloupostí vám zůstávají beze změny; nemůžete-li na mne, musíte se svézt aspoň po druhých, jimž do našeho sporu nic není. K věci samé a genialitě článku pana Petříka nemáte nic, co by stálo za zmínku, takže vám přeji hezké poledne.:-)

Andyo 18.7.2007 11:53

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No, jak to tak sleduji, dnešní Pes je jedna perla za druhou...

ale čumile- my spolu žádný spor nemáme. Vy jste sprostý srab a já se bráním, das ist alles.

Psí vrah Čumil 18.7.2007 11:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No, jak to tak sleduji, dnešní Pes je jedna perla za druhou...

;-D

hexin 18.7.2007 13:11

Re: No, jak to tak sleduji, dnešní Pes je jedna perla za druhou...

Vždyť Vás nic nenutí to číst, natož komentovat. A co takhle sebrat tvůrčí odvahu a taky nějaký článek sepsat sám?