19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
janoryna 18.7.2007 15:51

souhlas, pryč

se šengenem, multikulturalizmem a případně i s EU.

Rolen 18.7.2007 15:46

A navíc: autor zbytečně straší

Je jasné, že Frattiniho návrh nebude přijat, tedy v případě, že s ním nebudeme my a další (třeba Poláci a Maďaři) souhlasit. Už teď je jasné, že nebudeme souhlasit. Tento návrh totiž nepodporuje ani ODS ani ČSSD. Takže autor neřekl plnou pravdu, pouze pošpinil EU, a vo to jde.

 

Kulak 18.7.2007 16:01

Re: A navíc: autor zbytečně straší

Autor pošpinil EU. To jde? ;-P

Šumavák 18.7.2007 16:17

možná byste si měl přečíst návrh (dle Barossa neměnitelný) nové "Reformní" smlouvy,

abyste pochopil, které pravomoci si EU vyhradila pro sebe  bez možnosti veta členských zemí.A co je to "Většinové EU Hlasování".....  co není dnes, může být v blízké budoucnosti...

Xaver 82.117 18.7.2007 16:26

Šumaváku, v blízké budoucnosti tu už nemusíme být ani jeden.

To je realita.

Rolen 18.7.2007 15:40

Multikulturalismus není levicová doktrína

Původně jde o radikální naplnění liberální doktríny typu: stát nemá regulovat pohyb pracovních sil (přistěhovalectví), trh určí sám alokaci pracovní síly, žij a nech žít ap.

Multikulturalismus je dokonce důsledným uplatněním principů malého státu a svobodné (=liberální) společnosti.

Imigrantská (islámská) centra vznikla z důvodu přísunu pracovní síly nebo v důsledku rozpadu koloniálních impérií. To, že nejde o důsledek levičácké politiky, dokazuje nepřítomnost imigrantských center ve východní Evropě, kde panovaly ultralevicové teorie.!!!!!!!!!!!!!!

Psí vrah Čumil 18.7.2007 15:55

Re: Multikulturalismus není levicová doktrína

No, Rolene, ne že bych s vámi naprosto nesouhlasil, ale tohle nemůžete říkat na shromáždění věřících krystalicky čistých ultraliberálů, jak tady jimi takřka všichni bez výjimky...;-)

Psí vrah Čumil 18.7.2007 15:59

Re: Re: Multikulturalismus není levicová doktrína

JSOU...:-)

Xaver 82.117 18.7.2007 16:27

Re: Re: Re: Multikulturalismus není levicová doktrína

;-D;-D;-D!!!!!!

Ske/pticus Maxi/mus 18.7.2007 16:21

Multikulturalismus = židovské mimikry zab účelem rozesírání světa

Harpyje 18.7.2007 17:04

Re: Multikulturalismus = židovské mimikry zab účelem rozesírání světa

Vy jste na to přišel, génii! Ty masy ilegálních přistěhovalců které k nám směřují z Afriky, jsou ve skutečnosti Židé maskovaní za černochy!

EW 18.7.2007 19:42

Re: Re: Multikulturalismus = židovské mimikry zab účelem rozesírání světa

Jenze napriklad v USA to skutecne byla zidovska lobby, ktera kolem 1964 dosahla zmeny imigracniho zakona tak, aby se umoznila imigrace z Tretiho sveta na ukor puvodne preferovane imigrace z Evropy. Meli tptiz za to, ze kdyz bude v USA mnoho ruznych mensin, bude i mensi nebezpeci, ze by se nekdy zvysil bily nacionalismus...

Ske/pticus Ma/xim/us 18.7.2007 22:51

Re: Re: Multikulturalismus = židovské mimikry za účelem rozesírání světa

Harpyje, takové idiotské výkřiky vašemu židovskému klubu sluší nejlépe. To už se pak nikdo nemůže divit, že komunismus, multikulturalismus apod. je produktem podobných židovských "myslitelů". ;-P

oakman 18.7.2007 14:28

Tato diskuse je bezpředmětná, protože

po vstupu od Schengenu souhlasíme i my s právem migrace pro 2,5 milionu Turků , 5 mil. Arabů, Pakistánců a jiných "nesmiřitelných" s EUpasy. Takže imigranti jsou jen jedna část story.

To nejzajímavější pro místní levici bude ten fakt, že fronta u sociálního krmítka se pěkně protáhne, ten kontingent nám zvedne migraci řádově a jen doplatíme na to, že jsme nechtěli legalizovat naše Ukrajince - přijímáme skoro nejméně v Evropě. Těšte se soudruzi, o svůj sociální stát se podělíte s Bubáky - jak znám Brusel, dostaneme to "nejlepší", jako vždy!!!

Eurosocialismus má jeden velký šarm - v důsledku vždy ožebračí ty, kteří ho umožňují - své voliče. Pohlédněte na život sociála bílé barvy v Británii a pochopíte EU presidenta Tonyho EUsocky Blaira!!!  Dle hesla: Lepší levný mudžahedín, než rozežraný přítel volč!! budete vyměněni jako oni....

oakman 18.7.2007 14:30

On vás Špidla už vyškolí, že bývalý negr může být příští přítel soudruh nebo co socan ráčí....

Už se těším, jak se naši cikánobijci učí svahilsky: Hodný černoušek!! :-D

Psí vrah Čumil 18.7.2007 15:10

Re: On vás Špidla už vyškolí, že bývalý negr může být příští přítel soudruh nebo co socan ráčí....

Si myslím, že to pan Čunek s paní Janáčkovou zvládnou levou zadní. Pan Čunek ale o trochu obtížněji.

Šumavák 18.7.2007 15:27

Nedělejte si starosti !

On se pečlivě připravuje a 22.-26.7 to jede omrknout do Afriky, abychom věděli do čeho jdem !

Psí vrah Čumil 18.7.2007 15:57

Re: Nedělejte si starosti !

No, pokud tam pana vicepremiéra náhodou ochutnají, bude to velmi vítaný příspěvek Afričanů k řešení domácí politické krize... Bohužel, zdravé tradice berou dnes za své i na černém kontinentu...

moker 18.7.2007 16:27

Re: Re: On vás Špidla už vyškolí, že bývalý negr může být příští přítel soudruh nebo co socan ráčí....

Fandím oběma a naši politiky bych poslal na školení do Chánova nebo podobné lokality ale ono na ně taky dojde,ale pro mnohé z nás bude pozdě.

janoryna 18.7.2007 15:54

Re: Tato diskuse je bezpředmětná, protože

no, přijímat ukrajince je tůze levicové. islamisti rozhodněn ejsou levicoví...

Petra. 18.7.2007 13:43

nebyl by link na ten dokument,

aby si člověk mohl udělat úsudek? Přestože jsem hledání věnovala značné úsilí (téma mne zajímá), nenašla jsem nic, co by se byť vzdáleně podobalo dokumentu, o kterém autor  píše.

Ignacy M. 18.7.2007 13:35

Je tady jedna možnost, kterou nikdo v diskusi nevzpomněl.

Co když se imigranti budou rozdělovat stejným způsobem jako povolenky na imise?

Oranžoví a rudí kromě našich kvót skoupí ihned všechny ostatní, které budou na trhu, to jest nechají si zaplatit za přistěhování všech volných mohamedánů v Evropě. Zabijí dvě mouchy jednou ranou: Dostanou hromadu peněz, takže ještě chvilku bude na pastelkovné, na dávky pro utlačované spoluobčany a na soudružské rozkradení. Následně z dlouhodobého hlediska je Alláhovy Chánovy u všech měst vždy zvolí. Dojde k provázání moci obou vítězných vrstev. Pražský ímám řekne, že muslimům je myšlenka sociální demokracie blízká, nad Lidovým domem se dostaví minaret, politikové odleva doprava začnou nosit turbany a budou žít v rozšířené rodině se všemi svými manželkami.

vládík 18.7.2007 13:38

Re: Je tady jedna možnost, kterou nikdo v diskusi nevzpomněl.

R^R^R^R^R^:-/

Šumavák 18.7.2007 13:54

Re: Je tady jedna možnost, kterou nikdo v diskusi nevzpomněl.

Takhle , jo?

I.M. 18.7.2007 13:59

Re: Re: Je tady jedna možnost,

Díky. ;-D

EW 18.7.2007 15:49

Re: Re: Re: Je tady jedna možnost,

Fuj to jsem se lekla!

Majda 18.7.2007 16:44

Re: Je tady jedna možnost, kterou nikdo v diskusi nevzpomněl.

V rozšířených rodinách už jich většina žije a ještě to hrdě vytrubují do světa. Alespoň má bulvár o čem psát. Musím si urychleně pořídit korán !

Abdéřan 21.7.2007 7:30

Re: Je tady jedna možnost, kterou nikdo v diskusi nevzpomněl.

Vynikající, díky.:-D:-D:-D!

chetgar 18.7.2007 13:19

strašení šarí'ou

mi nápadně připomíná strašení škodlivými paprsky brdského radaru...

šarí'a platí pouze v menšině muslimských zemí (a výlučně, tedy ve všech oblastech práva pouze výjimečně) a vsadil bych botky, že to tak vyhovuje nejen tamním elitám, ale i běžné populaci. umíte si vůbec představit, že by ta část francouzských mladíků, kteří předloni podpalovali auta a jsou zároveň muslimy, hlasovala pro zavedení šarí'y jako zdroje trestního práva? zlodějem podle šarí'y může být člověk nejvýše dvakrát, potřetí by už musel krást bez rukou... po zavedení šarí'y by ti samí mladíci nesměli chlemtat pivo ani randit s děvčaty před svatbou, co by jim ze života zbylo? žádné podpalování, žádné krádeže, žádný chlast, žádné drogy, žádné kino, žádné holky...

šarí'a nám nehrozí ani náhodou. co nám ale hrozí je, že nás multikulti nadšenci, kteří o soužití s Cikány nanejvýš četli v rámci studijní přípravy, dotlačí do stavu, kde být nechceme. do stavu, kde se k nám budou slétat nejen Cikáni ze Slovenska, ale i jiné nepřizpůsobivé menšiny jen proto, že u nás dostanou vyšší dávky za nicnedělání než tam, kde nic nedělají dosud. do stavu, kdy zatčení příslušníka menšiny pro podezření ze spáchání trestného činu bude okamžitě znamenat obžalobu policie z rasismu. a taky do stavu, kdy každý jeden domorodec, který má všech pět pohromadě, nebojí se práce a umí kváknout jinak než česky začne hledat uplatnění a nový domov mimo českou kotlinu. podobně jako to hrozí Francii či Německu. toho bych se bál, ne šarí'y

vládík 18.7.2007 13:46

Re: strašení šarí'ou

Vždyť autor nic jiného neříká. Pokud si však myslíte, že v zemích se šaríou s ní souhlasí většina, pravděpodobně se mýlíte. Tak jako tzv. elity (tj. ti, kdo získali legálně moc) nám vnutili multikulturu, i u nich vnitili jejich elity šarí'u. A jsou schopné to udělat zas.

Obecně je článek o vašich pochybnostech: ve všech kulturách panoval obyčej, že host se přizpůsobí hostiteli.  Pokud tvrdíme něco jiného, vzdáváme se části naší kultury.