9.6.2024 | Svátek má Stanislava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lájoš B. 11.5.2007 8:53

Re: Vliv zdražení uhlí na dálkové vytápění.

Místo argumentů nadávky. :-/

Lájoš B. 11.5.2007 8:51

Re: To, že politika Zelených . . .

Žádné argumenty, jen bolševická agitka.

Lájoš B. 11.5.2007 8:49

Re: Nebezpečí

Jen demagog či hlupák může napsat tohle u vědomí existence totalitních režimů a přípravy Islámu na svatou válku, jen co se dostanou k "pořádným technologiím".

Blažej 11.5.2007 8:47

Re: Ekologismus nutně spěje k totalitě.

Oni totiž bolševici a a zelení mají jedno společné: snaží se převychovávat lidi

Lájoš B. 11.5.2007 8:47

Re: není to k smíchu, ale už se vidím

Podle sebe soudím tebe, že ?

Lájoš B. 11.5.2007 8:46

Re: hlasy

Stačilo by, kdyby tam nebili bolševíci a těch 6 zelených by vás nezajímalo. Pokřikujete na blbou stranu.

Lájoš B. 11.5.2007 8:45

Re: Vyšší princip mravní-vražda tyrana(zeleného)..

Nějaké sprostější nadávky místo argumentů nemáte ?

Lájoš B. 11.5.2007 8:42

Re: Re : BuBu.....to není nic jiného, než házení peněz do kanálu !

Ale, ale. Krátká paměť, že ? Kolik ministrů za ČSSD se pakovalo na dotacích, např. do zemědělství. Vy lišáku, vy se snažíte oblbovat.

Lájoš B. 11.5.2007 8:40

Re: Navrhuji okamžitě zavést ekologické daně,

A proč ? Zelení mají 6 poslanců. Kolik jich maj bolševíci ? Vy nechápete priority.

Parik 11.5.2007 8:39

jsem pro dan

To co plati elektrarny za znecistovani dnes je smesne, jsem pro aby misto zdrazovani elektriny kvuli slibum EU, a do vlastni kapsy, navrhuji aby toto zvyseni bylo v podobe ekologicke dane, ktera nepujde do kapsy provozovatele, ale do statni kasy.

Stejne tak by se mela ohodnotit dani chovani ktera skodi nasemu prostredi a zdravi. Dneska kazdy jezdi autem pro kazdou blbost... Benzin je jeste porad relativne levnej.

A tem co breci jak je vsechno drazsi nez driv, tak si spoctete, kolik jste si za plat nalili do nadrze tenkrat a kolik dneska.

Lájoš B. 11.5.2007 8:38

Re: Ekologismus nutně spěje k totalitě.

Aha, vrchní Klausův demagog promluvil. Děkuji za připomenutí toho, jak vypadaly bolševické agitky.

Haui1 11.5.2007 8:19

Navrhuji okamžitě zavést ekologické daně,

aby se to stihlo ještě před novými volbami a vysvětlovat a vysvětlovat a vysvětlovat, že je to díky zeleným.

Saša 11.5.2007 8:03

Ekologismus nutně spěje k totalitě.

Lidé se nebudou chovat tak, jak si naivné ekologisté vysnili, a proto se budou zcela ekoteroristicky snažit přitvrzovat a podle jejich zcestné ideologie k správnému chování lidi nutit pomocí státního donucení, tedy násilím. Podobně jako komunisté násilím a státním terorem nutili lidi budovat šokiálismus a nebouřit se proti tomu (tedy držet hubu a krok), budou se ekoteroristé snažit násilím a státním terorem donutit lidi k tzv. ekologickému chování. A jako se to nepodařilo komunistům a jediným výsledkem jejich snažení byla těžká morální devastace národa, která zatíží ještě několik generací, tak se to nepovede ani ekoteroristům a výsledkem bude devastace národa - nejen mravní, ale i početní; možná i jeho zánik. A samozřejmě to velmi těžce odnese sama příroda v české kotlině a moravských úvalech...

AdVy 11.5.2007 8:02

RNDr pro ŽP

Taky jednoho takového máme na místě vedoucího odboru ŽP při Magistrátu města, ten schválí pokácení zdravých stromů i na žádost po telefonu a těm,  kteří přírodu  ničí potom dělá obhájce.

LJG 11.5.2007 8:01

Re: Re: Re: Myšlení zelených je následující:

Babička bude mít prostě zimu a revma, protože plyn do všech obcí nevede. Víte kolik bylo před 100 lety na venkově revmatiků ? Viz Švejk - "mám revma ve 40 mažu si to Opodeldokem."

Je třeba kromě ekodaní vyškrtnout  i léčení revma ze zdravotního pojištění. .-)

VladaPing 11.5.2007 7:59

Re : BuBu.....to není nic jiného, než házení peněz do kanálu !

Kdyby do kanálu, to bych ještě dokázal překousnout, ale ono to nejde do kanálu, ale prostřednictvím "dotací" do kapes "zelených vychcánků" - což tedy jde "překousnout" docela těžko !

pozorovatel123 11.5.2007 7:58

Re: To, že politika Zelených . . .

Ocelářská loby to bude významně podporovat. Každá věž je opravdu hodně železa a oceli. (válečné lodě se dnes příliš nevarábějí). A takových 1000 petřínských rozhleden to už je kšeft. Kolik se při této výrobě vytvoří CO2 je nedůležité vždyť jde o dobrou věc.

Tom 11.5.2007 7:53

Re: Autore "dochtore ochrany životního prostředí", poplatky za znečišťování ovzduší jsou směšně nízké,

Debile !!

Mejla 11.5.2007 7:43

Autore "dochtore ochrany životního prostředí", poplatky za znečišťování ovzduší jsou směšně nízké,

takže příliš nenutí výrobce energií emise snižovat. Zbytečk uhlí a uranu, které máme, bychom si měli šetřit pro případ krizí či válek zde anebo v zemích, odkud je kupujeme, a také jako ochranu proti energetickému vydírání ze strany Rusáků. Takoví salónní pašáci jako Vy, dochtore, nás dostali do sitauce, kdy jsme považování za špindíry a skládku Evropy.

Kurňa 11.5.2007 7:40

Vyšší princip mravní-vražda tyrana(zeleného)..

Jde poněkud o život. Začíná se topit vším, protože nehorázné ceny elektřiny, daně a blbouni nejapní zelení jsou schopni chodit od domu k domu a dávat pokuty za kouř z komína ve statisících. Bez ohledu na to, že lidi mají sotva na jídlo a na drahé energie jim prostě nezbývá. Nerad se dožiju (ale asi ano) toho, že pak lidem asi nezbyde, než vzít spravedlnost do vlastních rukou a lynčovat každého ekologa, co se v okolí objeví. Bursíkem počínaje, Beránkem a Pavelcem pomalu, aby si to užili pokračovat, Kuchtovou a dalšími magory konče. Zoufalí lidé budou dělat zoufalé věci. Uvědomuje si to aspoň jeden magor v poslanecké sněmovně ???

cca 11.5.2007 7:35

hlasy

smetou tedy obě zbývající koaliční strany ekodaně ze stolu a risknou odchod Zelených z vlády ???? ;-P  6 zelených hlasů v Parlamentu zdá se být víc než zvyšných 94 až 96 ;-D

olaf 11.5.2007 7:34

není to k smíchu, ale už se vidím

a vidím spoustu spoluobčanů, jak v zimě přikládají do otevřených dvířek kamen PET láhve (apod.) se slovy: "tak papej - za tátu Bursíka, za mámu Kuchtovou, za Káťu Jaujau a ještě jednu protitemelínovou ...".

To není legrace, to je spíše šibeniční humor na to, jak to dopadne.

Pavel 11.5.2007 7:29

Re: Zelení nejsou tak pitomí jak je popisujete: 1. Zelené technologie převážně prodávají NĚMCI, ZELENÍ A JEJICH KAMARÁDI- BUDOU VYDĚLÁVAT! 2. Bursík sám je CHAMTIVÝ PRAVIČÁK - POLOSUDEŤÁK předstírající PRAVOU zelenou barvu.

A co třeba Ondřej Liška, organizátor petice žádající omluvu brněnského zastupitelstva za poválečný odsun Němců, činovník podezřelého spolku zvaného Mládež za interkulturní porozumění ("... usilujeme o zlepšení česko-německých vztahů"), poskytující zahanbující interview rakouské televizi v době nejhorší protitemelínské štvanice ...

Petr 11.5.2007 7:23

Re: Zelení nejsou tak pitomí jak je popisujete: 1. Zelené technologie převážně prodávají NĚMCI, ZELENÍ A JEJICH KAMARÁDI- BUDOU VYDĚLÁVAT! 2. Bursík sám je CHAMTIVÝ PRAVIČÁK - POLOSUDEŤÁK předstírající PRAVOU zelenou barvu.

Zelení - tedy jejich představitelé - pitomí nejsou, bohužel. Proto jsou nebezpečnější.

Petr 11.5.2007 7:18

Nebezpečí

Neustále opakuji, že největším nebezpečím pro civilisaci nejsou klimatické změny, ale aktivity zelených ve všech obalech (duhy, děti, Greenpeace,....). Vzhledem k jejich vzrůstající politické moci nebezpečí stále narůstá. Boj proti tomu je zřejmě marný, ale je třeba vytrvat.

Jan Hájek 11.5.2007 7:14

Re: Re: Jiří K. a jeho třesky-plesky

když k tomu přidáte ještě ekologické škody z úniků plynu při přepravě a manipulaci, tak je to opět v mínusu, jak je u zelených pověr obvyklé.

Jiří K. 11.5.2007 6:56

Re: Re: Ekologické daně v režii plynové lobby.

To je v podstatě to o čem píšu. O 10 % možná  (60 procent je nesmysl) nižší emise ale o 50 % nižší cena pro spotřebitele. Pokud vydáte peníze na auto s lepším motorem a katylyzátorem, nepřinese vám to nic.

Porovnání cen o kterém píšete předpokládám není o palivu pro auta v české cenové (tedy daňové) úrovni.

BuBu 11.5.2007 6:52

To, že politika Zelených . . .

. . . je ze samé podstaty založena na podvodech, lžích a demagogii . . . to snad vědí i batolata ve věku od 6 měsíců ! Její politika je, ale hlavně bude, (pokud zůstane ve vládě)  naprostou zkázou země !

Jako kabinetní ukázka její destrukční politiky v oblasti energií,  je přístup k jaderným elektrárnám - jakožto k jedinému perspektivnímu zdroji energie v naší zemi ! 

Masové dotování větrné a sluneční energie (což zaplatíme  v konečném důsledku my, daňoví poplatníci v ceně elektřiny) - to není nic jiného, než házení peněz do kanálu !  

Dá se pochopit, že někdo přijde na nápad . . . . . že pod falešnou rouškou ochrany životního prostředí, že si na tom založí politickou živnost - ale, že se najde 8% voličů, kteří na tento podvod "jako Brno" tak říkajíc skočí, jako vosa na bonbón - tak to je na pováženou ! 

Když k tomu přičtu ještě voliče KSČ a KSČSSD . . . . tak jsem nucen suše konstatovat, že máme v zemi pěkných pár miliónů Kreténů ! Kreténů, kteří jdou - bez přemýšlení o budoucnosti - jako stádo za tím svým Volem vpředu, který se jim jen tiše směje - jak je napálil !

Petr 11.5.2007 6:51

Re: Re: Myšlení zelených je následující:

Vy jste přesně ten chytrák který nejlépe ví, jak se lidé budou chovat. Zároveň víte , co všechno je třeba napravit.

taurus 11.5.2007 5:23

Vliv zdražení uhlí na dálkové vytápění.

 Jakýpak asi bude mít vliv zdražení uhlí na dálkové vytápění? Inu zdraží nám teplá voda a teplo. Snížení spotřeby tepla se nestane, jen více zaplatím. Teplárna nepřejde na ekologičtější palivo. Pokud by přešla, tak nám to nechá zatraceně dobře zaplatit. Efekt daně na uhlí je jednoznačný. Přinese do státního rozpočtu víc peněz od těch, kteří musí koukat na každou korunu. Vůbec nechápu, jak můžou být řadoví Zelení tak tupí, že věří na spásnost svých vůdčích idolů. Zelení, to je škodná a mělo by se s ní taky tak zacházet! Jsou přiotrávení kysličníkem bursičitým a pádem tím mají v mozkovně na-ráno!