7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
LadaHaksna 17.3.2007 13:58

Já bych to tak neprožíval...

Nemyslím si, že existuje férový advokát. Předpokládám, že jeden ze psů, kteří se rvou o kost, použit další férovou fintu a ovlivňuje veřejnost po internetu.

BuBu 17.3.2007 12:50

Pane Altner, dám Vám jednu radu !

S KRYSOU SE MUSÍ JEDNAT JAKO S KRYSOU !

Každý Váš ústupek, každá Vaše slušnost . . . bude chápána Krysou - jako Vaše slabost !

jk 17.3.2007 12:14

ČS soudy

Jsa právnicky graduovaný občan a býv. policista , jsem se se soudem poprvé v životě setkal v J. Hradci. Chtělo se z té prohnilosti zvracet. Špína na špínu, komplot na komplot. A proč že k soudu vůbec došlo? Pouze jsem trval na svých právech, jak je "chrleno" z TV obrazovek.

Dovedu si tedy už barevně představit nechutnosti, kterým i erudovaný právník musí čelit jenom proto, aby pár nabubřelců tzv. "byli úspěšní".

jk

AdVy 17.3.2007 11:57

Re: Re: Re: Co je a co není obvyklé

Paroubek podle hesla"nejlepší obranou je útok",ale tentokrát mu to ,doufám,nevyjde.!!!!!!

Muslim 17.3.2007 11:46

Re: Nejsem prognostik,

Výborné a přesné!

AdVy 17.3.2007 11:15

Re: Re: Re: Co je a co není obvyklé

R^R^R^VV

hanka 17.3.2007 11:03

Re: Soudní poplatky

o takovém příspěvku bych taky uvažovala ;-) už jsem přispěla na horší věci (zvlášť když si vzpomenu na svoje daně ;-);-))

hanka 17.3.2007 11:01

Re: Držím Vám palce

já se taky strašně těším, tohle prohlášení o neplacení dluhů mě kdysi hrozně rozčililo ;-)

Lapil 17.3.2007 10:47

Re: Pochybuji, že je možné někoho kriminalizovat,

Tímto Vám oznamuji, že na Vás podávám trestní oznámení pro podezření, že jste mi 6.2.2007 večer vykradl auto.

Tak, a jste kriminalizovanej, a to ještě nevíte, že mi to auto ten den opravdu vykradli; sklo z okna tam možná ještě leží a svědky mám hned tři :-P

Buvol 17.3.2007 10:34

Pochybuji, že je možné někoho kriminalizovat,

aniž proto na jeho straně nejsou žádné důvody a když se ještě k tomu jedná o právníka "všemi mastmi mazaného" ....

PetrH 17.3.2007 10:21

Re: Re: Soudní poplatky

To není chybka, ale důsledek profese. Advokát může zastupovat i vraha, aniž by to z něj dělalo spolupachatele. Nicméně kdyby spor býval prohrál, mohl mít od ČSSD pokoj a my taky.;-D

maruš 17.3.2007 9:36

Re: Re: Re: Co je a co není obvyklé

R^

LV 17.3.2007 9:18

Držím Vám palce

Pane Altnere máte mou podporu. Velmi Vám fandím ve Vašem STATEČNÉM počínání. Ano, statečném, protože jestliže v tomto státě je možné veřejně, prakticky v přímém přenosu, kriminalizovat a zastršovat věřitele, pak je Váš postoj skutečně obdivuhodný a statečný. Bude li třeba, pripojil bych se i ke sbírce na sodní a jiné poplatky, kterými se Vám "nezávislá" justice snaží házet další klacík pod nohy.

Velmi se těším, že uspějete a že uslyším jistého Paroubka, jak vysvětluje exekutorovi, že dluhy se přece neplatí!

tatina 17.3.2007 9:05

Re: Re: Co je a co není obvyklé

Jen je nechte vykapat.To je lepší.Pan Altner to opravdu dělá taky pro lidi.On nám všem jasně ukazuje,co jsou socani a hlavně s.Paroubek za lidi.Na místo toho,aby dali věci do pořádku,tak kriminalizují každého,kdo se jim postaví do cesty.My normální lidé si na takové politiky opravdu musíme dávat velký pozor,protože by se mohlo jednoho dne stát,že "náš" největší přítel bude Lukašenko a jemu podobní.Ti jsou totiž velkým vzorem s.Paroubka.

Frank 17.3.2007 8:58

Re: Co je a co není obvyklé

Dluhy se musí platit, padni komu padni. V jiném článku se ale pan Altner vyjádřil, že to vše dělá hlavně pro lidi. Tlačím slzy zpět do očních důlků. A příště o Smolíčkovi jo?

Rad 17.3.2007 8:54

Re: Soudní poplatky

Taky fandím Altnerovi. Jednu chybku na něm ale vidím - to, že se dobrovolně spolčil se socany.

ucitelka 17.3.2007 8:53

altner for prezident

Rad 17.3.2007 8:49

Re: Re: Pane Altnere,držím Vám palce,to co předvádí "pingl" a jeho socboys,Sobotka ,Hašek a Havlíček,nebo jak se jmenuje ten "strážce socanské bezedné kasičky" jmenuje,je typické bolševické vydírání !!!

mě taky,  jenže "mlíny" furt nic. ti co mě okradli, v pohodě vegetí a smějou se mi.

Dis 17.3.2007 8:45

Prohlášení k útokům na ..,

Vlastníku tohoto časopisu, přečtěte si laskavě, co požadujete  v záhlaví od účastníků diskuze, a styďte se i s těmi Vámi schválenými diskutéry. 

Petr Čech 17.3.2007 8:44

Co je a co není obvyklé

Nevím, proč se všichni tolik divíme. V našem nemravném státě bohužel není obvyklé tak jako jinde své dluhy platit. To je m.j. důsledek našeho špatně nastaveného právního řádu, kde dlužník má navrch nad věřitelem. Teď k ČSSD. Kdysi mi jeden můj kamarád řekl, že chcípající kobyla kope. Měl pravdu, zatím se to vždy potvrdilo, asi se to potvrdí i teď.

Sten 17.3.2007 6:38

Re: Pane Altnere,držím Vám palce,to co předvádí "pingl" a jeho socboys,Sobotka ,Hašek a Havlíček,nebo jak se jmenuje ten "strážce socanské bezedné kasičky" jmenuje,je typické bolševické vydírání !!!

Pane Altnere, moc Vám fandím jsem také jeden komu chyběli peníze na soudní poplatky .

Ministr co to způsobil (ČSSD) dneska sedí boží mlíny melou pomalu ale jistě. Mnoho sil přeji z celého srdce.

Kasandra 17.3.2007 5:46

Re: Soudní poplatky

Kolikpak korunkami jste už přispěl chudáčkovi advokátovi Vy,co ??????;-D;-D;-D

Alois 17.3.2007 2:53

Soudní poplatky

Vážený pane Altnere,

pokud  se dostáváte do situace, že nebudete pro nedostatek prostředků moci pokračovat ve svém sporu,obraťte se na veřejnost. Věřím, že kdo sleduje váš spor a je trochu slušný člověk, pošle Vám alespoň stovku. Já osobně jsem přesvědčen, že by to napomohlo spravedlivé věci a protože by vás vracení malých obnosů zaměstnalo na několik let, / předpokládám, že vyhrajete/, důvěřoval bych, že po skončení sporu darované příspěvky dáte na nějakou charitu. Znám mnoho lidí, kteří se kvůli zákonné výši soudních poplatků z majetkových sporů nemohli ani obrátit na soud, aby o jejich věci bylo jednáno, takže pro ně spravedlnost v  této zemi je naprosto nedostupná věc. Umím si představit, že za 7 let jste se mohl dostat do velmi složité situace, neboť znám několik relativně bohatých lidí, na papíře, kteří se vlivem průtahů a nemožnosti dostat se ke svým účtům nebo majetku, který jim někdo zadržoval, klidně dostávali do situací, že neměli na chleba. Soudní poplatky jim přitom nebyly prominuty, neboť se soudili o SVůJ majetek. Je to absurdistán.

Jenda 17.3.2007 1:30

Re: Pochopte že je obtížné

Pro socany je každý kdo s nimi bezvýhradně nesouhlasí NEPŘÍTEL !!! Jak se ty s v i n ě dostanou k moci tak nám osvědčený Vodruška udělá ze života peklo vpracovním lágru !!!

pavel 99 17.3.2007 1:03

Pochopte že je obtížné

když tak bohorově tvrdil, že se "..dluhy neplatí.." nakonec přiznat, že neplacení dluhů může mít i nepříjemné dopady. Tím by se celé jeho konstrukce zhroutily jako domeček z karet.

pavel 99 17.3.2007 1:00

Re: A co chcete

přesně "....stát jsem já..." pravil kdysi jistý Paroubkův vzor.

Komik 17.3.2007 0:56

A co chcete

od člověka, který používá slovo "pan" jako nadávku? Zajímalo by mě, jak si pan Paroubek předstauje ten právní stát, kterým se (ale jen někdy) tak rád zaklíná. Podle mého názoru si ho představuje tak, že právním státem je ten stát, kde je on v právu, ať dělá cokoliv.

Jenda 17.3.2007 0:56

Pane Altnere,držím Vám palce,to co předvádí "pingl" a jeho socboys,Sobotka ,Hašek a Havlíček,nebo jak se jmenuje ten "strážce socanské bezedné kasičky" jmenuje,je typické bolševické vydírání !!!

Zadlužili stát,zadlužili si barák nad hlavou,lžou kradou a přitom mají tu drzost moralizovat.Bohužel mají podporu části té hloupé části veřejnosti,která jim na ty špeky skáče :-( Četl jsem úryvky Vašeho "výslechu" v Lidovkách nebo kde to bylo,nad některými mi zůstaval rozum stát,tolik závisti a bolševické zloby,prostě hnus jako v padesátých letech !!!

Za všechen ten bolševický marasmus tímto veřejně děkuji takřka dvacet let po "revoluci" soudruhu Václavu Havlovi a jeho StBáckým řídícím orgánům !!!

@Teo 17.3.2007 0:33

Nejsem prognostik,

fandím Vám, ale... http://ateo.cz/frame/phpgal/pict//2.813.jpg :-/