2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

DOKUMENT: Odpověď na otevřený dopis ČMOS PŠ

Obdržel jsem od Vašeho předsedy otevřený dopis. Nás, rodiče školáků, v něm seznamujete s důvody, pro které odmítáte vykonávat v úterý 4.prosince své zaměstnání. Důvody jsou to veskrze politické a týkají se výdajů státního rozpočtu do položky školství.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gill 3.12.2007 1:42

Re: Re: Pane Zikmund

Když podnikatel může chtít za zboží víc peněz, vychází přitom ze zákonů tžních mechanismů, poptávky pro svém produktu a investic jednak vložených, jednak k těch, které potřebuje k jeho dalšímu vývoji, upgradu atd. - pak nechápu, proč si podobně nemůžou diktovat pedagovové. Asi proto, že pro naši demokratickou, liberální, svobodnou, bohatou a kulturní společnost není vzdělání hodnotným produktem.

IR.MA. 3.12.2007 1:42

Milí kantoři

Pavka 3.12.2007 1:20

Re: Pane Zikmund

To jsou ale hloupé kecy. Odborářská klasika - chci víc prachů a melu o počtu žáků ve třídách a o snížování výdajů do školství. Demagogie, lži a údernická hesla. Škoda, že ty vaše odbory nejde zakázat. 

conqueror 3.12.2007 1:03

Re: Pane Zikmund

Tou poslední větou opravdu přeháníte. To dělají odboráři často...

Pavel72 3.12.2007 0:15

Pane jo,

"Vy jste si zvolili násilný prostředek, stávku."

Vite cim to je? Ucitele jsou drsni chlapici, proto taky tak drsny prostredek :-D. Slabsi povahy omdlevaji, jeste slabsi budou mit trauma nadosmrti.

fren440 3.12.2007 0:13

Pane Zikmund

S prominutím Vám měkne mozek. Asi té znalostní ekonomiky dosáhneme prudkým snížením výdajů na školství. Myslíte si, že je správné mít ve třídě 32 žáků nebo 25 nebo jen 20. Jaký pokrok udělala škola od roku 1990. Každý politik má před volbami v hubě vzdělanost národa a po volbách seškrtá rozpočet MŠ. Je to jedno kdo je momentálně u vesla. Proto je nutné se připomenou. Myslím si, že nejen žáci, ale i učitelé jsou rukojmím každé vlády.