30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

BIG BEN: Tak koho teda ksakru volit?

„Sympatizuji s programem SPD, tak povedu kandidátku SPO,“ oznámil slavný komik Ringo Čech. A než jsme se stačili tomuto jeho nejnovějšímu vtipu zasmát, už svou kandidaturu s vážnou tváří stvrzoval.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Hrbek 4.10.2017 2:33

Pěkně popsáno, jen ten závěr bych viděl jinak... ODS sice opustili nějací "trafikanti", nicméně při ničení dosahu zákona o registru smluv jasně ukázali, že svatý u nich stále není zájem voliče, ale zájem lobistů. Piráti jsou fajn jako hlídací psi - budou upozorňovat na korupci, netransparentnost, útoky na svobodu netu... na to jim však stačí dostat se do parlamentu s odřenýma ušima,pokud by byli silnější, mohla by naopak začít škodit jejich temná stránka (málo skutečných odborníků, mírná proimigračnost a proEUjnost...) a SPD lze plně nahradit Realisty s tím, že nádavkem dostaneme do hry méně emocionálního a více rozvážnějšího Robejška s osobnostmi typu ekonoma Kohouta nebo světaznalého Tomského... Přesto, že je ČTV arogantně vypouští, mají třeba v anketě kde hlasovalo přes 65000 čtenářů na euportal přes 37% rozhodnutých voličů

K. Pavlik 4.10.2017 1:07

Jeden problem

Pokud opravdu volici poslechnou autora a k moci se dostanou jeho doporucene strany a po 4 letech jejich vladnuti kdy budou budou vladnout tak jak jak to delali v minulosti pak za 4 roky bude mit Babis nadpolovicni vetsinu v parlamentu. Uz se tesim co autor bude doporucovat pak.