Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Kapr s hořčičnou omáčkou
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RenataE 13.3.2009 21:18ryba Hoki se vyskytuje i u nás. Nevím, jak v supermarketech, ryby kupuju v Makru a tam ji mají. A co nutí obchodníky vozit ryby přes půl světa? Ono to může začít tak, že na lodi je volný mrazírenský kontejner, místní "rybáři" mají nadbytek, tak si dohodnou s Evropou nějaké podmínky a ryby naloží. V Evropě velkoobchodník přihodí 700% ceny na exotický sortiment, úspěšně prodají atd. Tím se vytvoří poptávka a už to jede. |
possum 14.3.2009 9:55Re: ryba Hoki RenataE, dekuji. Napsala jsem prispevek proto, ze vim, ze ryba hoki je v CR v obchodech. A uz jsem byla pripravena napsat, ze se tedy omlouvam, ze jsem promluvila, protoze ocividne jsem stoupla do h...a. Zajimave, ze od te doby, co jsem sem prestala psat i WWW zacina nachazet klady microvlnky. |
MaRi 14.3.2009 10:08Re: ryba Hoki milá possum - já si ráda hraju se slovy a jednou z mých oblíbených hříček je zvuková či vizuální podobnost slov v různých jazycích s rozdílným významem. Proto taky moje poznámka. Pokud však padla nevhod, upřímně se omlouvám. A chybíš mi tady... |
JoVo 13.3.2009 20:07R O Z V E R N Í Č E K . Rybář doma pyšně ukazuje svůj úlovek manželce a zasněně vypráví, jak to bylo na jezeře pěkné. Najednou mu vpadne do řeči manželka: "Právě volali z obchodu s rybami, že sis tam prý zapomněl peněženku i s doklady!"Hezký večer. |
Zuzka 13.3.2009 20:55Re: R O Z V E R N Í Č E K . Ještě že nechytil zlatou rybku. Žena vaří a říká muži: "Skoč mi do samošky pro máslo..., a ne aby tě zase chytili!" |
zana 13.3.2009 21:04Re: R O Z V E R N Í Č E K . Zuzko, to máš ty fóry z toho sněhu |
Zuzka 13.3.2009 21:26Re: R O Z V E R N Í Č E K . |
JoVo 13.3.2009 21:29Re: R O Z V E R N Í Č E K . |
Jakub S. 13.3.2009 23:03Jste dobří! |
Vave 13.3.2009 19:50Ten recept zní zajímavě , hmmmm, omáčka bude asi fungovat i na jiné masíčko v pepři? Kapříka vyzkouším, až zase začne chodit na ryby soused, kterému na zahrádce chytám žížaly. |
LA 13.3.2009 18:12OT - Hádanka Jaký je nejdojemnější příběh v celé historii lidstva - Loupání a smažení cibule, to rozpláče skoro všechny. |
zana 13.3.2009 19:28Re: OT - Hádanka |
RenataE 13.3.2009 20:50Re: OT - Hádanka A proto moje dítě krájí cibuli v plaveckých brýlích |
Dede 13.3.2009 22:39Re: OT - Hádanka U nás to jsou lyžařské... |
LENKA S 14.3.2009 0:30Re: OT - Hádanka NEVÍM, NAČ SE S CIBULÍ TOLIK TRÁPÍTE, KDYŽ STAČÍ NŮŽ ÚPŘI LOUPÁNÍ A KRÁJENÍ OBČAS PONOŘIT DO MISKY S VROUCÍ) HORKOU) VODOU A JE PO BREKU A SLZÁCH. |
WWW 13.3.2009 12:02Vyborny recept pripominam jen milovnikum mikrovlnek, ze priprava se da podstatne zkratit. Uz jen cisteni kapra, casto pracne u celosupinacu. Kapra dame na chvilku na mrazak, aby zatuhnul ( nenechat zmrznout uplne!!) Pak ho vlozime na pet minut do MT na plny vykon. Supiny se najezi, pri spravnem postupu pak staci , drze kapra za ocas, s nim zatrepat nad odpadkovym kosem. |
jiný Honza 13.3.2009 12:12Re: Vyborny recept Mám jednoho kapra v mrazáku, mám to zkusit? Aby se pak u kance nevykládalo, že tam jednou přišel takový divný cizí a moc se tam vyptával načež jednoho místního inzultoval. |
WWW 13.3.2009 12:30Re: Vyborny recept Ze ti neni hanba chlubit se tim, ze jsi pripraven zmlatit vetcheho duchodce ! |
jiný Honza 13.3.2009 13:12Re: Vyborny recept Nechlubím se a nevěřím, že bys byl až tak vetchý. Spíš škodolibý a přitom nemáš proč - vždyť jsme ti vždycky dobře radili. |
Jakub S. 13.3.2009 13:54Re: Vyborny recept Neboj,www! On jenom machruje. Vysoký je sice celkem dost, ale kolem rovníku a vůbec by to chtělo trošku otesat. A ty vetchý nebudeš, a z baráku jste zocelení obá asi! |
jiný Honza 13.3.2009 20:07Re: Vyborny recept Já ti dám otesat! Jen počkej... |
YGA 13.3.2009 12:17Re: Vyborny recept Vidím, milý Wwwčko, že tě už mikrovlnka chytla - a to bylo zprvu ošklíbání - chichi. |
WWW 13.3.2009 12:30Re: Vyborny recept Ano, odrikaneho chleba ........... |
Zdena b.p. 13.3.2009 12:58Re: Vyborny recept Děkuji ti WWW, přesně to jsem potřebovala. Tak a jedu do Makráče a večer vyrábím. AAAAAle esli to nebude fungovat, tak gde mám tu atomovou bombu? Jen peříčka eee vlastně štětiny budou lítat od kance. |
Jakub S. 13.3.2009 13:55Re: Vyborny recept jaký je recept na Odříkaný chleba v mikrovlnce? |
zana 13.3.2009 13:09Re: Vyborny recept WWW, kup si pár lahváčů! |
Vave 13.3.2009 19:52Re: Vyborny recept Tý jo! netušila jsem, že MV je takový zázrak! Koblihy zabalí a usmaží, ryby čistí - a čeho se dočkáme ještě, milé wéwéwéčko? |
possum 13.3.2009 10:49kapri... asi jak vsichni, kdo ctou clanky George, vi, ze je tu skodna. A neji se. Ja ryby rada, ale pouzivam hlavne lososa, hoki a basa filety. Nekdy tunaka, ale toho ponejvic z konzervy. ;-) Takze na tuhle omacku bych pouzila bud toho lososa nabo hoki (ktera se hodi na uplne vsechno). A jeste si dovolim copy/paste hlavicku z meho receptu (ktere ponejvic pise Manek ;-) ). >Omáčka z hrubozrnné hořčice se určitě hodí spíše k pevnějším a chuťově výraznějším mořským rybám typu tresky nebo makrely a myslím, že ani s tuňákem či lososem se nespletete. Vyvaroval bych se však použití jemných ryb, jako je například pangasius, kde by rozhodně omáčka přehlušila chuť ryby. < |
MaRi 13.3.2009 11:04Re: kapri... HOKI?????!!!! Tak to tedy ne! Hoki je pejsek LenkyS., s přípravou s hořčičnou omáčkou nemůžu souhlasit. |
veram 13.3.2009 11:19Re: kapri... |