21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
LOJR 7.2.2006 9:24

Re: Re: Modest proposal :-)

Ano, ten nezaměnitelný, faktuprostý obsah, nahrazený osobními útoky, kdo to jenom může být? Že by zabolely žaludeční vředy? Jestli ano a pomůže vám to, tak jen do mne! Jinak co se týče Fuchsové a jejího "ukradeného" občanství, už jí tady řada lidí opakovaně radila, jak ho velice snadno získá - bez výsledku. Zřejmě to bude jako s vámi. Když byste zanechala svých trapných osobních útoků, z vašich příspěvků by nic nezbylo. Stejně tak z příspěvků Fuchsové po odečtení stesků po občanství. Úplně na závěr. LOJR není soudce. Zkuste si to opakovat ráno a večer vždy pět minut, třeba to bude mít nějaký výsledek.
Andy 7.2.2006 19:41

Re: Re: Re: Modest proposal :-)

Lojr není soudce...lojr není soudce...lojr je právník...lojr je právník...paní Fuchsové sebrali občanství a nechtějí jí ho automaticky vrátit.
Když zanechám osobních útoků, z mých příspěvků nic nezbyde. Zato vám, když si znova přečtete, co jste napsal paní Fuchsové, zbyde- pěkný humus. 
Jen tak mimochodem, pamatuji Vaše útoky v době, kdy jsem velmi bedlivě hlídala, abych osobně neútočila- denně jste sem servíroval sprosté urážky všech, kteří podle vás nebyli přesní či měli jiný názor než vy.  Plácal jste se do koženek, když sem Šedovous vlítl a nadával jak špaček.
Mé osobní útoky jsou zákonitou obranou před tím, co nalezlo na Psa před několika lety a ač to denně všude běduje, že je to hrozné a jak jsou všichni kromě něj blbí, tak sem leze pořád a pořád.
Jinak- žaludeční vředy zabolí až na jaře. Teď je klid.
aida 7.2.2006 20:31

Re: Re: Re: Re: Modest proposal :-)

Prosímtě, nech ho být a nehádej se pořád; já Tě fakt nechápu. Tisíckrát tu nemusím v diskusi s někým souhlasit, ale proč bych ho stále tak napadala.  A komentářů na mou adresu se prosím zdrž, šetřme si čas a nervy.
Andy 7.2.2006 22:28

Re: Re: Re: Re: Re: Modest proposal :-)

komentářů na tvou adresu se zdržuji velmi pečlivě. Děkuji, že tak jistě učiníš i ty. Tisíckrát mne někdo napadá a ještě jsem nečetla, že bys ho napomenula. Takže prosím, starej se i nadále o sebe.
LOJR 8.2.2006 8:11

Re: Re: Re: Re: Modest proposal :-)

Vy byste byla k smíchu, kdybyste nebyla ještě více k pláči. Fuchsová chce české občanství a přitom se nechce vzdát občanství USA, což současná česká legislativa neumožňuje. to je jí ale jedno a stále tady o tom brečí a mnohdy napadá řadu současných i bývalých politiků, jako viníky tohoto stavu. Stejně komický je požadavek na majetkový návrat do roku 1938. Jsou tu Benešovy dekrety, ale ty se Fuchsové nelíbí a tak je prostě neuznává. Proč v dané souvislosti pohrdám právem já, víte zřejmě jenom vy. Zkuste najít nějaký příspěvek, kde někomu sprostě nadávám, moc prosím. Na to jste tu expert vy. Už jsem to jednou napsal - vy musíte být tuze nešťastná osoba.
Lojre, 10.2.2006 20:33

Re: Re: Re: Re: Re: Modest proposal :-)

současná legislativa, jak americká, tak česká už umožňuje dvojí občanství. Česílko by dostala české občanství, kdyby o něj požádala. Ale od data, kdy by požádala. A to je jí na restituční soud nanic. Ona chce, aby český stát uznal, že neexistovala dohoda o zamezení dvojího občanství z roku 1929 a aby uznal, že občanem státu nepřestala být vůbec, nebo alespoň, že jím byla v době rozhodné pro návrácení majetku.
Bubik 7.2.2006 0:56

jó kasteláni moc o hradech vědí, památky mají zmapovány,

tož pryč s nimi, by svědků nebylo. 
Hrady se převedou na obce, movité památky se odvezou do centrálního skladu a pak prodají.
A pak že už není co privatizovat
Klaun Parafin 7.2.2006 0:31

Paní Zuzano, nestrašte... Ale pochopil jsem na základě vašeho článku,

proč se nám omluvil kastelán z hradu Švihov, že nám nemůže potvrdit smlouvu na vystupování v létě (ačkoliv jsme se zavázali, že poskytneme 15% ze zisku na vstupném na naše představení na údržbu a provoz hradu...), jelikož nevá, zda tam v létě ještě po nařízené reorganizaci bude. A to i přesto, že jsme uvedli, že Pavel Půta, který se mnou vystupuje, je přímo dokazatelným praprapra...pravnukem majitele hradu a má modrou krev, což jsme se uvolili dokázat čerstvě vytaženou "injekcí" na každém představení... Ach jo, není nad blahobytný tuk, vytažený z Jandáka...
Kikina 7.2.2006 2:24

Re: Paní Zuzano, nestrašte...

Možná,  že sáhl k tomu opatření proto, že  obzvláště v poslední době krajské  Ústavy památek ve svých odborných vyjádřeních k projektům nevěděli (roupama) cosi přát. A "zodpovědní" referenti kultury dávající závazné stanovisko s razítkem "se lvem" ve strachu o zajištěnou  židli ty jejich ptákoviny jenom opisovali a šířili dál. Tož takhle to je..
P.s: V  Praze na  "Památkové  péči"  pracovala  a možná ještě pracuje nějaká Zuzana Chlumská ... Jste to V y a nebo se jedná pouze o shodu  jmen ???
Přeji hezký den !
Rpuť 7.2.2006 6:33

Ne, Kikino, nejsem to já a dokonce jsemo své jmenovkyni v životě neslyšela.

Nejsem ani památkář ani na památkách nemám žádný hmotný či jiný podobný zájem.
Jen mám památky ráda a zajímám se o ně - "takže bych vlastně i já mohla být ředitelem památkové péče" -
dvd 7.2.2006 6:47

Nemohla

nemáte totiž zdravé názory.
Jarmila B. 7.2.2006 17:53

Re: Ne, Kikino, nejsem to já a dokonce jsemo své jmenovkyni v životě neslyšela.

Ach jo, Rputko, asi uz to nebude tak efektni, ale cekame to i v jinych oblastech kultury. Az si Pan ministr zase udělá čas
ptakopysk 7.2.2006 8:32

Parafine...

...dokázat čerstvě vytaženou "injekcí" na každém představení... Úplně mě obchází mráz. Nemáte vy nějakého předka pocházejícího z Transylvánie? Vždyď byste toho nebohého šlechtice vycucali jak flašku sunaru! Jak vás tak pozoruju, nejspíš byste mu dělali transfůzi inkoustem, neboť pradávný modrý nápoj zvaný Raketa se už nevyrábí a modrej Bols mu vy škrholové nekoupíte! Fuj!
Klaun Parafin 7.2.2006 11:48

Re: Parafine...

Ptakopysku, máte pravdu, Bols ne, ale mám zkušenosti s potravinářskými barvivy a dokáži nejen udělat modrou krev, ale i rybniční žabinec a naprosto realistické zvratky, přidámli huspeninu. Dokonce jsem měl žalobu na krku, v písničce o zavraždění cvockáře Dandy jsme vylili kýbl "krve" při představení v plenéru první řadě pod nohy a jedné paní se udělalo tak špatně, že byla týden práce neschopná (1986 - paní byla v Městském výboru strany). Soud ale neproběhl a byl jsem pouze napomenut ze strany zřizovatele PKS, které nám nařídilo, že se máme vždy obecenstva předem zeptat, jestli můžeme vylít cvockářskou krev. A bylo po efektu...
ptakopysk 7.2.2006 13:20

přidámli

Sakra chlape, kam vy na ty slova chodíte :o))) A jak se to časuje? přidámli, přidámleš, přidámle, přidámleme, přidámlete, přidámlí? Je to tak správně? :o)
ptakopysk 7.2.2006 13:24

PS barvivo...

pokud doma klohníte, zkuste při klohnění sekané přisypat do polotovaru práškové zelené barvivo na vejce. Po upečení a rozkrojení - úžasný efekt. Možná i Hičkokovi by z toho bylo blbě...
ok 7.2.2006 10:20

Re: Paní Zuzano, nestrašte... Ale pochopil jsem na základě vašeho článku,

Jo jo, ja bych hrad OKAMZITE vratil Putovi Svihovskemu. Urcite by se o nej staral lip nez postkomunista Jandak.
 
Jana 7.2.2006 11:40

OMYL Památkáři nemají pravomoce

Mrzí mne, že všichni osocuji ze zverstvev pamatkare. Bohuzel se verejne nerika, ze pamatkari NEMAJI zadne pravomoce  a POUZE doporucuji nejake zasahy nebo zamitnuti.  Urednici na magistrate zakazuji a povoluji. Takze stav pamatek je tak mizerny hlavne proto, ze KDO MAZE TEN JEDE... proto je v historickem centru Prahy stresni bazen atd.....Vsude se nadava na pamtkare, ale oni za to vetsinou nemuzou. Hlavne ze nas pan Jandak spasi.
Ach jo.
Juha 7.2.2006 12:34

Kdo je vlastně památkář

Je to chaos: úředník na obci není památkář? Ministerský úředník na odboru pampéče není památkář? Občas někde čtu sousloví malý památkář x velký památkář. Ať ti, co tu nadávají na památkáře, řeknou, kdo a kde to bylo. Jinak je to info s hodnotou plácnutí do vody.