3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

JAZYK: Kanál I

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
SelmakKafeNepije 18.2.2009 8:13

Re: Ta dama ma pravdu

Stačí se podívat kdo to píše, kdo to točí, kdo ovládá Hollywood. Vždycky přijde nějaký olíznutý prst vystrčený do větru: South Park, pak Borat...co to bude příště, když odporné ohavnosti South Park nebo Borat jsou už zavedeným měřítkem? Já se při nich nebavím a jsem absolutně přesvědčený, že 99% lidí taky ne a nevyhledává je. Jenže oni mají v rukou tisk a pěkně nám to přežvýkají, ooskarují a ogrammují. Hloupí čeští novináři to opíší a ejhle - další "hvězda" má světové renomé a hlavně - prachy. protože s těmi oni umějí, pro ně žijí, jimi ovládají. A když jim chybí, vymyslí si virtuální, zabalí je do všelijakých šestkrát nově převázaných balíčků a pak to dopadá jak to dopadá: Obama podepíše a zaplatí to poslední obyčejný Američan; tomu nezbude než se jít utěšit do kina na nějaký pěkný film, nejlépe s Boratem, Careym, Sandlerem, Stillerem...

Ondřej 18.2.2009 8:34

Re: Ta dama ma pravdu

Točí špatné filmy? Využijte toho! Točte lepší, které budou lidi bavit. Můžete vydělat spoustu peněz a pak je rozdat chudým a potřebným! Já dodnes netušil, že patřím k jednoprocentní menšině, která se docela baví zesměšňováním pokryteckých a licoměrných moralistů.

SelmakKafeNepije 18.2.2009 9:34

Re: Ta dama ma pravdu

No, v tomhle jsem docela rád nepokrytecký a nelicoměrný moralista, protože ty jejich filmy, formálně pochopitelně vynikající, jsou obsahově žumpa. V lepších případech ubohá kasička na peníze.

Jan 18.2.2009 11:28

Re: Ta dama ma pravdu

Respektuji Váš názor. Budete rovněž respektovat můj názor, že Vaše názory nejsou nic jiného, než  žumpou, kterou vyrábí ten, kdo to neumí?

SelmakKafeNepije 18.2.2009 14:14

Re: Ta dama ma pravdu

Ale vy to taky neumíte - jsme dva, kteří to neumí, to neznamená, že opačný názor, než máte vy, totiž že něco je žumpa, musí být žumpa. To je, prosím, od vás žumpa. Nicméně, rád bych termíny "žumpa" nebo "hnůj" a tak podobně vyhradil novinářům a hollywoodským filmům, kde se krká a prdí naveliko a kečup teče proudem. Takže ano, máme rozdílné názory, což znamená, že vy jim dáte vydělat a já ne. Krásný den!

kiddo 18.2.2009 9:48

Re: Ta dama ma pravdu

Pokud se podíváte na South Park nebo Borata a vidíte v tom jen záplavu ohvaností a vulgarit, pak jste naprosto nepochopil, o čem ty filmy jsou.

Heinz Guderian 18.2.2009 8:49

No a?

Nadávky se taky musí umět přeložit.