24.5.2024 | Svátek má Jana


Diskuse k článku

GLOSA: Otevřou konečně evropští aktivisté oči?

Američtí aktivisté z ekologické organizace Global Energy Monitor asi své české kolegy nepotěšili. Ve své studii totiž potvrdili, že osud boje s klimatickou změnou nezávisí na Česku, ani Evropské unii, ale na Číně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Dvořák 28.11.2019 8:38

Tak si založte muší cirkus. Uvidíme, jak vaši svěřenci budou reagovat na povely, když už asi mají v genech obranu proti plácačce.

Lístky na první vystoupení mi neposílejte. Až to budou mít opravdu v genech, budu už několik set tisíc let mrtev.

:-)

L. Písařík 28.11.2019 18:12

Nemáte pravdu, už to v genech mají. Hmyz je na Zemi mnohem déle než člověk a vždy byl a je potravou pro predátory, přežili jen ti nejopatrnější, cco se dokázali vyhýbat nebezpečí. A jestli vám mouchy létají přímo pod plácačku, pak jste šťastný člověk, nebo jsou to mouchy sebevrazi. Life good.

J. Nevrkla 28.11.2019 7:37

Počet musel na autě závisí především na rychlosti toho auta, zřejmě už jezdíte pomaleji.

Stutox občas nařizuje zdravý rozum. Kdyby vam hrabosi sežrali velkou část úrody, tak byste to asi pochopil. Stačí minimum představivosti i pro nezemedelce.

J. Vrzal 28.11.2019 8:30

Jste komunista.

J. Svoboda 28.11.2019 10:01

Nejsem, niky jsem nebyl a ani nebudu.

Vaše ad hominem svědčí o tom, že jste argumentační ubožák.

Pěkný den.

V. Církva 28.11.2019 12:01

Co se týká hmyzu, u nás je ho dost, přijeďte si na Moravu nachytat. Asi tady víc děláme než kecáme o globálním oteplování

Co se táká pesticidů či jiných jedů. Ty jsou ale z části důsledkem klimaalarmismu a pěstování řepky. Tady bych jinak souhlasil, že je třeba radikální omezení škodlivých chemikálií a plastů. Jenže kvůli globálnímu marxismu pardon oteplování se právě na to lokální a začínat sami u sebe zapomíná.

Jinak že hmyzu a ptáků ubývá je pravděpodobné. Tu chemii v přírodě přežije jen máloco. A řešení by byla, třeba by mohli kliamaalarmisté a greténi v pátky hubit mandelinky a slimáky - ručně, bez chemii jako moje prateta dej jí pán Bůh věčnou spásu.

J. Svoboda 28.11.2019 12:54

Klesl jste k neověřitelné a nezobecnitelné ubohé argumentaci a z agumentačního zoufalství i k adolescentní demagogii.

Pěkný den.

T. Hraj 28.11.2019 8:48

Máte úplnou pravdu. Úbytek hmyzu či rozprašování jedů a mnoho dalšího jsou závažné problémy. O nich ale pařížská dohoda bohužel není. Aktivisti (od nejmenších až po Obamu či Leyen) ale celou ekologii smrskli na CO2.