10.5.2024 | Svátek má Blažena


Diskuse k článku

GLOSA: EET je třeba zrušit, ničí živnostníky

Díky EET prý budou platit daně i ti, co je neplatí, tvrdil Andrej Babiš. Podívejme se ale, jak platí daně některé velké firmy, například Babišova firma PREOL. Ta žije ze státních zakázek, protože dodává bionaftu do státního podniku Čepro, který patří pod Ministerstvo financí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Tichý 4.10.2017 7:54

Pochopil jste, ze zdaneni hejna pidipodnikatelu se ani zdaleka nepriblizi k danove optimalni megatovarne? Neboli-velci hraci maji dost penez, aby si najali oprimalizatory dani.

A. Trick 4.10.2017 7:37

ODS je stará struktura,

měla by se zrušit.

L. Šarina 4.10.2017 7:19

Ničí

živnostníky?? a jaké??Černý trh jen kvete, za fušky penízr z ručky do ručký,instalatér,který vám udělá ráci pragon nevystaví, a v hospodách? česka nátura a pořádek v daních? cha cha cha! Ne nadarmo je řčení že dříve co Čech to muzikant,dnes zloděj. Babiše nemusím,ale v tomhle mu fandím. všichni ti co řvou kolem výběru daní jsou vlastě podporovatelé zlodějny!!

A. Bocek 4.10.2017 7:04

Stát je jen suma našich daní.

A to jen daní těch , kteří dělají něco smysluplného. Úředník buzerující drobného podnikatele, až jeho dovede ke krachu nic kalého nekoná.

V. Kotas 4.10.2017 6:37

Živnostníky ničí neschopnost poslanců a vlád,

udělat pořádek v daních. Pro malé živnostníky zavést paušály, podle výsledných cifer ( fungovalo to za 1.republiky ) a u velkých firem patřičné pravidelné kontroly, za jasně stanovených podmínek. To hraní s ciframi, aby šlo srazit daně téměř na nulu ( všelijakými odpisy )není dobře.

T. Pansky 4.10.2017 5:40

... presne o tohle panu Babisovi slo !!!

Byl schopen v lidech vytvorit dojem, ze pomoci EET srovna podminky pro podnikani. Tim velmi sikovne zastrel fakt, ze v Cesku je danovy bordel, ktereho on sam velmi sikovne vyuziva!!! Ten danovy bordel je zpusobeny zakony sitymi na miru urcitym zajmovym ekonomickym skupinam, ktere na tom nesmirne vydelavaji !!! A obcane mu to snedli i s navijakem. Pripad Capi hnizdo je jen malou ukazkou, jak unikaji statu penize !!! Ale s tim pan Babis nic delat nechce, nebot toho sam vyuziva.