3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

ENERGETIKA: Před čím také varuje tornádo

Zničení jihomoravských vesnic dosud nejsilnějším v tuzemsku zaznamenaným tornádem připomnělo, jak fatálně je naše civilizace závislá na elektřině. Nebo fosilním benzínu a naftě. Jenže aktivistický Brusel na to nebere ohled. Připomenou mu to nyní čeští politici?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Svoboda 9.7.2021 6:21

Bod 3 - trolí klasika. Nic takového neřekl a vy ho za to peskujete ;-D;-D;-D

Pěkný den.

J. Bartoš 9.7.2021 1:29

1/ Nevím proč pana Součka urážíte, což vypovídá o tom kdo jste

2/ Klimatická předpověď je méně přesná než meterologická

3/ Dle Vašeho vyjadřování elektřinu asi nepotřebujete, protože na televizi se dá dívat i při svíčkách a vše se dá koupit v supermarketu.

J. Vintr 9.7.2021 1:16

Autor má samozřejmě pravdu a váš příklad je úplně mimo. Mezi předpovědmi "klimatologů" na desetiletí dopředu a předpovědmi meteorologů na dny, je pouze jeden zásadní rozdíl. Za ta desetiletí si na předpovědi klimatologů zaručeně nikdo ani nevzpomene. Můžou si tudíž předpovídat co je napadne (nebo to, za co jim někdo zaplatí). Ovšem současné šílenství, kterému svorně propadli politici, kteří se předhánějí v závazcích, kdo bude dřív "uhlíkově neutrální" a které , pokud to někdo včas nezarazí, povede ke katastrofě apokalyptických rozměrů, nemá vůbec původ v nějaké obavě o světově klima. Někdo tuhle věc vymyslel kvůli tomu, aby ekonomicky zničil Evropu a Ameriku. Zřejmě proto, aby se daly snáze kolonizovat lidmi se žlutou pletí a šikmýma očima ....

M. Šejna 9.7.2021 0:46

Autor se dnes předvedl jako totální pitomec, který neumí rozlišit klimatologickou a meteorologickou předpověď

Tak mu to zkusím vysvětlit jinak, a to pomocí medicíny: každý medik vám sdělí, že vy stoprocentně během příštích 80 let umřete. Nikdo z nich vám ale neřekne, který den to bude.