29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

ENERGETIKA: Až ruský plyn nebude

Začátkem roku 1938 Hitler vystupňoval propagandu. Německý národ je utlačován. Potřebuje životní prostor. K tomu mohutně řinčel zbraněmi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
O. Mayer 25.12.2021 9:40

... na to opravdu VUML nepotřebujete, stačí mít celoživotně nas.anou hlavu nejprve bolševickou-ruskou a pak postbolševickou-ruskou propagandou. Rozdílu takřka nelze dohledat, jedině snad že dříve se bylo třeba pitvořit před vycpanou Leninovou mrtvolou, nyní před zázračnou ikonou bohorodičky (obojí stejně upřímně). Ten software pak už běží sám a bez údržby (což bude tím tím že je hodně jednoduchý)

J. Farda 25.12.2021 9:40

Pane Nešvaro dobrý den, výcuc z AERONETU, Russia Today či jiného zaručeného zdroje jste zde předestřel, takže mám dotaz, aniž bych byl Kotas, k Majdanu: lidé jako Vy stále mluvíte o převzetí Sevastopolu Američany v době prezidentství Janukovyče, ovšem to se jim ho pak musel připravoval předat on! Pak ovšem z logiky věci vyplývá, že Majdan museli, aby tomu zabránili, zorganizovat Rusové, (zrádce Janukovyč skončil v internaci v Rostově na Donu) přičemž se jim scenario převzetí moci zdravými vlasteneckými silami vymklo z rukou, a vládu nakonec převzali banderovci! Připouštím ale, že dle dialektického materialismu, mantry všech marxleninských bolševiků, to musí být právě naopak! Vinšuji Vám zdravé a šťastné ... ;-)

P. Nešvara 25.12.2021 15:53

Zjevně jste zapomněl, co se na Majdanu a před ním odehrálo. Takže stručně:

Ukrajina je slepenec území a národů, které - mírně řečeno - spolu moc nemusí. Východ země včetně Krymu je v podstatě Rusko a obyvatelé se cítí Rusy, centrum kolem Kijeva a některé západní části jsou Ukrajinské a Rusy nenávidí. Ve volbách se ukázalo, že rusky mluvící část je silnější a zvolila Janukoviče, který v konkurenčních nabídkách na spolupráci od EU a Ruska vybral Rusko. Já myslím, že objektivně Ruská nabídka byla opravdu výhodnější, vy si můžete myslet opak, nevíme to ani jeden.

Američané mezitím připravili, financovali a realizovali Majdanský puč. Je to všechno podle jednoho schematu, někdy jim to vyjde (sameťák u nás 1989 + paralelně další v okolních státech, růže v Gruzii, Arabské jaro), někdy jim to nevyjde jako Bělorusko loni. Když to na Majdanu vypadalo, že to Janukovič zvládne, nastoupili ostřelovači pod falešnou vlajkou a rozpoutali masakr. Že to byli lidé za Majdanem bylo prokázáno už snad jasně, i když to nebudete chtít slyšet.

V tom vražedném revolučním výbuchu utekli všichni, který šlo o život včetně poslanců za východní regiony. No a pak bylo ono slavné hlasování v parlamentu, které zabíraly kamery a které vám Česká televize už nikdy nepustí, jak poslanci za Majdan obíhali stolky nepřítomných a hlasovali za ně. A pak vyrazila armáda na Donbas, aby tamějším civilům vysvětlila o čem je ta nová Ukrajina. A zároveň najednou se v Amerických armádních novinách objevily tendry na budování infrastruktury na Krymu.

A to ani nemluvím o tom sestřeleném letadle a neuvěřitelných manipulacích, aby z toho bylo obviněno Rusko.

A co Victoria Nuland, jejich 5 mld dolarů a "F*ck EU?" Nejsem postižen selektivní pamětí a toto všechno pamatuji a jen zírám, jak naše mainstreamová média doufají v krátkou paměť lidí a vše překrucují.

J. Farda 25.12.2021 18:36

To historické expozé jste si mohl odpustit, ale také jste klíďo začít od Kijevské Rusi a křestu svatého Vladimíra, jinak ale ovládáte dialektický materialismus v úrovni absolventa Vokovické Sorbony vydávajícího černé za bílé a naopak - jistě, Janukovič chtěl Amíkům dát Sevastopol a proto Amíci zorganizovali Majdan, aby se ho zbavili! To je vážně novodobá ruská bylina - hezčí než ta o Ilju Muromcovi - ovšem praxe současného Ruska se blíží spíš té o Slavíku loupežníkovi. Žijte blaze a buďte zdráv ... :-)

J. Prikner 25.12.2021 10:55

Naprosto správné hodnoceni!