1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

EKONOMIKA: Média opěvují sankce

Politicky rozhodnuté hospodářské sankce nejsou nikdy bez výsledku. Že je výsledek záporný, o tom není pochyb. Když ale reálnou absenci kladných výsledků nahradí novináři Ódou na radost, ve které prý sankce proti Rusku pomohou českému exportu a oživí stavebnictví, to už je za hranou běžné stupidity.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Skřivan 15.9.2014 17:52

No řekl bych, že autor je poněkud vedle.

Celý Majdan a v podstatě i současná situace je důsledkem čeho ? Ruského vládnutí na Ukrajině, kdy hospodářská úroveň je dlouhodobě pod psa. Když už jim nejde Ukrajinu udržet prostředky politickými a tajnými, tak se sahá k otevřenému násilí (Krym, tzv. povstalci a před tím ti vrazi, kteří vyprovokovali ty povstalce). Jsou to staré ruské triky, které tu použili mj. i v roce 68. Nic nového. Nebo chce snad autor tvrdit, že jsme tu komunisty 40 let měli dobrovolně a bez pomoci NKVD, MGB, KGB ? ... nebo neví, že monstrprocesy z let padesátých si přál osobně Stalin ?

... takže připojení Ukrajiny k EU, čili do americké zóny, problém řeší, ne že ne. Chápu ale, že zejména ruským rozvědčíkům a jejích papouškům se to musí nelíbit ... .

Z. Baldova 15.9.2014 18:21

Re: No řekl bych, že autor je poněkud vedle.

Souhlas pane P. Skřivan  Autor je opravdu vedle