Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Rozumný senát
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P. Boublíková 21.12.2018 18:44Re: Děkuji norským rybářům. Tak to byl chudák určitě taky z farmy, těm mořským nikdo angínu neléčí :-) |
M. Mařák 21.12.2018 18:45Re: Děkuji norským rybářům. Jo, přesně tak. |
M. Mařák 21.12.2018 18:50Re: Děkuji norským rybářům. O pár týdnů později jsem byl u zubaře, dostal jsem antibiotika a osypal jsem se úplně stejně. Jsem si to pak dal logicky dohromady. :-) |
J. Venc 21.12.2018 18:43Re: Děkuji norským rybářům. Syntetický losos nad smradlavého kapra bahňáka! Nosí rybářské zástěry, v tom Norsku, tak jsou to rybáři. :-) |
M. Mařák 21.12.2018 18:49Re: Děkuji norským rybářům. Letos to u nás bude celé o moři, co se týče ryb, tak mám v plánu filety mořského jazyka na másle. |
J. Venc 21.12.2018 18:54Re: Děkuji norským rybářům. Každý rok střídáme, vloni kanic, předloni štička. Makro to jistí! Jen na toho pangase nedojde nikdy. :-) |
M. Mařák 21.12.2018 18:56Re: Děkuji norským rybářům. Také to každý rok měním, jednou ragú z divočáka, jindy ryby a tak... |
J. Venc 21.12.2018 19:54Re: Děkuji norským rybářům. Zhýralí frantíci, no. Ryba musí být! :-) |
M. Mařák 21.12.2018 20:04Re: Děkuji norským rybářům. Nejsem frantík... |
J. Venc 21.12.2018 20:10Re: Děkuji norským rybářům. :-) |
M. Mařák 21.12.2018 18:37Re: DĚKUJI RYBÁŘŮM Poděkuji jim až v pondělí. |
R. John 21.12.2018 18:39Dyť si mě tvrdil.... ... že ryby nejíš ... že je ti po nich blbě a že radši si dáš kotletku smaženou... ty seš tak bezzásadovej....to není pro Oldu dobrej příklad.... potom nebude žrát ty výborný koblížky s výmluvou, že mu nich pelichá vocas... |
J. Vobr 21.12.2018 18:19JOHN SI JAKO OPAT DEBUŽÍRUJE ... štrudlíček s rozinkami,rumíčkem ochucený !!! To mě poslal Duka na probošství loňský tvrdý perníky,co mu dali z betlému od sv.Matěje !!! Budu to hlásit Halíkovi !!! :-))) |
M. Mařák 21.12.2018 18:25Také úpím hladem a žízní, žluté vesty zablokovaly všechny obchody a zbyl mně ve spižírně jen sáček s instatní Yum Yum. |
J. Vobr 21.12.2018 18:27Re: Revoluce se dělá zásadně na lačno !!! :-))) |
M. Mařák 21.12.2018 18:38Re: Kdo má pořád poslouchat to kručení v žaludku. Si pustím nějaký industriál, abych to neslyšel. |
R. John 21.12.2018 18:27Nojo... ...komu se nelení, tomu se štrůdlikuje... zítra přijde kámoš s kámoškou na oběd, tak si jednu "sloní nohu" ponesou domů... udělal jsem dvě, v neděli udělám další dvě, abych měl co dobrého po štědrovečerní večeři zakousnout....hele... ráno na Hod Boží... okoralé obložené chlebíčky (ty jsou nejlepší).. se sladkým čajem a štrůdlíček... to je kamaráde poezie vánoc... co ti mám povídat... |
M. Mařák 21.12.2018 18:37Re: Nojo... Děláte ho z listového těsta, nebo jinak? |
R. John 21.12.2018 18:45Jinak... ale klasika... ... hladká mouka, sádlo a místo vody černý pivo... tak se to u nás dělá po tři generace...a trošku octa, abych nezapomněl... to pro tažení těsta... musí být tenoučké jak pavučinka... a jablka asi na 4mm plátky, aby to nebylo uvnitř štrůdlu blátíčko... A pěkně zavinout.... to se dnes nedělá.... ve Vídni jsem si dal štrůdlik, ale byla to je taková "vanička"... to samé letos v Tyrolích... úpadek... strašnej... |
M. Mařák 21.12.2018 18:53Re: Jinak... ale klasika... A kolik přesně těch příloh na těsto používáte, pokud to tedy není svaté rodinné tajemství? Rád bych to vyzkoušel a ochutnal. |
M. Mařák 21.12.2018 19:10Re: Jinak... ale klasika... Můžete mně to poslat i na mail, martin.marakarobázgmail.com, pokud to nechcete zveřejnit. Budu mlčet až za hrob, tak přísahám. |
R. John 21.12.2018 20:03Kuwa... spadlo mě to... tak znovu... asi 35 40 dkg hladké. ... jedo vejce, k tomu jeden žloutek, asi decka-decka a půl černého piva, dát vařit do kastrůlku, do něj trošku soli, tři lžíce sádla, nechat vychladnout do vlaha,přidat lžíci octa, udělat těsto a dát do tepla, nechat ho "odpočinout, já ho dávám do trouby, dám jí na čtyřicet a hotovka.. potom rozdělit na dva kusy, pomoučit si povlak na polštář a na něm z počátku rozválet a potom prsty vytáhovat tenkou placku... tak na dva mm, případné díry "zalepíte těstem z okraje, které utrhnete.... placku potřete sádlem, nebo máslem, posypete smaženou na másle strouhankou, trošku, aby sála šťávu z jablek... dáte jablka, oskořicujete, trošku kůry z citronu, zakápnete máslem a točíte tím polštářem k sobě a pěkně placku s jablkama zabalujete... a šup s pacholkem na plech... bachy, ať vám nespadne na zem... do trouby je dáte a můžete se těšit na dobrotu... |
R. John 21.12.2018 20:25V neděli ho budu znovu dělat.... ... dopoledne, tak můžeme dělat spolu, budu sem dávat podrobný návod.... co právě dělám... |
M. Mařák 21.12.2018 20:32Re: V neděli ho budu znovu dělat.... Mockrát vám děkuji, recept jsem si uložil. |
M. Mařák 21.12.2018 20:32Re: V neděli ho budu znovu dělat.... Vám |
P. Forejt 21.12.2018 17:28Česká televize poté, co přišla o všechny důležité sportovní přenosy, tak biatlon v Novém Městě si zřejmě nechce nechat ujít ?! A tak tam vyhnala snad všechny sporťáky z Kavčích velehor. Ale pozor, nevidíme Robertka ... tedy Zárubu?? ....že by dal přednost porcování kapra ?? |
V. Kotas 21.12.2018 17:36Re: Česká televize Zlatej Ota Černý, co by šéfredaktor sportovní redakce. |
R. John 21.12.2018 17:36Na co čumíš ?... .. do jesliček máš čumět... rozjímat...postit se... roráty prozpěvovat ... to si říkáš křesťan?.. ty pse pohanskej .... |
P. Forejt 21.12.2018 17:42Re: Na co čumíš ?... jsem křtěný, ale nejsem křesťan. Ale modlit se umím : Otče náš odpusť nám naše viny, jako i my odpouštíme Babišovi ..... |
R. John 21.12.2018 17:47Ježíšmarjááá.... ... máš to blbě... jen advent mě brání, abych nepoužil ostřejší a vulgární slova.... musím se uklidnit štrůdlikem, již bude vlahý, jak... no nic.. jdu zakrojit... |