18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Mleté maso

V sekané, v rolce a v upečeném tataráku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Tečka 1.4.2022 18:23

Omlouvám se za O.T., ale tady začíná sněžit, a to mi dole na zahradě rozkvetl maxikeř zlatého deště.

Jinak mleté můžu, karboše z trouby, sekačku, vepřenky, čevaby, plněnou sekanou jsem jedla jednou a nijak mě neuchvátila. A tatarák teda radši normál, vadilo by mi tam to upečený vajíčko. Já radši hodně řídké, naměkko.

Ale tisíc lidí, tisíc chutí.

Z. Nelina 1.4.2022 20:07

Neříkám že je to tatarák ale že vypadá jako pečený tatarák, nevím jak to přesně pojmenovat.

A když se v 2. fázi nechá velmi krátce zapéci, vejce teče.