Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Lika 22.11.2019 10:18Máš pravdu, kuchař v inspirativním videu dává chilli už i do "těsta", a před upečením i navrch. On je pověstný tím, že chilli miluje. |
Š. Matyášová 22.11.2019 12:12no,já si tam nasypu Carolina riper....tak uvidím.... jinak mne to napadlo i bez instruktáže, posypat to jen na povrchu nebo aby se to přilepilo k bramborám, to není ono...proto jsme to sem s tím sejrem napsala... |
E. Zvolánková 22.11.2019 9:38Zdravím všechny při pátku. Liko, moc díky za báječný recept. Takže už nemusím přemýšlet, co zítra budu vařit U nás jsou brambory jednou z nejoblíbenějších potravin, takže na jakýkoli způsob. Tohle se dá určitě použít samo osobě už jako hlavní jídlo. My si to tak zítra určitě s dcerkou dáme, ale mužskému k tomu musíme udělat nějakou flákotu |
Z. Lika 22.11.2019 9:59Sama jsem byla překvapená, jak to bylo dobré. Takže předem uvařit brambory! A dobrou chuť. |
Z. Lika 22.11.2019 9:36Jé tak to jsem ráda, že se recept líbí, směle do něj! A ještě radši připomenu (kromě čechrání ), že brambory se nastrouhají i se slupkou, líp to načechrání drží a zlepšuje to i strukturu chuti, nebo jak to říct. Prostě mňamka |
Z. Jenny 22.11.2019 8:53Souhlasím se všemi níže,vypadá to parádně a brambory můžu,takže udělám ten čochr,Liko díky, mńam,už se těším. |
Z. Lika 22.11.2019 10:00Hlavně je to dobré a docela stravitelné, když je v tom jen pár přísad. Takže dobrou chuť! |
T. Zana 22.11.2019 8:27To vypadá dobře, brambory můžu v jakékoliv podobě :-) Díky, zkusim. |
Z. Lika 22.11.2019 10:00A hlavně se použije metoda žaves, tady je dokonce žádoucí. |
D. Ruščáková 22.11.2019 8:14Sýr zatím nemám, ale zbytek ano - díky Liko, tohle se mi hodně líbí! :) Navíc jsem sama, takže to bude množství udělné "natošup" :P |
Z. Lika 22.11.2019 10:01Všechno se strouhá nahrubo, takže je to nejen natošup, ale dokonce i ruk-cuk, o vcukuletu nemluvě |
D. Ruščáková 22.11.2019 10:29Liko, ještě dotaz - ta slupky tam fakt nevadí? To je pro mě zásadní, mám brambůrky jen takové otčenášky (sousedovi poryli políčko divočáci a brambory nestačily dorůst) a nemuset je loupat by bylo prostě úžasné! :) |
Z. Lika 22.11.2019 10:37Ty slupky jsou naopak žádoucí! Akorát pokud by ti při strouhání zůstávaly v ruce ve velkém kuse, tak bych je trochu natrhala. Napomáhají chuti, fakt. Tohle jídlo je opravdu geniální jak na přípravu, tak chuť. |
E. Beranová 22.11.2019 15:32dokonce cobydup |
Z. Yga 22.11.2019 8:00Hmm - zítra bude pečínka z prasátka, takže k tomu by se takovéto načechrané brambory hodily velice velmi. Uvidíme... ale nápad je to skvělý. |
Z. Lika 22.11.2019 10:02Ano ano, s dobrým masem je to prý paráda. Hlavně nepodléhat pokušení a do brambor už nic dalšího nepřidávat. |
Š. Matyášová 22.11.2019 7:41v jednoduchosti je krása, uhňácaných a uplácaných jídel je i z brambor dost, proč je neprovzdušnit...vypadá to fakt dobře |
Z. Lika 22.11.2019 10:03Přesně, pár přísad, a jakou to nadělá parádu a chuť. A hlavně je to výborně stravitelné - to jsou ty detaily třeba se šlupkou, a nahoře je příjemná krustička a uvnitř báseň. |
Z. Xerxová 22.11.2019 6:51hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům hezky to vypadá a i výsledek vypadá velmi jedle. Čedar mám v ledničce, brambor plný sklep... že by ??? |
Z. Lika 22.11.2019 10:04Hlasuji pro - takže předem uvařit brambory. Ty se hodí vždycky |